راه كارهايي براي بازي كردن در سال تحصيلي

من که ماه اول مهر رو بیشتر رو بازی میکنم!
میگم که درس ندادن معلما و دارن خودشوونو معرفی میکنن!!
بهترین راه اینه که اول که از مدرسه میایید یه 2-3ساعت درس بخونید و بعد با خیال راحت بازی کنید!

بابا مثبتا 18 19 چیه شما بازی نکنید اصلا این حرف های برای شما حرام هست شما جز دسته افراد به شدت پاچه خور محسوب میشید نور چشمی معلم ها البته توی این مدارس غیر دولتی توی دولتی (اکثر) نقاط کشور خیلی کسی از تریپ این جور افراد خششون نمیاد من موندم اگر راهنمایی هستین این نمره ها معقول هست ولی توی دبیرستان اینها جز والا بگم چی دیگه ما وقتی دبیرستان بودیم فقط سال اول 16 شدم بقیه 14 و15 بودم راضی هم هستم چون این تفکر مسخره که همه فکر میکنن توی این ایران با درس خوندن میشه به همه جا رسید را قبول ندارم همون طور که که در اروپا و آمریکا اصلا از این خبر ها نیست کارگر با دکتر یکی هست سعی کنید معقول درس بخونید نه که برای اینکه وسیله ای بشید برای بابا مامانتون که برای فلان کس پز بدن درس خون هستید بقدری بخونید که بعدا حسرت این روز های جوانی را نخورید که چرا استفاده نکردید و دیگه بزرگ شدید و الان اگر بازی کنید میگید بچه اید که البته اونم غلط هست کلا این ایران هیچیش درست نیست هرکار کنی یکجاش میلنگه

بابا مثبتا 18 19 چیه شما بازی نکنید اصلا این حرف های برای شما حرام هست شما جز دسته افراد به شدت پاچه خور محسوب میشید نور چشمی معلم ها البته توی این مدارس غیر دولتی توی دولتی (اکثر) نقاط کشور خیلی کسی از تریپ این جور افراد خششون نمیاد من موندم اگر راهنمایی هستین این نمره ها معقول هست ولی توی دبیرستان اینها جز والا بگم چی دیگه ما وقتی دبیرستان بودیم فقط سال اول 16 شدم بقیه 14 و15 بودم راضی هم هستم چون این تفکر مسخره که همه فکر میکنن توی این ایران با درس خوندن میشه به همه جا رسید را قبول ندارم همون طور که که در اروپا و آمریکا اصلا از این خبر ها نیست کارگر با دکتر یکی هست سعی کنید معقول درس بخونید نه که برای اینکه وسیله ای بشید برای بابا مامانتون که برای فلان کس پز بدن درس خون هستید بقدری بخونید که بعدا حسرت این روز های جوانی را نخورید که چرا استفاده نکردید و دیگه بزرگ شدید و الان اگر بازی کنید میگید بچه اید که البته اونم غلط هست کلا این ایران هیچیش درست نیست هرکار کنی یکجاش میلنگه
کاملا موافقم . چيزی که هميشه سرش من با مامان و بابام سرش دعوا دارم. البته بابام زياد گير نيست . فقط ميگفت ديپلم بگير هرجور تونستی بعد بيا پيشه خودم کار کن. خداروشکر که الان هم مستقل شدم و ميتونم يک زندگی رو بچرخونم.! :دی
تو این مملکت فقط کار و سرمايه حرف ميزنه نه مدرک تحصيلی . ول کنين این چيزارو. 8 سال درس ميخونی دکتر مهندس بشی. آخرشم بر ميگردی پيش بابايی کار ميکنی. عمرت رو هم از دست دادی.

ای بابا
بابا درسای دبیرستانتون به هیچ دردی نمیخوره بشینید بازی کنید.
من سال دوم دانشگام بازم از دانشگا که میام اول میخابم بعد بازی میکنم
:biggrin1:

منم کاملا موافقم...ولی تو این مملکت باید درس خوند تا به جایی رسید...
من که فقط به خاطر پدر و مادرم دارم درس میخونم...
چکار میشه کرد؟نمیتونم که با بابام دست به یقه بشم...میگن باید دکتر بشی...با این که نمراتم خوفه بازم...
من که اصلا از پدر مادرم راضی نیستم...روزی 100 بار آرزو میکنم که زود تر برسه دستم تو جیبه خودم باشه...دیگه به حرف های اینا هم...
تا جای من نباشید نمیتونید درک کنید...البته من که بازیمو میکنم...ولی با اعصاب خورد...;)

