رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2018 از نگاه کاربران بازیسنتر

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
fc_keyart-home-slider_ncsaggff.jpg

درود <:-P
طبق رسم هر ساله، با رسیدن به آخرین ماه سال میلادی قراره یه نگاهی به سال آینده داشته باشیم و با هم موردانتظارترین بازی‌های سال رو از دید کاربران بازیسنتر انتخاب کنیم. حالا که همه‌ی کنفرانس‌ها و مراسم‌های مهم سال برگزار شدن، از بیشتر عناوینی که سال آینده منتشر میشن، اطلاع داریم و موقعیت خوبی هستش که قبلا از ورود به سال 2018 به بازی‌هایی که بیشتر از همه برای عرضه شدنشون هیجان‌زده هستیم، بپردازیم و یه جورایی آینده‌ی روشن صنعت گیم رو مورد بررسی و تحلیل قرار بدیم.
هدف از این رای‌گیری آشنا شدن با میزان محبوبیت بازی‌ها و همینطور آشنا شدن با بازیهای سال آینده هستش. در رای‌گیری دو سال گذشته خیلی ‌از ما با بازیهایی آشنا شدیم که حتی اسمشون هم نشنیده بودیم اما افراد دیگه‌ای به صورت جدی اون بازی رو دنبال می‌کردن. سعی کنید در مورد بازیهای دیگه‌ اطلاعات کسب کنید و با سلیقه‌ی افراد دیگه و سبک‌های مختلف آشنا بشید. همینطور سعی کنید این رای‌گیری رو به عنوان یه مسابقه و رقابت بین بازیهای شرکت محبوبتون و بقیه نبینید و واقعا چیزی که بهش علاقه دارید رو انتخاب کنید.

راهنمای شرکت در رای‌گیری:
1. می‌توانید تا حداکثر 10 بازی را انتخاب کنید.
2. لیست را به گونه‌ای بنویسید که ترتیب آن مشخص باشد.
3. هر بازی فقط می‌تواند یکبار در لیست ذکر شود.
4. همه‌ی بازیهای لیست باید برای عرضه در سال 2018 تایید شده باشند.
5. اگر عنوان جدیدی تا پایان رای‌گیری معرفی شود و یا تاریخ عرضه‌ی عنوانی برای 2018 مشخص شود، می‌توانید از آن در لیست خود استفاده کنید.
6. رای‌گیری در روز آخر دسامبر به پایان می‌رسد و قبل از آن می‌توانید لیست خود را ویرایش کنید.
7. توصیه می‌شود کمی درباره‌ی انتخاب‌های خود توضیح دهید و حتی تعدادی عنوان را خارج از لیست معرفی کنید.
8. خیلی راحت می‌توانید در مورد انتخاب دیگران به بحث و تبادل نظر بپردازید لطفا سعی کنید از ترول و بحث‌های کلیشه‌ای خودداری کنید تا یک رای‌گیری سالم و به دور از درگیری لفظی رو شاهد باشیم.

نحوه‌ی تقسیم امتیازها:
بازی اول: 4 امتیاز
بازی دوم: 3 امتیاز
بازی سوم: 3 امتیاز
بازی چهارم: 2 امتیاز
بازی پنجم: 2 امتیاز
بازی ششم: 2 امتیاز
بازی هفتم: 1 امتیاز
بازی هشتم: 1 امتیاز
بازی نهم: 1 امتیاز
بازی دهم: 1 امتیاز

