شایعه رزیدنت اویل 6 در سال 2012

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت
re6-rumor.jpg

چند وقت پیش شایعات در مورد رزیدنت اویل 6 موضوع رزیدنت اویل 6 رو داغ کرد وقتی که ظاهرا تصویری از تیزر رزیدنت اویل 6 در نمایشگاه comic-con 011 پشت در های بسته نمایش داده شد .مجله ی رسمی playstation یا OPM با نشان دادن این که رزیدنت اویل 6 وجود دارد و یه زمانی در سال 2012 خواهد آمد این بحثو داغتر کرد البته مجله OPM هیچ موقع جزییات واقعی رو نمیگه ولی اونا ادعا میکنند که بازی ریبوت نیست .
زمنی که کپکام هنوز موجودیت رزیدنت اویل 6 رو تایید نکرده بود اوایل اوریل امسال کارگردان رزیدنت اویل 5 ماساچیکا کاواتا بحثی رو شروع کرده بود که گفته بود سری بازی های رزیدنت اویل با اومدن رزیدنت اویل 6 یک بازسازی کامل رو تو هر سطحی خواهد داشت.

البته احتمال میره که هر چند اون یه دنباله از سری بازی های رزیدنت اویل باشه اما در مورد یه ویروس جهش زا جدید باشه رزیدنت اویل رولیشنز هم یک پریکیول هست اما جزییات در مورد ماهیت دشمنان بازی از اون چیز هایی که تا الان کشف شده دور هست یعنی اونا توسط ویروس تی آلوده نشدند.

آخرین ویرایش:
مرسی حمید جان بابت خبر
ولی 2012 خیلی زود

خواهش میکنم افشین جان.آره زوده ولی شایعه هست .

هر بازی که ساختش 7-8 سال طول بکشه خوبه... یاچی؟ توضیح بدید لطفا.

معمولا هر چی بیشتر طول بکشه چیز بهتری از آب در میاد. اما 100% نمیشه در مورد رزیدنت اویل اینو گفت چون رزیدنت اویل 1 1996 اومد و رزیدنت اویل 2 1998 و رزیدنت اویل 2 خیلی خیلی هم جالب بودو رزیدنت اویل 3 سال 1999 یعنی با اختلاف 1 سال ولی مگه بد بود ؟

بازی رو بدید دست کاواتا. این بابا شعورش از باقی کپکام بیشتره ظاهرا

اقایون این خبر یه شایعه بود و احتمال زیاد درست نیست اما چون شایعه بود من اینجا گذاشتم خبر های قطعی رو 15 سپتامبر خواهید شنید.اگه اون لوگوی رزیدنت اویل 6 فیک نبوده باشه.

آخرین ویرایش:
اون نسخه ای که داره برای 3DS ساخته میشه به نظر کمی شبیه RE اولیه هست و تقریبا خوب ساختنش البته به غیر از زامبیاش که خیلی چرتن جدا از اون سازنده های این بازی و سایلنت هیل پشت سر هم دارن دم از بازگشت به ریشه ها میزنن در حالی که این سایلنت هیل جدید شباهت زیادی به نسخه های اولیش نداره که خوب دلیلشم مشخصه چون به دست خود ژاپنیا و سازندگان اصلیش ساخته نمیشه البته امیدوارم این RE جدید رو حداقل خود ژاپنیا بسازن

من تو عمرم تا این حد منتظر شنیدن خبر از یه بازی نبودم. اصلا خبری نمیدن از این بازی. :| هی چی هم میبینیم یا میشنویم یا شایعه هست یا فن فیکشن :دی

• Like
Reactions: shefer
احد تو بزار این چند تا نسخه رو بیرون بدن بعد به فکر نسخه ششم باش. فعلا که کلی رزیدنت اویل در دست ساخته از اون راکون سیتی و نسخه های 3DS بگیر تا هم کالکشنی که داره میاد که خودش 2-3تا بازی رو شامل میشه !

احد تو بزار این چند تا نسخه رو بیرون بدن بعد به فکر نسخه ششم باش. فعلا که کلی رزیدنت اویل در دست ساخته از اون راکون سیتی و نسخه های 3DS بگیر تا هم کالکشنی که داره میاد که خودش 2-3تا بازی رو شامل میشه !

آخه اینایی که میاد هیچکدومش ارزش شماره 6 رو نداره. هر چند که حس میکنم همه ی عناوینی که میخوان عرضه بشن یه جورایی مقدمه واسه شماره ی 6 بازی به حساب میان. به عبارتی تکرار لیان و کلیر و سرگذشت کریس و جیل توی Revelation یه جورایی به شماره ی جدید مربوطه.

هر بازی که ساختش 7-8 سال طول بکشه خوبه... یاچی؟ توضیح بدید لطفا.
به نظر من به خاطر ساخت چندین رزیدنت ایول همزمان کیفیت ساخت بازی میاد پایین کما اینکه ممکنه کپکام دچار مشکلات مالی هم بشه
رزیدنت ایول 6 شماره ای که باید وضعیت رزیدنت ایول رو مشخص کنه واسه خیلی از طرفداراش یا فن هاشو راضی می کنه یا کلا سری رو به فنا می ده
برای همین من فکر می کنم عرضه شدن این چند شماره در حال ساخت و امتیازاتشون تاثیر زیادی تو روند شماره 6 بزاره

همه رو که کپکام درست نمیکنه :)
درسته که سازنده ها فرق دارن ولی هزینه ساخت همشون رو کپکام میده
کپکام سر ساخت شماره 4 داشت ور شکست می شد چه برسه به اینکه بخواد یه بازی برای طرفدارا با ریسک زیاد بسازه
در کل منم بدم نمیاد یه re شماره دار بازی کنم ولی بیشتر ترجیح میدم که رزیدنت ایول 6 اگه می خواد به قضایا پایان بده انقدر خوب باشه که متاش از شماره 4 بیشتر بشه :)

درسته که سازنده ها فرق دارن ولی هزینه ساخت همشون رو کپکام میده
کپکام سر ساخت شماره 4 داشت ور شکست می شد چه برسه به اینکه بخواد یه بازی برای طرفدارا با ریسک زیاد بسازه
در کل منم بدم نمیاد یه re شماره دار بازی کنم ولی بیشتر ترجیح میدم که رزیدنت ایول 6 اگه می خواد به قضایا پایان بده انقدر خوب باشه که متاش از شماره 4 بیشتر بشه :)
خب من تظمین میکنم تا زمانی که صنعت گیم چرخش میچرخه ، RE شماره دار هم تولید میشه ، فکر این که یروزی تموم میشه هم بچه گانست ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or