رزیدنت اویل بعدی بلند پروازانه خواهد بود.

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت

Resident_Evil_6_-_Logo.jpeg

به نام خدا

Christian Svensson معاون ارشد رئیس کپکام گفت رزیدنت اویل 6 بلند پروازانه میباشد او همچنین اعلام کرد به این زودیها انتظار هیچ خبری از در مورد این دنباله از بازی رزیدنت اویل را نداشته باشید.ما مشغول انجام تغییرات بسیار شدید در بازی هستیم تا آن را بروز کنیم و آن را سازگار نگه داریم.(حفظ قوانین بازی) ما آماده نیستیم که در مورد اون صحبت کنیم اما بزارید بگم که اون خیلی بلند پروازانه هست. Svensson همچنین نظرات جان تاکوچی سازنده بازی رزیدنت اویل 5 را تصدیق کرد که گفته بود ششمین قسمت بازی رزیدنت اویل یه بازسازی کامل خواهد بود.
تعریف متفاوتی از بازسازی در ذهن افراد وجود دارد.Christian Svensson گفت برای من بازسازی یه راه و مسیر جدید است یک بروز رسانی جدید برای فرانچایز که ان به این معنی نیست که تمام قوانین بازی را دور بندازیم و از بتدا شروع کنیم.مردم میگن رزیدنت اویل 4 یه ریبوت برای فرانچایز بوده ؟ ایا رزیدنت اویل 4 همه ی قوانین بازی رو زیر پا گذاشت ؟ ! نه نذاشت.
ضمنا Svensson اضافه کرد که هنوز هیچ نسخه نمایشی از اسپین اف آینده Resident Evil : Operation Raccoon City وجود نداره اما انتظار میره که هر دمو ی که نشون داده بشه از بخش مولتی پلیر بازی هست شبیه به بازی Lost Planet 2 .

" من نمیدونم اگر هم دمویی از بازی وجود داشته باشه یه برنامه ریزی سفت و سختی وجود داره و بچه واقعا سخت دارن روی اون کار میکنن.من شرط میبندم اگر هم دمویی وجود داشته اون از مولتی پلیر بازی خواهد بود."

Resident Evil : Operation Raccoon City پاییز امسال برای Ps3 ,Xbox 360 و PC عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
ولی این operation Racoon City گیم پلی ـش مو نمی زنه با Left4 Dead ! نمی دونم دموهای Gameplay شو دیدین یا نه ولی خیلی هنر کنن برن اونو جمع و جورش کنن !:p

رزیدنت بعدی پیش کش !=))=))

من تا دیروز فکر میکردم عنوان بعدی رزیدنت اویل تبدیل به یه شوتر اول شخص بشه ولی حالا با این حرف ها انتظار یه بازی RPG رو دارم.

اگه دو روز دیگه دیدین چه میدونم یه دفعه ژانر بازی به RPG یا Stealth تغییر کرد تعجب نکنید!

نه همتون اشتباه میکنید اون راکون سیتی جز رزیدنت ایول های فرعی به حساب میاد و فقط یه Spin Off هست ولی رزیدنت اویل 6 جز رزیدنت اویل های اصلی هست و کپکام هیچ وقت نمیاد این بازی رو که روش کلی سرمایه گذاری کرده خراب کنه و تغییر سبک بده که شما میگین استراتژیک یا RPG .من فکر میکنم با شیوع یه ویروس جدید شکل و شمایل رزیدنت اویل عوض میشه ولی مطمعنم هم معما داره هم ترسناک هست .

آخرین ویرایش:
نه همتون اشتباه میکنید اون راکون سیتی جز رزیدنت ایول های فرعی به حساب میاد و فقط یه Spin Off هست ولی رزیدنت اویل 6 جز رزیدنت اویل های اصلی هست و کپکام هیچ وقت نمیاد این بازی رو که روش کلی سرمایه گذاری کرده خراب کنه و تغییر سبک بده که شما میگین استراتژیک یا RPG .من فکر میکنم با شیوع یه ویروس جدید شکل و شمایل رزیدنت اویل عوض میشه ولی مطمعنم هم معما داره هم ترسناک هست .

اخه سر re5 هم میگفتن شما خواهید ترسید و اینجوری چیزا ولی بازی تنها چیزی که نداشت ترس بود.

آقا چرا اینقد از بازی بد میگید؟
حالا اگه یه وقت یه تغییراتی هم ایجاد بشه مگه آسمون به زمین میرسه؟:d
شماره 4 هم نسبت به قبلیا کلی تغییر کرد و درسته شاید از نظر خیلی ها حس و حال قبلی هارو نداشته،ولی خب از نظر همین گیم اسپات GOTY شد و یه استاندارد جدید واسه خیلی از شوتر های دیگه...

يعني كساني كه دموي Ingame ه RE ORC رو ديده باشند ميفهمند با چه افتضاحي طرف هستيم.صد رحمت به Lost Planet 2.

من ترجيح ميدم همون RE 3 رو براي 17 بار تموم كنم به جاي اين.

• Like
Reactions: Polaris

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or