راک استار باز هم جلوی شبیه سازی rdr روی pc را گرفت

rahyarpaul

کاربر سایت
در گذشته بارها کاربران تصمیم گرفتند که rdr و محیط آن را به روی pc بیاورند از rdr بر روی gta v و iv
که تمامشان به خاطر اینکه راک استار اجازه نداد تمام پروژه های فوق کنسل شد
حال ،در جدیدتریمن اقدام کمپانی راک استار .جلوی کاربرانی که قصد داشتند ریمستری از rdr را توسط xenia و rpcs3 بر روی pc ارائه دهند را گرفت
کاربر DamnedDev مانند کاربران قبلی که قصد داشتند پروژه های اینچنینی را بر روی pc بیاورند اعلام نکرد که چرا پروژه را کنسل کرده است و لی مانند همان کاربران اعلام کرده که راک استار در ایمیلی دستور پایان پروژه را داده است.
او میگوید که از این اتفاق خوشحال نیست و در ویدیوهای آتی توضیح خواهد داد.
هنوز ویدیویی در دست نیست ولی او میگوید آنها به من هشدار داده اند و نمیتوانم بیشتر از این اطلاعاتی بدهم و همه شما میدانید چه رخ داده و اگر بخواهم برخلاف خواسته آنها رفتار کنم ،آنها مرا اذیت خواهند کرد.
او همچنین گفت که "رسانه ها" عمدتاً مقصر دستور توقف کار هستند. سایتها ماهیت واقعی پروژه را نادرست نشان می دهند.
او همچنین اظهار کرده که راک استار به ایمیل ،آدرس ،شماره تلفن او و خانواده اش دسترسی پیدا کرده و قصد آزار و اذیت او را دارند
البته عنوان شده که هیچ حکم قضایی در کار نیست و تنها نماینده قانونی درخواست توقف را داشته است
منبع

ویدیویی از نسخه ریمستر شده

عکسهای پروژه کنسل شده توسط شرکت منحوس راک استار

GeshY65HUrXce4QPDapy7X-650-80.jpg ojTmbFWMGBsozkQfPHCXjW-650-80.jpg yU9PombwbYT3SDKxPC6tVW-650-80.jpg

Last edited by a moderator:
وقتی درکتون از این قضیه به همون کنسول vs پی سی محدود میشه ! کاری از دست کسی بر نمیاد!
ایشالله خود ناشر بازی رو منتشر کنه بزنید به بدن حالش رو نبرید!

ولی آنارشی رو رنگ و لعاب بشر دوستانه بهش نزنید
کسی که تا حالا از 100 متری این چیزا رد نشده داره بقیه رو لکچر میکنه آره مشکل بقیه هستن فقط احیانا تمام App هایی که استفاده میکنید اوریج هستن یا صرفا فقط تو این موارد میشن آنارشی و رنگ لعاب دیده ؟؟ :-?

اره هیچی از اون پول به اتلوس نمی‌رسه ، فقط می‌ره تو جیب سونی جهان خوار =))=))=))=))=))=))=))
طرف بازی رو دیجتالی خرید پولش رو ریخته رو دستگاه سونی (ع) بعد تصمیم گرفته بازی رو شبیه ساز نسخه ی PS3 انجام بده Atlus پولش رو گرفته نگران نباش :) فقط این وسط سونی سر بیکلاه موند یـ PS3 کمتر فروخته :) در کل زیاد جوش نزن ....

نمیدونم بعضی PC گیمرا چرا کل دنیاشون PC VS Console شده!
باو از اون اتاقتون بیاید بیرون الان این بحث چه ربطی به PC VS Console داشت که باز بحثو بردید به این سمت کلا انگار دنیاشون یه دو قطبی و همیشه در حال جنگ هستن(:|

هولی فاک! آنارشی؟؟ بعید میدونم حتی معنی این لغت رو بدونید چیه. اینا همونایین که وقتی اولین بار ps3 هک کامل شد و سونی از هکره شکایت کرد و به دادگاه کشوندش از سونی حمایت کردن!! واقعا یکی از تاکسیک ترین جماعت بازیسنتر هستین.

حال میکنم با pcفن ها که اگه چیزی بزاشون نباشه زمین زمان رو به هم میدوزن

راک استار به هر دلیلی با این قضیه مخالفه یا بهتر بگیم دوست نداره بازی برا pcعرضه بشه میشه شرکت ملعون حتی شنیده شده شرکت هایی هم از دنوو استفاده میکنن ملعون شدن

بخدا جالبید

از اون طرف موسیقی فیلمی که نگاه میکنم و اب های گوشیم همش نسخه کرک شده و فیلم ها و موسیقی ها همش دانلودی هست و بازی کرکی هم بازی میکنم ولی اگه یهو دیدم بازی مورد علاقم اومد و قفل دنوو داشت شرکت مورد نظر رو اینجور مورد تاخت تاز قرار نمیدم

کسی که تا حالا از 100 متری این چیزا رد نشده داره بقیه رو لکچر میکنه آره مشکل بقیه هستن فقط احیانا تمام App هایی که استفاده میکنید اوریج هستن یا صرفا فقط تو این موارد میشن آنارشی و رنگ لعاب دیده ؟؟ :-?