همين جمله آخرت جواب خودت رو داد! معقولانه ترين راه رهايي فرار تحصيليه :biggrin1: ...
فكر نكن همه فقط براي دكتر مهندس شدن درس مي خونن!‌ هركي آيندش رو يطوري مي بينه!
بايد بدوني كه چجوري از اين نمرات بالا استفاده كني! (‌محض اطلاع : ‌معدل سال دوم رياضيم 19.54 )

من که هیچی هیچ راهکاری نمونده واسم.دانشگاه راه دور .کاملا به مدت سه ماه از میادین گیم به دورم.بعد 10روز خونه دوباره سه ماه نیستم، باز 10 روز باز...:((

من که تا 3ماه پیش درس می خوندم (الان دانشگاه می رم ) روزی 5 ساعت درس 1 خودم بازی می کردم 1 با پدر جان ( کلی با PES Burnout Silent hill حال میکرد ) بازی می کردم هیچ مشکلی هم نه از جانب خانواده و نه درس پیش نیامد .

بابا ما که نگفتیم درس نخونید بخونید به اندازه بخونید نه که صبح تا شب کارتون اون باشه چون به خدا بزرگ شید حسرت میخورید یکی از چیزایی هم که واقعا هرکس اونکار را بکنه براش متاسف میشم فرار تحصیلی هست کل بحث من این هست که دوره دکتر و مهندس ها گزشته همین جور افراد هستند که باعث الکی سخت شدن کنکور شدن هی میرید کتاب ها را خط به خط حفظ میکنید بدون اینکه بفهمید چی گفته بعد خوب این بدبختا هم مجبور میشن تا سوال بی ربط بدن که حالا برادران خر خون ربطش بدن همه درس بخونید مهندس و دکتر و هنرمند و فنی کار و .... بشید ولی جوونی را از دست ندین من با اینکه همیشه راحت بودم حال هم که دانشگاه میخوام برم (چند روز دیگه ) ناراحتم چرا دوران دبیرستان را بازی نکردم به اندازه کافی

ولی اگر میخواهید تجربه را بهتون بگم این هست که :
وقتی از مدرسه بر میگردید توی ذهن خودتون برنامه ریزی کنید که مثلا وقتی از مدرسه اومدید غذا خوردید برید سر بازی بعد همون طور که دارید بازی فکر کنید که فردا آیا امتحان دارید یا نه اگر دارید تا جایی بازی کنید که برای درس خوندن فکر میکنید حتی یک ساعت اضاف میاد درس خوندن مفید هرکس خودش میدونه چقد درس بخونه دیگه فهمیده حتما هم لازم نیست که همه چیز را بلد باشید امتحان تا 10 غلط جا داره بله کی گفته که ههنوزم باید 20 بگیرید اونهایی که میگن در کنکور تاثیر داره من حالا خودم را مثال نمیزنم چون با خوئشی سر کردم ولی دوستم که امثال در تجربی رتبش شد 3000 همیشه 18 و 19 بود کل پیش دانشگاهی را هم بد جور درس خوند در حدی که بعضی وقت ها به معلم ها چیز یاد میداد خوب چی شد حالا من که بازی کردم با خودم گفتم آقا من توی رشته اصلیم تجربی موفق نیستم چون توی 5 سال از همهی درس هاش بدم میومد پس رفتم زبان و الان برای مترجمی زبان قبول شدم کاری هم ندارم پول توش هست یا نیست اگر علاقه باشه توی کتاب داری هم پول هست پس ببنید خودتون چی میخواهید مخصوصا به اول دبیرستانی ها میگم این حرف های پدر مادرتون را بریزید دور دکتر مهندس شدن سخت هست همین طور با یک رشته انتخاب کردن بدست نمیاد من خودم این اشتباه را کردم و نرفتم هنر حالا بین بد و بدتر . بد را انتخاب کردم

درس بخونید اونی که مورد علاقتون هست را بهش برسید به مسائل اقتصادی فکر نکنید به پدر مادرتون بگید مگر ما میخواهیم به شما نون بدیم اگر گفتن به زن و بچت بگید اگر زنی خواست باهاتون ازدواج کنه باید ببینه میتونه با وضعیت اقتصادی شما زندگی کنه یا نه قرار نیست که همه بنز , و ماشین مدل بالا داشته باشدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or