راه اندازی سرور BC2 برای گیمرهای ایرانی عزیز

سلام دوستان عزیزم ! دوست من Amir Pinki با Xfire ID : bloodtosuffer و BC2 Soldier Name : amir.pinki میخواد یه سرور به اسمه Persian Bad Company 2 بخره که پینگش خوب باشه ! واسه همین به من گفت بیام اینجا از بچه ها بپرسم (اخه خودش متاسفانه تو بازیسنتر عضو نیست:() که هر کس پایه هست اینجا اعلام کنه که ببینیم سرور چند پلیره بخریم !

نکته مهم : پولی از کسی گرفته نمیشه و نخواهد شد !!!

به این لینک هم حمله کنید واسه فشار به EA واسه راه اندازی سرور داخل ایران : http://forum.ea.com/eaforum/posts/li....page#16008305

سرور تیم اسپیک هم راه اندازی شد : 193.93.44.103 بعد بیاین به (Persian Speakers (Iran Only

لینک دانلود تیم اسپیک : http://www.teamspeak.com/?page=downloads

امیدوارم که از تیم اسپیک استقبال بشه .

آخرین ویرایش:
™MASOUD ، شما خواهشا اطلاعاتت رو برای روزنامه ها بفرست که یه موقع حیف نشه ، بار چندمه که یه جا ابراز وجود اینطوری میکنی .. خواهشا اطلاعات گرانبهاتو بفرست برای روزنامه ها که مردم استفاده ببرند ، اینجا در سطح شما نیست .

دلیلی نمیبنم جواب پست بالایی رو بدم ، اطلاعات اندک ، طبقه بندی نشده و فاقد تجربه ی عملی .. HF :)

• Like
Reactions: Dysphoria
واقعا آدم میمونه به بعضی ها چی بگه!

دلیلی نمیبنم جواب پست بالایی رو بدم ، اطلاعات اندک ، طبقه بندی نشده و فاقد تجربه ی عملی ..
واقعا فکر کردید اطلاعات درستی در اختیار کاربران اینجا گذاشتین؟

دوست عزیز mafia3 نمیدونم روی چه حسابی این حرف هارو میزنید:
اصلا میدونید چه چیزی روی پینگ تاثیر داره؟ حتما پشت کامپیوترتون نشستید و این سرور رو پینگ کردید و بعد اومدین اینجا گفتین کل ملت با این ip پینگ کمی دارن؟
من خودم با 4.2.2.4 پینگ 140 تا 150 دارم اما با این ip شما که مدعی هستین کل ایران باهاش پایین 190 میگیرن 210 میگرم! خدا به اونهایی رحم کنه که با 4.2.2.4 پینگشون بالای 250 هست که 70% کشور رو شامل میشن.
یک شرکت مثلا صبا نت توی مشهد و تهران و تبریز پینگشون 100 تا 300 میلی ثانیه باهم فرق داره! اونوق چه برسه به شرکت های مختلف از استان های مختلف!
همین مخابراتی که میگید توی شهر ما پینگش 620 هست اما مثلا توی مشهد 190 میزنه!

راست میگی دوست عزیز منم از مخابرات اینترنت دارم و پینگم هم با سرور های خارج نسبتا خوبه و جالب اینجاست که با این آی پی 88.198.150.247 پینگم نزدیک 300 هستش !!! کلا این ایده ی استفاده از وی پی ان برای کاهش پینگ یه مدتی تو کله ی منم بود ولی به نتیجه ای نرسیدم چون کلا low ping رو با سرورها ی dedicated روی intranet میشه داشت که اونهام به internet وصل نیستن که بخوای از طریقشون وی پی ان بزنی با مقصد نهایی پینگت بهتر بشه !!! البته مثلا سرویس هایی مثل low ping برای یه سری بازی ها از جمله World Of Warcraft وجود دارن که پولی هستن و با رد کردن packetهات از یه مسیر خاص سرعت ارتباطت با سرور رو افزایش میدن ولی خوب البته چون که این مسیر مذکور مورد تایید مخابرات هست سرعت تبادل اطلاعاتش بالاست که فکر نمیکنم خود ادم بتونه یه همچین سرویسی رو واسه خودش راه اندازی کنه.