بازیهای غیرقابل‌قبول:
1. دموها
2. DLCها
3. عناوینی که برای 2018 تایید نشده‌اند مثل: The Last of Us Part II - Death Stranding - Cyberpunk 2077 - Metroid Prime 4 و ...
4. عناوینی که بصورت رسمی معرفی نشده‌اند مثل Call of Duty جدید و FIFA جدید و هر بازی سالانه دیگه که هنوز معرفی نشدن
توجه »» اگه یه بازی غیرقابل قبول رو توی لیست خودتون بیارید، از لیستتون خط می‌خوره و امتیازش به گزینه‌ی بعدی میرسه.
منبع بازیهای سال 2018: (لطفا حتما قبل از رای‌گیری این لیست رو مشاهده کنید چون ممکنه در مورد بعضی از بازیها حضور ذهن نداشته باشید)
2018 in video gaming - Wikipedia
====================
توی تصویر اول تاپیک سعی کردم همه‌ی بازیهای مهم سال 2018 رو اضافه کنم ولی اگه بنظرتون چیزی جا افتاده و دوست دارید اضافه بشه، اطلاع بدید <:-P
====================
تاپیک و برندگان سالهای گذشته‌ در بازیسنتر: (انتخاب‌های سال گذشته خودتون رو پیدا کنید و ببینید چه بازی‌هایی هنوز تو لیست امسال‌تون هم حضور دارن :D)
رای گیری مورد انتظارترین بازی 2016 از نگاه کاربران بازیسنتر
رای‌گیری مورد انتظارترین بازی 2017 از نگاه کاربران بازیسنتر
اگه سوال یا ابهامی در مورد نحوه‌ی برگزاری و انجام رای‌گیری دارید حتما بپرسید.
رای‌گیری از همین‌ الان شروع میشه تا آخرین روز دسامبر ادامه داره...شمارش رای‌ها هم بلافاصله پس از پایان رای‌گیری شروع میشه و نتایج هم در روزهای ابتدایی سال 2018 اعلام میشه (البته بستگی به تعداد رای‌ها داره :D)
LET THE VOTING BEGIN ! :D

آخرین ویرایش:
همینطور که گفتم 18 دسامبر با اومدن تریلر وان پیس لیستم رو میدم و ... خوب ... الان 18 دسامبره:-" (اصلا صداش رو در نیارید که 18 دسامبر که نیست هیچ،تاریخ نظرسنجی هم گذشته:)) )
به هر حال:D

1. God of War
مشخصه دیگه! :D ، این بازی نباشه چی باشه؟ نمایش هاش که بهم خیلی حال دادن! تغییرات زیادی داشته،اما با این حال هنوزم دلچسب هست:D ، با پسرک هم مشکلی ندارم! :D
فقط ترس از کمبود سلاح بود که اونم با خود اسپویلیی که نمودیم،خیالم که راحت شد هیچ،به شدت منتظرم بقیه ی سلاح ها رو هم ببینم>:)
در کل که خیلی خوبه! با اختلاف مورد انتظارترین بازیه سال و احتمالا تا آخر نسل برام همینه:D

2. Kingdom Hearts III
بعد از بازی کردن 457نسخه ی سری و فهمیدن داستان، و توی کف موندن به این شدت! خوب بایدم این بالاها باشه:D ، به شدت داستان و کاراکترهای دوست داشتنیی داره:x ، دنیاهای دیزنی هم در کنارش:x ، گیم پلی هم که وحشتناک خفن میزنه توی چندتا نمایشی که داشته! :D
پرونده ی آرک Xheonart هم که قول دادن بسته میشه توی این شماره! آرکی که از همون شماره ی اول شروع شده و +10سال ادامه داشته! ، حالا کاری نداریم ادامه ـش چی میشه! ولی همین که ببندنش و داستان بیشتر از این پیچ و تاب و گره نخوره و گیج کننده نشه خیلی حرکت مثبتیه:D من همه بازی ها رو پشت سر هم زدم، بعد از تموم شدن هر کدوم 2 روز تجزیه و تحلیل میکردم چی بود و چی شد! سر KH : DDD هم که دیگه کلا هنگ کردم و بی خیال فکر کردن شدم! صرفا پذیرفتم:))
فقط حیف که به نظر میرسه زیاد سراغ انیمیشن های کلاسیک نرن:(
بازی برای 2018 تاریخ خورده،ولی عمرا نمیاد! :-" 6 ماه اول 2019 هم بیاد هنر نموده! ولی خوب...میزاریم تو لیست>:)

