رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2018 از نگاه کاربران بازیسنتر

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
fc_keyart-home-slider_ncsaggff.jpg

درود <:-P
طبق رسم هر ساله، با رسیدن به آخرین ماه سال میلادی قراره یه نگاهی به سال آینده داشته باشیم و با هم موردانتظارترین بازی‌های سال رو از دید کاربران بازیسنتر انتخاب کنیم. حالا که همه‌ی کنفرانس‌ها و مراسم‌های مهم سال برگزار شدن، از بیشتر عناوینی که سال آینده منتشر میشن، اطلاع داریم و موقعیت خوبی هستش که قبلا از ورود به سال 2018 به بازی‌هایی که بیشتر از همه برای عرضه شدنشون هیجان‌زده هستیم، بپردازیم و یه جورایی آینده‌ی روشن صنعت گیم رو مورد بررسی و تحلیل قرار بدیم.
هدف از این رای‌گیری آشنا شدن با میزان محبوبیت بازی‌ها و همینطور آشنا شدن با بازیهای سال آینده هستش. در رای‌گیری دو سال گذشته خیلی ‌از ما با بازیهایی آشنا شدیم که حتی اسمشون هم نشنیده بودیم اما افراد دیگه‌ای به صورت جدی اون بازی رو دنبال می‌کردن. سعی کنید در مورد بازیهای دیگه‌ اطلاعات کسب کنید و با سلیقه‌ی افراد دیگه و سبک‌های مختلف آشنا بشید. همینطور سعی کنید این رای‌گیری رو به عنوان یه مسابقه و رقابت بین بازیهای شرکت محبوبتون و بقیه نبینید و واقعا چیزی که بهش علاقه دارید رو انتخاب کنید.

راهنمای شرکت در رای‌گیری:
1. می‌توانید تا حداکثر 10 بازی را انتخاب کنید.
2. لیست را به گونه‌ای بنویسید که ترتیب آن مشخص باشد.
3. هر بازی فقط می‌تواند یکبار در لیست ذکر شود.
4. همه‌ی بازیهای لیست باید برای عرضه در سال 2018 تایید شده باشند.
5. اگر عنوان جدیدی تا پایان رای‌گیری معرفی شود و یا تاریخ عرضه‌ی عنوانی برای 2018 مشخص شود، می‌توانید از آن در لیست خود استفاده کنید.
6. رای‌گیری در روز آخر دسامبر به پایان می‌رسد و قبل از آن می‌توانید لیست خود را ویرایش کنید.
7. توصیه می‌شود کمی درباره‌ی انتخاب‌های خود توضیح دهید و حتی تعدادی عنوان را خارج از لیست معرفی کنید.
8. خیلی راحت می‌توانید در مورد انتخاب دیگران به بحث و تبادل نظر بپردازید لطفا سعی کنید از ترول و بحث‌های کلیشه‌ای خودداری کنید تا یک رای‌گیری سالم و به دور از درگیری لفظی رو شاهد باشیم.

نحوه‌ی تقسیم امتیازها:
بازی اول: 4 امتیاز
بازی دوم: 3 امتیاز
بازی سوم: 3 امتیاز
بازی چهارم: 2 امتیاز
بازی پنجم: 2 امتیاز
بازی ششم: 2 امتیاز
بازی هفتم: 1 امتیاز
بازی هشتم: 1 امتیاز
بازی نهم: 1 امتیاز
بازی دهم: 1 امتیاز