آخرین ویرایش:
™MASOUD ، شما خواهشا اطلاعاتت رو برای روزنامه ها بفرست که یه موقع حیف نشه ، بار چندمه که یه جا ابراز وجود اینطوری میکنی .. خواهشا اطلاعات گرانبهاتو بفرست برای روزنامه ها که مردم استفاده ببرند ، اینجا در سطح شما نیست .

دلیلی نمیبنم جواب پست بالایی رو بدم ، اطلاعات اندک ، طبقه بندی نشده و فاقد تجربه ی عملی .. HF :)
دوست عزیز مسعود جان از فعالترین کاربران بخش اینترنت هستن!
اگه بلدی بحث کنی بیا منطقی بحث کن ورگرنه اسپم نده خواهش!

• Like
Reactions: Persian-Masoud
اولا اینکه شما نمیخواد مفهوم " اسپم " رو به من یاد بدی ، دوما اینکه فعال بودن توی بخش اینترنت دلیل بر سواد بالا نمیشه . ایشون توی COD هم خیلی فعال هستند ، اما ما که ازشون چیزی ندیدیم . بحث منطقی هم ما با بزرگتر ها میکنیم ، نه با ایشون که فقط میدونه پینگ تایم به فاصله و روتر و اینا بستگی داره و اصلا میزان اثر گذاری هر کدوم از اینا رو به واقع نه دیده و نه تجربه کرده . فقط به قول خودش خیلی BlackOps و MW2 بازی کرده :) ( یادمه که یه حرف خنده داری یه جا زده بود ، میگفت توی سرور های کرک شده MW2 که پینگم 160 ــه ، پس ، فردا که سرور های BlackOps ران میشه دیگه حتما پینگم اونجا 100 ــه )

بعد ،
راست میگی دوست عزیز منم از مخابرات اینترنت دارم و پینگم هم با سرور های خارج نسبتا خوبه و جالب اینجاست که با این آی پی 88.198.150.247 پینگم نزدیک 300 هستش !!!
حاجی ، شما خوندی اصلا من چی گفتم ؟ گفتم باید چندین بار ری‌کانکت انجام بدید ( قطع و وصل کردن کانکشن اینترنت برای تغییر IP و تعویض لاین مورد استفاده ی اینترنت * )

* : ایران 4 تا خروجی/ورودی پهنای باند داره که بخش اعظمش مربوط به پروژه ی GBI میشه که از کشور های عربی تامین میشه . یکی از این 4 تا ، مال ترکیست . به این دلیل که لاین ترکیه ( TurkTELECOM ) از کیفیت بسیار بالا و بستر بسیار مناسبی برخورداره ، بیشتر شرکت ها راغب به خرید از این لاین هستند ، اما چون محدودیت زیادی از این طریق وجود داره . نه میشه این لاین رو فقط در انحصار چند شرکت در آورد و نه میشه افزایش داد . برای همین اونطور که بنده از منابع موثق در مخابرات و ISP های مختلف ( تعداد زیاد . حدافل 10 نفر از 10 ISP مختلف از چند استان کشور ) دارم ، پهنای باندی که شرکت ها از مخابرات میخرند مخلوطی از این 4 تا خروجیه ، که خب شما میتونین دقیقا اینو با یه Trace کردن آی‌پیتون متوجه بشین . شما کانکشن اینترنتون رو قطع کنید ، دوباره کانکت بشین ، اساسا آی‌پیتون کامل تغییر میکنه . ممکنه الان با 98 شروع بشه ، دفعه ی بعدی از 213 . خب ، یه تست ساده برای اطمینان از حرف های من
Run رو باز کنید ، داخلش بزنید ( آی‌پی ها Dynamic ــه اما هر دفعه از یک لاین ، و شاید چندین بار از لاین مشابه بهتون بخوره .. )
Code:
ping 4.2.2.4 -t
مقدار time رو مورد توجه قرار بدید ، بدون اینکه پنجره ی باز شده رو ببندید . کانکشن اینترنتتون رو قطع کنید ، دوباره متصل بشید ، چند بار این عمل رو تکرار کنید . TIME ها متفاوت میشن ، یه بار 400 ــه یه بار 150 ــه یه بار 210 ــه و خیلی زیاد اعدادی بین 200 تا 300 پیدا میکنید . تک و توکی پینگ زیر 200 میاد . اما میاد . این مد نظر ماست . شاید دیده باشید ، گاهی پینگتون به یه سرور که قبلا بوکمارک کردید 160 ــه ولی دفعه ی بعدی که میاین میبینین پینگتون شده 210 ، با چند بار ریکانکت درست میشه . حتی بعضی از دوستان با جاوا یه برنامه نوشتن که میشه باهاش کمترین پینگ رو به یه آی‌پی با ریکانکت های متعدد بدست آورد البته این برنامه شخصیه و برای عموم منتشر نمیشه ..