:-j:-j:-j:-j

وقتی بحث به اینجا می‌کشه قشنگ مشخصه کی درست میگه کی غلط

من تا اونجا که بتونم رعایت میکنم ! حتی آهنگ هام هم از اینجا گوش میدم !
115954

فیلم هم از cine film و onyx میبینم ! اگه اونا کپی رایت رو رعایت نمیکنن گناهش گردن خودشون!
من مانگا رو هم سر همین قضیه کپی رایت دیگه فارسی نمی‌خونم
به جای برچسب زدن به بقیه یه کم صداقت به خرج بدید:Laughing:

• Like
Reactions: BehzaDG and Un_Tlou
هولی فاک! آنارشی؟؟ بعید میدونم حتی معنی این لغت رو بدونید چیه. اینا همونایین که وقتی اولین بار ps3 هک کامل شد و سونی از هکره شکایت کرد و به دادگاه کشوندش از سونی حمایت کردن!! واقعا یکی از تاکسیک ترین جماعت بازیسنتر هستین.
کل جامعه گیمیری میخواست مثل شما باشه ، که تو همون نسل ۶ فاتحه این صنعت خونده شده بود ، همون طوریش کپی خور شدن کنسولای تو نسل هفت چند تا ناشر رو فرستاد سینه قبرستون!

جالبه که کسایی که سودی به این صنعت نمیرسونن ، ذره ای در رشد و موندگاریش سهیم نیستن ! به ما میگن تاکسیک!

• Like
Reactions: Un_Tlou
:-j:-j:-j:-j

وقتی بحث به اینجا می‌کشه قشنگ مشخصه کی درست میگه کی غلط

من تا اونجا که بتونم رعایت میکنم ! حتی آهنگ هام هم از اینجا گوش میدم !
View attachment 115954

فیلم هم از cine film و onyx میبینم ! اگه اونا کپی رایت رو رعایت نمیکنن گناهش گردن خودشون!
من مانگا رو هم سر همین قضیه کپی رایت دیگه فارسی نمی‌خونم
به جای برچسب زدن به بقیه یه کم صداقت به خرج بدید:Laughing:
خدا براتون زیادش کنه :دی ما هم گناهمون رو میکنیم یـ آبم روش :p فقط بی زحمت به ناشر یـ آلارمی بدید از وجودیتتون باخبر بشه ....

کل جامعه گیمیری میخواست مثل شما باشه ، که تو همون نسل ۶ فاتحه این صنعت خونده شده بود ، همون طوریش کپی خور شدن کنسولای تو نسل هفت چند تا ناشر رو فرستاد سینه قبرستون!

جالبه که کسایی که سودی به این صنعت نمیرسونن ، ذره ای در رشد و موندگاریش سهیم نیستن ! به ما میگن تاکسیک!
باز خوبه کل صنعت PC گیمینگ جلو روتون سینه قبرسون ؟؟؟ آره خوب عمه منه ریز درشت ناشر مستقل با اینکه میدونن بازیشون پایرت میشه ولی واسه PC اول همه منتشر میکنن کسی که نخواد یـ بازیی رو بخره نمیخره چون پولش رو نداره متوجه این هستید ؟؟ شما پولش رو داری مبارکت باشه یکی هم نداره . فرقی به حال ناشر نمیکنه نمیره تیکه از جنس فیزیکیش بکنه که ؟ 0 و 1 که تهش طرف پولش رو نداره میره پایرت میکنه پایرت هم نکنه چیزی عوض نمیشه برام جالبه هنوز فک میکنید پایرت کردن مساوی دزدی تو دنیای واقعی سال 2019 شد و هنوز این رو نفهمیدید !

جالبه که کسی که سودی به این صنعت نمیرسونن به ما میگه تاکسیک!
یبار فلسفه امولاتورها و کامل توضیح دادم دیگه فهمیدنش رو به خودتون واگذار میکنم.
چند تا ناشر رو فرستاد سینه قبرستون!! آمار هم دارید برا این حرفها؟؟ شرایط پایرسی نسبت به نسل قبل هیییچ تغییری نکرده و هر کی بخواد پایرت کنه هنوز هم مثل قبل می‌تونه پس حرفتون کلا هیچ پشتوانه ای نداره. اتفاقا جاهایی مثل استیم نشون دادن که پی سی گیمرها بشدت ساپرتیو هستن از تولیدکنندگان و ناشران این صنعت. ولی در عجبم چرا فقط سونی فنهای بازیسنتر از این چیزها ناراحت میشن و بقیه حتی اگه استقبال نکنن مشکلی هم باهاش ندارن!
شما از همون اونیکس فیلم ببین بنظرم لول

اقایون اوریجینال باز
خرید دیسک دست دوم و بازی اشتراکی و ظرفیتی هم با پایرت کردن فرقی نداره،هیچ سودی به سازنده نمیرسه.گفتم بدونید فکر نکنید قراره بفرستنتون بهشت.
واقعا یه قوطی پلاستیکی ارزش این حرفا رو نداره دیگه:x

روی PS4 بازی کردی ، بعد رفتی با rpcs3 تست کردی ! :)) . اوکی
خب نسخه ps3 شو دانلود کردم که تست کنم
بعد این که روPs4 تمومش کردم:|
نم دونم چرا یه لحن تحقیر آمیز تو پستای تاپیک وجود داره با این که هیچ کدوم سهامدار راکستار یا t2 نیستید

خدا براتون زیادش کنه :D ما هم گناهمون رو میکنیم یـ آبم روش :p فقط بی زحمت به ناشر یـ آلارمی بدید از وجودیتتون باخبر بشه ....
یه لانچر هم ارزش این حرف ها رو هم نداره

بازم تو موضوع فرق نداره وقتی یه شرکتی بخواد جلو پایرت بازیش رو بگیره بشه ملعون

• Like
Reactions: Un_Tlou

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or