بازیهای غیرقابل‌قبول:
1. دموها
2. DLCها
3. عناوینی که برای 2018 تایید نشده‌اند مثل: The Last of Us Part II - Death Stranding - Cyberpunk 2077 - Metroid Prime 4 و ...
4. عناوینی که بصورت رسمی معرفی نشده‌اند مثل Call of Duty جدید و FIFA جدید و هر بازی سالانه دیگه که هنوز معرفی نشدن
توجه »» اگه یه بازی غیرقابل قبول رو توی لیست خودتون بیارید، از لیستتون خط می‌خوره و امتیازش به گزینه‌ی بعدی میرسه.
منبع بازیهای سال 2018: (لطفا حتما قبل از رای‌گیری این لیست رو مشاهده کنید چون ممکنه در مورد بعضی از بازیها حضور ذهن نداشته باشید)
2018 in video gaming - Wikipedia
====================
توی تصویر اول تاپیک سعی کردم همه‌ی بازیهای مهم سال 2018 رو اضافه کنم ولی اگه بنظرتون چیزی جا افتاده و دوست دارید اضافه بشه، اطلاع بدید <:-P
====================
تاپیک و برندگان سالهای گذشته‌ در بازیسنتر: (انتخاب‌های سال گذشته خودتون رو پیدا کنید و ببینید چه بازی‌هایی هنوز تو لیست امسال‌تون هم حضور دارن :D)
رای گیری مورد انتظارترین بازی 2016 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2017 از نگاه کاربران بازیسنتر
اگه سوال یا ابهامی در مورد نحوه‌ی برگزاری و انجام رای‌گیری دارید حتما بپرسید.
رای‌گیری از همین‌ الان شروع میشه تا آخرین روز دسامبر ادامه داره...شمارش رای‌ها هم بلافاصله پس از پایان رای‌گیری شروع میشه و نتایج هم در روزهای ابتدایی سال 2018 اعلام میشه (البته بستگی به تعداد رای‌ها داره :D)
LET THE VOTING BEGIN ! :D

آخرین ویرایش:
حرف بنده کاملاً گویا و مشخص بود. وقتی از مورد انتظارترین بازی سوال میکنن، باید بازی یا بازیهایی رو نام ببریم که با اومدنش دنیا تکان میخوره و توی سبک خودش بی‌رقیبه مثل GTA، نه اینکه کل بازیهای سال آینده رو اینجا لیست کنیم. (الان باز بیا نظریه نسبیت انیشتین رو به بحثمون بچسبون و بگو gta از نظر تو خوبه ولی از نظر من بیخوده! باباجان این فقط یه مثاله که میخواد بگه وقتی درباره «مورد انتظارترین بازیها» سوال میشه، یعنی یه بازی واقعاً آس که همه دنبالشن. به نظرت در طول تاریخ گیم چندتا بازی با این خصوصیات ساخته شده؟ کلش ۴۰ تا نمیشه، اونوخ بعضی از دوستان فقط برا سال آینده هرکی ده-پانزده تا بازی رو ازش نام برده.البته اگه از دید شما بخوای به قضیه نگاه کنی خب بله بازیها همشون خوبن و برای همشون خرج شده و زحمت کشیده پس باید اسم همشونو آورد!! که در این صورت بهتره عنوان تاپیک هم باید عوض بشه و به «کل بازیهای سال ۲۰۱۸» تغییر کنه.
درمورد مورد انتظار ترين بازيها از نظر هر شخص سوال شده، نگفتن كدوم بازي بيشترين فروش و تكان دهنده ترين ميشه كه بخوايم بگيم مثلا فقط جي تي اي خوبه
هركس از يه بازي انتظار بيشتري نسبت به بقيه داره و فكر ميكنه موفق عمل ميكنه و احتمالا همون روز اول تهيش ميكنه
الان خيليا بي صبرانه منتظر rdr2 و gow هستن درصورتي كه براي من اصلا مهم نيست اگه يك سال بعد از عرضه تجربشون كنم
بعدم اين فقط در مورد انتظار از يه بازيه همين الان ليست گوتي ها رو نگاه كنيد بازيايي كه متاي زير ٧٠ گرفتن هم هست بايد يقه سايتو بگيريم كه چرا اون بازيو برترين بازي سال كرده و اصلا نبايد همچين كاري ميكرده چون از نظر همه يه بازي ديگه بهتر بوده؟ امسالم يكي از مجلات pubg كه هنوز منتشرم نشده رو گوتي كرده
خيليا هم از جمله خود من اصلا علاقه يا انتظاري از يه بازي پرطرفدار مثل جي تي اي ندارن دليل نميشه چون بنظر اكثريت شاهكاره براي بقيه هم همينطور باشه
حالا نميدونم فاز شما چيه
لابد بايد بازيايي كه شما دوست داريو تو ليستامون قرار بديم كه يوقت از ارزشاي بازيتون كم نشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: FUTURE
من پارسال هم همین وضعیت رو داشتم. پارسال هم لیستم ده تا رو پر نمیکرد و با عرض ناراحتی بعضی از بازی ها تو لیست پارسالمم بودن. جان بچتون اینقد تاخیر نزنین بازیارو.

