خبر رسمی رسمی: E3 2023 کاملا کنسل شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
حدود یک سال پس از اینکه ESA از بازگشت E3 2023 خبر داده بود، اکنون برگزاری این رویداد باری دیگر به‌طور کامل کنسل شد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

رویداد E3

همان‌طور که می‌شد حدس زد، به‌دنبال کناره‌گیری ناشران بزرگی مانند یوبیسافت، سگا و تنسنت از E3 2023، این رویداد رسما کنسل شده است. ReedPop که برگزارکننده رویداد امسال محسوب می‌شد، با انتشار بیانیه‌ای گفته:

«گرفتن این تصمیم سخت بود، چرا که ما و شرکای‌مان برای برگزاری این رویداد تلاش زیادی کردیم. با این وجود، ما باید کاری را انجام می‌دادیم که برای این صنعت و برای E3 درست است. ما متوجه هستیم که کمپانی‌های علاقه‌مند دموهای قابل بازی نخواهند داشت و چالش‌های تأمین منابع، حضور در E3 تابستان امسال را تبدیل به مانعی کرد که نمی‌توان از پس آن بر آمد. برای آن‌هایی که نسبت به حضور در E3 متعهد بودند، متأسفیم که نمی‌توانیم نمایش مورد لیاقت و مورد انتظار شما از ReedPop را برگزار کنیم.»

در همین حال، ESA و ReedPop اضافه کرده‌اند که همکاری خود برای «رویدادهای آینده E3» را ادامه خواهند داد. در ابتدا قرار بود که E3 2023 پس از چند سال غیبت، برای اولین بار از سال 2019 در قالب یک رویداد حضوری بازگردد. رویداد سال 2020 به علت شیوع کووید-19 کنسل شده بود و هر چند در سال 2021 شاهد برگزاری ورژنی دیجیتالی از E3 بودیم، سال گذشته رویداد E3 2022 نیز باری دیگر با هدف بازنگری و بازگشت در سال 2023 کنسل شد.

در پایان باید اضافه کرد که طبق روال سال‌های گذشته، رویداد Summer Game Fest جف کیلی از تاریخ 8 ژوئن (18 خرداد) باز خواهد گشت.

خود همین E3 باعث رقابت بین شرکت ها میشد از طرفی باعث میشد بازی های رایانه جایگاه ویژه ی داشته باشه بین رسانه ها
یکی از عوامل نابودی چنین شرایطی سونی بود
متاسفانه سونی اصلا دنبال رقابت نیست چون داره فروش خوبی میکنه
زمان ps3 سونی بازی های انحصاری بیشتری عرضه میکرد سرویس انلاینش رایگان بود داخل E3 خیلی فعال بود کنسولش بروز قدرتمند بود و.... بعد از فروش خوبps4 و نبود رقیب قدر
سونی شل کرد الانم داره تو خرید ماکرو چوب میندازه که حریفی نداشته باشه کلا سیاست کثیفیو در پیش گرفته که به ضرر گیمر جماعته
در ضمن من خودم ps دارم از رو تعصب جبهه نگرفتم

