رسما تایید شد: سونی در ساخت و توسعه Shenmue III سرمایه گذاری خواهد کرد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
mbZMA.jpg

دقایقی پیش Gio Corsi در استریم توییچ سونی تایید کرد که Kickstarter برای سنجیدن و بررسی علاقه و میزان تقاضا برای عرضه Shenmue III بوده و حال که این Kickstarter به هدف خود (2 میلیون دلار) رسیده است، سونی در تامین بودجه و توسعه Shenmue III همکاری خواهد کرد.

Shenmue III دیروز پس از گذشت 14 سال از عرضه Shenmue II، در کنفرانس سونی توسط یک Kickstarter دو میلیون دلاری معرفی شد و توانست در کمتر از 9 ساعت مبلغ مورد نظر را جمع آوری کند.

Update:
نقل قول مستقیم از Gio Corsi :
کاملا. اول اینکه در تمام مدتی که کمپین BuildingTheList# رو راه اندازی کرده بودیم از همون ابتدای کار Shenmue III اولین عنوان توی لیست بود. از همون اول هوادارا میگفتن Shenmue III Shenmue III Shenmue III. از زمانی که من توی PS بودم این درخواست وجود داشته. ما توی GDC پارسال با Suzuki-san ملاقات داشتیم و شروع کردیم برای جستجو برای راهی تا بتونیم بازی رو بسازیم.

ما (سونی) به این نتیجه رسیدیم که، "تنها راهی که میشه بازی رو ساخت اینه که هوادارا پشتش باشن" و به نظرمون Kickstarter بهترین گزینه برای انجام اینکار بود. یه هدف 2 میلیونی برای بازی تعیین کردیم، اگر هوادارا ازش حمایت میکردن، پس چرا که نه، ما هم اون (Shenmue III) رو به واقعیت تبدیل میکردیم. پس تیم Third Party Production از سونی و پلی استیشن مطمئنا در (ساخت و توسعه) این بازی با آقای سوزوکی همکاری میکنه. ما بازی رو (کامل) میسازیم. ما در تمام مسیر و تا انتها (در ساخت بازی) همکاری میکنیم و خیلی هیجان زده ایم تا عرضه بازی در 2-3 سال آینده رو ببینیم.

Update2:
در مورد بودجه بازی این سوال و جواب به صفحه Kickstarter اضافه شده:

nDbnn.png

و همینطور در مورد پولی که توی Kickstarter جمع میشه:

VZCAb.png

منبع

آخرین ویرایش:
نقل قول مستقیم از Gio Corsi :
کاملا. اول اینکه در تمام مدتی که کمپین BuildingTheList# رو راه اندازی کرده بودیم از همون ابتدای کار Shenmu III اولین عنوان توی لیست بود. از همون اول هوادارا میگفتن Shenmu III Shenmu III Shenmu III. از زمانی که من توی PS بودم این درخواست وجود داشته. ما توی GDC پارسال با Suzuki-san ملاقات داشتیم و شروع کردیم برای جستجو برای راهی تا بتونیم بازی رو بسازیم.

ما (سونی) به این نتیجه رسیدیم که، "تنها راهی که میشه بازی رو ساخت اینه که هوادارا پشتش باشن" و به نظرمون Kickstarter بهترین گزینه برای انجام اینکار بود. یه هدف 2 میلیونی برای بازی تعیین کردیم، اگر هوادارا ازش حمایت میکردن، پس چرا که نه، ما هم اون (Shenmue III) رو به واقعیت تبدیل میکردیم. پس تیم Third Party Production از سونی و پلی استیشن مطمئنا در (ساخت و توسعه) این بازی با آقای سوزوکی همکاری میکنه. ما بازی رو (کامل) میسازیم. ما در تمام مسیر و تا انتها (در ساخت بازی) همکاری میکنیم و خیلی هیجان زده ایم تا عرضه بازی در 2-3 سال آینده رو ببینیم.

آخرین ویرایش:
من برم تو افق ها محو بشم ................. :bighug:

من چقدر سر شنمو 2 تو کلوب بازی ها پولم رو خرج کردم خدا میدونه ،یعنی نزدیک بود شلوار ،پلوار ،پیراهن ، و .......... رو بفروشم پولش رو بگیرم برم شنمو بازی کنم یعنی این بازی در حد رویا بود تو زمان خودش بعد که بازی میکردم دوستام میومدن کلوب پیشم مینشستن بازی رو نگاه میکردن ، واقعا یادش بخیر :((

از اول هم معلوم نبود چرا سونی خودش رو این بازی سرمایه گذاری نکرد وگذاشت رو کیک استارتر پس بگو هدفی داشتن
الان تکلیف اون 2 ملیونی که از ملت گرفتن چی میشه؟:d

اگر با ساپورت سونی قرار باش بازی انحصاری زمانی پلتفروم خودش باش خوبه که کمک کرده ip احیا بشه
اما اگه سرمایه گذار باش و انحصاری کنه ماکروسافت واقعا مهره بزرگی رو از دست داده:|
آخه من نمیدونم ماکروسافت میاد چه هزینه های افتضاحی سر باندل و بازی های درجه چندم تو ژاپن میکنه اونوقت سر همچین ip های فوق العاده ای که میتونه به تنهایی فروشش تو بازار آمریکا و اروپا هزینش رو تضمین شده بدونه و ی دستی هم به سرو روی بازار ژاپن بکشه
اما مثل اینکه مسولین xbox ژاپن فقط بلدن سوت بلبلی بزنن8-|

نیاز به توضیح سونی نبود ... از اولشم کاملا مشخص بود جریان از چه قراره که تو تاپیک کنفرانس سونی هم بارها از طرف دوستان عنوان شد ... منتها بعضی دوستان دلواپس برای رفع کتی زده بودن جاده خاکی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or