بيشترين زمان بازي

• Thread starter Thread starter Skuul
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وای یادش بخیر چقدر خوب بود
اولین بار کامپیوتر خریدم و بازی gta:vc با بازی commandos 2 . انقدر تو بحر gta بودم که با چه ترفند هایی اون موقع می رفتم شهر دومیش . با اینکه گرافیکم انقدر پایین بود که حتی وقتی بارون می یومد صفحه پر پری می شد اما من بازم با این حال بازی می کردم. یادش بخیر
خداییش الان که xbox360 دارم اما اون بازی که اون موقع می کردم و اون کامپیوتری که اون موقع داشتم خیلی بیشتر حال می داد که قابل مقایسه نیست.

وای یادش بخیر چقدر خوب بود
اولین بار کامپیوتر خریدم و بازی gta:vc با بازی commandos 2 . انقدر تو بحر gta بودم که با چه ترفند هایی اون موقع می رفتم شهر دومیش . با اینکه گرافیکم انقدر پایین بود که حتی وقتی بارون می یومد صفحه پر پری می شد اما من بازم با این حال بازی می کردم. یادش بخیر
خداییش الان که xbox360 دارم اما اون بازی که اون موقع می کردم و اون کامپیوتری که اون موقع داشتم خیلی بیشتر حال می داد که قابل مقایسه نیست.

موافقم......

بابا شما کلهم دیوونه اید ...:biggrin1: یکم کنترل داشته باشید خوب...

حاجي ديوانگي هم عالمي داره ! :p
==================
اره واقعا از خواب بلند شدني ناشتا بازي خيلي مچيسبه خدائيش :biggrin1:
يادش بخير
يه زماني يه بازي بود به اسم fox hunt
خيلي درگيرش بيودم
اون زماني هم كه پي اس تو گرفته بودم اوايلش بود بازي به اون صورت نبود
يه بازي گرفته بودم به اسم Ico . فكري بود همراه با اكشن و درگيري
منو پسر خالم يك هفته بيست و چهار ساعت خونه ما پاي اين بوديم . باورتون نميشه هر زمانيك ه بيدار بوديم پاي اين بازي بوديم
يادش بخير :love:
هيتمن 2 هم همينطور .

اینو هستم . الان من منتظر شدید heavyrain هستم و بخواطرش قصد دارم یه ps3 بخرم و یه بازیش که برام 400 تومان اب می خوره ولی چون دوست دارم و عشق می کنم هیچی نیست.

سابولی بیک
اینا چیه؟
من زمانی که PS1 داشتم بدفورم رفته بودم تو کف این HarvestMoon
جوری که دیگه صبحونه ناهار شام تعطیل بود:دی
نمیدونم چه رکوردی زدم ولی در همین حد بگم که بابام قاطی کرد زد PS رو از پنجره انداخت بیرون!!!:-s

بیشترین زمان بازی برای من مربوط به darksiders هست در زمان حال که فعلا به 16 ساعت رسیده و فکر کنم تا 20 ساعت هم جا داشته باشه . البته mass effect 2 هم کم طولانی نبود .

یادش بخیر !
تازه از خدمت سربازی برگشته بودم ! با کوله باری از تجربه و خستگی !!!
PC قدیمی که اصلا دیگه به درد بازی نمی خورد ! اول صبح ، پولی برابر با تهیه یک xbox نو برداشتم و رفتم سراغ قطعه فروشها ! به هر حال با اون پوله و پولی که از حراج قطعات PC قدیمی داشتم یک سیستم تغریبا آپدیت خریدم !
تا بیام خونه و سرهمش کنم و نصب ویندوز و ... سا عت 2 بعد از ظهر شد .
ساعت 2 بازی call of duty 4 : modern warfare را که وقتی تو خدمت بودم آمده بود و من همان موقع به آرزوی بازی کردن خریده بودمش را نصب کردم ! بگذریم بازی را تمام کردم و چند ساعتی هم پای PES 2009 گذاشتم که یک دفعه دیدم ساعت 10 صبح است !!! البته این را هم بگم که حدود ساعت 10 شب ، اون هم پای سیستم شامکی خورده بودم ولی هیچ وقت فکر نمی کردم ساعت 10 صبح شده باشه !!
واقعا یعنی 20 ساعت شده بود ؟ !!! تازه وقتی ساعت را دیدم متوجه بویی که از سیستم می آمد شدم (دیدین قطعات الکترونیکی جدید تا چند روزی بعد از داق شدن یک بوی پلاستیک و ... خاص می دن !!!);)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or