3. Red Dead Redemption 2
شماره ی قبلی رو من تقریبا تا نزدیکای لانچ اصلا تو رادارمم نبود! فیلم های وسترن رو دوست دارما ولی این...نمیدونم چرا!
اما بعد از بازی کردن مگه میشد عاشقش نشد؟ :D ، کاری هم ندارم این یکی چی میشه و ... ، همین که اسم RDR رو یدک میکشه احتمالا یه بازی خفن باشه به هر حال:D (نمایش خاصی نداشته بدبختی که نظر بدیم بر اساسش:D)

4. Concrete Genie
حالا شاید زیادی بهش حال دادم گزاشتمش این بالاها! ولی نمایش هاشم خیلی بهم حال دادن!:D یک ایده ی خیلی جالب و گوگولیه! :D موقع معرفی هم گفتم هروقت بیاد GOTYـم ( البته Googooli of the Year ) مختص ایشونه! رزرو شده از همین الان براش:D

5. Shadow of the Colossus Remake
متاسفانه جزو اون گمراهانی هستم که این رو زمان PS2 تموم نکردم...فکر کنم 2-3تا باس دیگه مونده بود...
از داستان هم یک خط هم نفهمیدم و یادمم نیست و نمیدونم چی به چیه دقیق:-" ، فقط یادم میاد سر زدن هر باس دو قرن درگیر بودم:))
به هر حال با تعریف و تمجیدهایی که ازش شنیدم ، انتظار براش سخته:D
بازسازی خیلی خوبی هم داشته! واقعا عالی و به روز شده:x
به امید اینکه بشه خوش قیمت استیل بوکش رو گیر اورد!!

6. Detroit : Become Human
خیلی وقته منتظرشیم! ولی نمیاد که نمیاد! :|
با هر دو کار قبلی کیج خیلی حال کردم! اینم نوید یک کار دوست داشتنی دیگه میده! :D کاراکترهای متفاوت و جالبی داره! و مخصوصا کارا>:) :x >:) :x (به راحتی میتونه به نظرم لقب کاوایی ترین کاراکتر بازی ها رو بگیره:)) )
ولی بی شوخی ایده ی جالبی داره،از همون ویدیویی که برای معرفی انجین جدیدشون داده بودن بسی عاشق و دلباخته پیدا کرد ایده و کاراکتر کارا! اینکه بالاخره قراره بازیش بیاد،بس حرکت پسندیده ایه! (ولی بازم...نمیاد که:| )

7.Spider-Man
زیاد با کاراکتر اسپایدرمن حال نمیکنم! یعنی غیر از فیلم ها آشنایی خاصی باهاش ندارم،اینم که IP جدید محسوب میشه...ولی به Insomniac اعتماد دارم که گیم پلیش جذاب در میاد!:D فقط امیدوارم بدمن زیاد و خفن داشته باشه!:D این یک مورد رو تا میتونند از بتمن های RS تقلید کنند:D یک دنیا شبیه به اون بسازن برای بازی! همه ی بدمن ها حضور داشته باشن و رد و نشونی تو بازی ازشون باشه!

8. The Wolf Among Us - Season 2
بیگ بد ولف و دیگر هیچ! :x
البته هیچ که نه! یک دنیا پر از کاراکترهای آشنا،ولی با وضعیت های جدید و غیر آشنا!:D ، دنیای کار رو خیلی دوست دارم! و شخصیت اصلی هم که عالی بود!:x
بالاخره Tt یادش اومد این بازی هم هست و طرفداری داره! منتظریم!:x

