راهنما بازی ها wii

دست احسان جان درد نکنه من که میگم ایشون دوباره به بخش نینتندو برمی گرده چون علاقه به نینتندو نمیگذاره ایشون از تاپیک های مربوطه دور بمونه حتی اگر هم از زحمات ایشون قدردانی کافی نشه.
به عنوان مثال با وجود در اختیار داشتن کنسول های دیگه خودم الان مشغول بازی بانجو کازویی متعلق به کنسول نینتندو 64 شرکت عزیز نینتندو هستم! اگر چه به شخصه همه کنسولها رو دوست دارم و هر بازی زیبایی از هر کنسولی رو ارزشمند می دونم با این حل همیشه نظرم اینه که نینتندو فقط یه نام نیست بلکه یه حس دوست داشتنیه. خلاصه این حس احسان رو هم بر می گردونه.

ممنون از شما کاملا درست میفرمایید همه بازیهای شرکت نینتندو رو دوست داریم حتی بازی کنسولهای قدیمیشو ولی مثل احسان نمیایم درموردش صحبت بکنیم چه برسه به برسی نمونه خود بنده خیلی از بازیهای wiiرو بقیه کنسولهای نینتندو رو انجام دادم ولی درمورد یکیشون یه تاپیک هم ننوشتم اگه افرای مثل احسان نباشن دیگه کسی از این حسی که فرمودید صحبت نمیکنه وحضورشون ضروریه چون اندک هستند این افراد امیدوارم دباره برگردن ممنون از حمایتتون حتی اون افرادی که خوندن ولایک وحتی یک جمله هم ننوشتن

تا توانی دلی بدست اور دل شکستن هنر نمیباشد

• Like
Reactions: che-jaleb
ممنون از شما کاملا درست میفرمایید همه بازیهای شرکت نینتندو رو دوست داریم حتی بازی کنسولهای قدیمیشو ولی مثل احسان نمیایم درموردش صحبت بکنیم چه برسه به برسی نمونه خود بنده خیلی از بازیهای wiiرو بقیه کنسولهای نینتندو رو انجام دادم ولی درمورد یکیشون یه تاپیک هم ننوشتم اگه افرای مثل احسان نباشن دیگه کسی از این حسی که فرمودید صحبت نمیکنه وحضورشون ضروریه چون اندک هستند این افراد امیدوارم دباره برگردن ممنون از حمایتتون حتی اون افرادی که خوندن ولایک وحتی یک جمله هم ننوشتن

تا توانی دلی بدست اور دل شکستن هنر نمیباشد
جای احسان واقعا خالیه، هر سوالی توی هر تایپیکی از کنسول های نینتندو که میپرسی نهایتا تا 24 ساعت بعد جواب میده، اما حالا که نیست برید یه سوالی مشکلی چیزی بپرسید ببینید کی جوابتونو میده ؟
احسان همیشه در قلب ماست...:x
ممنون از تو دوست عزیز که به یادش هستی

• Like
Reactions: che-jaleb
اقا احسان بیدی نیست که با این بادها بلرزه.....بهش بگید علاقه ی زیادش به نینتندو و بازیاش نباید بزاره چندتا حرف و مطلب ناراحتش کنه قهر کنه بره.....البته بعضی مدیر و مسئولین شنیدم قانون سایت رو رعایت نکردن و به اخطارها هم توجهی نشون ندادن این اواخر....با اینحال برگشتشون به نفع طرفدارای مطالب مفیدشون و طرفدارای نینتندو هستش برای کسای دیگه فکر نکنم بودن یا نبودنشون توی سایت فرقی بکنه که بخاطر حرفهای اونا قهر کردن رفتن.

