رسما تایید شد:عنوان Killzone 2 در حالت 30FPS

rezaigi2004

کاربر سایت
مسئولین Killzone 2 رسما تایید کردند این عنوان قابلیت پشتیبانی از SIXAXIS را خواهد داشت و بازی در حالت 30 فرم در ثانیه با کیفیت 720p اجرا خواهد شد.

Confirmed: Killzone 2 supporting SIXAXIS, 720p 30fps

Game Director revealed a wealth of information on the upcoming PS3 title. They confirmed that the title will be supporting SIXAXIS it will be running at 720p at thirty frames per second

67edqmr.png

آخرین ویرایش:
محض اطلاع:

اهان باشه!
اونوقت PC قدرتمند از نظر شما چیه؟

همين pc هاي امروزي ميتوني بازي rage را كه اولين نمايش را نشون داده و خيلي وقت زياد براي عرضه بازي مونده را با بازي هاي امروزي كه ميخوان براي پلتفرم ها بيان مقايسه كني كه در چند فريم اجرا ميشن و بعد به معجزه rage پي ببري .
البته كاملا واضحه كه روز به روز pc پيشرفت ميكنه و بازي rage را از لحاظ فريم هم ميخورن !!

حالا چيز خاصي هم نگفتم فقط گفتم سخته !

همين pc هاي امروزي ميتوني بازي rage را كه اولين نمايش را نشون داده و خيلي وقت زياد براي عرضه بازي مونده را با بازي هاي امروزي كه ميخوان براي پلتفرم ها بيان مقايسه كني كه در چند فريم اجرا ميشن و بعد به معجزه rage پي ببري .
البته كاملا واضحه كه روز به روز pc پيشرفت ميكنه و بازي rage را از لحاظ فريم هم ميخورن !!

حالا چيز خاصي هم نگفتم فقط گفتم سخته !

PC که Rage رو اجرا میکنه برای زمان Rage هست نه الان...
بعد به معجزه rage پي ببري .
اگر با اون کیفیت روی PC خوب اجرا بشه میشه معجزه...مثل عشقت (و عشق من:دی) هف لایف 2;)
البته از شناختی که از انجین های جان کارمک دارم میگم ریج هم خوب اجرا میشه...مثل Doom 3 که با یه Geforce FX هم روی 1024 میشد روی High quality بازی کرد.

اخه اينجا قضيه فرق ميگنه بازي gears of war يكي از بازي هاي نسل اول xbox360 بود و در سال 2006 عرضه شده وتنها به گفته ي epic چشمه اي از قدرت xbox360 بود . اگه بخوان از تمام قدرت استفاده كنن خيلي بهتر از اينها ميشه .

ولي بازي killzone 2 يه بازي اي هست كه در سال 2008 ميخواد بياد و اين قابل مقايسه نيست .
بازی Gears Of War یک سال بعد از اومدن X360 عرضه شد و هنوز 1 سال از اومدن PS3 نگذشته. حالا این نسل اول و دوم نمیدونم چیه ولی اگه KZ2 توی نیمه اول 2008 بیاد از این لحاظ نسل فلان بودن فرقی با GOW نداره.
در مورد چشمه قدرت بودن هم درسته ولی چه ربطی به بحث ما داشت ؟! خب پس KZ2 هم چشمه ای از قدرت PS3 هست. کنسولی که جان کارمک و 100 نفر دیگه گفتن کار کردن باهاش سخته و گرفتن پتانسیل کامل از این کنسول کاری فوق العاده مشکله , پس میتونیم بگیم KZ2 چشمه قدرتی از PS3 هست مثل GOW !

اينهم هنوز به طور كلي به ثبت نرسيده و من كاملا مطمئن هستم محصول نهايي در 60 فريم خواهد بود .
بازی ای که 1 ماه دیگه میخواد بیاد یه دفعه از 30 فریم به 60 فریم نمیرسه !