9. Ni no Kuni 2
اینم از اون بازی هاست که هی به طمان عرضه ـش نزدیک میشیم و هی فرار میکنه!
با اینکه هنوز از دستشون دلخورم که سیستم گیم پلی بازی رو عوض کردن(چون به خاطر اون بود که عاشقش شدم:( ) ، اما همچنان دوست داشتنیه! با خودم نمیتونم کنار بیام که بازیش نکنم:-" ولی باز هم خدا لعنتشون کنه که Familiarـها رو حذف کردن!:|

10. OnRush
این نسل از نظر ریسینگ برای من فاجعه بوده! افتضاح!
کارتینگ که نداشتیم، از این ریسینگ های به شدت آرکید و هیجانی هم که هیچی نبود! یه ذره امیدی که به بازگشت Motor Storm بود که سونی پروند! :|
ولی معرفی این بازی واقعا سورپرایز بود:x البته نمایشش دیگه زیادی ماشین اینا میترکوندن، و از اونطرف تنوع ماشین هاشم مثل MS به نظر زیاد نمیاد...کلا هم یه جورایی حس میکنم به کیفیت MS نمیرسه! اما امیدوارم اشتباه بکنم! و اصلا هم این چیزا مهم نیست! مهم اینه بالاخره این نسل یک ریسینگ باب میلم داره میاد!:x

---
از لیست پارسال Vampyre ، RDR2 ، بخش داستانی Gwent (و حتی عرضه ی رسمیش!چون هنوز بتاست:-") و تا حدی Forgotten Anne و NnK2(این 2تا توی لیست ده بازی نبودن) هنوز نیمدن!
NnK2 پیشرفت کرد و اومد تو 10تا ، Vampyre این یک سال هیچ خبری ازش نبود و بنده خدا شوت شد پایین!(و نگران Dontnodـم که سه تا بازی در دست ساخ دارن!)
از بازی هایی که توی لیست ده تای اول بودن و عرضه شدن ولی بازی نکردم Mass Effect و Yooka-Laylee بودن! خدا میدونه کی میرم سراغشون! فقط امیدوارم برم و جوری نشه که چون از عرضه گذشته،کلا از لیست خط بخورن:(
بازی های Rime - Pyre و Season After Fall هم توی لیست بعد از ده تام بودن، که هیچکدوم اینا هم نزدم:| ولی خواهم زد! از این 5 بازی، Pyre رو حتما حتما خواهم زد،بقیشون رو امیدوارم فقط! :D

لیست امسالم هم بازی های زیادی هست که احتمالا Day1 نمیرم سراغشون! اونا امیدوارم به سرنوشت ME و امثالهم ختم نشه اوضاعشون!

---
غیر از ده تای بالا، این بازی هم هم دوست داشتم تو لیست باشن ولی جا نبود دیگه...
A Way Out - Vampyre - Dark Siders III - Skull & Bones و مقادیر دیگری بازی ریز و درشت دیگر که احتمالا الان تو ذهنم نیست:-"

---
اساسین هم اگر معرفی شده بود از مقام 2ـم تا 10ـم هرجایی ممکن بود بهش اختصاص بگیره،بسته به اینکه چه زمان و مکانی رو بخوان پوشش بدن:-"
و فکر میکنم بازم برای چندسالی،سالانه اساسین داشته باشیم!:D

---
ویرایش: این همه داستان سرایی کردم و نوشتم، آخرش وان پیس رو یادم رفت:))
مثلا رتبه ی 9.5 رو براش حساب کنید:-"
9.5. One Piece : World Seeker
نمایشش....هممم...اول از همه اینکه یه جورایی تایید کردن فقط لوفی قابل بازیه، برای همین انتظاراتم ازش به شدت اومد پایین! ، وان پیس 9شخصیت اصلی داره و نه یکی! :|
دوم اینکه محیط بازی اصلا حال و هوای جالبی نداره و وان پیسی نیست! انگار کاراکترهای انیمه رو برداشتن انداختن تو یک بازی دیگه! حتی از نظر گرافیکی و رنگ آمیزی هم با هم جور نیستن! :-"
ولی انیمیشن های لوفی رو خیلی خوب طراحی کرده بودن! تنها نکته مثبت نمایش همین بود:دی
داستان هم قراره اورجینال باشه! امیدوارم مثل UWR بدمن خفنی طراحی کنه اودا براش!>:)
محیط هاشم باز اورجیناله...متاسفانه:(

