Soap McTavish
کاربر سایت
نکته های آخر: برای بازی کردن در حالت آفلاین کنسول نیازی نیست هیچ کدام از این موارد امنیتی دیسک را بررسی کنید و بدون کوچکترین توجه به آن می توانید دیسک بازی را قرار داده و از آن لذت ببرید.
مایکروسافت توانایی ثبت و بررسی موارد امنیتی دیسک را در حالت آفلاین ندارد و حتی بعدها، بعد از آنلاین شدن نمی تواند موارد آفلاین گذشته را همچون آنلاین بررسی کند.
همه چی درسته استیلت پچ رد شده و Verificate شده همه چیز هم سبزه به احنمال 99 درصد مشکلی ندارهHtml شو اپ کردم داداش :d
http://s2.picofile.com/file/7125173759/Gears_2.html.html
دوستان اگه به سوال من جواب بدبد ممنون میشم !یه سوال میگم هنوز اینجوری:arrowd: هست یا وضعیت عوض شده؟
نکته های آخر: برای بازی کردن در حالت آفلاین کنسول نیازی نیست هیچ کدام از این موارد امنیتی دیسک را بررسی کنید و بدون کوچکترین توجه به آن می توانید دیسک بازی را قرار داده و از آن لذت ببرید.
مایکروسافت توانایی ثبت و بررسی موارد امنیتی دیسک را در حالت آفلاین ندارد و حتی بعدها، بعد از آنلاین شدن نمی تواند موارد آفلاین گذشته را همچون آنلاین بررسی کند.
دوست عزیز اگه با پروفایل افلاینت(پروفایلی که واسه لایو نیست) بازی کنی هیچ مشکلی پیش نمیاددوستان اگه به سوال من جواب بدبد ممنون میشم !
اگه دیسکی رو که چک نکردیم و نکات امنیتی روش رعایت نشده رو بذاریم تو دستگاه بازی کنیم ولی به صورت آفلاین ! بعدا مشکلی پیش نمیاد و فلگ و بن نمیشیم ؟
نه مشکلی نداره کاملا سالمه b-)سلام به همگی
من 2 تا سوال واسم پیش اومده ممنون میشم کمک کنین
1.این نوشته زری تو هر دیسکی که میزارم میاد مشکلی نداره؟
2.این دیسک الان برای بازی کردن در live مشکل دارد یا نه؟
اگه فریم ور lt 1.91 v رو دستگاهت نصبه مشکلی نیست اگه نصب نباشه کپی خوری دستگاه میپرهببخشید دوستان من اولین باره دارم به لایو وصل میشم قصد بازی کردن ندارم فقط میخوام بچرخم الان سوال من اینه وقتی میخوام وارد لایو بشم میگه اپدیت کن
من اگه این کارو بکنم خطری نداره؟
حالا از کجا بفهمیم lt 1.91 v نصبه؟اگه فریم ور lt 1.91 v رو دستگاهت نصبه مشکلی نیست اگه نصب نباشه کپی خوری دستگاه میپره