چرا چنين بازي هايي هست كه كه در 60 فريم اجرا بشه و خيلي بزرگتر از killzone 2 كه بخواد روي كنسول اجرا بشه اين بازي بازي اي نيست جزء rage . چه زود يادت رفت اين بازي با اون گرافيك و جزئيات بينهايت بالا و بافتهاي باور نكردني كه خودت خبر داري كه هيچ بازي حتي قادر به نزديك شدنش نيست ميخواد روي كنسولها در 60 فريم اجرا بشه .و بازي هم به علت گرافيك وحشتناك 80 گيگابايت حجم داره البته بدون فشرده سازي .
ميخوام بگم اين به شعور بازي سازي ربط داره .
با تجربه ای که از جان کارمک :love: دارم , بازیش حالا حالاها عرضه نمیشه و تا موقع منتشر شدن Rage شاید KZ3 هم اومده باشه ! به DOOM III توجه کن که 3.5 سال در دست ساخت بوده.

درضمن halo3 در 1080p و در 60 فريم اجرا خواهد شد .
Halo 3 که بحثش جداست ! گرافیک این بازی از خیلی از بازیهایی که الآن توی بازار هست پایین تره و با این گرافیک ابدآ کار سختی نیست که بازی 1080p , 60 FPS اجرا بشه.
من به شما قول میدم Halo 3 را بیش از این چیزی که هست خواهیم دید . ( این رو از من داشته باش :biggrin1: )
حالا در مورد گرافيك اين بازي حرفي نميزنم و فقط وايسادم تا روز اخر بياد و ببينم سايتها چي در موردش ميگن .
گرافیک بازی توی عکسها و تریلرها مشخصه و دیگه دست نمیخوره چون بازی بسته بندی شده و به خیلی از مغازه ها برای فروش در روز نهایی عرضه شده.

cod4 هم كه در 60 فريم و در بعضي از صحنه به گفته بازي سازها از 60 فريم هم بيشتر خواهد شد .
اون حجمی از نورپردازی و گرافیک که توی KZ2 هست توی COD4 نیست. ممکنه COD4 خیلی طبیعی تر باشه و واقعی تر به نظر برسه ولی از نظر گرافیک این طور نیست. خود سایتی که برگزیدگان E3 امسال رو معرفی کرد و تشکیل شده از همه سایتهای معتبر مثل Gamespot , Game Spy و تعداد زیادی نشریه و سایت دیگه هم KZ2 رو بهترین گرافیک E3 اعلام کرد.

بازی Gears Of War یک سال بعد از اومدن X360 عرضه شد و هنوز 1 سال از اومدن PS3 نگذشته. حالا این نسل اول و دوم نمیدونم چیه ولی اگه KZ2 توی نیمه اول 2008 بیاد از این لحاظ نسل فلان بودن فرقی با GOW نداره.

بازي را هيچ وقت از لحاظ عرضه ي كنسول حساب نميكنن بلكه از زماني حساب ميكنن كه بازي از كي در حال ساخت هست . هر دو بازي gears of war و killzone 2 از نمايششگاه e3 2005 دارن روش كار ميكنن . علت تاخير ps3 بلوري هست و بلوري ربطي به بازي سازي نداره .

در مورد چشمه قدرت بودن هم درسته ولی چه ربطی به بحث ما داشت ؟! خب پس KZ2 هم چشمه ای از قدرت PS3 هست. کنسولی که جان کارمک و 100 نفر دیگه گفتن کار کردن باهاش سخته و گرفتن پتانسیل کامل از این کنسول کاری فوق العاده مشکله , پس میتونیم بگیم KZ2 چشمه قدرتی از PS3 هست مثل GOW !

كمي در اين مورد هم تند رفتي . در مورد چشمه ي قدرت كنسول براي gears of war كاملا مشخصه ميتوني بازي هاي نسل بعد xbox360 را با gears of war مقايسه كني .
ولي kill zone 2 هر وقت خود بازي سازها گفتن كه چشمه اي از قدرت ps3 بوده اونوقت يه چيز نه اينكه شما بيان بگين چشمه اي از قدرت بوده .

