رعایت نکات امنیتی دیسک بازی در Xbox Live

یه سوال میگم هنوز اینجوری:arrowd: هست یا وضعیت عوض شده؟
نکته های آخر: برای بازی کردن در حالت آفلاین کنسول نیازی نیست هیچ کدام از این موارد امنیتی دیسک را بررسی کنید و بدون کوچکترین توجه به آن می توانید دیسک بازی را قرار داده و از آن لذت ببرید.
مایکروسافت توانایی ثبت و بررسی موارد امنیتی دیسک را در حالت آفلاین ندارد و حتی بعدها، بعد از آنلاین شدن نمی تواند موارد آفلاین گذشته را همچون آنلاین بررسی کند.

یه سوال میگم هنوز اینجوری:arrowd: هست یا وضعیت عوض شده؟
نکته های آخر: برای بازی کردن در حالت آفلاین کنسول نیازی نیست هیچ کدام از این موارد امنیتی دیسک را بررسی کنید و بدون کوچکترین توجه به آن می توانید دیسک بازی را قرار داده و از آن لذت ببرید.
مایکروسافت توانایی ثبت و بررسی موارد امنیتی دیسک را در حالت آفلاین ندارد و حتی بعدها، بعد از آنلاین شدن نمی تواند موارد آفلاین گذشته را همچون آنلاین بررسی کند.
دوستان اگه به سوال من جواب بدبد ممنون میشم !
اگه دیسکی رو که چک نکردیم و نکات امنیتی روش رعایت نشده رو بذاریم تو دستگاه بازی کنیم ولی به صورت آفلاین ! بعدا مشکلی پیش نمیاد و فلگ و بن نمیشیم ؟

دوستان اگه به سوال من جواب بدبد ممنون میشم !
اگه دیسکی رو که چک نکردیم و نکات امنیتی روش رعایت نشده رو بذاریم تو دستگاه بازی کنیم ولی به صورت آفلاین ! بعدا مشکلی پیش نمیاد و فلگ و بن نمیشیم ؟
دوست عزیز اگه با پروفایل افلاینت(پروفایلی که واسه لایو نیست) بازی کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد
ولی پروفایل لایو حتی وقتی که به لایوم وصل نیستی نباید بازی چک نشده بزاری تو دستگاهb-)

سلام به همگی
من 2 تا سوال واسم پیش اومده ممنون میشم کمک کنین
1.این نوشته زری تو هر دیسکی که میزارم میاد مشکلی نداره؟
2.این دیسک الان برای بازی کردن در live مشکل دارد یا نه؟
نه مشکلی نداره کاملا سالمه b-)
برو حالشو ببر:d
اون نوشته هم برای یه فایلیه که برنامه بتونه image رو بشناسه که اگه نبود خودش می سازه;)

ببخشید دوستان من اولین باره دارم به لایو وصل میشم قصد بازی کردن ندارم فقط میخوام بچرخم الان سوال من اینه وقتی میخوام وارد لایو بشم میگه اپدیت کن
من اگه این کارو بکنم خطری نداره؟

توی این آموزش نوشته: "تغییر Wave بازی به wave اصلی ارزش ندارند و خرید مجدد بازی از فروشگاه‌های مطمئن انتخابی بهتری می باشد." یعنی‌ چی‌؟ اگه تو قسمت video partition و pfi ارور قرمز گرفتیم
۱ نمی‌ارزه ۷۰ مگ دانلود کنی‌ ایمیج رو فیکس کنی‌ یا
۲)فیکس کنی‌ فایده نداره و اون ایمیج بازم به دارد لایو نمیخوره؟
کدومش؟
اگه ارور رو دیدیم بالاخره wave رو عوض کنیم یا یه بازی دیگه بگیریم؟
آخه من الان یه بازیم رو اینجوری fix کردم و با برنامه تست کردم همچی‌ ۱۰۰% درست هستش حالا میخوام بدونم چی‌ کار کنم همینو رایت کنم یا یکی‌ دیگه بخرم؟

آخرین ویرایش:
ببخشید دوستان من اولین باره دارم به لایو وصل میشم قصد بازی کردن ندارم فقط میخوام بچرخم الان سوال من اینه وقتی میخوام وارد لایو بشم میگه اپدیت کن
من اگه این کارو بکنم خطری نداره؟
اگه فریم ور lt 1.91 v رو دستگاهت نصبه مشکلی نیست اگه نصب نباشه کپی خوری دستگاه میپره

سوالی که دارم خیلی برام مهمه لطفا یه کسی که می دونه جواب بده چند تا پست قبل که یکی از بچه ها پرسیده بود اگر با دیسک غیر امن افلاین بازی کنه مشکلی براش پیش میاد یا نه که بچه ها بهش گفتند اگر با پروفایلی که باهاش لایو نره مشکلی نداره در صورتی که من چند جا خوندم از نقل بچه های حرفه ای که می گفتند در زمان افلاین هیچ خطری تهدید نمیکنه حالا کدوم درسته و باید به چی اطمینان کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
من خیلی وقت سروقت لایو نرفتم اخبار جدید ندارم چتایی سوال داشتم ممنون میشم که جواب بدید
بازیهایی که با پچ 2.5 هستن اگر به لایو وصل شیم احتمال بن شدن اره ؟؟؟؟
1- اگر با Lt 1.91 وارد لایو بشید احتمال بن شدن داره؟
2-این تم ها که برای xbox در سایتهای مختلف وجود داره اگر در دستگاه نسب بشه در زمانی که به لایو وصل بشیم احتمال بن شدن داره (منظورم در هارد دستگاه کپی بشه نه در فلش مموری)؟
3-من یک هارد لبتاپ با برنامه hddhackr تبدل به هارد xbox کردم . این کار هم باعث بن شدن می شه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or