راکستار در حال ساخت دنباله ای از یک بازی معروف.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
یکی از کارکنان استدیو انگلستان راکستار در CV خود بصورت مبهم اعلام کرد;که پس از اتمام ساخت GTA V
راکستار بر روی دنباله یک بازی معروف کار می کند.
به نظر شما این بازی دنباله BULLY خواهد بود یا RDR یا حتی عنوانی دیگر؟
86451997267139749457.png

الان تکلیف جک مارستون چی میشه؟ بابا رو کشتن پسر انتقامشو گرفت اما واقعا سرنوشتش چی شد؟ نمیدونم فقط من این احساس رو دارم یا بقیه هم مثل من فکر میکنن که پسر از پدر ابهتش بیشتره. RDR جدید در راه است مطمئنم

Rdr_jack_marston.jpg

آخرین ویرایش:
الان تکلیف جک مارستون چی میشه؟ بابا رو کشتن پسر انتقامشو گرفت اما واقعا سرنوشتش چی شد؟ نمیدونم فقط من این احساس رو دارم یا بقیه هم مثل من فکر میکنن که پسر از پدر ابهتش بیشتره. RDR جدید در راه است مطمئنم

Rdr_jack_marston.jpg

داداش خواهشا بذار تو اسپویلر متنه تو

الان تکلیف جک مارستون چی میشه؟... اما واقعا سرنوشتش چی شد؟ نمیدونم فقط من این احساس رو دارم یا بقیه هم مثل من فکر میکنن که پسر از پدر ابهتش بیشتره. RDR جدید در راه است مطمئنم

یعنی کسایی که بازی نکردن دوتا سکته ناقص زدن :d

بقیه هم مثل من فکر میکنن که پسر از پدر ابهتش بیشتره
مطمئنـا فقط شما اینطور فکر میکنین ! :d
جان مارستن ابهت و وقـار رو معنا میکرد !
جک فقط یه سایـه محو از پدرش بود . John Marston is way better than his son :d

راکاستار که یک استودیو نداره..استودیو های سازنده RDR و MP جدا هستن و اونها از همون اول هم دارن روی بازی هاشون کار میکنن

امکان این که نسخه‌ی جدیدی از Red Dead باشه خیلی کمه و صد البته فکر نکنم به این زودی دنباله‌ای واسه Red Dead Redemption ساخته بشه. Bully از همه بیشتر شانس داره ولی خودم خیلی دوست دارم نسخه‌ی جدیدی از Manhunt باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or