خبر رسمی رسمی: E3 2023 کاملا کنسل شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
حدود یک سال پس از اینکه ESA از بازگشت E3 2023 خبر داده بود، اکنون برگزاری این رویداد باری دیگر به‌طور کامل کنسل شد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

رویداد E3

همان‌طور که می‌شد حدس زد، به‌دنبال کناره‌گیری ناشران بزرگی مانند یوبیسافت، سگا و تنسنت از E3 2023، این رویداد رسما کنسل شده است. ReedPop که برگزارکننده رویداد امسال محسوب می‌شد، با انتشار بیانیه‌ای گفته:

«گرفتن این تصمیم سخت بود، چرا که ما و شرکای‌مان برای برگزاری این رویداد تلاش زیادی کردیم. با این وجود، ما باید کاری را انجام می‌دادیم که برای این صنعت و برای E3 درست است. ما متوجه هستیم که کمپانی‌های علاقه‌مند دموهای قابل بازی نخواهند داشت و چالش‌های تأمین منابع، حضور در E3 تابستان امسال را تبدیل به مانعی کرد که نمی‌توان از پس آن بر آمد. برای آن‌هایی که نسبت به حضور در E3 متعهد بودند، متأسفیم که نمی‌توانیم نمایش مورد لیاقت و مورد انتظار شما از ReedPop را برگزار کنیم.»

در همین حال، ESA و ReedPop اضافه کرده‌اند که همکاری خود برای «رویدادهای آینده E3» را ادامه خواهند داد. در ابتدا قرار بود که E3 2023 پس از چند سال غیبت، برای اولین بار از سال 2019 در قالب یک رویداد حضوری بازگردد. رویداد سال 2020 به علت شیوع کووید-19 کنسل شده بود و هر چند در سال 2021 شاهد برگزاری ورژنی دیجیتالی از E3 بودیم، سال گذشته رویداد E3 2022 نیز باری دیگر با هدف بازنگری و بازگشت در سال 2023 کنسل شد.

در پایان باید اضافه کرد که طبق روال سال‌های گذشته، رویداد Summer Game Fest جف کیلی از تاریخ 8 ژوئن (18 خرداد) باز خواهد گشت.

باز بهتر از این شد که با غرفه های پوشالی سروتهشو هم میاوردن، چند سال پیش گفتم E3 اگر قصدش گیم بود می تونست مثل جف کیلی شرایطی رو برای شرکت های بزرگ فراهم بیاره که جدا از ایونت های بزرگ خودشون، رغبت کنن با ایشون همکاری کنن. ولی نه تنها کاری رو پیش نبردن، بلکه مثل روضه خون های EA صرفا شعار تغییرات دادن و ثابت شد حرف شرکت های بزرگ مثل سونی مبنی بر اینکه روئسای E3 صرفا از نام E3 دارن اخاذی می کنن چقدر به واقعیت نزدیکه وگرنه E3 هم می تونست مثل خیلی از ایونت های دیگه نامو شهرتشو حفظ کنه

باز بهتر از این شد که با غرفه های پوشالی سروتهشو هم میاوردن، چند سال پیش گفتم E3 اگر قصدش گیم بود می تونست مثل جف کیلی شرایطی رو برای شرکت های بزرگ فراهم بیاره که جدا از ایونت های بزرگ خودشون، رغبت کنن با ایشون همکاری کنن. ولی نه تنها کاری رو پیش نبردن، بلکه مثل روضه خون های EA صرفا شعار تغییرات دادن و ثابت شد حرف شرکت های بزرگ مثل سونی مبنی بر اینکه روئسای E3 صرفا از نام E3 دارن اخاذی می کنن چقدر به واقعیت نزدیکه وگرنه E3 هم می تونست مثل خیلی از ایونت های دیگه نامو شهرتشو حفظ کنه
برگزار کنندگان E3 اصلا شیطان رجیم.
سونی در کدوم نمایشگاه دیگه جضور داشته؟ ایونت PlayStation Experience چی شد؟
سونی از سر و ته همه چی از جمله نمایشگاه ها و اوینت ها و ... زد واسه این که پول ذخیره کنه :)

یه زمانی E3 تحویل سال گیمرا محسوب میشد! و تقویم ما با E3 عوض میشد و چه شور و شوقی داشتیم که مجلات سر ماه بیان و ما دیسکا رو بگیرم و کنفرانس ها و معرفی بازی ها رو ببینیم و بعد ها هم که برا آنلاین دیدن از بعد از ظهر منتظر بودیم و کلی تنقلات جلومون و با کلی هیجان که شروعش هم با کنفرانس مایکروسافت بود لحظه شماری میکردیم!
اما خب عوامل مختلفی این بهار رو خزان کرد :(