1. RDR2.

کلا با عرض پوزش از GOW فن های گرامی کلا در سالی که RDR قراره بیاد هایپ بازی دیگری بر هر مومنی حرامه. بجز هایپ برای بازی نوتی داگ که امسال نداریم

2. God Of War

یادمه دوران PS2 که بودیم من GOW رو به دلایلی که خودمم نمیدونم چی بود بازی نکرده بودم. بعد از اینکه نسل 7 لانچ شد و GOWIII معرفی گردید من رفتم و اون دوتای دیگه رو بازی کردم و اوه مای هولی ..... از اون تاریخ به بعد من هم رسما به کلوپ هواداران پیوستم. تغییرات بازی هم بدجور به دلم نشسته. کوری هم که دیگه ازش مطمئنم.

3. Shadow of the Colossus

نیازی به توضیح نیست. یکی از بهترین بازیهای تاریخ داره ریمیک میشه تنها علتی که جایگاه دوم رو از آن خودش نکرده اینه که قبلا به اندازه موهای سرم بازیش کردم.

4. بازی دیوید کیج

من چنان نسبت به دیوید کیج ارادت قلبی دارم که ترجیح میدم اسم ایشون رو بیارم تا بازیش. از زمانی که فارنهایت رو ایشون ساختن بنده مرید ایشونم. تا به حال هم منو نا امید کردن. فقط امیدوارم بازیشون حتی بهتر از هوی رین باشه که البته کار سختیه.

5. Walking dead Final season

برخی اعتقاد دارن که تل تیل دیگه بازی به خوبی سیزن اول نساخته. ولی من بشدت با تمام سیزنها ارتباط برقرار کردم و منتظرم ببینم سرانجام کار به کجا میرسه

6. A way out

امیدوارم بازی مثل سازندش یه تختش کم نباشه:D ولی خارج از شوخی خیلی جالب بنظر میاد

PS: f..ck the Oscars
4.gif

7. Ni No Kuni II

توضیح خاصی ندارم اونی که شماره اول رو بازی کرده میدونه چرا تو لیست هست اونیم که بازی نکرده با توضیح من متقاعد نمیشه

8. ندارم

9. ندارم

10. خالی

شماره ده رو گذاشتم استارتر محترم هر چی خودش دوست داشت بزاره نمرشم به حساب من بده. حلاله آقا من راضیم

پ.ن. اصلا هم از Dreams خوشم نیومده.

لیست دوستان رو که میبینم...یعنی واقعا بعضیا چندتا بازی بیشتر مورد انتظارشون نیست؟ 356 روز سال و یه عالمه بازی عرضه میشه! بعد مثلا لیست با سه تا بازی؟ خیلی قانعید:D
---
@m.a.t
از Darksiders III امروز نمایش جدید اومد،اینو دیدی؟
Darksiders III 'Lava Brute Battle' gameplay - Gematsu
شاید امیدوارتر شدی:-"
البته خودم هنوز ندیدمش:|