بعد از این همه زحمت که ehsanservat برای معرفی محصولات نینتندو وبازیهای wii کشیدن وواقا از زندگیشون زدند برای اگاهی دیگران واشتراک تجربیات خودشون بعد از اون نقد ها معرفی محصولات مختلف برسی های گوناگون یاداوری دنیای شاد وخاص بازی های wii وdsکمک به رفع مشکل کنسولهای دوستان بعد از سالها بعلت حمایت نکردن وکم محبتی ما گفتند دیگه درباره wii
چیزی نمینویسن چون اگر کمتر از این زحمات رو برای کنسولهای دیگه میکشیدند خیلی راضی تر بودند وبد تر از این بعضی از دوستان بدون اینکه بپرسن چرا؟ این نوشته رو لایک کردن لایک کردن به معنی موافق بودنه دوست عزیز اگه کمکی نمیکنی لطفا موجب ناراحتی بیشتر اقا احسان نشید من خودم فقط پیگر نوشته ها وچند بار از ایشون خرید کردم و تا حالا ندیدمشون وطی همین معاملات بجز خوبی وسخاوت چیزی از ایشون ندیدیم وباهمین بزرگواری وصداقتشون حالا یکی از بهترین دوستامه اگه درموردزحمات اقااحسان و نوشته های من شک دارید خودتون یه سرچ توگوگل ویا همین سایت بزنید احسان یکی از پایه های همیشه فعال و مهم نینتندو در سایت بود وامیدوارم دوباره شاهد نوشته هایی از ایشون باشیم هر کی با این نظر موافقه لطفا لایک کنه واگه دوست ندارید شما برای حمایت بنویسید تا بنده لایک کنم ولطفا برای زحمات دیگران ارزش قائل باشیم با سپاس از شما دوستان عزیز

دست احسان جان درد نکنه من که میگم ایشون دوباره به بخش نینتندو برمی گرده چون علاقه به نینتندو نمیگذاره ایشون از تاپیک های مربوطه دور بمونه حتی اگر هم از زحمات ایشون قدردانی کافی نشه.
به عنوان مثال با وجود در اختیار داشتن کنسول های دیگه خودم الان مشغول بازی بانجو کازویی متعلق به کنسول نینتندو 64 شرکت عزیز نینتندو هستم! اگر چه به شخصه همه کنسولها رو دوست دارم و هر بازی زیبایی از هر کنسولی رو ارزشمند می دونم با این حل همیشه نظرم اینه که نینتندو فقط یه نام نیست بلکه یه حس دوست داشتنیه. خلاصه این حس احسان رو هم بر می گردونه.

جای احسان واقعا خالیه، هر سوالی توی هر تایپیکی از کنسول های نینتندو که میپرسی نهایتا تا 24 ساعت بعد جواب میده، اما حالا که نیست برید یه سوالی مشکلی چیزی بپرسید ببینید کی جوابتونو میده ؟
احسان همیشه در قلب ماست...:x
ممنون از تو دوست عزیز که به یادش هستی

اقا احسان بیدی نیست که با این بادها بلرزه.....بهش بگید علاقه ی زیادش به نینتندو و بازیاش نباید بزاره چندتا حرف و مطلب ناراحتش کنه قهر کنه بره.....البته بعضی مدیر و مسئولین شنیدم قانون سایت رو رعایت نکردن و به اخطارها هم توجهی نشون ندادن این اواخر....با اینحال برگشتشون به نفع طرفدارای مطالب مفیدشون و طرفدارای نینتندو هستش برای کسای دیگه فکر نکنم بودن یا نبودنشون توی سایت فرقی بکنه که بخاطر حرفهای اونا قهر کردن رفتن.

ممنونم از همگی شما
ممنونم که ازم حمایت میکنین -- ازتون یه دنیا ممنونم که تو تاپیک ها غیر نینتندو در جلو بعضی ها ازم حمایت کردین در صورتی که اون زمان بن بودم
درست میفرمایید علاقه من به به نینتندو کنار گذاشتنی نیست
بهم خیلی لطف دارید

امیدوارم روزا خوشی پر از احساس در این تاپیک در کنار هم داشته باشیم

4 تا عکس از WII قبلی خودم :bighug: عروسک بود :x

86267290952711871228.jpg

01088626208744811313.jpg

4-jpg.796244

3-jpg.796243

آخرین ویرایش:
بچه ها الان داشتم تو اینترنت یه رخی میزدم یه چیز جالب دیدم تا الان نمیدونستم اصلا هست