بازی ای که 1 ماه دیگه میخواد بیاد یه دفعه از 30 فریم به 60 فریم نمیرسه !
همينطور كه گفتم هنوز قطعي نشده .

با تجربه ای که از جان کارمک :love: دارم , بازیش حالا حالاها عرضه نمیشه و تا موقع منتشر شدن Rage شاید KZ3 هم اومده باشه ! به DOOM III توجه کن که 3.5 سال در دست ساخت بوده.
اخه مسئله اينه كه هر دوبازي در زمان كنوني نمايش داده شدند كه rage از تمام بازي ها سرتره . و تصاوير بازي real time بود پس فرقي نداره كي عرضه بشه .

Halo 3 که بحثش جداست ! گرافیک این بازی از خیلی از بازیهایی که الآن توی بازار هست پایین تره و با این گرافیک ابدآ کار سختی نیست که بازی 1080p , 60 FPS اجرا بشه.
گرافیک بازی توی عکسها و تریلرها مشخصه و دیگه دست نمیخوره چون بازی بسته بندی شده و به خیلی از مغازه ها برای فروش در روز نهایی عرضه شده.

خوب قرار هم نيست مايكرو هم بياد تصاوير بسته بندي شده halo3 را به شما نشون بده !اينو مطمئن هستم .
اگه بازي gears of war هم يادت مياد در اخرين روزهاي عرضه بازي تصاويري كه نشون داده شد بسيار فراتر از قبلي ها بودند .

اون حجمی از نورپردازی و گرافیک که توی KZ2 هست توی COD4 نیست. ممکنه COD4 خیلی طبیعی تر باشه و واقعی تر به نظر برسه ولی از نظر گرافیک این طور نیست. خود سایتی که برگزیدگان E3 امسال رو معرفی کرد و تشکیل شده از همه سایتهای معتبر مثل Gamespot , Game Spy و تعداد زیادی نشریه و سایت دیگه هم KZ2 رو بهترین گرافیک E3 اعلام کرد.

من نميدونم شما كدوم سايت را ميگيد ولي سايتهايي مثل gamespot و ign و 1up و خيلي از سايتهاي معتبر ديگه در سايت خودشون بهترين گرافيك را cod4 اعلام كردند و اينه كه مهمه نه چيز ديگه !
ولي حقيقت اينه كه بهترين گرافيك crysis بود !

فریدون فعلآ که شاخص ترین بازی نسل بعد مایکروسافت (Gears Of War) هم با 30 فریم و رزولوشن 720p اجرا شد و کسی صداش درنیومد.
اریا جون من طرف ماکروسافت رو تو کودم جملم گرفتم:confused:.
؟ این هم واضحه که 60 فریم خیلی بهتر از 30 فریم هست ولی کنسول نمیکشه با این جزییات و گرافیک و انیمیشنها توی این حالت اجرا کنه.
پس اگر نمیشه بازی رو تو 1080p و با 60fps اجرا کرد و ساخت، چرا اینقدر حرفش رو میزدن که ای ما فلان کردن ما بهمان کردیم:biggrin1:. جریان سخت افزار رو که میگی نمیکشه پارسال کوجیما و ایتاگاکی اشاره کرده بودن به این موضوع.
منظورم اینه که 60 فریم و 30 فریم بودن و رزولوشن خوبی و بدی بازی رو کاملآ تعیین نمیکنن.
خب کسی هم نگفت بده یا Kz2 بده یا..... . منظورم این بود شعار دادن کاری نداره باید عمل کنن. اینقدر حرف Full HD رو زدن تا همه ملت توقع ملت رفت بالا، حالا که زیرش ..... ایدن و نمیتونن بدن بیرون.
پ.ن. آریا جون جدیدا سریع میزنی به صحرای کربلا:biggrin1: جریان چیه/:).
===============================================
خلاصه از شرکتی که اینقدر ادعا داشته و داره انتظار بیشتری داشتیم. :cheesygri