---
راستی جا داره یادی کنیم از اون مطلب صد بازی برتری که قبلا تحریریه برای سال بعدش میدادن!
به نظرم بهترین مطلب تحریریه و کلا جذاب ترین مطلبی بود که در طول سال نوشته میشد:-"
جاش واقعا خالیه! هم با بازی های جدید آشنا میشدیم، هم اون بخش نظرات بچه های تحریریه که خیلی حس خودمونی تری داشت و بسی جالب بود:-"
یاد 1 (یا صفر) ماکان به DmC هم بخیر=)) چه سر و صدایی به پا کرد=))
جاش خالیه! خیلی هم خالیه:(

تازه صدتا بازی بود و باز معترض بودیم چرا فلان بازی ها نیستن=))

آخرین ویرایش:
به نیت اینکه جهان در 7 روز ساخته شد

1. Red Dead Redemption 2

با احترام بسیار بسیار خاصی که نسبت به کریتوس عزیزم دارم ولی باید بگم این جایگاه رو برای من RDR2 میگیره به دلیل اینکه نسخه اولش بهترین بازی به سبک وسترن و بهترین جهان باز با محیط و اتمسفر و جزییات عالیش برای من به حساب میاد طوری که باعث شد پس از اون از GTA V خیلی لذت نبرم و الان بی صبرانه منتظرشم

2.God Of War

با وجود علاقه بسیار ویژه ای که به این سری دارم و از نسخه اول تا نسخه الان هر نسخه ای که اومده روی هر پلتفرمی رو بازی کردم ولی کمی نسبت به این نسخه جدید دو دل هستم چون سیستم مبارزه و سبک بازی و خود شخصیت کریتوس تغییرات اساسی ای کرده و نمیدونم آیا به اندازه نسخه های پیشین منو راضی میکنه یا نه برای همین یکی از بازی های مورد انتظارم هست تا زودتر به این پاسخ دست پیدا کنم...

3.Spider-Man

از زمان PS1 و اون اسپایدرمن معروفش و بعد هم PS2 و اسپایدرمن 2 اش تا به حال آرزو به دل موندم که یه اسپایدرمن که مثل قدیم من رو به سمت این سری در بازار بازیهای ویدیویی بکشونه ساخته بشه... متاسفانه وقتی آی پی دست اکتیویژن بود افتضاح هایی منتشر میشد که فقط اسمش اسپایدرمن بود... از وقتی این اسپایدرمن جدید رو در E3 دیدم با خودم گفتم این همون چیزیه که سالها دنبالش بودم ... الان دیگه فکر کنم در نقش اسپایدرمن یه حال اساسی بکنم

4.Detroit: Become Human

دلیلش واضح هست... دیوید کیج...
این مرد بازیهایی که میسازه از نظر داستانی و اینکه خودت باعث میشی خط داستانی بازی با کوچکترین تصمیم تغییر کنه برای من یکی از بخشهای جذاب یک بازی هست... حالا این وسط اون احساساتی که در میون بازیهاش نهفته هست و با روح و روان آدم بازی میکنه به کنار... دو بازی قبلش جز بهترین تجربه هام بود به خصوص HR

5.Days Gone

تریلراشو دیدم خوشم اومد... منم که عاشق هیجان و زامبی کشی... بعد از Dying Light تشنه یه بازی زامبی محور خوب بودم...که سونی رسوند

6.Shadow of the Colossus

فامیتو ادا و شاهکاراش و دیگر هیچ دلیل...