کلا انتظار من از یک بازی انیمه ای اینه که اون حس و حال انیمه رو تجربه کنم! بازی با کاراکترهای زیاد،مکان هایی که داستان توش اتفاق افتاده! و کلا یک حسی مشابه با اثر اصلی داشته باشه...اینی که اینا ساختن به نظر نمیرسه هیچکدومش رو داشته باشه:-"

آخرین ویرایش:
10. Far Cry 5
9. Metro: Exodus
8. Devil May Cry HD Collection
7. Anthem
6. Darksiders III
6. Days Gone
5. Spider-Man
4. Shadow of the Colossus
3. Detroit: Become Human
2. Red Dead Redemption 2
1. God of War

پ.ن. اگر سوویچ داشتم که میتونستم باهاش بیونتا 2 رو بازی کنم، صد درصد تو لیستم اول بود. ولی حیف:(

خب دوستان؛ تشکر از همه‌ی کسانی که در رای‌گیری شرکت کردند :x رای‌ها شمارش شده و لیست 10 عنوان موردانتظار 2018 از نگاه کاربران بازیسنتر به همراه تعداد امتیازی که کسب کردن، به این صورت هست:

1. Red Dead Redemption 2 | 250

2. God of War | 214

3. Spider-Man | 114

4. Detroit: Become Human | 100

5. Days Gone | 89

6. Metro Exodus | 70

7. Far Cry 5 | 67

8. Shadow of the Colossus | 51

9. Ni no Kuni II: Revenant Kingdom | 40

10. Anthem | 39
رای‌های همه افرادی که قبل از این پست من، لیستشون رو ارسال کرده بودن، حساب شده و سعی کردم که رای همه‌ی گزینه‌ها رو چند بار بشمرم که اشتباهی صورت نگرفته باشه...
در کل سال خیلی خفنی در انتظارمونه و ایشالا سال دیگه این موقع، رای‌گیری سال 2019 پرشورتر از همیشه برگزار بشه و اوضاع انجمن و تعداد کاربرا هم روند صعودی داشته باشه <:-P
لیست کامل امتیازات هم تا دقایقی دیگر <:-P (چون گزینه‌ها زیاد هستن، یکمی تایپ کردنشون طول می‌کشه :D)

لیست کامل امتیازات:
Red Dead Redemption 2 | 250
God of War | 214
Spider-Man | 114
Detroit: Become Human | 100
Days Gone | 89
Metro Exodus | 70
Far Cry 5 | 67
Shadow of the Colosssus | 51
Ni no Kuni II: Reventant Kingdom | 40
Anthem | 39
Sea of Thieves | 31
Dreams | 29
The Wolf Among Us: Season 2 | 29
Darksiders III | 25
A Way Out | 19
Vampyr | 18
Code Vein | 17
Kingdom Hearts III | 16
Yakuza 6: The Song of Life | 15
Monster Hunter: World | 13
Ace Combat 7: Skies Unknown | 13
Kingdom Come: Deliverance | 12
Valkyria Chronicles 4 | 11
The Walking Dead: The Final Season | 11
Bayonetta 2 | 10
Call of Cthulhu | 9
The Last Night | 9
We Happy Few | 9
Devil May Cry HD Collection | 8
Metal Gear Survive | 7
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age | 6
Shenmue 3 | 6
Pillars of Eternity II: DeadFire | 6
Street Fighter V: Arcade Edition | 5
SoulCalibur VI | 5
Bloodstained: Ritual of the Night | 4
Age of Empires: Definitive Edition | 4
Mega Man 11 | 4
Concrete Genie | 4
Dissidia Final Fantasy NT | 4
System Shock | 3
Project Octopath Traveler | 3
State of Decay 2 | 3
Dragon Ball FighterZ | 3
Crackdown 3 | 3
Ashen | 3
BattleTech | 3
Attack of Titan 2 | 3
The Crew 2 | 3
Biomutant | 3
Onrush | 2
Super Meat Boy Forever | 2
Skull and Bones | 2
Dynasty Warriors 9 | 2
Street Fighter 30th Anniversary Collection | 2
The Council | 2
Secret of Mana | 1
The Witch and the Hundred Knights 2 | 1
Lost Sphere | 1
Chuchel | 1
Phoenix Point | 1
Agony | 1
Lost Ember | 1
Griftlands | 1
EA Sports UFC 3 | 1
اگه فکر می‌کنید چیزی جا افتاده یا امتیازی اشتباه محاسبه شده، حتما اطلاع بدید <:-P