بازي را هيچ وقت از لحاظ عرضه ي كنسول حساب نميكنن بلكه از زماني حساب ميكنن كه بازي از كي در حال ساخت هست . هر دو بازي gears of war و killzone 2 از نمايششگاه e3 2005 دارن روش كار ميكنن . علت تاخير ps3 بلوري هست و بلوري ربطي به بازي سازي نداره .
توی نمایشگاه E3-2005 که هنوز Devkit های PS3 به بازیسازها داده نشده بود و یکی دو ماه بعد تازه این کار شروع شد. اگه یادت باشه اون زمان نمایشهای مایکروسافت Real-Time بودن ولی نمایشهای سونی 99% شون Pre-Render بودن چون عملآ هیچی دست سازنده ها نبود که بخوان چیزی از بازی نشون بدن ! اولین عکسهای Gears Of War هم خیلی قبل تر از E3 نمایش داده شده بود و یادمه توی Bazidot راجع بهشون بحث میشد و هنوز معلوم نبود برای کدوم کنسول هست و اسم کنسول بعدی مایکروسافت هم هنوز انتخاب نشده بود در حالی که عکسهای زیادی از Locust ها توی Bazidot گذاشته بودن بچه ها. در ضمن اون طور که مشخصه یه تیم کامل برای ساختن GOW مشغول بودن ولی برای KillZone 2 شرکت Guerrilla تا همین اواخر 2006 داشته روی Liberation کار میکرده.

كمي در اين مورد هم تند رفتي . در مورد چشمه ي قدرت كنسول براي gears of war كاملا مشخصه ميتوني بازي هاي نسل بعد xbox360 را با gears of war مقايسه كني .
ولي kill zone 2 هر وقت خود بازي سازها گفتن كه چشمه اي از قدرت ps3 بوده اونوقت يه چيز نه اينكه شما بيان بگين چشمه اي از قدرت بوده .
راستش متوجه نشدم چی گفتی !! یعنی حتمآ سازنده بازی باید بگه فلان بازی قدرت کامل کنسول نیست تا همه بفهمن ؟! خب این یه امر طبیعی از آغاز پیدایش کنسولها بوده که هرچی کنسول جلوتر میره قدرتش مشخص تر میشه ! مثلآ همین PS2 از اول بازیهایی مثل Tekken Tag Tournament داشت ولی بعد از 5 سال به بازیهایی مثل God Of War با اون عظمت و بزرگی رسید. حالا که هنوز 1 سال از اومدن PS3 نگذشته لابد KZ2 همه قدرت این کنسول هست که تازه کار کردن باهاش و قدرت گرفتن کامل ازش کار خیلی مشکلیه ؟!

اخه مسئله اينه كه هر دوبازي در زمان كنوني نمايش داده شدند كه rage از تمام بازي ها سرتره . و تصاوير بازي real time بود پس فرقي نداره كي عرضه بشه .
چه ربطی داره ؟! مثلآ DOOM III اولین نمایشش سال 2001 بود و همه کف کردن. در همون سال 2001 بازی MGS2 اومد که از اکثر سایتها امتیاز کامل در زمینه گرافیک رو گرفت مثل Gamespot . ولی اگه گرافیک این دو تا بازی رو مقایسه کنی زمین تا آسمون با هم فرق میکنن.یعنی هر بازی رو با زمان عرضه ش میسنجن نه با دموها و تریلرهایی که 2 سال قبل از اومدنش پخش میشه.

خوب قرار هم نيست مايكرو هم بياد تصاوير بسته بندي شده halo3 را به شما نشون بده !اينو مطمئن هستم .
اگه بازي gears of war هم يادت مياد در اخرين روزهاي عرضه بازي تصاويري كه نشون داده شد بسيار فراتر از قبلي ها بودند .
اینم از اون حرفا بودا !! یعنی مایکروسافت از قصد عکسهای با گرافیک پایین از Halo 3 نشون میده و بعد میگه خواستیم شما رو سورپرایز کنیم و بهتون دروغ گفتیم ؟!

