رعایت نکات امنیتی دیسک بازی در Xbox Live

با سلام
وقتي داشتم بازي crysis 2 رو انجام ميدادم وسطاي بازي هنگ ميكنه و تصوير همون جا كه هست ميمونه و فقط بايد كنسول رو خاموش كني.
تا حالا به لايو وصل نشدم .از صحبتهاي بچه ها مشكوك شدم كه ايا من هم فلگ شدم با اينكه تا حالا لايو وصل نشدم؟و يا فقط ديسك بازي مشگل داره و هر دفعه به اين قسمت ميرسم همين اتفاق برام مي افته.

با سلام
وقتي داشتم بازي crysis 2 رو انجام ميدادم وسطاي بازي هنگ ميكنه و تصوير همون جا كه هست ميمونه و فقط بايد كنسول رو خاموش كني.
تا حالا به لايو وصل نشدم .از صحبتهاي بچه ها مشكوك شدم كه ايا من هم فلگ شدم با اينكه تا حالا لايو وصل نشدم؟و يا فقط ديسك بازي مشگل داره و هر دفعه به اين قسمت ميرسم همين اتفاق برام مي افته.
معلومه دیگه دیسکتمورد داره! کرایسس قفل ABP رو نداشت که بخاد فلگ ـت کنه!

سلام بخشید اگه بازی پتچ نشده بزاریم تو دستگاه بن میشم ؟ البته به لایو وصل نبودمb-)b-)b-)
نه هیچ مشکلی نداره

با سلام
من تا حالا به لایو وصل نشدم چند هفته پیش cod:black ops و ac:bرو گزاشتم توی دستگاه صفحه سیاه شد منتظر موندم اما نیومد رفتم lt 1.9 رو ریختم تو دستگاه و آپدیت جدید هم انجام دادم الان اگه بخوام برم لایو مشکلی نیست یا این که بن میشم؟

با سلام
من تا حالا به لایو وصل نشدم چند هفته پیش cod:black ops و ac:bرو گزاشتم توی دستگاه صفحه سیاه شد منتظر موندم اما نیومد رفتم lt 1.9 رو ریختم تو دستگاه و آپدیت جدید هم انجام دادم الان اگه بخوام برم لایو مشکلی نیست یا این که بن میشم؟

فکر نکنم مشکلی داشته باشه

سلام دوستان شرمنده من زیاد دنبال نمیکردم.
الان پچ های جدید AP 2.5 باس اون6 بازی نیومده؟؟
چون من با دیسک قدیمی(حاوی AP 2.5 پچ قبلی)ریچ وقتی چک میکنم به AP 2.5 ارور نمیده؟؟
سرور اپدیت نشده یا اینکه کلا مشکلی نیست؟؟؟

ممنون

سلام دوست سایت abgx360 آپدیت شده http://abgx360.net/download.php ولی فعلاً فایل رو بصورت آفلاین گذاشته یکی راهنمایی کنه چطوری فایلها رو به ISO بازی اضافه کنیم.ممنون
شما مطمئنید این فایلی که امروز افلاین گزاشتن ربطی به پچ ap2.5 جدید داره چون جایی ندیدم در موردش چیزی بگن!!!!

بازی رو رو هارد بریزم شناسایی میشم؟
بعد اگه کاملا بازی استیلت باشه و LT 1.9 داشته باشم احتمال شناسایی وجود داره؟
من از CoD3 iso گرفتم و تست کردم و همه چی سبز رنگ بود و Verificate شد یعنی الان بدونه هیچ مشکلی برم لایو؟
راستی پچ Ap 2.5 کی میاد؟

آخرین ویرایش:
من از CoD3 iso گرفتم و تست کردم و همه چی سبز رنگ بود و Verificate شد یعنی الان بدونه هیچ مشکلی برم لایو؟
راستی پچ Ap 2.5 کی میاد؟
UPPPPPPPPPPPPPPPP
لطفا
امشب بعد 1.5 سال میخوام برم لایو!!!

بازی رو وقتی که تو هارد xbox بریزی وقتی که میخوای اون بازی رو که رو هاردت هست رو بازی کنی باید DVD بازی رو تو دستگاه بزاری تا بتونی بازی کنی و ربطی هم به شناسایی شدن نداره ولی وقتی بازی رو تو هارد میریزی loading های بازی یکمی کوتاه تر میشه و بازی روون تر اجرا میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or