رسما تایید شد:عنوان Killzone 2 در حالت 30FPS

rezaigi2004

کاربر سایت
مسئولین Killzone 2 رسما تایید کردند این عنوان قابلیت پشتیبانی از SIXAXIS را خواهد داشت و بازی در حالت 30 فرم در ثانیه با کیفیت 720p اجرا خواهد شد.

Confirmed: Killzone 2 supporting SIXAXIS, 720p 30fps

Game Director revealed a wealth of information on the upcoming PS3 title. They confirmed that the title will be supporting SIXAXIS it will be running at 720p at thirty frames per second

67edqmr.png

آخرین ویرایش:
هر وقت خود بازي سازها گفتن كه چشمه اي از قدرت کنسول بوده اونوقت يه چيزی
Best B.S Award.
یعنی چی،فردا روزی اگه بازیسازی بیاد بگه این بازی که من ساختم 90 درصد قدرت کنسولو استفاده میکنه یعنی داره راست میگه؟!
اگه به حرف بازیساز هاست پس MGS 4 هم روی 360 قابل اجرا نیست دیگه.
پس همه حرفای ایتاگاکی درسته دیگه؟!
اگه يادت باشه ressident evill 5 در ناميشگاه e3 2007 چه نمايشي داشت كه خوب بود ولي دو روز بعدش يك تريلر ديگه در سايتها از اين بازي براي دانلود عرضه شد كه گرافيك به مراتب بيشتري را جلوه ميداد .
BS Award رو باید از قبلی بگیریم بدیم به این؟که پس قضیه اینطوریه که سازنده ه ها مثلا وقتی یه پیشرفت گرافیکی میکنن تو ساخت بازی داغ داغ از تنور میارن منتشر میکنن؟مثلا امروز که E3 هست طرف زنگ میزنه میگه یه تریلر بفرستین،پس فردا بازی پیشرفت گرافیکی میکنه سریع اون تریلرو پخش میکنن.
خوب اينجا هم منظورم را نفهميدي منظورم اينه كه killzone 2 و rage هر دو تقريبا در يم محدوده زماني نمايش داده شده و هر دو real time ولي چيزي كه كاملا مشخصه گرافيك rage بسيار فراتر هست . براي هر دو بازي تاريخي براي عرضه نيست و ممكنه در سال 2008 عرضه بشه . پس به همين راحتي ميشه همه چي را فهميد .
واقعا یعنی فکر میکنی مثلا وقتی از یه بازی یه تریلر میدن بیرون یعنی ساختش تازه شرو شده؟یعنی مثلا امکان نداره کیلزون 2 9 ماه از شرو به ساختش گذشته باشه ولی Rage مثلا 2 ماه؟وقتی تریلرا باهم میاد بیرون یعنی که باهم ساختنشون شرو شده دیگه؟
همينطور هم كه گفتم gears of war هم همينطور بود ميتوني بري تصاوير 2 روز قبل از عرضه بازي را با تصاوير 20 تا 30 روز قبل لز عرضه را مقايسه كني .
:laughing:
مثال خیلی زیاده.
کاربر Gartall این آخرین اخطاریه که در مورد پستهای غلط و بی منطق و بدون تفکرت میدم.به حساب هر چی میخوای بذار.

آخرین ویرایش:
بجاي اينكه زود به پستها جبهه گيري كنيم بهتره دوبار پست را خوند . من هميشه سعي ميكنم پستها را دوبار بخونم .
شما مثل اينكه پست منو خوب نخونديد اين همون پستي كه نقل قول كردين ببنين من چي نوشتم .
اگه دقت كني منظور من از شلوغي صحنه از اشياء و فلان چيزها نيست . اون چيزي كه در صحنه داره اتفاق ميوفته و شما درگيرش هستيد جزو گيم پلي حساب ميشه .
و بالا هم دقيقا اين چيز را گفتم اين عوامل همه و همه از كنسول قدرت ميكشه .
فكر نكنم شما به اندازه من تريلرهاي halo3 را ديده باشيد چرا كه من دقيقا از اولين تا اين لحظه همه دموها و تريلرها را ديدم .
و اينه كه halo3 واقعا گيم پلي درگير كننده اي داره و اجرا شدنش در 60 فريم و 1080p قابل توجه هست .