من نميدونم شما كدوم سايت را ميگيد ولي سايتهايي مثل gamespot و ign و 1up و خيلي از سايتهاي معتبر ديگه در سايت خودشون بهترين گرافيك را cod4 اعلام كردند و اينه كه مهمه نه چيز ديگه !
ولي حقيقت اينه كه بهترين گرافيك crysis بود !
سایت Game Critics Awards
این سایت تشکیل شده از 36 منتقد از 36 رسانه ای که معتبرترین ها در زمینه Game هستن. رسانه هایی مثل Gamespot , Gamespy , IGN , Time , EMG , Game Informer , Game Pro , PC Gamer , 1up , ... این رسانه ها نظراتشون رو در مورد E3 هر سال میگن و با رآی گیری برگزیدگان E3 مشخص میشن. در مورد بهترین بودن گرافیک Crysis هم شکی نیست ولی همون طور که خیلی از سایتها گفتن برای اجرای این بازی به یک سوپر کامپیوتر احتیاج هست.( البته به نظر من حرف بیخودیه و کاملآ مشخصه که گرافیک Crysis سرتر از بقیه هست.)

بازي اين در سطح halo3 با اين گيم پليش خيلي سخته در 1080p و 60 فريم اجرا شدن .

شما چرا انقدر با اعتماد به نفس کامل ، اشتباه میکنی ؟!!!

Gameplay چه ربطی به Frame Rate و رزولوشن داره ؟!!!!!!!!!!!:eek:

شما اصلا میدونی Gameplay چیه ؟ یا فقط شنیدی که Halo گیم پلی خدایی داره ؟ ( حالا پیدا کن پرتقال فروش را ... )

در ضمن Gears Of War تا به همین امروز بهترین بازی از هر نظر ( مخصوصا گرافیک ) در نسل جدید بین همه Platform ها بوده پس بیخودی درصد مرصد را نندازید .

مشکل شما اینه در حد فجیعی تعصب داری و بی منظق حرف میزنی ، مثلا اگه Gears of War همین امروز Release میشد احتمالا پرواز میکردی و میگفتی که تا سال 2020 هم همچین بازی نخواهد آمد .
ولی حالا که یک سال از این بازی گدشته و دیگه واست عادی شده ، تبدیل شده به یک بازی عادی برای 360 و به قول شما 50 درصدی ...

راستش متوجه نشدم چی گفتی !! یعنی حتمآ سازنده بازی باید بگه فلان بازی قدرت کامل کنسول نیست تا همه بفهمن ؟! خب این یه امر طبیعی از آغاز پیدایش کنسولها بوده که هرچی کنسول جلوتر میره قدرتش مشخص تر میشه ! مثلآ همین PS2 از اول بازیهایی مثل Tekken Tag Tournament داشت ولی بعد از 5 سال به بازیهایی مثل God Of War با اون عظمت و بزرگی رسید. حالا که هنوز 1 سال از اومدن PS3 نگذشته لابد KZ2 همه قدرت این کنسول هست که تازه کار کردن باهاش و قدرت گرفتن کامل ازش کار خیلی مشکلیه ؟!

منظورم سر بحث killzone 2 بود كه گفتي منم ميگم اين بازي چشمه اي از قدرت ps3 هست . خواستم بگم اينو بايد بازيساز بگه نه شما ولي در مورد gears of war اينو خود بازي ساز گفته .

