راه اندازی سرور BC2 برای گیمرهای ایرانی عزیز

سلام دوستان عزیزم ! دوست من Amir Pinki با Xfire ID : bloodtosuffer و BC2 Soldier Name : amir.pinki میخواد یه سرور به اسمه Persian Bad Company 2 بخره که پینگش خوب باشه ! واسه همین به من گفت بیام اینجا از بچه ها بپرسم (اخه خودش متاسفانه تو بازیسنتر عضو نیست:() که هر کس پایه هست اینجا اعلام کنه که ببینیم سرور چند پلیره بخریم !

نکته مهم : پولی از کسی گرفته نمیشه و نخواهد شد !!!

به این لینک هم حمله کنید واسه فشار به EA واسه راه اندازی سرور داخل ایران : http://forum.ea.com/eaforum/posts/li....page#16008305

سرور تیم اسپیک هم راه اندازی شد : 193.93.44.103 بعد بیاین به (Persian Speakers (Iran Only

لینک دانلود تیم اسپیک : http://www.teamspeak.com/?page=downloads

امیدوارم که از تیم اسپیک استقبال بشه .

آخرین ویرایش:
خوب تبریک میگم حالا برید حال کنید من که توی Server browser پینگم باهاش 350 بود وای به حالی که بخوام بازی کنم.

من یه سر رفتم توی سرور پینگ 260 بود البته پایین ترم میاد الان پینگم از isp ترکیده. میگم جدا یه تست دیگه بکن ببین چجوری هست

با سلام خدمت دوستان عزیز
سرور به صورت 24 ساعته افتتاح شد
کلمه ی Persian را در لیست سرورها جستجو کنید تا سرور مورد نظر را پیدا کنید نام کامل سرور
Persian .: Bad Company 2 Server :.
IP = 173.199.67.63:19587

با سلام خدمت دوستان عزیز
سرور به صورت 24 ساعته افتتاح شد
کلمه ی Persian را در لیست سرورها جستجو کنید تا سرور مورد نظر را پیدا کنید نام کامل سرور
Persian .: Bad Company 2 Server :.
IP = 173.199.67.63:19587
من باهاش پینگ 170 میگیرم که عالیه!

خب خب خب مبارکه ببینیم چند نفر میان منتظر استقبال گرم ما با انواع سلاح ها باشید :d

iqsu9l8od69axwzv2ms7.jpg

پینگ تو بازیشم همون حدود 260-280 باید باشه

نمیفهمم ، پینگتون توی سرور برازر 180 ــه توی بازی 260 ؟ اولا کجا پینگتون رو توی بازی میبینید ؟ من قبلا که بتا بازی میکردم Tab رو که میزدی پینگ رو نشون نمیداد .. حالا شما کجا میبینین ؟ اینم که میره پینگتون بالا خیلی مسخرست ، دلیلی غیر از کمبود آپلود ریت نمیتونه داشته باشه . همتون این مشکلو دارین ؟

من روی تورو داشتم الان یه کاره ای بودم تو مملکت! :|
هستم ، ولی خوبه یکی اینو به تو بگه .. توی بحث سواد جواب دادن نداری ، زورت اینه که بگی کانکشن رو قطع کنی فلان . محض اطلاعت اگر مودم روی بریج تنظیم باشه باید مودم حتما خاموش و روشن بشه ، اگر روی PPPoE تنظیم باشه مثل خود من . با قطع و وصل کانکشن آی‌پی داینامیک تغییر میکنه . اونایی هم که آی‌پی‌شون استاتیکه ، این کار براشون عملی نیست . دیگه هم نمیخوام بحث با جناب عالی رو ادامه بدم ، عددی ( در این زمینه ) برای بحث نیستی :)

صبح که هیچ کس نبود پینگ من توی server browser روی 140 بود و توی بازی 210. الان که سرور پر شده, توی server browser مینویسه 235 و توی بازی هم بالای 300 هستش.
از بس سرور قدرتمندیه این! >:d<
اولی پینگ من با 4.2.2.4 و دومی با این سرور:

tztb0e9mzq8rpu5xge7.png

http://www.irupload.ir/images/tztb0e9mzq8rpu5xge7.png

شما که میگی کل ایران با اون ip پینگ زیر 190 داره سوادت برای ما معلوم شد! =))=))=))=))

آخرین ویرایش:
این مسیر اینترنت شما بیشتر به درد سرور های اروپایی میخوره تا روسی. من صبح کلی مودم رو خاموش روشن کردم تا مسیر آذربایجان بهم افتاد وگرنه مثل شما پینگم روی 300 - 400 بود. الان هم همون پینگ 235 رو میده و با بقیه سرورهای روسی از 110 شروع میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or