ای بابا ، ماشالا پشتکار خوبی داری ، به هر طریق ممکن میخوای بچپونی دیگه ...
عزیز من اینو خوب گوش کن چون دیگه حوصله ندارم ادامه بدم .. باشه ؟

این که شما میگی :
وقتي داري با مسترچيف قدم ميزني تو بازي 10 نفر از بالاي سرت به اينورو اونور ميپرن و دوتا وسيله نقليه هوايي از سرت گذر ميكنند دوتا وسيله نقليه زميني جلو چشت منفجر ميشن

در این لحظه ای که شما توصیف کردی فقط همون قدم زدن Gameplay حساب میشه و بقیش صحنه آرایی هست که شما هم هیچ نقشی نداری .
نکنه بازی استراتژیک هست و شما همه این کارها رو فرماندهی میکنی ؟!!!!!
عزیز من ، برادر من ، Gameplay فقط کارهایی هستن که شما داری انجام میدی حالا یا مستقیم یا غیرمستقیم . حالا اینکه بالا سرت 20 تا ملخ رد بشه یا جلو و پشت سرت چیز میز بترکه هیچ ربطی به Gameplay نداره ...
اگه اینطوریه پس فیلم سینمایی هم سراسر Gameplay داره !! :laughing:

میدونم الان میای یه چیز دیگه میگی و باز به یه در دیگه میزنی ، شرمنده من دیگه اعصابشو ندارم .
فقط دو جمله هم بگم که شما هم خوشت بیاد :

نتیجه گیری :
1. بازی Killzone 2 اگر روی 360 میومد دارای رزولوشن 1080p و فریم ریت 120 fps بود .
2. Halo 3 رو خواستن برای PS3 بزنن ، دیدن رزولوشن میشه 480i و فریم ریت هم میاد 10 fps تازه افت هم داره ( جاهایی که مسترچیف داره قدم میزنه ) ، بنابراین بیخیالش شدن .

ببين عماد جان برادر من . درسته كه رابطت ما من درست نيست ولي دليل نميشه كه پستهام را هر لحظه به چشم يك فنبوي نگاه كني . با اجازت دارم چندتا نقل قول ميكنم تا منظورم بفهمي .

Best B.S Award.
یعنی چی،فردا روزی اگه بازیسازی بیاد بگه این بازی که من ساختم 90 درصد قدرت کنسولو استفاده میکنه یعنی داره راست میگه؟!
اگه به حرف بازیساز هاست پس MGS 4 هم روی 360 قابل اجرا نیست دیگه.
پس همه حرفای ایتاگاکی درسته دیگه؟!

ببين اينجا منظور من اين نيست كه كليفي بي يا فلان شده درست گفته منظورم اينه كه كليفي بي اين حرف را گفته بود و از درستي يا نادرستي بازي خبر ندارم من بازي ساز نيستم .
بالاخره كاملا مشخصه يك بازي كه بعد از يك سال عرضه xbox360 نميتونه از قدرت بيشترش استفاده كنه .
در مورد kill zone 2 هم منظورم اينه كه بازي سازها هنوز نگفتن چقدر از قدرت كنسول استفاده كردند پس نميشه نظر داد يا گفت چشما اي از قدرت بود .
ok شد ؟:biggrin1:

BS Award رو باید از قبلی بگیریم بدیم به این؟که پس قضیه اینطوریه که سازنده ه ها مثلا وقتی یه پیشرفت گرافیکی میکنن تو ساخت بازی داغ داغ از تنور میارن منتشر میکنن؟مثلا امروز که E3 هست طرف زنگ میزنه میگه یه تریلر بفرستین،پس فردا بازی پیشرفت گرافیکی میکنه سریع اون تریلرو پخش میکنن.

اينجا دقيقا ندونستم چي گفتي ولي باز پست خودم را توضيح ميدم من منظورم اينه كه قرار نيست بازيسازها در يك نمايش بيان همه جزئيات بازي را رو كنن . همينطور كه ميبيني مايكرو در نمايشگاه e3 2007 زياد ولخرجي نكرد ! شايد نگه داشته براي نمايشگاهاي بعد .
اين ressident evill 5 كه همينطور ديدي در نمايشگاه گرافيكش را همه ديدن ولي همينطور كه گفتم 2 روز بعدش يه تريلر براي دانلود اومد كه گرافيك خيلي بهتري را نشون ميداد خوب حالا اين سوال نيست كه چرا ressident evill 5 در نمايشگاه e3 2007 چنين نمايشي نداشت .

واقعا یعنی فکر میکنی مثلا وقتی از یه بازی یه تریلر میدن بیرون یعنی ساختش تازه شرو شده؟یعنی مثلا امکان نداره کیلزون 2 9 ماه از شرو به ساختش گذته باشه ولی Rage مثلا 2 ماه؟وقتی تریلرا باهم میاد بیرون یعنی که باهم ساختنشون شرو شده دیگه؟

من منظورم اين نيست چه مقدار روشون كار كردن من ميگم كه در نمايشي هر دو بازي داشت rage خيلي فراتره و هر دو بازي هم قراره كه در سال 2008 بيان .