چه ربطی داره ؟! مثلآ DOOM III اولین نمایشش سال 2001 بود و همه کف کردن. در همون سال 2001 بازی MGS2 اومد که از اکثر سایتها امتیاز کامل در زمینه گرافیک رو گرفت مثل Gamespot . ولی اگه گرافیک این دو تا بازی رو مقایسه کنی زمین تا آسمون با هم فرق میکنن.یعنی هر بازی رو با زمان عرضه ش میسنجن نه با دموها و تریلرهایی که 2 سال قبل از اومدنش پخش میشه.

خوب اينجا هم منظورم را نفهميدي منظورم اينه كه killzone 2 و rage هر دو تقريبا در يم محدوده زماني نمايش داده شده و هر دو real time ولي چيزي كه كاملا مشخصه گرافيك rage بسيار فراتر هست . براي هر دو بازي تاريخي براي عرضه نيست و ممكنه در سال 2008 عرضه بشه . پس به همين راحتي ميشه همه چي را فهميد .

اینم از اون حرفا بودا !! یعنی مایکروسافت از قصد عکسهای با گرافیک پایین از Halo 3 نشون میده و بعد میگه خواستیم شما رو سورپرایز کنیم و بهتون دروغ گفتیم ؟!
چرا از اون حرفها بود و تا حالا از اينطور چيزها نديدي مگه قرار هست مايكرو بياد جزئيات اصلي بازي را در نمايشگاه نشون بده . بله به همين راحتي ميتونه سوپرايز باشه كه خيلي از اين كارها شده .
اگه يادت باشه ressident evill 5 در ناميشگاه e3 2007 چه نمايشي داشت كه خوب بود ولي دو روز بعدش يك تريلر ديگه در سايتها از اين بازي براي دانلود عرضه شد كه گرافيك به مراتب بيشتري را جلوه ميداد .
همينطور هم كه گفتم gears of war هم همينطور بود ميتوني بري تصاوير 2 روز قبل از عرضه بازي را با تصاوير 20 تا 30 روز قبل لز عرضه را مقايسه كني .

سایت Game Critics Awards
این سایت تشکیل شده از 36 منتقد از 36 رسانه ای که معتبرترین ها در زمینه Game هستن. رسانه هایی مثل Gamespot , Gamespy , IGN , Time , EMG , Game Informer , Game Pro , PC Gamer , 1up , ... این رسانه ها نظراتشون رو در مورد E3 هر سال میگن و با رآی گیری برگزیدگان E3 مشخص میشن. در مورد بهترین بودن گرافیک Crysis هم شکی نیست ولی همون طور که خیلی از سایتها گفتن برای اجرای این بازی به یک سوپر کامپیوتر احتیاج هست.( البته به نظر من حرف بیخودیه و کاملآ مشخصه که گرافیک Crysis سرتر از بقیه هست.)

خوب منم نميگم كه اشتباه ميگي ولي برام جالبه چرا همين سايتها و منتقدين در سايت خودشون اين بازي را بهترين گرافيك انتخاب نكردن .
گرافيك killzone 2 خوب بود حرفي نيست ولي خدايي آريا جان اين cod4 حقش بود براي بهترين گرافيك بازي فقط نورپردازي نيست خيلي چيزها مهمه .

شما چرا انقدر با اعتماد به نفس کامل ، اشتباه میکنی ؟!!!

Gameplay چه ربطی به Frame Rate و رزولوشن داره ؟!!!!!!!!!!!:eek:

شما اصلا میدونی Gameplay چیه ؟ یا فقط شنیدی که Halo گیم پلی خدایی داره ؟ ( حالا پیدا کن پرتقال فروش را ... )

در ضمن Gears Of War تا به همین امروز بهترین بازی از هر نظر ( مخصوصا گرافیک ) در نسل جدید بین همه Platform ها بوده پس بیخودی درصد مرصد را نندازید .

مشکل شما اینه در حد فجیعی تعصب داری و بی منظق حرف میزنی ، مثلا اگه Gears of War همین امروز Release میشد احتمالا پرواز میکردی و میگفتی که تا سال 2020 هم همچین بازی نخواهد آمد .
ولی حالا که یک سال از این بازی گدشته و دیگه واست عادی شده ، تبدیل شده به یک بازی عادی برای 360 و به قول شما 50 درصدی ...