7.Dreams

نوآور ترین و ایده پرداز ترین استودیوی صنعت گیم یه بازی بسیار نو با ایده های بلند پروازانه ساخته بی درنگ دوست دارم تجربش کنم هر چی زودتر...البته ای کاش یه LBP خیلی خوب هم خود مدیا مولکول میساخت تا یه بازی خیلی خوب در سبک پلتفرمر از نمای دو بعدی داشته باشیم

بازی ساکر پانچ هم جز wanted های من هست ولی چون چیز زیادی ازش ندیدم هنوز ترجیح میدم بین این 7تا نباشه;;)

1. Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

نسخه‌ی جدیدِ یکی از تاثیرگذارترین سری‌های تاریخ در شکل‌گیری ژانر نقش‌آفرینی. فرنچایزی که تقریبا همیشه به ریشه‌های خودش و همینطور سبکی که توسعه داده پایبند بوده و برای اینکه طرفدارای جدید و بیشتری جذب کنه، اصول و تمرکزی که بر روی عناصر RPG داره رو تغییر نداده. با دیدن تریلرهای این نسخه هم میشه به عمق المان‌های نقش‌آفرینی بازی پی برد و اینکه بازی دوباره یه DQ تمام و کمال هستش و مثل خیلی از فرنچایزهای قدیمی دیگه (خودتون میدونید در مورد کدوم سری حرف می‌زنم :D) از چارچوب خودش خارج نشده (البته به جز DQX که MMO شده بود ولی از اونجایی که توی غرب عرضه نشد، به ما ربطی نداره! :D) و در کنار همه‌ی این‌ها از نظر وسعت و کیفیت بصری هم بشدت پیشرفت کرده <:-P
یه نکته دیگه هم اینکه بازی چند ماه پیش توی ژاپن عرضه شده و زمان عرضه، فقط توی 2 روز 2 میلیون نسخه فروخته بود (فقط نسخه‌ی فیزیکی!) و رسما بیشتر فن‌های قدیمی و جدید عاشقش شدن... جوری که توی هفته‌ی عرضه شدنش ، فروش PS4 و 3DS سه‌چهار برابر شده بود :D یه جورایی قضیه‌اش مثل Persona 5 پارسال شده که هممون از قبل می‌دونستیم قراره بترکونه <:-P خلاصه اینکه با دیدن رای‌ها، متوجه شدم که اصلا واسش هایپ نیستید یا اینکه نمیدونستید بازی قرار عرضه بشه...پیشنهاد می‌کنم اگه به سبکش علاقه دارید برید چنتا تریلر ازش ببینید و کلا خودتونو از این سری خفن محروم نکنید! :D

2. Monster Hunter: World

خب بالاخره پس از سالها MH داره واسه پلتفرم‌های اصلی و پرفروش نسل عرضه میشه و خداروشکر بالاخره کپکام یکمی جرئت به خرج داد که این سری رو در سطح وسیع‌تری عرضه کنه و یه جورایی فن بیس بازیو گسترده‌تر کنه (البته نه از طریق مدرنیزه و همه‌پسند کردن بازی که SE توش مهارت خاصی داره :D). حالا افراد بیشتری مزه‌ شکار رو میچشن <:-P کلا هیچ سری دیگه‌ای پیدا نمی‌کنید که به خوبی MH، حس واقعی شکار هیولاهای عجیب‌ و غریب رو بتونه بهتون القا کنه...اینجا باید واسه شکار خودتو آماده کنی، از دور نقاط ضعف هیولا رو آنالیز کنی و خودتو از نظر جسمانی و روحی آماده کنی، غذا بخوری و آیتم‌هاتو مصرف کنی...بعدش بری سراغ شکار :D الکی نیست که دو بار شمشیر رو بچرخونی و اژدهایی که به اندازه‌ی ساختمونه به فنا بره بشه و خیلی راحت Lootش کنی! :D اینم امتحان کنید...اگه از سبکش خوشتون میاد، پشیمون نمیشید...<:-Pیه بتای رایگان دیگه هم بزودی شروع میشه...راحت میتونید بدون هیچ هزینه‌ای برید امتحانش کنید.

3. Spider-Man

با تجربه‌ای که Insomniac در جابه‌جایی حین گیم‌پلی و مبارزات از Ratchet & Clank و Sunset Overdrive بدست آورده، خیلی راحت میشه گفت که یه Open World خفن که جابه‌جایی و گشت‌وگذار توش هیچ‌وقت خسته‌کننده نمیشه، منتظرمونه و دیگه حرف اضافه‌ای لازم نیست!

