رزیدنت اویل بعدی بلند پروازانه خواهد بود.

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت

Resident_Evil_6_-_Logo.jpeg

به نام خدا

Christian Svensson معاون ارشد رئیس کپکام گفت رزیدنت اویل 6 بلند پروازانه میباشد او همچنین اعلام کرد به این زودیها انتظار هیچ خبری از در مورد این دنباله از بازی رزیدنت اویل را نداشته باشید.ما مشغول انجام تغییرات بسیار شدید در بازی هستیم تا آن را بروز کنیم و آن را سازگار نگه داریم.(حفظ قوانین بازی) ما آماده نیستیم که در مورد اون صحبت کنیم اما بزارید بگم که اون خیلی بلند پروازانه هست. Svensson همچنین نظرات جان تاکوچی سازنده بازی رزیدنت اویل 5 را تصدیق کرد که گفته بود ششمین قسمت بازی رزیدنت اویل یه بازسازی کامل خواهد بود.
تعریف متفاوتی از بازسازی در ذهن افراد وجود دارد.Christian Svensson گفت برای من بازسازی یه راه و مسیر جدید است یک بروز رسانی جدید برای فرانچایز که ان به این معنی نیست که تمام قوانین بازی را دور بندازیم و از بتدا شروع کنیم.مردم میگن رزیدنت اویل 4 یه ریبوت برای فرانچایز بوده ؟ ایا رزیدنت اویل 4 همه ی قوانین بازی رو زیر پا گذاشت ؟ ! نه نذاشت.
ضمنا Svensson اضافه کرد که هنوز هیچ نسخه نمایشی از اسپین اف آینده Resident Evil : Operation Raccoon City وجود نداره اما انتظار میره که هر دمو ی که نشون داده بشه از بخش مولتی پلیر بازی هست شبیه به بازی Lost Planet 2 .

" من نمیدونم اگر هم دمویی از بازی وجود داشته باشه یه برنامه ریزی سفت و سختی وجود داره و بچه واقعا سخت دارن روی اون کار میکنن.من شرط میبندم اگر هم دمویی وجود داشته اون از مولتی پلیر بازی خواهد بود."

Resident Evil : Operation Raccoon City پاییز امسال برای Ps3 ,Xbox 360 و PC عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
این راکون سیتی که داره میاد آشغاله ... متاش حولو حوش 78 ، 79 اینا میشه ! خدا کنه پیش بینی من اشتباه در بیاد ، ip ، ip کوچیکی نیست که به همین راحتی ها قهوه ای شه ... البته خاک عالم بر سر کپکام که داد بازی رو اینا بسازن .

اویل 4 که فاجعه بود و اویل 5 فاجعه قرن!... به امتیاز ها کاری ندارم ولی کلا هیچ کدومشون رزیدنت ایول نبود،بیشتر میخورد اسمشون President Eyval باشه !:d

• Like
Reactions: koorosh sh
این فرنچایز از نسخه پنجمش به گند کشیده شده ......

دیگه اینم نور علی نوره دیگه........

گند بزنن این سیاست هایس مضحک و مسخره کپکام رو......

يعني كساني كه دموي Ingame ه RE ORC رو ديده باشند ميفهمند با چه افتضاحي طرف هستيم.صد رحمت به Lost Planet 2.

من ترجيح ميدم همون RE 3 رو براي 17 بار تموم كنم به جاي اين.

خب اونو slant-six ساخته قرار نیست که دیگه همه ی رزیدنت اویل های آینده رو اونا بسازن ( اگه بخواد باز به اونا بده رزیدنت اویل 6 رو بسازن که به احتمال 100% نمیده من خودکشی میکنم) کپکام یه فرصتی در اختیارشون گذاشت ببینه چیکار میکنن شاید از نظر منو شما بازی رضایت بخش نیست اما خیلی از طرفداران رزیدنت اویل هم ازش خوششون اومده حالا چراشو برین از خودشون پبرسین .چون رزیدنت اویل 5 ترسناک نبود دلیل نمیشه که اینم (رزیدنت اویل 6) نباشه .آره من دقیقا یادمه که قبل از اومدن رزیدنت اویل 5 میگفتن رزیدنت اویل 5 شما رو از ترس فلج خواهد کرد. :d دیگه حالا ببینیم چی پیش میاد.

از نظر من بهترین Evil تاریخ شماره ی سومش یعنی همون Nemesis هست. من وقتی برای اولین بار شماره ی چهارمش رو بازی کردم باورم نمیشد که Evil باشه!!
به نظر من تنها راه بازگردوندن این IP به اوج اینه که دوباره برگردن به همون حال و هوای راکون ستی EVIL 1،2،3. حالا چه بخوان داستان رو یجور دیگه ادامه بدن و چه برگردن به زمان قدیم و داستان رو از زاویه ی یه کاراکتر دیکه پیش ببرن!

