شایعه رزیدنت اویل جدیدی که قرار است در E3 معرفی شود رزیدنت اویل7 نخواهد بود !

hmd2009

کاربر سایت
08863752003952386414.jpg

به نام خدا

تاکنون شایعات فراوانی در مورد معرفی عنوان جدیدی از سری بازی های رزیدنت اویل منتشر شده است از شایعاتی که به انحصاری بودن این بازی برای کنسول Xbox One اشاره میکرد تا معرفی شخصیت هایی نظیر آلیس از سری فیلم های رزیدنت اویل یا بازگشت آلبرت وسکر اما در جدیدترین شایعه منشتر شده که بیشتر هم به واقعیت نزدیک است گویا رزیدنت اویل جدیدی که قرار است در E3 معرفی شود رزیدنت اویل 7 نخواهد بود بلکه این عنوان جدید به رزیدنت اویل رولیشنز شباهت خواهد داشت. بر اساس این شایعه ی جدید

- این عنوان رزیدنت اویل 7 نیست.
-این بازی در E3 معرفی خواهد شد
-در این بازی ما شاهد بازگشت شخصیت ها از سری خواهیم بود یک مرد و دو زن.
-دو نفر از این شخصیت ها مدت طولانی است که در سری حضور نداشته اند و یکی از آنها هرگز در بازی ظاهر نشده است.

گفتنی است سال گذشته آقای کاواتا سازنده بازی رزیدنت اویل رولیشنز گفته بود که به دلیل فیدبک های مثبت در مورد بازی رزیدنت اویل رولیشنز در مورد اکشن گرا شدن رزیدنت اویل تجدید نظر خواهد کرد.

آخرین ویرایش:
فکر کنم مرد بیلی کوئن باشه!:d این رزیدنت رزیدنت بشو نیست! مشکل داستان هم هست! داستان مثل 4 میخواد که سری را بزرگتر کنه ، چیز جدیدی داشته باشه و بتونه قسمت های بعدی را شکل بده. حماسی باشه. دقیقا توصیف ign از داستان 4. کپکام امد تو 5 همه چیو خراب کرد. بعد رفت 6 را نوشت که هیچ ربطی به 5 نداشت.
4 انقدر خوب بود که همین رولیشنز امد بین 4 و 5 را توضیح داد و از همه مهم تر داستان 5 یک بخشیش از 4 شکل گرفت. بی خیال ما رفتیم سراغ اویل ویتین استاد میکامی:))

رزیدنت اویل رولیشنز نسبت به 6 بهتر بود ولی در مقابل ریمیک حرفی برای گفتن نداشت.
خدا کنه دوباره برش گردونن به همون روال سابق.
billy هم تو 0 واقعا شخصیت محکمی داشت میتونستن بازم ازش استفاده کنن ولی دیگه رفت که رفت.

من دقیقا نمی دونم چی اون Revelations اینقدر خوب بود که طرف میگه Feedback مثبت گرفته بود:d من سر اول مرحله دوم اینقدر اعصابم از دست Cut-scene های بی موقع و گرافیک PS2 یی بازی اعصابم خورد شد اومدم بیرون....
اینا هم گیر دادن هی بازی Co-Op بسازن! یکی نیست بگه آخه اون چجور Survival-Horror هستش که هیچ المان Horror ی توش وجود نداره:d خیلی اسرار دارین روی این مسخره بازیها مثل Dead Space 3 به صورت انتخابی بگذارید قضیه رو.

RE:R به عنوان یه بازی کنسول دستی بازی استاندارد و خیلی خوبی بود از نظر RE بودنم قطعا از 5و6 اصالت بیشتری داشت.کلا امیدوارم بازی همون ادامه ی R باشه و کارگردان اون بسازتش
من از رزیدنت اویل 6 بیشتر خوشم اومد تا رولیشنز رولیشنز بازی نبود که روش خیلی کار شده باشه! شاید اگه روش بیشتر کار میشد جالبتر میبود. علت اینکه از 6 بیشتر خوشم اومه اکشن تر بودنش نیست.
خو RE6 مثلا واسه کنسول خونگی ساخته بودنا نه دستی مسلما هم تعداد نفراتی که رو بازی کار کرده بودن و هم هزینه ای که واسش شده بود خیلی کمتر از آشغالی مثل RE6 بود شمام فک کنم جزو معدود نفراتی باشی که بگه RE6 از RE R بازی بهتری بوده

آخرین ویرایش:
من دقیقا نمی دونم چی اون Revelations اینقدر خوب بود که طرف میگه Feedback مثبت گرفته بود:d من سر اول مرحله دوم اینقدر اعصابم از دست Cut-scene های بی موقع و گرافیک PS2 یی بازی اعصابم خورد شد اومدم بیرون....
اینا هم گیر دادن هی بازی Co-Op بسازن! یکی نیست بگه آخه اون چجور Survival-Horror هستش که هیچ المان Horror ی توش وجود نداره:d خیلی اسرار دارین روی این مسخره بازیها مثل Dead Space 3 به صورت انتخابی بگذارید قضیه رو.

من از رزیدنت اویل 6 بیشتر خوشم اومد تا رولیشنز رولیشنز بازی نبود که روش خیلی کار شده باشه! شاید اگه روش بیشتر کار میشد جالبتر میبود. علت اینکه از 6 بیشتر خوشم اومده اکشن تر بودنش نیست.

آخرین ویرایش:
رزیدنت اویل رولیشنز نسبت به 6 بهتر بود ولی در مقابل ریمیک حرفی برای گفتن نداشت.
خدا کنه دوباره برش گردونن به همون روال سابق.
billy هم تو 0 واقعا شخصیت محکمی داشت میتونستن بازم ازش استفاده کنن ولی دیگه رفت که رفت.
تنها billy نبود رفت که رفت.>!!claire رو هم خیلی وقته نابود کردن :( یکی نیست بگه بابا این claire.R جزو کاراکترهای اصلی هستش نباید اینقدر تو کما باشه..!!!:|خدا کنه بازیه جدی میکامی کاری کنه اینا یا کلا سری RE رو بزارن کنار یا سره عقل بیان...!!

الان مثلا داره مردم رو هایپ میکنه؟ :))

من که عاشق رزیدنت ایول بودم، سره 6 حتی رغبت نکردم یه دور تا آخر برم بازیو از بس مسخره بود! فقط کلی سر فروش بازی ضرر کردیم :دی یعنی ایول 3 کجا، این آشغال کجا! 4 یه تغییر کلی پیدا کردم که خیلی عالی بود و استقبال شد، 5 باز با تمام نقاط ضعفش خوب بود، نمیشه گفت عالی بود! ولی یه بازیه خوب میشد در نظر گرفتش ولی 6 واقعلا یک آشغال به تمام معنا بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or