نکته : آی‌پی تون استاتیک باشه به هیچ وجه روش بالا عملی نیست

پاسخی هست ، در خدمتم . هر چند به این تاپیک " کلا " مربوط نمیشه ..

ویرایش : همون موقع هم این استاد ، ادعای " فعال " بودن توی بخش اینترنت رو داشتند #1

آخرین ویرایش:
ایشون توی COD هم خیلی فعال هستند ، اما ما که ازشون چیزی ندیدیم
شما چیکاره ای که چیزی از من ببینی؟ درضمن خیلی وقته cod نمیزنم نوب بازی شده...

بحث منطقی هم ما با بزرگتر ها میکنیم ، نه با ایشون که فقط میدونه پینگ تایم به فاصله و روتر و اینا بستگی داره و اصلا میزان اثر گذاری هر کدوم از اینا رو به واقع نه دیده و نه تجربه کرده .
بچه جان از حرف هات معلومه دهنت بوی شیر میده هنوز.
میشه بگی شما چطوری تاثیر اینهارو دیدی که من ندیدم؟ با دیسکانکت شدن؟ lol

( یادمه که یه حرف خنده داری یه جا زده بود ، میگفت توی سرور های کرک شده MW2 که پینگم 160 ــه ، پس ، فردا که سرور های BlackOps ران میشه دیگه حتما پینگم اونجا 100 ــه )
اتفاقا دقیقا هم همینگونه شد! البته 10 تا 15 میلی ثانیه در محاسباتم اشتباه کردم! پینگم 110 تا 120 بود. دوستان استیم که باهاشون بازی کردم هم دیدن! ;)

حاجی ، شما خوندی اصلا من چی گفتم ؟ گفتم باید چندین بار ری‌کانکت انجام بدید
ایشون میتونن بیان تست بذارن! من میگم 10 بار هم دیسکانکت بشن و کانکت بشن تغییری نمیکنه! ;)

...........................

در کل حرف هاتون بسیار بی معنی و چرند هستن و بدتر اینکه روی اونها هم بشدت تاکید میکنید!
جناب بی سواد! با قطع و وصل کردن اینترنت صرفا ip شما تغییری نمیکنه!
از دوستانی که به این تاپیک میان میخوام برن به این آدرس و ابتدا ipشونو نگاه کنن بدون چیز پی ان و سپس اینترنت رو زود قطع و وصل کنن و دوباره همین صفحه رو ریفرش کنن ببینن تغییر میکنه یا نه و برای پی بردن هرچه بیشتر به بی سوادی این کاربر میتونن یه تست پینگ هم محض خنده بگیرن.
شماهم که از ما بزرگتری (البته شاید تاریخ تقویمی!!) برید با هم سن های خودتون بگین و بخندین و با اطلاعاتتون بهشون فیض بدین!
http://whatismyipaddress.com/

درضمن ip با خاموش کردن مودم تغییر میکنه! اینو گفتم به دایره معارفتون اضافه کنید...

..
موفق باشین.

