شایعه رزیدنت اویل 6 در سال 2012

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت
re6-rumor.jpg

چند وقت پیش شایعات در مورد رزیدنت اویل 6 موضوع رزیدنت اویل 6 رو داغ کرد وقتی که ظاهرا تصویری از تیزر رزیدنت اویل 6 در نمایشگاه comic-con 011 پشت در های بسته نمایش داده شد .مجله ی رسمی playstation یا OPM با نشان دادن این که رزیدنت اویل 6 وجود دارد و یه زمانی در سال 2012 خواهد آمد این بحثو داغتر کرد البته مجله OPM هیچ موقع جزییات واقعی رو نمیگه ولی اونا ادعا میکنند که بازی ریبوت نیست .
زمنی که کپکام هنوز موجودیت رزیدنت اویل 6 رو تایید نکرده بود اوایل اوریل امسال کارگردان رزیدنت اویل 5 ماساچیکا کاواتا بحثی رو شروع کرده بود که گفته بود سری بازی های رزیدنت اویل با اومدن رزیدنت اویل 6 یک بازسازی کامل رو تو هر سطحی خواهد داشت.

البته احتمال میره که هر چند اون یه دنباله از سری بازی های رزیدنت اویل باشه اما در مورد یه ویروس جهش زا جدید باشه رزیدنت اویل رولیشنز هم یک پریکیول هست اما جزییات در مورد ماهیت دشمنان بازی از اون چیز هایی که تا الان کشف شده دور هست یعنی اونا توسط ویروس تی آلوده نشدند.

آخرین ویرایش:
خب من تظمین میکنم تا زمانی که صنعت گیم چرخش میچرخه ، RE شماره دار هم تولید میشه ، فکر این که یروزی تموم میشه هم بچه گانست ...
قطعا من هم نگفتم تموم بشه و دیگه ساخته نشه من منظورم تموم شدن قضایای سازمان و خط داستانی لیان و کلیر بود وگرنه تا زمانی که کپکام هست رزیدنت ایول هم هست
کسی هم دلش نمی خواد که دیگه رزیدنت ایول ساخته نشه

بازی رو بدید دست کاواتا. این بابا شعورش از باقی کپکام بیشتره ظاهرا

نمیدونم چرا اینا همه چی بلدن و گرافیک و برنامه نویسیشون عالیه ولی تو طراحی هیجان و صحنه های خفن اندازه گاو هم حالیشون نیست. مثلا همین RE5 وقتی یادش می افتم حالم به هم میخوره که چه قد صحنه های مذخرفی داشت. بازم صحنه های Re4 بهتر و ترسناکتر بود.

راستی نمیشه داستان بازی و صحنه هاشو طراحی کرد به کپکام فرستاد؟:d:d صحنه هایی تو ذهنم طراحی کردم که بعضی موقع ها خودم فکر میکنم موهام سیخ میشه ! کاش میشد:((.

ببخشيد اشتباه در حروف

اين بازي رو بايد داد دست همون گروهي كه شماره هاي 1و2و3 رو زدن.اين بازي با مغز خراب چشم بادومي ها خوب از اب در مياد:|

---------- نوشته در 07:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:48 PM ارسال شده بود ----------

اميدوارم اويل 6 تمامه حسه اويل 3 رو دارا باشه بعلاوه پيشرفتهاي خيلي زياد!!!
خداييش بهترين ايول همون 3 بود.
چون اگر بخاهيم كالبد شكافيش كنيم از همون اول بازي nemesis دنبالت بود و نميگذاشت اب خوش از گلوت پايين بره.
هميشه ترس همه جا با ادم بود.
اميدوارم اين اويل هم به ريشه هاش برگرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or