4. Days Gone

Days Gone مورد عجیبیه! دقیقا نمیدونم چرا واسش انقدر هایپم ولی فک کنم این هایپ از اینکه به استدیوی Bend اعتماد کامل دارم و اینکه سونی خیلی خوب و بدون هیچ تحت فشار قرار دادنی اجازه میده، یه IP خفن جدید خلق بشه (مثل Horizon) یه جورایی باعث شده از موفقیت بازی مطمئن باشم...
البته تریلرها رو خیلی دوست داشتم...اینکه هم مبارزات رودررو و هم مخفی‌کاری کاملا بهش پرداخته شده خیلی عالیه و انجام بازی به هر دو روش بشدت فان بنظرم میرسه <:-P

5. Yakuza 6: The Song of Life

نکته‌ی جالب اینه که من تا امسال هیچکدوم از نسخه‌های Yakuza رو بازی نکرده بودم، تا اینکه پارسال بچه‌هایی که طرفدار سری بودن، دقیقا توی همین تاپیک (ورژن 2017!) بشدت واسش هیجان‌زده بودن و ازش تعریف می‌کردن...سر همین امسال بالاخره Yakuza 0 رو تجربه کردم و باید بگم چقدر احمق بودم که تا امسال این سری رو نادیده گرفته بودم...واسه همین هست که پیشنهاد میدم هر کسی لیست میزاره یکمی توضیحات بده، شاید کسی مثل من با یه سری آشنایی نداشته باشه یا اینکه از معنویاتش باخبر نبوده بوده! :D برای همینه که یه توضیح کوتاه در مورد DQ و MH دادم و پیشنهاد کردم که امتحانش کنید، شاید سال بعد یه نفر امتحانش کرد و همین حس منو نسبت به Yakuza پیدا کرد <:-P
در کل اینکه بدون شک به یکی از محبوب‌ترین فرنچایزهایی که بازی کردم تبدیل شده و نسخه‌ی جدید رو هم که وقتی تریلراشو ببینید، پیشرفتش شگفت‌زده‌تون می‌کنه...اصلا همین راه رفتن توی محیط‌های بازی و ورود و خروج به مغازه‌های مختلف شهر بدون هیچ لودینگ یا بدون هیچ وقفه‌ای درگیر مبارزه شدن، یه جورایی واسه یاکوزا یه حرکت انقلابی حساب میشه :D<:-P حالا اگه از گرافیک خفن و داستان و شخصیت‌ها بگذریم \m/

6. Bloodstained: Ritual of the Night

راستش بعد از اینهمه مدت، بازم مطمئن نیستم که تاخیر نخوره و همین 2018 عرضه بشه... ولی در هر صورت امیدوارم بالاخره بتونیم تجربش کنیم. Konami که کلا Castlevania رو نابود کرده و امیدمون به همینه که یکمی اون حس و حال SotN رو زنده کنه 8->

7. Dreams

قبل از PSX امسال هیچ علاقه‌ای به بازی نداشتم...حتی با ساختش مخالف هم بودم :D اگه برید توی تاپیک بازی فک کنم کامنت‌های تندم راجب بازی رو می‌تونید پیدا کنید :D
ولی این دمویی که توی PSX نمایش دادن واقعا یه کاری کرد که منی که کلا توی بازیها اصلا به ساخت و ساز علاقه ندارم، از همین الان به این فکر کنم که چی قراره توی بازی بسازم...تعداد ایده احتمالاتی که میشه توی این بازی اجرا کرد بی‌نهایته...میشه با ابزار خود بازی موزیک، موزیک‌ویدیو، فیلم تعاملی، انواع و اقسام سبک بازیها رو ساخت! خلاصه اینکه اگه معتادش بشم احتمالا هیچکدوم از بقیه‌ی بازیها رو نمیرسم تجربه کنم :D