بازی ورزشی برای WII ناشرش یوبی سافته

اما جالبیش اینه یه دوربین همراهشه که انگار نیاز به ویموت نیست و خودش حرکات شناسایی میکنه

bnn3zj3v4bm9f1rp7qy6.jpg

babxya39x6fll0eblbkv.jpg

با خودم گفتم شاید FAKE باشه اسم این بازی سرچ کردم دیدم واقعا هست

حتی تو سایت آمازون هم برای فروش هستش

لینکشون

http://www.amazon.co.uk/Your-Shape-with-Camera-Wii/dp/B002JM22RQ

Amazon.com: Fit in Six - Camera Bundle - Nintendo Wii: Video Games

اینم عکس پکیج بازی

2bzgqwmip9iiqaqgd3bd.jpg

چنتا آموزش هم از ساخت دوربین 3D اینفراد برای WII دیدم شاید ساخت همین دوربین بودن

Wii IR Camera System

دادا احسان منم امشب وی رو تحویل گرفتم با اینکه یه کامپیوتر تقریبا خوب برای گیم دارم وی گرفم خیلی هم تمیزه فقط به عشق بازی های دور همی
تو این سه شب 150 گیگ تقریبا بازی گرفتم مشکل اصلی اینه که اصلا نمیدونم چی بگیرم خیلی از اسم ها هم که چیزی نمیفهمم اما تقریبا عناوین برتر رو دانلود کردم فعلا حجمم تموم شد
دادا عجب تاپیکیه تازه دیدم براوو

آخرین ویرایش:
دادا احسان منم امشب وی رو تحویل گرفتم با اینکه یه کامپیوتر تقریبا خوب برای گیم دارم وی گرفم خیلی هم تمیزه فقط به عشق بازی های دور همی
تو این سه شب 150 گیگ تقریبا بازی گرفتم مشکل اصلی اینه که اصلا نمیدونم چی بگیرم خیلی از اسم ها هم که چیزی نمیفهمم اما تقریبا عناوین برتر رو دانلود کردم فعلا حجمم تموم شد
دادا عجب تاپیکیه تازه دیدم براوو

مبارکت باشه داداش :bighug:

من قدیم هم کنسول بازی میکردم هم pc اما به مراتب pc گذاشتم کنار بخاطر دیسک بالا بازی - نیاز به تعویض قطعات - نصب طولانی - ارور ها مختلف و ........

خیلی وقته pc قدیمیمو به روز نکردم چون کر زیادی باهاش نمیکنم غیر از اینترنت اومدم - استفاده از نرم افزار ها یاهو مسنجر و .... - آهنگ و فیلم دیدن - استفاده برای درست کردن تحقیق و پروژه

مشخصات pc م اینه

http://8pic.ir/images/63c16ljkgcsgm3a0qq6c.jpg

یعنی مینی کیس ها green هم بگیرم برام کافیه :d

wii یه کنسول خاصه از پایه تا انتهاش همه چیش خاصه - از طراحیش case کنسول تا سیستم عامل کنسول و بازی ها و ویموت و ونانچاکش

اگر باهاش یه مدت بازی کنی میبینی ویموت دقیقا مثل موس عمس میکنه عملکرد گسترده و بازی داره و بعد از ویموت دیگه نمیتونی با گیم پد کلاسیک و آنالوگش بازی کنی و ارتباط برقرار کنی

البته به هوشمندی ویموت هم باید دقت کنی + ویموت و نانچاک هر دو سنسور موشن دارن یعنی همون سنسوری حرکت و تعادل دارن همونی که امروزه تو گوشی ها و تبلت ها هست اولین بار نینتندو سال 2006 که wii رو لانچ کرد روی ویموت بود به این صورت که ویموت بین دو دستت میگیری و حالت همون شتاب سنج کار میکنی

تو بازی مثلا دانکی کونگ هم میتونی از ویموت و وناچاک استاده کنی هم میتونی از ویموت خالی استفاده کنی هم از دسته کلاسیک هم از دسته گیم کیوب تو هر حالتی از هر دسته ای استفده کنی منو ها بازی و شیوه کنترل بازی عوض میشه

یا تو بازی مدال افتخار هیروس 2 وقتی وینچستر میگیری باید با نانچاک گلن گدن بکشی تا خشاب بزاره یا با نانچاک نارنک پرت کنی