من منظورم اين نبود كه گيم پلي ربطي به فريم بازي داره منظورم اينه كه بازي هرچه قدر صحنه هاي شلوغ و درگير كننده بيشتري داشته باشه يا فزيك خيلي بالايي داشته باشه از قدرت كنسول گرفته ميشه واينم ميتونه در فريم بازي مشكل ساز باشه .
نه فقط شما ميدونيد گيم پلي چيه و ما نميدونيم .

در ضمن سعي كن با ادب حرف بزني منم ميتونستم مثل شما براي اين پستت حمله كنم .

ظاهرا از فریم ریت کیلزون رسیدیم به مقایسش با gowوhalo...نمی دونم چرا تا صحبت از این بازی میشه یه عده میان با چند بازی مشخص دیگه مقایسش میکنن بعدش در گیری شروع میشه.بعضیا هم برای ضعیف جلوه دادنش از هر بازی استفاده میکنن انصافا مقایسه هر بازی کنسولی با کریسیس خیلی بی انصافیه.

من نمیدونم یه خبره ساده اینقدر بحث داره؟
مهم اینه که این ابر بازی با اون گرافیک وحشتناک رو 30 فریم اجرا میشه که خبره خیلی خوبیه تموم شد رفت!
من نمیدونم این فن ها چه علاقه ای دارن یه خبر تو تاپیکی ببینن سریع دست به تخریب شرکت مقابل کنن:laughing:
بعضیا هم که اومدن مستقیم گیر دادن به سونی که دروغگویهههه:laughing:
آخه چه ربطی داره؟ این بازی رو داره گریلا میسازه نه سونی که!
درسته زیر شاخه سونیه اما الان سونی فقط نقشه ناشر رو داره

من منظورم اين نبود كه گيم پلي ربطي به فريم بازي داره منظورم اينه كه بازي هرچه قدر صحنه هاي شلوغ و درگير كننده بيشتري داشته باشه يا فزيك خيلي بالايي داشته باشه از قدرت كنسول گرفته ميشه واينم ميتونه در فريم بازي مشكل ساز باشه .
نه فقط شما ميدونيد گيم پلي چيه و ما نميدونيم .

در ضمن سعي كن با ادب حرف بزني منم ميتونستم مثل شما براي اين پستت حمله كنم .

پس Gameplay چی بود این وسط ؟
Halo خیلی هم صحنه هاش شلوغ نیست ....

به هر حال ساختن بازی مثل Halo در 60 fps و با رزولشن 1080p خیلی ساده تر از GeOW یا KZ2 هست .

اتفاقا همه میدونن Gameplay چیه ، ولی شما این حرفی که زدی شدیدا بی ربط بود و طوری نشون میداد انگار نمیدونی Gameplay چی هست ...

کجاش بی ادبی بود ؟! من هم اگه مثل شما با تعصب و بی منطق حرف زدم ، خواهشا شما هر طور که دلت خواست حمله کن ...

پس Gameplay چی بود این وسط ؟
Halo خیلی هم صحنه هاش شلوغ نیست ....

به هر حال ساختن بازی مثل Halo در 60 fps و با رزولشن 1080p خیلی ساده تر از GeOW یا KZ2 هست .

اتفاقا همه میدونن Gameplay چیه ، ولی شما این حرفی که زدی شدیدا بی ربط بود و طوری نشون میداد انگار نمیدونی Gameplay چی هست ...

کجاش بی ادبی بود ؟! من هم اگه مثل شما با تعصب و بی منطق حرف زدم ، خواهشا شما هر طور که دلت خواست حمله کن ...