لیست کامل امتیازات:
God of War | 214
Spider-Man | 114
Days Gone | 89
Metro Exodus | 70
Far Cry 5 | 67
Anthem | 39
Sea of Thieves | 31
Dreams | 29
Darksiders III | 25
A Way Out | 19
Vampyr | 18
Code Vein | 17
Kingdom Hearts III | 16
Bayonetta 2 | 10
Call of Cthulhu | 9
The Last Night | 9
We Happy Few | 9
Metal Gear Survive | 7
Shenmue 3 | 6
SoulCalibur VI | 5
Mega Man 11 | 4
Concrete Genie | 4
System Shock | 3
State of Decay 2 | 3
Dragon Ball FighterZ | 3
Crackdown 3 | 3
Ashen | 3
BattleTech | 3
Attack of Titan 2 | 3
The Crew 2 | 3
Biomutant | 3
Onrush | 2
Skull and Bones | 2
Dynasty Warriors 9 | 2
The Council | 2
Secret of Mana | 1
Lost Sphere | 1
Chuchel | 1
Phoenix Point | 1
Agony | 1
Lost Ember | 1
Griftlands | 1
EA Sports UFC 3 | 1
اگه فکر می‌کنید چیزی جا افتاده یا امتیازی اشتباه محاسبه شده، حتما اطلاع بدید <:-P
اعتراض دارم ، Minecraft 4K با یک رای محاسبه نشده :-" ، لیستم خیلی فن بازیه عناوین انحصاری توش زیاده ، جای console launch exclusiveها خالیه .
خسته نباشی:D

خب دوستان؛ تشکر از همه‌ی کسانی که در رای‌گیری شرکت کردند :x رای‌ها شمارش شده و لیست 10 عنوان موردانتظار 2018 از نگاه کاربران بازیسنتر به همراه تعداد امتیازی که کسب کردن، به این صورت هست:

2. God of War | 214

3. Spider-Man | 114

5. Days Gone | 89

6. Metro Exodus | 70

7. Far Cry 5 | 67

10. Anthem | 39
رای‌های همه افرادی که قبل از این پست من، لیستشون رو ارسال کرده بودن، حساب شده و سعی کردم که رای همه‌ی گزینه‌ها رو چند بار بشمرم که اشتباهی صورت نگرفته باشه...
در کل سال خیلی خفنی در انتظارمونه و ایشالا سال دیگه این موقع، رای‌گیری سال 2019 پرشورتر از همیشه برگزار بشه و اوضاع انجمن و تعداد کاربرا هم روند صعودی داشته باشه <:-P
لیست کامل امتیازات هم تا دقایقی دیگر <:-P (چون گزینه‌ها زیاد هستن، یکمی تایپ کردنشون طول می‌کشه :D)
خسته نباشی >:D<
چقدر خوبه که NNK2 جزو 10 تا شد و اینقدر رای آورد بالاتر از خیلی بازی ها ، امیدوارم اینقدری که در رای دادن بهش توجه شد الکی نباشه و واقعا دوستان برن سمتش و تجربش کنند . شماره اولش wrath of the white witch واقعا شاهکار بود و برا من یکی از بهترین بازی های نسل قبل ، RDR و GOW هم از اول مشخص بود اول دومن :D