البته با اسپیکری که روی ویموت هست افکتا صوتی بازی از اون پخش میشه جذابیت بازی بیشتر میشه مثلا تو بازی نو مور هروس 2 وقتی به کارکتر بازی زنگ میخوره و کارکتر جواب میده صدا اون طرف خط از روی اسپیکر ویموت پخش میشه یا صدا خشاب گذاری تو بازی ها جنگی

تا تونستی بازی دانلود کردیا رس کشیده شده :d اینترنت من شبا فقط میتونه 1 بازی دانلود کنه :d بازیا wii چهار دسته ان :

دسته اول = بازیا انحصاری wii ساخت نینتندو و یا زیر مجموعه ها نینتندو
دسته دوم = بازی ها انحصاری wii ساخت کمپانی ها دیگه غیر از نینتندو
دسته سوم = بازی ها مولتی wii مثل کالاف دیوتی مدرن وار 3 - من هانت و .......
دسته چهارم = بازی ها wiiware که شمال بازی ها کلاسیک کلا باسازی شده - بازی ها کلاسیک افزایش کیفیت داده شده - مینی گیم ها جدید میشه

کلا wii بالا 400 عنوان بازی انحصاری داره

چند وقت پیش یه اتفاق جالبی برام افتاد یه کمد دارم از قدیم همه چی توش مونده - هر چی که داشتم ریختم وسط چیزا بدرد نور بریزم دور بعد چیزایی که میشه فروخت بفروشم

یهو یه مموری کارت 512 مگابایت دیدم گذاشتم تو رم ریدر یه عکس توش دیدم کلی از خاطره هام زنده شد :x

این عکس اولین wii که خریده بودم بود برای 9 سال پیشه :bighug: اما عکس بی کیفیت شده بود مجبور شدم عکس کوچیکتر کنم که زیاد کیفت بدش تو چشم نباشه

یادش بخیر :x

ddz6th27plff35bbn9ze.jpg

اون زمان دلالی روبیک ( همون مربع ها جورچین و لوازم تحریر میکردم ) :d

کسی هست؟ وقتی بن بودم نمیتونستم بیام‌ اینجا شلوغتر بود اما الان کسی اصلا نیست انگار

تو ۳ روزی که برگشتم اینجا خیلی سوت و کوره اصلا کسی نیست

حیف کنسول wii دوست داشتنیی

دوستان مزاحم آرامشتون نمیشم انگار من بن باشم برای شما ها بهتره

وقتی هستم کسی تحویل نمیگیره وقتی بن میشم یهو میبینم یه جمعیت زیاد اومدن ازم حمایت کردن

بدرود

آخرین ویرایش:
کسی هست؟ وقتی بن بودم نمیتونستم بیام‌ اینجا شلوغتر بود اما الان کسی اصلا نیست انگار

تو ۳ روزی که برگشتم اینجا خیلی سوت و کوره اصلا کسی نیست

حیف کنسول wii دوست داشتنیی

دوستان مزاحم آرامشتون نمیشم انگار من بن باشم برای شما ها بهتره

وقتی هستم کسی تحویل نمیگیره وقتی بن میشم یهو میبینم یه جمعیت زیاد اومدن ازم حمایت کردن

بدرود

شما فکر کنم سایت و فروم رو با گود زورخونه اشتباه گرفتی. اینجا کسی دوست داشته باشه پیام میده کسی بخواد لایک میزنه. این توقع بی جایی هست که انتظار داری همه خودشون رو برای تو خفه کنن و یقه چاک بدن. این رو قبلا هم خصوصی بهت گفته بودم.

شما فکر کنم سایت و فروم رو با گود زورخونه اشتباه گرفتی. اینجا کسی دوست داشته باشه پیام میده کسی بخواد لایک میزنه. این توقع بی جایی هست که انتظار داری همه خودشون رو برای تو خفه کنن و یقه چاک بدن. این رو قبلا هم خصوصی بهت گفته بودم.

یعنی دوباره بن شد؟ حالا شما هم اینقدر سختگیر نباش...چیزی نگفت که

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or