بزار ببينم من بي منطق دارم حرف ميزنم يا شما . مثل اينكه اين شماييد گيم پلي نميدونيد . دوست عزيز پس از گفته هاي شما پي به اين ميبريم كه فزيك و درگيري هاي صحنه به گيم پلي بازي مربوط نميشه ؟! شايد بتونم بگم اين عوامل براي هرچه بهتر شدن گيم پلي كمك ميكنه . ميشه بگيد پس به چي مربوط ميشه .
فكر كنم وقتي داري تو بازي راه ميري اين ميشه گيم پلي نه ؟!:laughing:

بزار ببينم من بي منطق دارم حرف ميزنم يا شما . مثل اينكه اين شماييد گيم پلي نميدونيد . دوست عزيز پس از گفته هاي شما پي به اين ميبريم كه فزيك و درگيري هاي صحنه به گيم پلي بازي مربوط نميشه ؟! شايد بتونم بگم اين عوامل براي هرچه بهتر شدن گيم پلي كمك ميكنه . ميشه بگيد پس به چي مربوط ميشه .
فكر كنم وقتي داري تو بازي راه ميري اين ميشه گيم پلي نه ؟!:laughing:

شلوغی صحنه نه ، گیم پلی نیست ... ولی خب مشخصه که درگیری کاراکتر شما در صحنه جزئی از Gameplay هست .
شما خودت توی هر پست داری یه حرف میزنی ....

به هرحال بیشترین چیزی که توی Frame Rate و انتخاب رزولوشن برای یک بازی تاثیر داره گرافیک ( نورپردازی - Texture - رنگها و .... ) هست ، همچنین شلوغی صحنه ( یعنی کاراکتر و اشیاء زیادی در صحنه باشن ) هم نقش داره ...
و Gameplay با تمام معانی که شما واسش داری تاثیری نداره ....

شلوغی صحنه نه ، گیم پلی نیست ... ولی خب مشخصه که درگیری کاراکتر شما در صحنه جزئی از Gameplay هست .
شما خودت توی هر پست داری یه حرف میزنی ....

به هرحال بیشترین چیزی که توی Frame Rate و انتخاب رزولوشن برای یک بازی تاثیر داره گرافیک ( نورپردازی - Texture - رنگها و .... ) هست ، همچنین شلوغی صحنه ( یعنی کاراکتر و اشیاء زیادی در صحنه باشن ) هم نقش داره ...
و Gameplay با تمام معانی که شما واسش داری تاثیری نداره ....

بجاي اينكه زود به پستها جبهه گيري كنيم بهتره دوبار پست را خوند . من هميشه سعي ميكنم پستها را دوبار بخونم .
شما مثل اينكه پست منو خوب نخونديد اين همون پستي كه نقل قول كردين ببنين من چي نوشتم .

اگه تريلر هاي halo3 را ببيني متوجه ميشي جو بسيار درگير كنده اي داره مثلا ميبيني وقتي داري با مسترچيف قدم ميزني تو بازي 10 نفر از بالاي سرت به اينورو اونور ميپرن و دوتا وسيله نقليه هوايي از سرت گذر ميكنند دوتا وسيله نقليه زميني جلو چشت منفجر ميشن و همه و همه باهم . واقعا به نظرت اينها نياز به قدرت كنسولي داره يا نه .
بازي اين در سطح halo3 با اين گيم پليش خيلي سخته در 1080p و 60 فريم اجرا شدن .

اگه دقت كني منظور من از شلوغي صحنه از اشياء و فلان چيزها نيست . اون چيزي كه در صحنه داره اتفاق ميوفته و شما درگيرش هستيد جزو گيم پلي حساب ميشه .
و بالا هم دقيقا اين چيز را گفتم اين عوامل همه و همه از كنسول قدرت ميكشه .
فكر نكنم شما به اندازه من تريلرهاي halo3 را ديده باشيد چرا كه من دقيقا از اولين تا اين لحظه همه دموها و تريلرها را ديدم .
و اينه كه halo3 واقعا گيم پلي درگير كننده اي داره و اجرا شدنش در 60 فريم و 1080p قابل توجه هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or