چقدر انحصاري كنسولي هستش، بيشترش سوني تو سال ٢٠١٨ كه امسال رو فوق العاده كرده مثل سال ٢٠١٧ . امسال رقابت خيلي نزديك بود و اختلاف بازي اول و دوم خيلي كم بود برعكس سال هاي پيش كه وحشتناك بود ، اما شركت كننده ها بسيار كم :D
اقا من ليست رو ديدم Ghost Of Tsushima رو من و چند نَفَر ديگه ليستمون گذاشتيم اما نديدم امتيازش رو .

• Like
Reactions: jhoobin and FUTURE
اقا من ليست رو ديدم Ghost Of Tsushima رو من و چند نَفَر ديگه ليستمون گذاشتيم اما نديدم امتيازش رو .
چون بازی هنوز تاریخ عرضه مشخصی نداره...حتی سال عرضه رو هم مشخص نکردن. به احتمال زیاد میره واسه 2019.

• Like
Reactions: SPILL and .Amirone

2. God of War | 214

3. Spider-Man | 114

5. Days Gone | 89

6. Metro Exodus | 70

7. Far Cry 5 | 67

10. Anthem | 39
خداقوت پهلوان

Sent from my Xperia using Tapatalk

• Like
Reactions: FUTURE
وجود نی نو ..:D.. رو به خودم و اون 39 نفر تو لیست تبریک میگم بازم خیلیه تو ایران تو لیست 10 تا یه jrpg قرار بگیره.

وجود Detroit: Become Human رو هم تو اون رده جالب بود:x و این خودش مشت محکمی بر دهان عوامل ضد کیج بود :D:))

وجود نی نو ..:D.. رو به خودم و اون 39 نفر تو لیست تبریک میگم بازم خیلیه تو ایران تو لیست 10 تا یه jrpg قرار بگیره.

وجود Detroit: Become Human رو هم تو اون رده جالب بود:x و این خودش مشت محکمی بر دهان عوامل ضد کیج بود :D:))
البته پارسالم پرسونا5 بود:دی ، این نسل کلا یکم محبوبیت JRPGـها بین ایرانی ها بیشتر شده! و البته فکر کنم کلا تو دنیا،کلا ژاپنی ها خوب جون گرفتن تو غرب:دی
البته NnK2 اگر تغییرات منفی(:-"!!!) نمیدادن،میتونست چند امتیازی حداقل از من بیشتر بگیره!:دی

باز میگن انشاالله نسل بازی های کیج منقرض بشه چون مفت نمی ارزن و بازی نیستن:-" ولی با این وضعیت اون بالاهای لیست مورد انتظار ترین هان:دی
---
اون Anthem هم... پارسال ME:A مقام دوم لیست بود...ولی چه کردن Bioware و EA که انقدر سقوط آزاد کردن:| البته IP جدید بودنش تاثیر داره،ولی اینکه برای IP جدید اون استودیو خیلی کمتر ملت هایپ باشن واقعا اوضاع وخیم رو میرسونه:-" (من که اصلا هایپ نیستم البته:دی )