8. Onrush

دوستانی که منو میشناسن میدونن که کلا ریسینگ‌باز نیستم...مخصوصا ریسینگ‌های شبیه‌ساز. ولی از اونجایی که این IP جدید فوق‌العاده آرکید میزنه و البته توسعه‌دهنده‌های عزیز MotorStorm در حال ساختش هستن، واسه هایپ شدن و موردانتظار بودنش کافیه. <:-P

9. Metro Exodus

اینو هر موقع دیگه‌ای بود توی 5 تای اول میزاشتم ولی واقعا این تریلری که توی گیم‌اواردز دادن اصلا خوب نبود و یکمی هایپ رو فروکش کرد...ایشالا بزودی یه دموی داستانی طولانی منتشر کنن که ببینیم قضیه چیه و نسبت به نسخه‌های قبل چقدر پیشرفت داشته...ولی با این حال بازم موردانتظار ترین شوتر سال بعد همینه <:-P

10. God of War

خیلیا میدونن که کلا با نسخه‌های قبلی GOW سر داستان و مخصوصا شخصیت‌پردازی بشدت مشکل داشتم و الانم جاش نیست که بهش بپردازم :D ولی این نسخه دقیقا همون چیزی هستش که می‌خواستم این سری به اون تبدیل بشه...کریتوس الان دیگه اون شخصیت یه بعدی قبل نیست و از همین تریلرا هم میشه خیلی راحت متوجه شد، چقدر روی شخصیت‌پردازیش کار شده...همینطور شخصیت‌های دیگه توی بازی مثل نسخه‌ی قبل پشم حساب نمیشن و با دیدن تریلرها هم میشه گفت که در طول بازی خیلی روابط و دیالوگ‌های جالبی می‌تونه شکل بگیره... از جهت‌گیری جدیدی که واسه گیم‌پلی گرفته شده هم بشدت راضی هستم که کلا بازی خیلی پخته و حساب‌شده به نظر میرسه. فقط الان اون باس‌ فایت‌های خفنی که همه عاشقش هستیم رو کم داره که امیدوارم توی نمایش بعدی ببینیمش :x
=====================
اینا هم توی لیست جا نشدن ولی باید بهشون اشاره کنم :D:

Far Cry 5
فارکرای بنظرم بهترین سری هستش که Ubisoft در اختیار داره و هیچ ‌کدوم از نسخه‌هاش ابدا واسه من تکراری نبوده...چون گیم‌پلی فان بازی همیشه هستش و اجازه‌ی خسته‌کننده شدن رو بهش نمیدنه...برعکس AC که کلا گیم‌پلی خسته‌ای داره و هر چند سال باید بهش استراحت بدن یا تغییرش بدن :D
خلاصه اینکه باورم نمیشه یه نسخه‌ی دیگه از فارکرای سال بعد قراره عرضه بشه و من توی لیست نزاشتمش ولی راستش نمایش‌های بازی اصلا هایپ‌کننده نبوده و نمیدونم چرا انگار برای اولین توی سری، یه چیزی کم داره! از جهت‌گیری که برای داستان و زمینه‌ی بازی انتخاب شده استقبال می‌کنم ولی هنوز اون گیم‌پلی هیجان‌انگیز فارکرای رو توی نمایش‌هاش ندیدم. در هر صورت منتظرشم و امیدوارم بترکونه.

System Shock
از این ریمیک مطمئن نیستم ولی امیدوار بازسازی شایسته‌ای دربیاد چون این سری واقعا لیاقتشو داره و اگه نبود خیلی از بازیهای محبوب این روزا مثل BioShock و Dishonored و ... هم نبودن.