آخرین ویرایش:
برگزار کنندگان E3 اصلا شیطان رجیم.
سونی در کدوم نمایشگاه دیگه جضور داشته؟ ایونت PlayStation Experience چی شد؟
سونی از سر و ته همه چی از جمله نمایشگاه ها و اوینت و ... رو زد واسه این که پول ذخیره کنه :)
جالبه از کوروش کبیر ایراد می گیرید ولی سطح کامنت های خودتونو نمی بینید، سونی در اکثر همایش ها غرفه و نمایش داشته بازی هاش، از جوایز آخر سال هم مشخصه که سطح عناوینش در چه حدو اندازست. با این سطح نازل از برداشت، پس مایکروسافت هم همین چند وقت پیش بی پول شد که Developer_Direct برگزار کرد! یا با نگاه فن بویانه خودت، مایکروسافت نمایش ایونت های ماهیانش و ریلیز بازی ها هر سه ماه یکبارش کجاست؟ همین شوکیس یک سالو اندی پیشش توی ایونتش اعلام کرد بازی هایی که معرفی می شن 12 ماه بعد قطعا ریلیز می شن، ولی کو استارفیلد؟ یا 2022 با اون شوکیسها کو بازیهای فرست پارتی AAAA؟
ولی خب تمرکزمون باید روی PlayStation Experience باشه، ریلیز بازی ها و AAAها مابقی موارد مهم نیستن lol

آخرین ویرایش:
جالبه از کوروش کبیر ایراد می گیرید ولی سطح کامنت های خودتونو نمی بینید، سونی در اکثر همایش ها غرفه و نمایش داشته بازی هاش، از جوایز آخر سال هم مشخصه که سطح عناوینش در چه حدو اندازست. با این سطح نازل از برداشت، پس مایکروسافت هم همین چند وقت پیش بی پول شد که Developer_Direct برگزار کرد! یا با نگاه فن بویانه خودت، مایکروسافت نمایش ایونت های ماهیانش و ریلیز بازی ها هر سه ماه یکبارش کجاست؟ همین شوکیس یک سالو اندی پیشش توی ایونتش اعلام کرد بازی هایی که معرفی می شن 12 ماه بعد قطعا ریلیز می شن، ولی کو استارفیلد؟ یا 2022 با اون شوکیسها کو بازیهای فرست پارتی AAAA؟
ولی خب تمرکزمون باید روی PlayStation Experience باشه، ریلیز بازی ها و AAAها مابقی موارد مهم نیستن lol
اینی که یک پست بدی که هیچ ربطی به پست نقل قول شده نداشته باشه از کمتر کاربری بر میاد :))
شما داری از سونی قدیس می سازی که آی سونی کبیر پیش بینی کرده بود E3 رو به زوال است در صورتی که سونی عزیز شما واسه دو قرون پول ذخیره کردن نه تنها E3 شرکت نکرد بلکه هیچ جای دیگه شرکت نکرد Playstation Experience هم کنسل کرد رفت.
حالا ربط این به استارفیلد و عرضه بازی ها هر سه ماه توسط مایکروسافت و جوایز بازی ها چیه خدا می دونه :))

سطح پستهای بازی سنتر روز به روز نگران کننده تر میشه!!! :))
سونی نمیاد تو مراسم که پول ذخیره کنه :))
اون یکی میگه تقصیر سونیه که امسال E3 لغو شد. سونی چند ساله تو E3 نیست اصلا چرا ماکرو شرکت نکرد تو E3؟ اصلا قضیه امسال واقعا چه ربطی به سونی داره ؟ اینجا هم دست برنمیدارن
کلا تو همه چی باید اسم سونی را بیارن وسط وگرنه شبا خوابشون نمیبره :))

اینی که یک پست بدی که هیچ ربطی به پست نقل قول شده نداشته باشه از کمتر کاربری بر میاد :))
شما داری از سونی قدیس می سازی که آی سونی کبیر پیش بینی کرده بود E3 رو به زوال است در صورتی که سونی عزیز شما واسه دو قرون پول ذخیره کردن نه تنها E3 شرکت نکرد بلکه هیچ جای دیگه شرکت نکرد Playstation Experience هم کنسل کرد رفت.
حالا ربط این به استارفیلد و عرضه بازی ها هر سه ماه توسط مایکروسافت چیه خدا می دونه :))
سونی در کدوم نمایشگاه دیگه جضور داشته؟
سونی در اکثر همایش ها غرفه و نمایش داشته بازی هاش
سونی از سر و ته همه چی از جمله نمایشگاه ها و اوینت ها و ... زد واسه این که پول ذخیره کنه
با این سطح نازل از برداشت، پس مایکروسافت هم همین چند وقت پیش بی پول شد که Developer_Direct برگزار کرد!
PlayStation Experience چی شد؟
با نگاه فن بویانه خودت، مایکروسافت نمایش ایونت های ماهیانش و ریلیز بازی ها هر سه ماه یکبارش کجاست؟ همین شوکیس یک سالو اندی پیشش توی ایونتش اعلام کرد بازی هایی که معرفی می شن 12 ماه بعد قطعا ریلیز می شن، ولی کو استارفیلد؟ یا 2022 با اون شوکیسها کو بازیهای فرست پارتی AAAA؟

