راه كارهايي براي بازي كردن در سال تحصيلي

چه تاپیک خوبی... منو یاد جوونیام انداخت :)
منم قبلا مشکل داشتم نمیتونستم بازی کنم. هر موقع که میرفتم سراغ کنسول میدیدم بابام یا داره با غول آخر سونیک میجنگه یا با سونیا داره ساب زیرو رو لت و پار میکنه یا لارا کرافت رو از این ور دره پرت میکنه اونور دره(بعضی مواقع هم ته دره :دی)
بیشتر عمر من صرف پیدا کردن چیت و رمز رفت... :)

همین چند روز پیش با هم RE4 رو تموم کردیم گیر داد که RE3 رو دوباره بازی کنیم منم گفتم میترسم ... راحت شدم :دی
برم تو بازارچه یه تاپیک بزنم بابامو معاوضه کنم :دی

من که 12 سال مدرسه رو همرو بازی کردم:biggrin1: هر روز و حتی امتحانات ترم هم بازی براه بود
حتی امتحانات نهایو حسابانو:دی و پشت کنکور.............. یادمه gta:iv رو امتحان گسسته بود داشتم میزدم
ولی الان که دانشگاه 2 روز تو هفتس ولی مثل اون موقع ها حس و وقت بازی نیست:((
روز آخر هفته یعنی 5 شنبه بشینید یه عالمه بازی کنید :biggrin1:
اینم راه بسیار خوبیه ولی برای ترک بازی:دی

برم تو بازارچه یه تاپیک بزنم بابامو معاوضه کنم

بیا با مال من عوض کن بچه با حالی هستش شبام برید خیابون با هم تکچرخ بزنید ÷ایه دعوام هست لات بازی ...

ولی من که کنکور دارم میرم تو اتاقم در رو می بندم و عمیق درس می خونم:evil:

فقط هر جوري هست بسازيد وارد دانشگاه كه شديد تمومه از زندگي واقعي لذت ببريد
منم يه زماني مشكلاتي از اين دست داشتم ولي خوب گذرونديم.

خدا را شکر ما که هیچ وقت از این گیرا خیلی بهمون نمیدادن ولی اگر میخواهید در آینده دکتر بشید باید از همین الان بازی را کنار بزارید چون شما بچه مثبت تشریف دارین :-":cheesygri اون قسمت اول شوخی بود ولی باید یک جوری به پدر مادرتون بفهمونید که کسی که میره دبیرستان نمره 20 با 15 براش هیچ فرقی نداره من که والا سال پیش که پیش دانشگاهی فقط وقتی امتحان بود درس میخوندم توی خونه بقیش هم که همون مدرسه بود دبیرستان هم تقریبا همین بود دیگه وقتی چیزایی که تکلیف بود تموم بود مثبت بازی در نمیاوردم مثلا برم امتحانی که چهار روز بعد داشتم از قبل بخونم همون یک روز قبلش میخوندم تا الانم که دانشگاه مترجمی زبان قبول شدم با همین روش اومدم بالا برای دانشگاهم قسم هرچی بگید میخورم والا نخوندم قبول شدم باید خودتون تصمیم بگیرید میخواهید بچه مثبت باشید یا میخواهید مرد خودتون باشدی و نظر نظر خودتون هست

راستش به نظر من بهترین راه برای اینکه وقتی میخوای بازی کنی هی بهت گیر ندن "پاشو . الان وقت بازی نیست . می دونی چند ساعته نشستی. مگه تو درس نداری. مگه امتحان نداری و ...." اینه که بشینی مثل بچه آدم انصافا درس بخونی نه خر بزنی نه تجدید بیاری. همین که نمره هات خوب باشه (خوب برا هر کسی یه معنی داره من می گم بالا 17) می گن "خب درسشو می خونه" بالاخره درس نخونی هم که نمی شه. اگه درست درس بخونی و برنامه ریزی هم داشته باشی برا درسا مطمئننن برا بازی هم وقت پیدا می کنی حتی اگه پشت کنکوری باشی

راستش رو بخواین بهتره بازی نکنین ( منظورم اینه که خلی کم بازی کنین ) اینطوری در آینده بیشتر می تونین بازی کنین : تابستون رو اگه معدلتون خوب باشه محاله بهت چیزی بگن ، خودت هم وقتی وارد دانشگاه شدی و یک کار درست حسابی گیرت اومد ، هم با خیال راحت بازی می کنی ، هم هزینه بیشتری رو راحتتر خرج می کنی!
دیگه تصمیم با خودتونه...

من معدلم بالاي 19/50 هست اما بازم مشكل دارم تابستونم ر ميزنه اين باباي ما شايدم نگران TV خودش هست البته پدر من پزشك هست و معمولا خونه نيست اما اين ماه رمضاني سخته هم دير ميره هم زود مياد راستي تو مدارس غرهاي مادرمم شروع ميشه قرار بعد ماه رمضان 360 جعبه بشه اما تازه من مي خوام وي بخرم چه برسه به اين كه قيد بازي هاي بزرگ 360رو تو مهر وابان بزنم

منم معدلم بالابود کمکم ! ول دادم یه خاط بعضی مشکلا ت شده 18 بعدشم که الان از خداشونه پشت کامپیوتر سقط برم !:biggrin1:
اینا شوخی نبود حقیقته من بازیمیکنم اول دبیرستانم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or