احتمالا ایشون مودم رو روی بریج گذاشتن که می تونند از توی ویندوز قطع و وصل کنند. بهر حال من مودم رو خاموش و روشن کردم و قشنگ مسیر اینترنت عوض شد. هرچند که توی این 10 باری که امتحان کردم همه جور مسیری گیر من افتاد غیر از مسیر ترکیه. فکر کنم یک 50 باری باید امتحان کرد تا این مسیر بهت بیافته. :(

جدا ؟

پینگ 90 از روسیه من فقط از اینترنت مخابرات دیدم . به هر حال ، پینگ 198 هم چیز شاخی نیست ، من تحقیقاتی که داشتم در این زمینه ، Average ــه ISP ها . پایین ترین پینگ تایم رو هلند دارند . قیمت همشون هم یکیه .. اگر خواستین براتون از Multiplay.co.uk خرید میکنم ، هزینش خیلی زیاد نمیشه .. دلار 1200 میشه حدودا ..

آره پینگ حدود 100 با سرورهای روسیه چه تو بازی ها چه با پینگ تست چه با هرچی :d زیاد داشتم و بله مخابرات دارم ولی الان UK هم تست کردم اونم خوبه یه سرور معروفم داره تو بازی پینگم حدود 240-260 هست که بازم خوبه این بازی واقعا با پینگ 200 راحت میشه بازی کرد یعنی حس نمی کنی به اون صورت تاخیر رو مساله ما اینه که گفتم همه یه دس بشن تو پینگا حالا 200-300 ولی دیگه کسی با پینگ 2 رقمی تو سرور نیست که اذیت کنه :d

38527590.png

38527506.png

38587710.png

Pinging 85.236.102.99 with 32 bytes of data:
Reply from 85.236.102.99: bytes=32 time=165ms TTL=118
Reply from 85.236.102.99: bytes=32 time=160ms TTL=118

Ping statistics for 85.236.102.99:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss)
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 160ms, Maximum = 165ms, Average = 163ms
این IP هم که دادی برا من به نظر خوب میاد همه 150-160 هست بعد این میشه IP سرور ؟یه پینگ تو سرور برازر داری با سرور مورد نظرت وقتی میری تو بازی حدود 100 میلی ثانیه میاد روش مثلا همون 90 من شده 190 و ...160 یعنی تو بازی حدود 260 مثلا؟بازم من میگم اوکی هست برای بازی کردن!700 ساعت تجربس
من که قرار نیست سفارش بدم ولی میگید UK باشه اونم خوبه b-)
+
ببین وی پی ان آره تا یه حدی کاهش میده پینگو ولی اینی که من دارم خودش تایم اوت میده یعنی مثلا 8 تا پینگ 6 تاش خیلی کم و خوبه ولی دو تاش هم تایم اوته قطع ارتباطم که زرت پانک باستر کیک می کنه سنگ مفت گنجیشک مفت اون روشها رو به منم پی ام کن مرسی(پولکیه پی ام نکن!:d)

اون دوستمونم که گفته بود چون COD اینطوری هست اینم با مثلا 200 نمیشه و اینا نه عزیزم مثلا فیفا باز های Gameranger میدونن که واقعا بالای پینگ 100 نمیشه فیفا بازی کرد ولی BC2 خیلی راحت میشه من با میانگین 200-300 رنکم 50 شد!یا مثلا بازیهای استراتژیک!...
بازی ها با هم فرق دارن مقایسه نکنین

بعد در مورد این بحثی که مسعود جان هم کرده من در حد اطلاعاتم میگم پینگ کاملا نسبی و متغییر هست(میزان تغییرش با جیتر شناخته میشه) یعنی نه برای یه ISP نه برای یه منطقه حتی برای یه کوچه دو کاربر از یه ISP میتونن پینگهای خیلی خیلی متفاوتی داشته باشن عوامل موثر (از قسمت کاربر) درش اول کیفیت سیم کشی و خطوط تلفن مورد نظر هست نویز و پارازیت روی خط فاصله تا مرکز مخابراتی فاصله تا سرور مورد نظر احیانا پورت یا شبکه مورد استفاده از طرف ISP هم بار همون خطوطی که دوستمون گفت برای ارتباط استفاده می کنن شیلترینگ و .... ممکنه تو یه فصل یا یه ساعات از روز بسته به ترافیک شبکه و تغییر خطوط خیلی چیزهای دیگه پینگ تغییر کنه پس به هیچ عنوان نمیشه گفت چون من اینجا از فلان ای اس پی با فلان سرور این پینگو دارم شما هم اونجا همینو داری حالا جامعه آماری کلی بگیریم یا چیز دیگه نمیدونم
برای همین میگم معیارو کسایی بگیریم که می خوان بیان تو این سرورا بازی کنن و اونا هم همینجا اعلام کنن با کجاها پینگ خوبی دارن یا ای پی های مد نظر رو پینگ کنن ولی اکثرا دیگه با UK اوکی هستن
+
مسعود جان تا جایی که من میدونم بر فرض اینکه مودم شما بریج ست شده باشه و ای پیت داینامیک باشه با یه دی سی کردن ای پی شما عوض میشه!و نیازی به خاموش روشن کردن مودم نیست!شاید شما درست دقت نکردی فقط رنج ای پی رو دیدی دو قسمت اولو میگم اونا برای من ثابته ولی دو قسمت بعدی قطعا عوض میشه!نمی دونم باز...