برای اطلاعات عمومیت Playstation Experience چون برای پایان سال ترتیب داده شده بود، فاصله ای یک یا چند روزه با TGA داشت، جف کیلی با TGA مراسمش گل کرده بود و death stranding اولین نمایش خودشو در هر دو مراسم داشت که تکراری بود. نمایش پایان سال رو سونی لغو کرد به دلایل مختلف، یکیش چون مراسم TGA به همون دلیلی که بالا گفتم تونسته بود نظر سونی رو به لحاظ بازخورد و مارکتینگ جلب کنه و نمایش های پایان سالشو بخاطر همزمان بودنش برد اونجا، Playstation Experience به گفته مسئولان اون دورش قرار بود دورهمی فن ها باشه و چیزی شبیه شوکیس نبود، اولین برگزاریش بیشتر به حرف گذشت و فن ها از این نحوه برگزاری شاکی بودن که دوس ندارن ایونت های پلی استیشن شبیه ایونت های مایکروسافت باشه و می خوان فقط گیم پلی ببینن
من فرومر نیستم که با دیدن شوکیس های متعدد ولی بی محتوا فقط برای پر کردن عریضه دهنم بسته بشه، گیمر انتظار داره حتی با یک دایرکت بنظر شما ساده محتوای AAAـی که در طی اون سال دریافت می کنه رو ببینه نمونش دایرکت SoP با گاد آو وار یا HFW. اینکه E3 لغو بشه یا ایونتی اسکیپ بشه دلیل بر این نمی شه که شرکت از ریلیز بازی هاش در اون سال سر باز بزنه یا بهانه بشه
برای اطلاعات عمومیت قبل از این که Playstation Experience باشه ایونت های Geoff بود. VGA از سال 2003 اه که هست!
هیج جایی ندیدم که منبع معتبری گفته باشه فن ها از Playstation Experience ناراضی ان. سونی خودش ایونت رو با سال آخرش نابود کرد که یه مبل گذاشته بود اون وسط ۴ نفرم نشسته بودن روش خاطره تعریف می کردن.
در مورد زمان هم به فرض این که دلایل شما درست باشه, ۱۲ ماه سال هست می تونست بزارتش یک جای دیگه.
شما کماکان گیر اینی که مایکروسافت چرا بازی هاش رو عرضه نکرده. هرچی هم من می گم مایکروسافت تباه اه دوباره واسه توجیه سونی چسبیدی به این که چرا مایکروسافت بازی هاش رو عرضه نکرده :))

سونی اگر نمایشگاه ها نمیاد و کنفرانس ها رو کنسل کرد صرفا برای پول اه. Pachter می گفت شنیده سونی 20m$ بابت هر E3 نرفتن پول ذخیره می کنه و همین باعث شده نره E3.
این فکتی هست که متاسفانه یا خوشبختانه نمی تونید نقضش کنید حالا هی دخیل ببندید به این که مایکروسافت فلان اه :D
فعلا هم که از ترس معامله ABK همتونو توی خماری گذاشته همون SoP هم درست حسابی نشونتون نمی ده.

آخرین ویرایش:
علاقه تون رو برای تبدیل همچین چیزی به نبرد کنسولی درک نمی کنم
در وهله اول تقصیر خود ESA بود که جوری چند سال پیش با لو دادن مشخصات و آدرس جورنالیست های شرکت کننده تو مراسم برای خودش دشمن تراشید که معلوم بود قرار نیست ازش زنده بیاد بیرون. نرخ هزینه های غیر معقول شون و محدود بودن نمایشگاه شون به یه ایالت از آمریکا و ده جور دنگ و فنگ دیگه

E3 شاید از دید مخاطبا بهترین پدیده سال بود. ولی از دید سازنده ها چیزی جز دردسر نبود. کمپانی ها هم احمق نیستن. همشون آروم آروم اومدن بیرون. حالا کی اول اومد بیرون تقصیر رو گردن اون نمیندازیم که

رفقا شور و هیجان اصلی E3 به حضور گیمرها بود.بحران ویروس کرونا هم در افول E3 نقش زیادی داشت.به شخصه برای خود من تهیه کردن و مطالعه مجله بازی رایانه که به صورت کامل E3 رو پوشش می داد از جمله بهترین لحظات سال بود چون سال های خیلی قبل(۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹ تقریبا)وضعیت اینترنت جوری نبود که بشود مراسم ها رو زنده نگاه کرد یا حتی تریلر تمام بازی ها رو دانلود کرد.در کل خبر ناراحت کننده ای هست و امیدوارم هر شرکتی که مراسم مخصوص برگزار می کند با حضور گیمرها باشد.

