بازی فوق العاده ؟! منظورت همون فاجعه ساله پیشه ؟ بیخیال بابا ... به چه بازی هایی میگین فوق العاده ...عشق من violet از بازی فوق العاده velvet assassin
از هر لحاظ فوق العاده بود !!!
شخصیت پردازی
قدرت بدنی
اخلاق
زیبایی:-*
خوش اندامی
اگر یک همچین ... تو ایران پیدا می کردم ، حتما باهاش ازدو.. می کردم:d
عشق من violet از بازی فوق العاده velvet assassin
از هر لحاظ فوق العاده بود !!!
شخصیت پردازی
قدرت بدنی
اخلاق
زیبایی:-*
خوش اندامی
اگر یک همچین ... تو ایران پیدا می کردم ، حتما باهاش ازدو.. می کردم:d
The Boss میره تو نظر سنجی.چرا کسی به the boss رای نمی ده؟یعنی دوستان اینهمه پروگیمر اند که بهترین بازی عمرشون velvet assassin بوده و بهترین شخصیت مونث هم از نظرشون شخصیت اصلی این بازیه؟
اگه به قدرت بدنی باشه که the boss کل شخصیت مونث دیگه رو حریفه...در ضمن کلا شخصیت های مونث جوری لطیفن که آزار خاصی ندارند ولی the boss...
به هر حال از همه لحاظ که فکرش رو بکنید the boss بهترین شخصیت مونثه...
توصیه هم می شه قبل از رای دادن خوب فکر کنید و اگه هم چیزی از بازی و شخصیت پردازی نمی دونید پست ندید
ضمنا احیانا مشکلی در رابطه با جنس مخالف دارید به روانپزشک مراجعه کنید و خودتون رو خالی کنید نه اینجا
چرا کسی به the boss رای نمی ده؟یعنی دوستان اینهمه پروگیمر اند که بهترین بازی عمرشون velvet assassin بوده و بهترین شخصیت مونث هم از نظرشون شخصیت اصلی این بازیه؟
اگه به قدرت بدنی باشه که the boss کل شخصیت مونث دیگه رو حریفه...در ضمن کلا شخصیت های مونث جوری لطیفن که آزار خاصی ندارند ولی the boss...
توصیه هم می شه قبل از رای دادن خوب فکر کنید و اگه هم چیزی از بازی و شخصیت پردازی نمی دونید پست ندید
ضمنا احیانا مشکلی در رابطه با جنس مخالف دارید به روانپزشک مراجعه کنید و خودتون رو خالی کنید نه اینجا
سهیل جان اینجا هر کسی نظرشو میده و بهتره به نظر دیگران احترام گذاشته بشه.چرا کسی به the boss رای نمی ده؟یعنی دوستان اینهمه پروگیمر اند که بهترین بازی عمرشون velvet assassin بوده و بهترین شخصیت مونث هم از نظرشون شخصیت اصلی این بازیه؟
من که گفتم باید به نظرها احترام گذاشت و چون Violet تا حالا 4 تا رای آورده به همین خاطر میره تو نظر سنجی.لیست خوبی شده . تقریبا همه ی خوبا هستن . جز شخصیت آخر که کلا ارزش لیست رو پایین آورده مشکل دیگه ای نداره !