راه اندازی وبسایت pcgamingisnotdead توسط Razer

raya2

کاربر سایت
20110822pcgaming.jpg

شرکت Razer که در تولید وسایل جانبی بازی مانند ماوسها و کیبوردهای مشهورش, معروف است; در اقدامی جالب اقدام به خریداری و راه اندازی وبسایتی با نام pcgamingisnotdead نموده و در آن بهمراه یک تیزر نامفهوم, یک شمارش معکوس 4 روزه نیز قرار داده.
عبارتی نیز در این سایت وجود دارد:

"زمان آن رسیده تا در مقابل پورت های مسخره ی کنسولی و گرافیکهای پایین کنسولی بایستیم. زمان آن رسیده تا به پلتفرم اصلی باز گردیم."

همچنین میتوان با ارسال ایمیل خود در این سایت, در سریعترین زمان ممکن از نقشه ی این شرکت برای راه اندازی این سایت, مطلع شوید.

pcgamingisnotdead

• Like
Reactions: Behrooz
من خودم darksiders و بقیه رو همه رو با موس و کیبورد بازی کردم اصلا هم مشکل نبود کلی هم حال داد من نمیفهمم این مشکل که میگین چیه چیش مشکله اخه.
تنها چیزی که با موس و کیبرد نمی شه بازی کرد فوتبال مدرنه . چون 360 درجه حرکت میکنن بازیکنا تو فیفا مثلا اما کیبرد فوقش 8 جهته .
اتفاقا بازیهای Button Mashing با ماوس اصلا بد نیستن . اما خب به گیم پد نمی رسن .
داداش منظور شما این بود که گیم گیمه . منم قبول دارم . اما کسی مثه من که با پلتفرم PC بزرگ شده و بازی کرده با اون گیم هایی که گیم پلیشون PC Based هست به خونش بیشتر میسازه . با سلیقش بیشتر جوره . و گیم هایی که مال ِ PC بودن و بخاطر کنسول ها کنسولیزه شدن ( مثه کرایسیس 2 ) در برابر شماره های قبلیشون فاجعه ای بیشتر نمیدونه .

داداش منظور شما این بود که گیم گیمه . منم قبول دارم . اما کسی مثه من که با پلتفرم PC بزرگ شده و بازی کرده با اون گیم هایی که گیم پلیشون PC Based هست به خونش بیشتر میسازه . با سلیقش بیشتر جوره . و گیم هایی که مال ِ PC بودن و بخاطر کنسول ها کنسولیزه شدن ( مثه کرایسیس 2 ) در برابر شماره های قبلیشون فاجعه ای بیشتر نمیدونه .
ببین تعریف شما از یه بازی قابل قبول چیه؟ به طور خلاصه میگم یه بازیی که تو سبک خودش تمام اِلمانها اعم از گیم پلی و گرافیک، داستان و .... ـش در سطح خوبی قرار داشته باشه و خصوصا روی پلتفرمی که منتشر شده کیفیت قابل قبولی رو ارائه بده .
حالا میرسیم به مسئله pc گیمر و کنسول گیمر. اصولاً pc گیمرها به جای سبکهای TPS و یا H&S به انجام بازیهای FPS و Startegy و RPG و MMO میپردازن معمولاً علاقه کمی به سبکهایی که روی کنسول متولد شدن دارن(خب برای همینم هست که pc گیمر شدن!) یه سری سبکها روی کنسول به واسطه کنترلرش بهتر و بهینه تره یه سری دیگه هم به خاطر همون کنترلر که ماوس و کیبورد باشه، روی pc بهتره .
یه عده هم ترجیح میدن همه سبکها رو روی کنسول یا pc تجربه کنند و مشکلی هم باهاش ندارن به هر حال نظرات هیچ کدوم از این دو طرف نمیتونه صورت مسئله و واقعیت اینکه هر سبکی مخاطب و پلتفرم خاص خودش رو می طلبه و روی اون پلتفرم نتیجه و بازده بهتری میده، عوض کنه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or