راه كارهايي براي بازي كردن در سال تحصيلي

من یه راه کار پیش پاتون میزارم به راحتی در دوران دبیرستان نمره 19 رو شاختون باشه این جارا نگاه کنید نفر اول دوم ریاضی :laughing::laughing:
http://www.zafaredu.ir/bartar0.htm
خودم هستم :cool:
خواستید بگید ادرسا بدم برید حال کنید :biggrin1:
نیم ساعت درس بخوانید 20 20 20 بگیرید

مثل من شب امتحان بخونين و دعا كنين مثل پارسال گاز قطع بشه , برف بياد , يك هفته بيشتر وقت داشته باشيم .
كلا نميدونم چرا هر بار كه ميگم از اين ترم ديگه شب امتحاني نمي خونم وضع بدتر ميشه ؟

اصلا به نظر من کسی تو زندگی آیندش خوشبخته که خودش فکر کنه خوشبخته نه اینکه دیگران بهش بگن خوشبخت
من به کامپیوتر علاقه داشتم ولی با حرفای پدرو مادرم الان رشته سوم تجربی هستم سال بعدم که پیش دانشگاهی انشاال... اگه قبول شیم.ولی زیاد راضی نیستم و شاید دیپلمو که گرفتم ولش کنم.چون اصلا نظام آموزشی ایران با من سازگار نیست
به هر حال معذرت میخوام اگه بیجا بود
امیدوارم همتون تو زندگی موفق و خوشبخت باشید

بي زحمت يه برنامه هم براي ما كه الافيم نه درس ميخونيم نه سر كار ميريم بريزين :biggrin1:
شما الان در برزخ میان دو آبی هستی و واقعا حیفه بیای اینجا پست بدی من بودم به جای پست دادن یک دست دیگه هم بازی میکردم
الانم که ماشالله پیش هستم و 360 جمع شده
ولی برای یک گیمر دوری از گیم خیلی بده خودم موندم چی کار کنم از اون ور میگن سال آخره از اینور هم میگم من که میخوام ITبرم آزاد و سراسریش عینه همه(مشاورمون خودش ITمیخونه)و از یک جهت سوم کفشیه که با زاویه ی Sin 30 درجه به ملاجم میخوره و باعث اختلال حواسم میشه و بعد 2-3 دقیقه میفهمم مادر و پدر با لحنی نه چندان جالب و به رخ کشیدن پسر دوستشون بنده رو به حالت تحقیر آمیزی بدرقه به درس خواندن میکنن
خدارو شکر توی تابستون(دوره های پیش دانشگاهی غیر انتفاعی از تابستون شروع میشه)و همین 15-16 روز مهر با درصد های تست ها بهشون نشون دادم که آدم اگه یکم هم بازی کنه نه گناه کبیره کرده نه سلول های خاکستری مغزش متلاشی میشه
...................
شماها که پیش نیستین بخدا تا سوم دبیرستان من ماه آخر رو جدی میخوندم و با اینکه مصحح امتحان نهاییمون زن بود(بعدا میفهمید این جنسیت چقدر در تصحیح نقش اساسی داره) شدم 17.44..........الان بشینید عشق و کیف گیر بودن رو بکنید ماشالله کنکور هم که ندارید دیگه چی میخواید آخه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or