خواهش می کنم فقط مسیر تاپیکو به حاشیه نبرید یه سرور ایرانی خوب ببینیم میشه راه انداخت یا نه؟

مرسی

من احتمال داره یه مسافرتی جایی بخوام برم ، لطفا سریع تر تکلیف رو مشخص کنید ، این آقا امیر هم مارو Add کردند ولی اصلا PM نمیدن .. اگر کاری ندارین که ری‌مو کنیم ، ادلیست به اندازه کافی شلوغه :d

kian_a9 ، شما پست منو دقیق نخوندید . ببینید شما وقتی به ViPiEn کانکت میشین از اینترنت سرور استفاده میکنید . خب ؟ آی‌پی شما مثلا میشه 88.198.150.247 .. حالا به هر سروری کانکت بشی .. ، این سرور به سرور های اروپا پینگش از 2 میلی ثانیه تا 20 میلی ثانیه بسته به لوکیشن سرور متغییر هست . خب ؟ شما وقتی پینگ تایمت به این سرور بشه 150 ، به تمام محدوده ی اروپا پینگت یک دست میشه ، مثلا اگر الان توی سرور برازر 4 - 5 تا سرور 160 میلی ثانیه پینگ داری . اون موقع تقریبا بیشتر سرور ها چنین پینگی بهشون پیدا میکنی . این بخاطر شبکه و ثبات پهنای باند دیتاسنتری ، در سرور هست . آموزش خاص آنچنانی نداره ، اگر مایل به تست هستی بهم پی ام بده تا بهت نشون بدم که عملکرد ــش چجوریه :)

کیانوش جان حرفت کاملا درسته عزیز اما..
شما گفتین اگه روی بریج باشه...ایشون اشاره کردن مگه روی چه حالتی باشه؟ همونطور که میدونید اکثریت کاربران روی حالت pppoe هستند و در این حالت با میلیونها بار دیسکانکت شدن نه پینگ تغییر میکنه و نه ip
در مورد چیز پی ان هم برای همه یکسان نیست! مثلا در تاپیک بحث در مورد شرکت های اینترنتی یکی از دوستانمون پینگ متوسطی داره اما با چیز پی ان پینگش عالی میشه! اما برای خود بنده همیشه برعکس بوده!
کیان جان بحث من با این کاربر سر این قضیه بود که ایشون ادعا کردن کل شرکت های ایران فلان پینگ رو با این ip دارن! و این کاملا اشتباهه! و همچنین بعدش داستان پینگ و ip ...

عزیزم اینجاشو که فهمیدم اصلا همش هم بشه 150-160 سوال من این بود که این میشه پینگ سروربرازر دیگه بریم تو بازی باز همون حدود 260 هست یا نه 160!؟!

خب عزیزم پی ام کن بگو چیه وی پی انی که من دارم 5 تا سرورم داره هلند آلمانم داره منتها تایم اوت میده تو بازی پینگم مثلا 240 ولی یهو به علت قطع ارتباط کیک میشم!

مسعود جان یکم سوتفاهم شده بود که رفع شد ... آقایون صاحب تاپیک بیاین دیگه ما منتظریم اقدام کنید سرور رو بخرید ارزونه که :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or