درضمن بهتره اسمم را صدا كني نه نام كاربري من اسم دارم ;)

در این لحظه ای که شما توصیف کردی فقط همون قدم زدن Gameplay حساب میشه و بقیش صحنه آرایی هست که شما هم هیچ نقشی نداری .
نکنه بازی استراتژیک هست و شما همه این کارها رو فرماندهی میکنی ؟!!!!!
عزیز من ، برادر من ، Gameplay فقط کارهایی هستن که شما داری انجام میدی حالا یا مستقیم یا غیرمستقیم . حالا اینکه بالا سرت 20 تا ملخ رد بشه یا جلو و پشت سرت چیز میز بترکه هیچ ربطی به Gameplay نداره ...

باز نقل قول ميكنم اين چيز را هم در زيرش من گفتم . خيلي با دقتي مثل خيلي ها .

اگه دقت كني منظور من از شلوغي صحنه از اشياء و فلان چيزها نيست . اون چيزي كه در صحنه داره اتفاق ميوفته و شما درگيرش هستيد جزو گيم پلي حساب ميشه .

در مورد halo هم چيزي نميگم چون ديگه ..............
تا اخرين روز صبر ميكنم و بعد نظر ميدم .

در مورد kill zone 2 هم منظورم اينه كه بازي سازها هنوز نگفتن چقدر از قدرت كنسول استفاده كردند پس نميشه نظر داد يا گفت چشما اي از قدرت بود .
اگه فردا اومدن گفتن یک در صد از قدرت کنسول قبوله پس؟!
درسته كه رابطت ما من درست نيست ولي دليل نميشه كه پستهام را هر لحظه به چشم يك فنبوي نگاه كني .
من با کسی مشکلی ندارم،ولی مشئله اینه شما هیچوقت حرف هیچ کسی رو قبول نمیکنی،آخرشم اگه ببینی که نمیتونی بیشتر از این آسمون ریسمون ببافی از عباراتی مثل:
حالا در آینده میبینید،بعدا خواهیم دید و مثل این استفاده میکنی و بعدش دوباره میری تو یه تاپیک دیگه و کاملا بدون منطق و بدون داشتن پیش نیاز لازم شروع میکنی به همون حرفهای قبلی.
شايد نگه داشته براي نمايشگاهاي بعد .
اين ressident evill 5 كه همينطور ديدي در نمايشگاه گرافيكش را همه ديدن ولي همينطور كه گفتم 2 روز بعدش يه تريلر براي دانلود اومد كه گرافيك خيلي بهتري را نشون ميداد خوب حالا اين سوال نيست كه چرا ressident evill 5 در نمايشگاه e3 2007 چنين نمايشي نداشت
اولا که من نمیدونم شما چقدر تفاوت دیدی که هی میای این حرفو میگی،ولی این طرز تفکر که توی اون 2 روز اینقدر تفاوت ایجاد شده که شما رو به وجد آورده خیلی مسخره ست.
یا مثلا میگن بازی قراره یه ماه دیگه عرضه شه و در حال حاضر این گرافیکشه و این مشخصات و رزولوشن و غیره،بعد شما میای میگی هنوز یه ماه مونده و من مطمئنم که اینطوری نخواهد بود و بهتر از این خواهد بود!!
یا مثلا میای میگی تریلری که دو روز قبل از عرضه ی G.O.W اومده بهتر از تریلری هستش که 20 روز قبل اومده،یعنی واقعا این طرز تفکرو داری که تا شب آخر رو بازی کار میکنن بعد شبم کلیفی بی و دوستان میشینن بازی رو پک میکنن میفرستن مغازه؟!
بازم یا مثلا! بعضی وقتها توی بحث برای اینکه حرف خودتو به کرسی بنشونی احتمالا اینکارو میکنی که میری تو گوگل سرچ میکنی Microsoft better than felan Company بعد یه لینکی که اون تو به نظرت خوب میاد رو میخونی و میای با تکیه بر اون نظر میدی.
ولی بازم بزرگترین و اصلی ترین مشکلت اینه هر جا که میبینی حرفهایی زده میشه که خوشت نمیاد بدون اینکه اطلاعات لازم رو داشته باشی میای وسط.که البته بقیه مشکلاتتم از همونا ناشی میشه.
و در بعضی مواقع حرفهای خودتم با هم سازگاری نداره.
یه سری چیزا رم وقتی که بهت میگن تعصبی به موضوع نگاه میکنی هر دفعه تکرار میکنی که:من خودم طرفدار بازی بهترم،من چرا باید طرفدار کسی باشم که برای من سودی نداره و غیره.
در هر صورت با این کارا داری خودتو گول میزنی،واسه بقیه هم فرقی نمیکنه که تو چه رفتاری رو پیش بگیری،واسه خودتم فرقی نمیکنه که تو این سایت باشی یا نه فقط همین تیکه رو که قبلا هم گفتم:
آن کس که نداند و بداند که نداند***لنگان خرک خویش به منزل نرساند
آن کس که نداند و نداند که نداند***در جهل مرکب ابدالدهر بماند
پ.ن:این پست من به حد کافی آف بود دیگه کسی ادامه نده این قضیه رو تو این تاپیک:biggrin1:
پ.ن2:البته بقیه تاپیکم بالکل آف بود!خیلی فرقی نکرد قضیه:biggrin1:

اگه فردا اومدن گفتن یک در صد از قدرت کنسول قبوله پس؟!

