راه حل مشکل نخواندن DVDها توسط Xbox 360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اين ارور در بعضي مواقع فقط با تنظيم لنز يا تعويض لنز حل ميشه . وا اين استون اين چيزا به كار نمياد

دوستان من امروز 2 تا بازی red dear redmption و شاهزاده ایرانی:پرنس آخر رو گرفتم وفتی تو کنسول می گذارمشون اون ها رو فیلم دی وی دی می خونه و زمانی میری فیلم روببینی وقت علامت xbox رو می بینی

چند بازی خریدم که وارد بازی نمیشه
بجای اینکه وارد بازی بشه 1 ثانیه اول صفحه پارازیتی میشه و بعد وارد صفحه ایکس باکس میشه

صفحه ایکس باکس منظورم مانند این عکس است(فکر کنمplayer باشه)

از 10 بازی که خریدم 7 بازی اجرا نمیشه

قبلا همه بازی ها که از فردی دیگری خریده بودم بدون هیچ مشکل اجرا میشد

مشکل از کجاست؟

چند بازی خریدم که وارد بازی نمیشه
بجای اینکه وارد بازی بشه 1 ثانیه اول صفحه پارازیتی میشه و بعد وارد صفحه ایکس باکس میشه

صفحه ایکس باکس منظورم مانند این عکس است(فکر کنمplayer باشه)

از 10 بازی که خریدم 7 بازی اجرا نمیشه

قبلا همه بازی ها که از فردی دیگری خریده بودم بدون هیچ مشکل اجرا میشد

مشکل از کجاست؟
یحتمل شما یا فریم ویر درایوت رو اپدیت نکردی،یا دیسکهایی که میخری اشغالن

• Like
Reactions: mohamadkarimi1388
دیسک ها ورباتیم بودن

ممکنه مربوط به سرعت رایت باشه؟

لطفا در مورد آپیدیتی که گفتید بیشتر توضیح بدید

با تشکر

دوستان من هر بازی میگرفتم یا اپن ترای میداد یا پلی دی وی دی ... ولی از وقتی از نکسجن میگیرم کار میکنه فقط مال اونجا کار میکنه... میخواستم بدونم مشکل از چیه راه حلش چیه؟؟

سلام دوستان

راستش یکی از مشتری هام یه 360 آورد که مشکلش باز کردن بازی هاست و تا بازی میزاری بعد از دو دقیقه میگه دیسک تمیز کنید منو اینو فرستادم فروشگاه فتحی آپدیت زدن نشد برگشت و دوباره درایورشو عوض کردم نشد الان حتی با درایو نو بازم هر بازی چه تازه چه چابدار چه بی چاب بازم همین اخطار میده چه کنم ؟

سلام به همه :d
من یه 360 دارم که از تایلند خریدم وntscی یه دوست دارم که 360 هم ntscمیخونه همpal من هم می خوام اونجوری بشم:">
یکی کمک کنه اگه میشه زود
مرسی:>

نخوندن CD اورجینال من !!

سلام ! من پست اول رو دیدم گفتم مشکل خودم رو بگم !! DVD اورجینال ادونچر رو نمیخونه !!
وقتی در حال بازی بودم دستگاه رو از عمودی افقی کردم بعدش یه صدا هایی اومد !!! :d بعدش من خاموشش کردم از اون به بعد دیگه اون DVD رو نمیخونه !! :)) چرا ؟؟؟

راستی !! یه چیزی یادم اومد !! یه بار من هوه تلخ گزاشتم تو ایکس باکس !! DVD ش نازک شد !! چرا ؟؟؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or