پ ن: گفتم مرحله به مرحله پرسش خودت و پاسخ من رو برات بیارم چون با شناختی که ازت دارم می دونم وقتی نام کاربری رو می بینی نه نگاه می کنی چه کامنتی دادی، نه پاسخ رو می خونی :D

شبهای E3 واسه من بیاد آور شب بیداری های امتحانات پایان ترم مدرسه بود که واسه درس خوندن قهوه میخوردم تا بیدار بمونم اما خب نیت اصلی دیدن کنفرانسها بود بصورت کتاب باز :دی .
خلاصه یادش بخیر چه شبایی رو صبح کردیم .

سونی در اکثر همایش ها غرفه و نمایش داشته بازی هاش
Sony Notably Absent From the Tokyo Game Show 2022 Schedule - PlayStation LifeStyle
Sony’s Skipping Gamescom 2022, So Forget About Any God Of War Ragnarök News

سر کوچه شما غرفه زده احتمالا.
با این سطح نازل از برداشت، پس مایکروسافت هم همین چند وقت پیش بی پول شد که Developer_Direct برگزار کرد!
مایکروسافت توی N تا نمایشگاه بوده و Showcase هم داشته در مقابل سونی که در سه سال اخیر صرفا تو یوتوب و تویچ ویدئو استریم کرده.
توی همین تابستون هم باز ایونت اش تایید شده.
با نگاه فن بویانه خودت، مایکروسافت نمایش ایونت های ماهیانش و ریلیز بازی ها هر سه ماه یکبارش کجاست؟ همین شوکیس یک سالو اندی پیشش توی ایونتش اعلام کرد بازی هایی که معرفی می شن 12 ماه بعد قطعا ریلیز می شن، ولی کو استارفیلد؟ یا 2022 با اون شوکیسها کو بازیهای فرست پارتی AAAA؟
اصلا مایکروسافت تباه. توجیه کار های سونی می شه؟ :))
من که نفهمیدم از آخر Playstation Experience چی شد و چطور ریلیر نکردن سه ماهه بازی های مایکروسافت گدا بازی های سونی رو توجیه می کنه :))
من فرض رو بر این می گیرم که تباه تر از مایکروسافت در تاریخ نداریم. کار های سونی رو با مایکروسافت توجیه نکن :)

آخرین ویرایش:
من که نفهمیدم از آخر Playstation Experience چی شد و چطور ریلیر نکردن سه ماهه بازی های مایکروسافت گدا بازی های سونی رو توجیه می کنه :))
من فرض رو بر این می گیرم که تباه تر از مایکروسافت در تاریخ نداریم. کار های سونی رو با مایکروسافت توجیه نکن :)
برای اطلاعات عمومیت Playstation Experience چون برای پایان سال ترتیب داده شده بود، فاصله ای یک یا چند روزه با TGA داشت، جف کیلی با TGA مراسمش گل کرده بود و death stranding اولین نمایش خودشو در هر دو مراسم داشت که تکراری بود. نمایش پایان سال رو سونی لغو کرد به دلایل مختلف، یکیش چون مراسم TGA به همون دلیلی که بالا گفتم تونسته بود نظر سونی رو به لحاظ بازخورد و مارکتینگ جلب کنه و نمایش های پایان سالشو بخاطر همزمان بودنش برد اونجا، Playstation Experience به گفته مسئولان اون دورش قرار بود دورهمی فن ها باشه و چیزی شبیه شوکیس نبود، اولین برگزاریش بیشتر به حرف گذشت و فن ها از این نحوه برگزاری شاکی بودن که دوس ندارن ایونت های پلی استیشن شبیه ایونت های مایکروسافت باشه و می خوان فقط گیم پلی ببینن
من فرومر نیستم که با دیدن شوکیس های متعدد ولی بی محتوا فقط برای پر کردن عریضه دهنم بسته بشه، گیمر انتظار داره حتی با یک دایرکت بنظر شما ساده محتوای AAAـی که در طی اون سال دریافت می کنه رو ببینه نمونش دایرکت SoP با گاد آو وار یا HFW. اینکه E3 لغو بشه یا ایونتی اسکیپ بشه دلیل بر این نمی شه که شرکت از ریلیز بازی هاش در اون سال سر باز بزنه یا بهانه بشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or