Project Octopath Traveler
این انحصاریه سوییچ هستش و با اینکه کنسولش رو فعلا ندارم، نمیشه منتظرش نبود! آرت‌استایل و موزیک بازی خیلی خفنه و کلا انگار یه نسخه‌ی جدید در حال و هوا و رویکرد FFهای اصیل ساخته شده <:-P فقط این اسمش رو من نمیدونم کی قراره انتخاب کنن...بازی تقریبا تکمیل شده به نظر می‌رسه، اینا هنوز اسم نهایی رو مشخص نکردن :|

Dragon Quest Builders 2
نسخه‌ی اول بشدت سرگرم‌کننده بود و یه جورایی ترکیبی از ماینکرفت با داستان، شخصیت‌ها و ماموریت‌های خفن DQ بود که بشدت چسبید...این نسخه‌ هم بسیار پیشرفت کرده و حالا خیلی امکانات بیشتری بهش اضافه شده. شک دارم 2018 عرضه بشه و تاخیر نخوره ولی در هر صورت بشدت منتظرشم.
=====================
شرمنده طولانی شد! :D سعی کردم لیستم علاوه بر انتخاب‌ها، یه معرفی مختصر از بازی‌ها هم داشته باشه...

1.sea of thieves
بهترین و جدیدترین بازی مولتی پلیر سال دیگه
2.The last night
یک بازی دوبعدی عالی که تریلراش من رو یاد بلید رانر انداخت در e3 این بازی به همراه اری و کاپ هد شدیدا تحت تاثیر قرارم دادن کاپ هد که عالی بود به اینم امیدوارم
3.fifa19
از سال 94 هرسال منتظر نسخه بعدیش هستم
4.anthem
امیدوارم بازی خوبی دربیاد و زیاد دانگرید و محدود نشه تریلر e3 حسابی امیدوارم کرد به عرضه یه مولتی پلیر خوب دیگه.
5.ori
نیازی به توضیح نداره هنر خالص

آخرین ویرایش:
حقیقتا من بعد از چند ساعت بازی کردن Sea of Thieves نظرم اینه کل لیست رو حذف کنم و فقط این بازی رو بزارم :)) :D عجیب ترین بازی مولتی هست که تا حالا دیدم، یعنی تا بازی نکنید متوجه نمیشید دقیقا چیه، حتی بعد از بازی کردن هم ممکنه دقیق متوجه نشید lol نمیدونم کیفیت کلی بازی چطور خواهد شد چون بستگی زیاد به طراحی مراحل و کوئست ها و کلا محتوا داره، ولی اینو میدونم که راحت میتونه فان ترین و خنده دار ترین (!) بازی چند سال اخیر باشه. مثلا من دیشب با کلی زحمت یه گنج پیدا کردم بعد موقع برگشت به جزیره اصلی جهت فروش گنج، خوب پارک (!) نکردم و کشتی سوراخ شد، اونوقت جوگیر شدم و اومدم سریع فرار کنم خودم رو با توپ پرتاب کردم داخل جزیره (!)، بعد یادم اومد گنج رو تو کشتی در حال غرق شدن جا گذاشتم :| :)) یعنی تا حالا نشده اعصاب خردی و خندیدن رو همزمان تجربه کنم!! :D

Red Dead Redemption 2
The Last of Us Part 2
Sea of Thieves
God of War

ترتیب خاصی نداره لیستم ولی مورد انتظار ترینم RDR 2 هستش.
تاریخ انتشار دقیق TLoUs 2 رو نمیدونم ولی اگر 2018 باشه جاش تو لیسته.
بازی های زیادی هنوز معرفی نشدن،Forza H4،بتلفیلد بعدی و احیانا هیلو بعدی اگر معرفی بشن جاشون تو لیسته.
پ.ن:قدیم ناشر ها پرکار تر بودن.

آخرین ویرایش:
من هم مورد انتظارترین بازیم همون RDR 2 هستش و خوشحالم که اکثر بچه ها هم با من هم عقیده هستن امیدوار بتونه تمام انتظارات رو برآورده کنه و عوان بهترین بازی 2018 رو به خودش اختصاص بده .( من که شماره 1 رو هم خیلی دوست دارم )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or