راکستار در حال ساخت دنباله ای از یک بازی معروف.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
یکی از کارکنان استدیو انگلستان راکستار در CV خود بصورت مبهم اعلام کرد;که پس از اتمام ساخت GTA V
راکستار بر روی دنباله یک بازی معروف کار می کند.
به نظر شما این بازی دنباله BULLY خواهد بود یا RDR یا حتی عنوانی دیگر؟
86451997267139749457.png

به احتمال زیاد بازی AGENT هست به دو دلیل :d
1.گفته شدهبازی معروف هست و بلا فاصله بر روی اون بازی کار شده و چون بازی AGENT یکی از بازیهایی هست که توسط راک استار معرفی شد و هیچ وقت حتی یک آرتورک ازش بیرون نیومد به همین خاطر سر زبانها اوفتاد و تو افسانه های راک استار قرار گرفت که معروف ترین بازی این شرکت به حساب میاد که وجود خارجی نداره:d
2.به دلیل اولی رجوع کنید:d

1.گفته شدهبازی معروف هست و بلا فاصله بر روی اون بازی کار شده و چون بازی AGENT یکی از بازیهایی هست که توسط راک استار معرفی شد و هیچ وقت حتی یک آرتورک ازش بیرون نیومد به همین خاطر سر زبانها اوفتاد و تو افسانه های راک استار قرار گرفت که معروف ترین بازی این شرکت به حساب میاد که وجود خارجی نداره:d
میدونم تا حدودی حرفم مسخرست چند وقت پیش اسم استودیوهایی که بصورت انحصاری دارن برای PS4 بازی میسازن منتشر شده بود که اسم راکستار هم به چشم میخورد شاید همین Agent از PS3 به 4 منتقل شده

میدونم تا حدودی حرفم مسخرست چند وقت پیش اسم استودیوهایی که بصورت انحصاری دارن برای PS4 بازی میسازن منتشر شده بود که اسم راکستار هم به چشم میخورد شاید همین Agent از PS3 به 4 منتقل شده
بله داداش،درسته اتفاقن فکر کنم تو نمایشگاه Games Com بود لیستی از شرکتهای سوم شخصی که در حال ساخت بازی و محتوای انحصاری برای کنسولهای PS3 و PS4 منتشر کرد که من لوگوی شرکت RockStar Games هم دیدم و اومدم در موردش بحث کردم گفتم یا DLC انحصاری GTA V برای PS3 می خواد بده یا بازی AGENT رو بر روی PS4 میاره که این حرفم رو بر مبنای این زدم که چند روز قبلش راک استار اعلام کرده بود این بازی هنوز در دست ساخت هست اما اولویتشون GTA V هست

اینم لیستی که شما می گی:

• Activision Blizzard – Diablo III content
  • Atlus
  • Bethesda Games – The Elder Scrolls Online exclusive PlayStation 4 beta
  • Bluepoint Games – “Bringing a Sony classic to current game systems”
  • Bungie – Destiny content
  • Capcom – Deep Down
  • Disney Interactive
  • EA
  • Insomniac Games
  • Konami
  • Level-5
  • Nordic Games
  • Rockstar Games
  • Sanzaru Games
  • Sega
  • Square Enix
  • Sumo Digital
  • Take-Two
  • Ubisoft – Assassin’s Creed IV: Black Flag content, Watch Dogs content
  • Warner Bros. – Batman: Arkham Origins content
  • Zindagi Games

نوشته دنباله ای از یک عنوان مشهور بعد ملت نتیجه گیری میکنن Agent!!!
یاد HL 3 افتادم:d

بله داداش،درسته اتفاقن فکر کنم تو نمایشگاه Games Com بود لیستی از شرکتهای سوم شخصی که در حال ساخت بازی و محتوای انحصاری برای کنسولهای PS3 و PS4 منتشر کرد که من لوگوی شرکت RockStar Games هم دیدم و اومدم در موردش بحث کردم گفتم یا DLC انحصاری GTA V برای PS3 می خواد بده یا بازی AGENT رو بر روی PS4 میاره که این حرفم رو بر مبنای این زدم که چند روز قبلش راک استار اعلام کرده بود این بازی هنوز در دست ساخت هست اما اولویتشون GTA V هست

اینم لیستی که شما می گی:

• Activision Blizzard – Diablo III content
  • Atlus
  • Bethesda Games – The Elder Scrolls Online exclusive PlayStation 4 beta
  • Bluepoint Games – “Bringing a Sony classic to current game systems”
  • Bungie – Destiny content
  • Capcom – Deep Down
  • Disney Interactive
  • EA
  • Insomniac Games
  • Konami
  • Level-5
  • Nordic Games
  • Rockstar Games
  • Sanzaru Games
  • Sega
  • Square Enix
  • Sumo Digital
  • Take-Two
  • Ubisoft – Assassin’s Creed IV: Black Flag content, Watch Dogs content
  • Warner Bros. – Batman: Arkham Origins content
  • Zindagi Games
اینجا منظور از tp استدیو های خارجی هست ن سبک و روش گیم پلی ک tps میشه دوست عزیز.فک کنم اشتب شده:)
ولی فک میکنم منظورشون bully هست چون اگه اشتب نکنم چن وقت پیش آهنگسازش سوتی داد ک سفارش شماره دوم رو گرفته!از اونورم saam houser تا دهن باز مییکنه میگه Bully:d

محتمل ترین ها به نظرم Bully و Midnight Club هستن. نظر شخصی ام دومی هست چون عناوین ریسینگ به هر حال در شروع نسل جدید همیشه حضور پررنگی داشتن. اما Bully هم حرف و حدیث در خصوص ساخت قسمت دومش زیاده آخریش هم خود دن هاوسر اشاره کرده بود.

نوشته دنباله ای از یک عنوان مشهور بعد ملت نتیجه گیری میکنن Agent!!!
خودم میدونم منظور دنباله بود،من هم جدی نگفتم مسخره گفتم چون می گفتن ساخت AGENT کلید خورده اما متوقف شده همون ابتدای کار و چند وقت پیش هم که خودشون گفتن کنسل نشده،از اونجایی که AGENT معروف شد به خاطر عرضه نشدنش و گفتن دنباله ای از یک بازی معروف هست من به مسخره گفتم احتمالن دنباله ساخت این بازی معروف هست

اینجا منظور از tp استدیو های خارجی هست ن سبک و روش گیم پلی ک tps میشه دوست عزیز.فک کنم اشتب شده:)
دوست عزیز اتفاقن منظور من Third Party هست که شما تو دیکشنری گوشی یا کامپیوترتون یا مترجمتون این دو کلمه رو وارد کنید تنها معنایی که به شما می ده شوم شخص هست که در واقع معنای فارسی این سری از شرکتهاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or