جف این عکسو از E3 که مربوط به سال 1995 می شه آپلود کرد، مربوط به 15 سالگیشه، می گه از 4سال پیش که فهمیدم E3 رو به افوله شروع به برنامه ریزی برای آینده کردم. ولی قدم اول نابودی رو در همون 15 سالگیش بر پیکر E3 زد :D
IMG_۲۰۲۳۰۳۳۱_۱۵۲۴۴۵.jpg

علاقه تون رو برای تبدیل همچین چیزی به نبرد کنسولی درک نمی کنم
در وهله اول تقصیر خود ESA بود که جوری چند سال پیش با لو دادن مشخصات و آدرس جورنالیست های شرکت کننده تو مراسم برای خودش دشمن تراشید که معلوم بود قرار نیست ازش زنده بیاد بیرون. نرخ هزینه های غیر معقول شون و محدود بودن نمایشگاه شون به یه ایالت از آمریکا و ده جور دنگ و فنگ دیگه

E3 شاید از دید مخاطبا بهترین پدیده سال بود. ولی از دید سازنده ها چیزی جز دردسر نبود. کمپانی ها هم احمق نیستن. همشون آروم آروم اومدن بیرون. حالا کی اول اومد بیرون تقصیر رو گردن اون نمیندازیم که
ضمن صحه گذاشتن بر درستی حرفت، این چیزا از بار گناه سنگین نینتندو چیزی کم نمی‌کنه.
Game awards اصلا در حد E3 نیست.
TGA قابل مقایسه با E3 نیست. هدف TGA ساختن چیزی شبیه مراسم‌های جوایز سالانه سینمایی با مخاطب عمومی مثل اسکاره.

ضمن صحه گذاشتن بر درستی حرفت، این چیزا از بار گناه سنگین نینتندو چیزی کم نمی‌کنه.

همین که نینتندو رو اون موقع سر 2012 به خاطر این تصمیمش مسخره می کردن و الان کامل رو همشون بک فایر کرد و پیرو اش شدن
نشون میده نه تنها بار گناه سنگین نینتندو هیچه بلکه بسیار هم BASED هستن :>

نینتندو کماکان توی E3 بود فقط Showcase اش رو دیجیتالی کرده بود اما همونم با لیبل E3 میومد بیرون.
بعد از Showcase هم کلی Treehouse زنده داشتن از داخل خود E3.

TGA قابل مقایسه با E3 نیست. هدف TGA ساختن چیزی شبیه مراسم‌های جوایز سالانه سینمایی با مخاطب عمومی مثل اسکاره.
قبلا نبود ولی الان بدون همین انونس ها ضربه می خوره، کامنت قبلی من در راستای همین بود که هدف TGA دیگه صرفا مراسم اهدای جوایز نیست و با برنامه ریزی جف چه کمی چه کیفی تبدیل به یک مراسم کامل در مورد پلتفرمهای مختلف شده طوری که سونی هم برخی نمایش ها رو اونجا در معرض دید عموم می ذاره. چیزی که قبلا وجود نداشتو جف هم بخاطر همین مسئله منظر فرصت بود و بالاخره اعتراف کرد لعن و نفرین هاش موثر واقع شده :D و از 4 سال پیش در حال برنامه ریزی برای انتقام از E3 بوده

• Like
Reactions: m.a.t
اصلا خود همین E3 برا من حکم یه بازی شاخ تو اون سال رو داشت.بازی و سرگرمی رو برا هیجانش انجام میدیم و E3 خودش یه هیجان ناب بود.دقیق یادم نمیاد ولی تو ذهن منم هست که سونی جهان خوار این بدعت رو شروع کرد :)

• Like
Reactions: simplexcomic96
هر چی که بود یه دلیل خوب بود برای انتظار برای خرداد. استیج های مختلف هر کمپانی مخصوصا سونی و مایکروسافت و همزمان کامنت دادن توی بازی سنتر و تماشا با کیفیت 480! بعدش روز ها راجع به تریلر ها و نمایش ها حرف زدن و در آخر رای گیری بهترین برگزار کننده کنفرانس.

البته که خوبی هایی هم داشت. مخصوصا خلاص شدن از دست نمایش یوبی سافت و اون خرگیوش ها و Yves Guillemot ـی که آخر کنفرانس میومد میگفت هنوز یک سورپرایز دیگه مونده که نشونتون بدم بچه های تو خونه... قراره یه چی نشون بدیم که کنسول نسل ده نتونه اجرا کنه ولی ما تو نسل هشتیم! البته یه دختر خوش چهره خوش اندامی هم داشت تو همون مراسم یوبی که جاش خالی میمونه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or