لیست کامل امتیازات:
God of War | 214
Spider-Man | 114
Days Gone | 89
Metro Exodus | 70
Far Cry 5 | 67
Anthem | 39
Sea of Thieves | 31
Dreams | 29
Darksiders III | 25
A Way Out | 19
Vampyr | 18
Code Vein | 17
Kingdom Hearts III | 16
Bayonetta 2 | 10
Call of Cthulhu | 9
The Last Night | 9
We Happy Few | 9
Metal Gear Survive | 7
Shenmue 3 | 6
SoulCalibur VI | 5
Mega Man 11 | 4
Concrete Genie | 4
System Shock | 3
State of Decay 2 | 3
Dragon Ball FighterZ | 3
Crackdown 3 | 3
Ashen | 3
BattleTech | 3
Attack of Titan 2 | 3
The Crew 2 | 3
Biomutant | 3
Onrush | 2
Skull and Bones | 2
Dynasty Warriors 9 | 2
The Council | 2
Secret of Mana | 1
Lost Sphere | 1
Chuchel | 1
Phoenix Point | 1
Agony | 1
Lost Ember | 1
Griftlands | 1
EA Sports UFC 3 | 1
من اون آخرای لیست رو بیشتر دوست دارم، تقریبا از هیچکدومشون خوشم نمیاد شخصا، اما عشق و علاقه بیشتری توی انتخابشون وجود داشته:D یونیک ترن به قولی:D

• Like
Reactions: FUTURE and Ulfric
لیست موردانتظارترینای انجمن ResetEra (که بیشتر کاربرای نئوگف بهش کوچ کردن) هم مشخص شد که بر خلاف سالهای قبل، 3 عنوان اول دقیقا مثل رای‌گیری ما دراومده و از گزینه‌ی چهارم هستش که تفاوت‌ها مشخص میشه :D:
1 Red Dead Redemption 2 1286
2 God of War 1267
3 Spider-Man 1236
4 Monster Hunter World 678
5 Kingdom Hearts III 614
6 Detroit: Become Human 553
7 Shadow of the Colossus 546
8 Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age 511
9 Ni No Kuni II: Revenant Kingdom 491
10 Yakuza 6: The Song of Life 461
11 Dragon Ball FighterZ 446
12 Valkyria Chronicles 4 401
13 Dreams 369
14 Project Octopath Traveler 367
15 Days Gone 347
16 Fire Emblem 268
17 Metro: Exodus 267
18 Mega Man 11 263
19 Shenmue III 245
20 Bloodstained: Ritual of the Night 228

برخلاف اینجا، همه بشدت واسه MH و KH3 و البته DQXI هیجان‌زده هستن...اون فاصله‌ی خیلی کم بین Red Dead و God of War هم خیلی جالبه <:-P

لیست موردانتظارترینای انجمن ResetEra (که بیشتر کاربرای نئوگف بهش کوچ کردن) هم مشخص شد که بر خلاف سالهای قبل، 3 عنوان اول دقیقا مثل رای‌گیری ما دراومده و از گزینه‌ی چهارم هستش که تفاوت‌ها مشخص میشه :D:
1 Red Dead Redemption 2 1286
2 God of War 1267
3 Spider-Man 1236
4 Monster Hunter World 678
5 Kingdom Hearts III 614
6 Detroit: Become Human 553
7 Shadow of the Colossus 546
8 Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age 511
9 Ni No Kuni II: Revenant Kingdom 491
10 Yakuza 6: The Song of Life 461
11 Dragon Ball FighterZ 446
12 Valkyria Chronicles 4 401
13 Dreams 369
14 Project Octopath Traveler 367
15 Days Gone 347
16 Fire Emblem 268
17 Metro: Exodus 267
18 Mega Man 11 263
19 Shenmue III 245
20 Bloodstained: Ritual of the Night 228

برخلاف اینجا، همه بشدت واسه MH و KH3 و البته DQXI هیجان‌زده هستن...اون فاصله‌ی خیلی کم بین Red Dead و God of War هم خیلی جالبه <:-P
اینجا خیلیا اصلا اسم بازیای شرقیم به گوششون نخورده که بخوان بهشون رای بدن :D
شما فک کن Anthem که برای EA هست رتبه 10 گرفت
عمل فاجعرو همین یه مورد مشخص میکنه :D

• Like
Reactions: FUTURE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or