همينجاست كه ميگم منظرمو متوجه نميشي . من بايد كمي تمرين نوشتن كنم خوبه چون مثل اينكه مشكل از منه .
من نميگم قبول ميكنم كه از چند درصد قدرت كنسول استفاده ميكنه .
پس اگه فردا باز چه بگن 100 درصد چه بگن يك درصد من قبول نميكنم . حالا خوب شد :biggrin1:
من منظورم كلا اينه كه بر خلاف خيلي ها كه فكر ميكنن gears of war قدرت نهايي xbox360 هست و نميشه بيشتر از 30 براي اين بازي براي xbox360 گرفت ! هست .

اولا که من نمیدونم شما چقدر تفاوت دیدی که هی میای این حرفو میگی،ولی این طرز تفکر که توی اون 2 روز اینقدر تفاوت ایجاد شده که شما رو به وجد آورده خیلی مسخره ست.

من نگفتم كه بازي سازها تونستن در دو روز اينهمه تغيرات در گرافيك بازي ايجاد كنند منظورم اينه كه نخواستن نشون بدن .
همين اتفاق در بازي killzone 2 هم افتاد تريلر اولي كه قبل نمايشگاه e3 2007 نشون دادن با تريلر دوم در نمايشگاه تفاوت داشت و تريلر دوم كيفيت خيلي بهتري داشت .

یا مثلا میگن بازی قراره یه ماه دیگه عرضه شه و در حال حاضر این گرافیکشه و این مشخصات و رزولوشن و غیره،بعد شما میای میگی هنوز یه ماه مونده و من مطمئنم که اینطوری نخواهد بود و بهتر از این خواهد بود!!
یا مثلا میای میگی تریلری که دو روز قبل از عرضه ی G.O.W اومده بهتر از تریلری هستش که 20 روز قبل اومده،یعنی واقعا این طرز تفکرو داری که تا شب آخر رو بازی کار میکنن بعد شبم کلیفی بی و دوستان میشینن بازی رو پک میکنن میفرستن مغازه؟!
جواب را كلي ميگم من اينجا هيچ حرفي از تريلر بازي يك ماه پيش و دو روز پيش نكردم بلكه گغتم تصاوير عكس از بازي .
و تا حالا من كي گفتم تا اخرين روز عرضه روي بازي كار ميكنند ؟!
منظورم فقط و فقط اينه كه بازي ساز ممكنه تا اخرين روزهاي مانده جزئيات اصلي بازي را نمايش نده از هر نظر . نه اينكه بگم تا اخرين روز دارن روي بازي كار ميكنن .

بازي gears of war هم ميگم گفتم كه تصاويري كه در يك ماه قبل از عرضه بازي نشون داده ميشد زياد جالب نبودن ( يعني بازي سازها نخواستن ) ولي تصاويري كه در روز هاي اخر نشون داده شد بسيار بهتر بودن . يه نوع سوپرايز بود . تمام تصاوير اين بازي را من دارم و يا خودت ميتوني بري ببيني .
خوب halo3 هم همينطور قرار نيست مايكرو بياد 1 تا 2 ماه به عرضه بازي مونده تمام جزئيات را رو كنه .
[/QUOTE]

حالا بيا باز به من بگو كه انكس كه نداند كه بداند.............

نظرت برام محترم هست ولی دلیلی برای این حرف داری. بگو ما هم روشن شیم:biggrin1:

چه عجب :biggrin1:.

What the......../:). یعنی از بازی های که در 60 فریم اجرا میشن سینمائی تره.

پ.ن. اریا جون حداقل یه کاری میکرد شاخترین بازی نسل بعدش تو 1080 و 60fps اجرا میشد که از CoD 4 کم نیاره:biggrin1:.
پ.2.ن. Kz2 اگر تو 9080p اجرا بشه و در 120fps ولی گیم پلی درست حسابی نداشته باشه باز هم بدرد نمیخوره ;).

من کلا تو سبک FPS با 60 فریم مشکل دارم
علتش هم اینکه بعد از نیم ساعت حالم حسابی بد میشه(سرم گیج میره و ...) به همین خاطر گفتم به نظر من 30 فریم بهتره
ولی تو بقیه سبکها 60 فریم عالیه

در مورد چه عجب هم یکم واضحتر بگو!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or