دادا احسان منم امشب وی رو تحویل گرفتم با اینکه یه کامپیوتر تقریبا خوب برای گیم دارم وی گرفم خیلی هم تمیزه فقط به عشق بازی های دور همی
تو این سه شب 150 گیگ تقریبا بازی گرفتم مشکل اصلی اینه که اصلا نمیدونم چی بگیرم خیلی از اسم ها هم که چیزی نمیفهمم اما تقریبا عناوین برتر رو دانلود کردم فعلا حجمم تموم شد
دادا عجب تاپیکیه تازه دیدم براوو
مبارکت باشه داداش :bighug:
من قدیم هم کنسول بازی میکردم هم pc اما به مراتب pc گذاشتم کنار بخاطر دیسک بالا بازی - نیاز به تعویض قطعات - نصب طولانی - ارور ها مختلف و ........
خیلی وقته pc قدیمیمو به روز نکردم چون کر زیادی باهاش نمیکنم غیر از اینترنت اومدم - استفاده از نرم افزار ها یاهو مسنجر و .... - آهنگ و فیلم دیدن - استفاده برای درست کردن تحقیق و پروژه
مشخصات pc م اینه
http://8pic.ir/images/63c16ljkgcsgm3a0qq6c.jpg
یعنی مینی کیس ها green هم بگیرم برام کافیه :d
wii یه کنسول خاصه از پایه تا انتهاش همه چیش خاصه - از طراحیش case کنسول تا سیستم عامل کنسول و بازی ها و ویموت و ونانچاکش
اگر باهاش یه مدت بازی کنی میبینی ویموت دقیقا مثل موس عمس میکنه عملکرد گسترده و بازی داره و بعد از ویموت دیگه نمیتونی با گیم پد کلاسیک و آنالوگش بازی کنی و ارتباط برقرار کنی
البته به هوشمندی ویموت هم باید دقت کنی + ویموت و نانچاک هر دو سنسور موشن دارن یعنی همون سنسوری حرکت و تعادل دارن همونی که امروزه تو گوشی ها و تبلت ها هست اولین بار نینتندو سال 2006 که wii رو لانچ کرد روی ویموت بود به این صورت که ویموت بین دو دستت میگیری و حالت همون شتاب سنج کار میکنی
تو بازی مثلا دانکی کونگ هم میتونی از ویموت و وناچاک استاده کنی هم میتونی از ویموت خالی استفاده کنی هم از دسته کلاسیک هم از دسته گیم کیوب تو هر حالتی از هر دسته ای استفده کنی منو ها بازی و شیوه کنترل بازی عوض میشه
یا تو بازی مدال افتخار هیروس 2 وقتی وینچستر میگیری باید با نانچاک گلن گدن بکشی تا خشاب بزاره یا با نانچاک نارنک پرت کنی
البته با اسپیکری که روی ویموت هست افکتا صوتی بازی از اون پخش میشه جذابیت بازی بیشتر میشه مثلا تو بازی نو مور هروس 2 وقتی به کارکتر بازی زنگ میخوره و کارکتر جواب میده صدا اون طرف خط از روی اسپیکر ویموت پخش میشه یا صدا خشاب گذاری تو بازی ها جنگی
تا تونستی بازی دانلود کردیا رس کشیده شده :d اینترنت من شبا فقط میتونه 1 بازی دانلود کنه :d بازیا wii چهار دسته ان :
دسته اول = بازیا انحصاری wii ساخت نینتندو و یا زیر مجموعه ها نینتندو
دسته دوم = بازی ها انحصاری wii ساخت کمپانی ها دیگه غیر از نینتندو
دسته سوم = بازی ها مولتی wii مثل کالاف دیوتی مدرن وار 3 - من هانت و .......
دسته چهارم = بازی ها wiiware که شمال بازی ها کلاسیک کلا باسازی شده - بازی ها کلاسیک افزایش کیفیت داده شده - مینی گیم ها جدید میشه
کلا wii بالا 400 عنوان بازی انحصاری داره