SleepyTurtel
کاربر سایت
اگر منظورت آین است که می زنه Play DVD ،بعضی اوقات بازی های قدیمی را که می زاری توی دستگاه بعد یک بازی جدید را می زاری این اتفاق می افته که کاملا طبیعی است.اگر بازی کلا توی دستگاهت بزاری ولی مثلا عکس یک بازی دیگر را بزاری یکبار دستگاه را خاموش و روشن کنی درست میشه.اگر بعد از این کار باز هم بازی را کلا نخوان یعنی DIsk Not support زد این مشکل از دیسک بازی است که یا بد رایت شده یا با سرعت بالا رایت شده یا کلا بازی مشکل داشته رایت شده.دوستان اگه یکی دوتا بازی نیاد.مشکل از سی دیاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
FIFA 13 رو شما باید Burnermax بخریدحالا اگه برای فیفا 13 clean disk میده چی؟
مشکل از کجاست؟
از برچسب روی دیسکه یا لنزه یا دیسکش مورد داره؟
از چیه؟
ایکس باکسمو افقی میزارم.
من عوض کردم ولی بازم همون اش و همون کاسست !بابا عوض اینکه خودتونو زجر بدین یک لنز نو بخرید خیلی خیلی که گرون باشه100 تومنه چون کار لنز در حد پروسسور و حافظه مهم نیست
منم همین مشکلو دارم دستگاه رو باز کزدم لنز تمیز کزدم و همه ی کا رهای لازم را انجام دادم ولی درست نشد امروز می خوام برم تعمیرش کنم.دوستان لطفا کمک کنین من بازیه gta و bf4 و خیلی بازیه دیگه دارم که وقتی میزارم تو کنسول میزارم یا لود نمیکنه میزنه open tray یا میزنه unrecogonized disk میزنه لطفا کمک کنین
دوستان لطفا کمک کنین من بازیه gta و bf4 و خیلی بازیه دیگه دارم که وقتی میزارم تو کنسول میزارم یا لود نمیکنه میزنه open tray یا میزنه unrecogonized disk میزنه لطفا کمک کنین
منم همین مشکلو دارم دستگاه رو باز کزدم لنز تمیز کزدم و همه ی کا رهای لازم را انجام دادم ولی درست نشد امروز می خوام برم تعمیرش کنم.
به نظرتون قیمت لنز Xbox چند؟
این کارو کردم درست نشد -_-سلام دوستان.این اولین پستی که من میزنم.توی این مدتی که با سایت بازی سنتر آشنا شدم دیدم که خیلی ها به خاطر اینکه ایکس باکسشون دی وی دی ها رو نمی خونه ناراحتن.
این مشکل یه راه حل ساده داره.
وقتی دسگاهتون یه دی وی دی رو نخوند و پیغام اینکه شما باید اونو تمیز کنین یا پیغام اینکه این دی وی دی غیر قابل اجراس رو داد احتمال اینکه با پاک کردن سی دی مشکل شما حل شه خیلی کمه.
شما باید برچسب پشت دی وی دی که عکس بازی روی اون چاپ شده رو بکنین.
این کار به اون دلیل که این بر چسب باعث سنگین شدن دی وی دی میشه و از چرخش مناسبش توسط درایو جلو گیری می کنه.
امکان نداره که مشکلتون حل نشه.دردسرش کندن بر چسب دی وی دی هست که یکم سخته.
من پشنهاد می کنم که از ماده استون استفاده کنین.
برچسب پشت سی دی رو به استون آغشته کنین و کم کم با ناخن بکنید.
مطمئن باشید مشکلتون حل میشه.لنز کنسول شما عیب نداره بلکه این عیب از دیویدی هاس.