اگه تو بازی نوآوری بیارند ملت میگند خاک بر سر سازنده ها دارند کپی نسخه های قبلی رو میدند بیرون. حرفی که الان خیلی ها در مورد GeOW III میزنند.

حالا اگه اینا خیر سرشون بخوان نو آوری بیارند باز ملت میریزند سرشون میگند خاک بر سر سازنده ها که دارند سبک این فرنچایز رو به کل عوض میکنند...

اویل 4 که فاجعه بود و اویل 5 فاجعه قرن!... به امتیاز ها کاری ندارم ولی کلا هیچ کدومشون رزیدنت ایول نبود،بیشتر میخورد اسمشون President Eyval باشه !:d
4اتفاقا عالی بود. البته واسه اون هایی که فقط به دنبال تغییرات جزیی تو بازی بودند نه من و شما.
البته نظر شخصی خودم رو بخوای رضایت بخش بود گرچه با 3نسخه اولش اصلا قابل مقایسه نبود!

نسخه پنجمش که کلا شوتر شده بود! فاجعه بود ولی نه فاجعه قرن! فاجعه قرن همین اسپین آفی هست که دارند میسازند.

به نظر من نباید RE رو اصلا دست بهش میزدن باید با المان های 4 و 1 یا 2 رو ترکیب میکردن و RE میساختن که دنیا به خودش RE ندیده .

کلا شرکت های ژاپنی درک اشتباهی از رقابت با غرب یا غربی کردن بازی هاشون بهشون رسیدن که کلا داریم این نشانه ها رو در بازی های جدید شرکت ها به شدت میبینیم که یکی از یکی گند تر میشن اگه بخوان این رویه رو ادامه بدن این هم به وضع DMC دچار میشه .;)

نمیدونم چرا شما با تغییرات مخالفید به نظر من re جدید بهترین re میشه و dmc جدید نیز بهتری dmc میشه چون سازندگان خوبی دارن بازیا رو میسازن

چون سازندگان خوبی دارن بازیا رو میسازن
کجاشون خوبن ؟!:|نینجا تئوری که اصن بازیساز نیست و تیمشون فقط داستان سرایی خوبی میکنه و گیم پلی در حد کرفس تحویل میده . سازنده عملیات راکون سیتی (لعن الله علیه) هم اسمشو نمیارم چون ساعت 3 نصفه شبه میخوام بخوابم ، باس کفّاره بدم نیاد تو خوابم ! کپکام استودیو های داخلی خیلی خوبی داره (داشت بهتره بگیم .)نمیدونم این چه صیغه ایه که بازیهاشو میده اینورو اونور بسازن :( استودیو شماره یک کپکام هاونتینگ گراند ـی رو ساخت روی PS2 ، که از ترسناک ترین بازی ها توی ژانر خودشه ، استودیو شَبدَر (Clover) رو داشت که همون دو تا بازی آخرش به N تا بازیهای این نسل میارزه . به شخصه سر ِتعظیم جلوی God handـی خم میکنم که کسی بازی نکردش به اون صورت . Okami هم مشکلش بیش از حد هنری بودنش بود ! خیلی نمیشد بهش بگیم بازی ... بستن همچین استودیوئی از یه طرف ، و سپردن بازی های به این مهمی(RE & DMC) به همچین سازنده هایی باید مارو به تفکر فرو ببره ... کپکام ، R.I.P .

• Like
Reactions: shefer
از نظر من بهترین Evil تاریخ شماره ی سومش یعنی همون Nemesis هست. من وقتی برای اولین بار شماره ی چهارمش رو بازی کردم باورم نمیشد که Evil باشه!!
به نظر من تنها راه بازگردوندن این IP به اوج اینه که دوباره برگردن به همون حال و هوای راکون ستی EVIL 1،2،3. حالا چه بخوان داستان رو یجور دیگه ادامه بدن و چه برگردن به زمان قدیم و داستان رو از زاویه ی یه کاراکتر دیکه پیش ببرن!
باهات موافقم
شماره 4 بازی با وجود اینکه بازی بسیار خوبی بود ولی از و حال و هوای RE فاصله گرفت
یه زمانی RE رو با ترسش میشناختیم شماره 4 ترسی توش نبود همون یه ذره رو هم تو شماره 5 با اضافه کردن موجودی به نام شوا از بین بردن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or