رسما تایید شد:عنوان Killzone 2 در حالت 30FPS

rezaigi2004

کاربر سایت
مسئولین Killzone 2 رسما تایید کردند این عنوان قابلیت پشتیبانی از SIXAXIS را خواهد داشت و بازی در حالت 30 فرم در ثانیه با کیفیت 720p اجرا خواهد شد.

Confirmed: Killzone 2 supporting SIXAXIS, 720p 30fps

Game Director revealed a wealth of information on the upcoming PS3 title. They confirmed that the title will be supporting SIXAXIS it will be running at 720p at thirty frames per second

67edqmr.png

آخرین ویرایش:
من نمیدونم جدیدآ چرا گیر دادید به 60 Fps !!! مگه 30 Fps مشکلی داره؟ خودم شخصآ 30 Fps رو برای سبک شوتر میپسندم آخه یه حس سینمایی به بازی میده.(البته به شرط اینکه افت فریم نداشته باشه)
البته اینو هم بگم که بستگی به نوع بازی هم داره که اکشنش در چه سطحیه!
60 Fps هم برای بازیهای ورزشی خیلی خوبه

آخرین ویرایش:
من نمیدونم جدیدآ چرا گیر دادید به 60 Fps !!! مگه 30 Fps مشکلی داره؟ خودم شخصآ 30 Fps رو برای سبک شوتر میپسندم آخه یه حس سینمایی به بازی میده.(البته به شرط اینکه افت فریم نداشته باشه)
60 Fps هم برای بازیهای ورزشی خیلی خوبه
میدونی چیه :biggrin1: اخه سونی ملت رو کشته بود با اون Full HD ـش، الان که بازی هاش 720p هستن برای خیلی ها جای تعجب داره :biggrin1:.

پ.ن. یه زمانی 1080p رو کرده بود تو بوق کرّنا:-".

میدونی چیه :biggrin1: اخه سونی ملت رو کشته بود با اون Full HD ـش، الان که بازی هاش 720p هستن برای خیلی ها جای تعجب داره :biggrin1:.

پ.ن. یه زمانی 1080p رو کرده بود تو بوق کرّنا:-".
حالا نیست که بیلی جون گفته بود امکان ساخته شدن بازی 1080p توی این نسل غیرممکنه ؟!! حداقل سونی حرفی رو زد که تونست بهش عمل کنه با بازیهایی مثل Ridge Racer 7 , LAIR , Gran Turismo 5 , ... ولی مایکروسافت خودش هم حرف خودش رو پس گرفت و داره بازی 1080p میسازه ! سونی هم هیچ وقت نگفته بود همه بازیها 1080p میشن و بازی ای با حجم گرافیکی و نورپردازی KZ2 واقعآ سخته 1080p باشه !

آقا من نمی خوام از سونی طرفداری کنم اگه 30 فریم باشه ولی هیچ افت فریم نداشته باشه خیلی بهتر از 60 فریمی هست که افت فریم داره بعد هم همه می دونن که رزلوشن دشمن گرافیک و فریم ریت هست به همین خاطر سونی خواسته که با این رزولوشن و فریم بازی رو بسازه تا مشکلی از بابت روان بودن بازی پیش نیاد.

بعد هم یه توصیه دارم لطفا نیاید از الان این بازی رو مثل Lair بزرگ کنید و تا وقتی که بازی عرضه نشده از قضاوت درباره اون صرف نظر کنید.اگر چه سونی مانور زیادی روی این بازی میده ولی به هر حال نباید از این بازی یک بت بسازید.چون ممکن هر اتفاقی در آینده بیفتد.

با تشکر.

اگه 30 فریم باشه ولی هیچ افت فریم نداشته باشه خیلی بهتر از 60 فریمی هست که افت فریم داره
خوب طبعا اگه 60 فریم باشه و افت فریم هم نداشته باشه خیلی بهتر از 30 فریم بدون افت فریم هسش بهزاد جان .

خوب طبعا اگه 60 فریم باشه و افت فریم هم نداشته باشه خیلی بهتر از 30 فریم بدون افت فریم هسش بهزاد جان .
این موضوع به دلیل بالا بودن رزولوشن بازی تقریبا امکان پذیر نمیشه.و دور 1080p هم به کل خط بکشید.
چون اگه سونی بخواد بازی را در 60 فریم و 1080p عرضه کنه باید انتظار بازی را تا 2009-2010 نداشته باشید.
حتی شرکتی مثل Epic هم بازی UT3 رو در 30 فریم می سازه ولی بدون افت فریم.

این هم بگم که 60 فریم و 30 فریمی که هر دو بدون افت فریم باشند اصلا مشهود نیست.
اریا جون بلوری پس این وسط چه غلطی میخواد بکنه؟
رزولوشن دشمن گرافیک و فریم ریت هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or