راهنما بازی ها wii

اقا احسان این بازی sin & punishment 2 که معرفی کردین عجب گیم پلی داره عالیه درسته خیلی گرافیکش بالا نیست اما باور کنید برام جزابیتش به اندازه بازیgow3 هست که اونم تازه بازی کردم پیشنهاد میکنم که حتما بازیش کنید واونایی که wii ندارن سخت افزار پایینش رو با هم نسلی هاش ملاک قرار ندن اگه هدف بازی وسرگرمی باشه هیچ کنسولی به پاش نمیرسه باور کنید چون من اکثرشون رو داشتم الانم ps3دارم وباکامپیوتر بازیهای پرجزییات وسنگین رو بازی کردم ولی هیچکدام به wii نمیشن فقط اگر سطح توقع ازگرافیک رو پایین بیاریم

آره داداش بازیش خیلی خوبه هم گیم پلی درگیرکننده خوبی داره هم گیم سریعی داره بخصوص بازی کردنش با ویموت تجربه و ونانچاک لذت بخشیه

NintendoStack.jpg

ديگه Wii U اون بالا جا نميشه كه

Sent from my iPhone using Tapatalk

:))

این عکس خیلی قدیمیه برای زمانیه که wii تازه اومده بود :d

حتی یادمه داشتم تو تاپیک ها قدیمی wii میچرخیدم این عکس تو همین بازی سنتر رو آواتار یه نفر دیدم که سال 2007 پیام گذاشته بود بعد از 2008 دیگه آنلاین نشده بود :d چه حوصله ای داشتم همه تاپیک ها خوندم :))

البته خیلی از کنسولا ها دیگه نینتندو هم تو این عکس نیست مثل tv game کمپانی نینتندو یا ویترال بوی و ......

wii اوایل اومد توی ایران تبلیغات خوبی ازش کردن ولی بعدا نمیدونم چی شد سریع جمش کردن و هرجا میرفتیم بازیاش رو بخریم یواشکی از اون پشت مشتا میاوردن بفروشن یا سریع جمعش کردن.......اوایل رفتم wii بخرم قشنگ یه جعبه پر بازی داشتن برای انتخاب ولی دو سه سال بعد یه دفعه جمع شد درحالی که هنوز ps3 و xbox بازیاش بود.الان جایی رو توی تهران میشناسید که هنوز کلی بازی وی داشته باشه با قاب قشنگ بفروشه؟

wii اوایل اومد توی ایران تبلیغات خوبی ازش کردن ولی بعدا نمیدونم چی شد سریع جمش کردن و هرجا میرفتیم بازیاش رو بخریم یواشکی از اون پشت مشتا میاوردن بفروشن یا سریع جمعش کردن.......اوایل رفتم wii بخرم قشنگ یه جعبه پر بازی داشتن برای انتخاب ولی دو سه سال بعد یه دفعه جمع شد درحالی که هنوز ps3 و xbox بازیاش بود.الان جایی رو توی تهران میشناسید که هنوز کلی بازی وی داشته باشه با قاب قشنگ بفروشه؟

من فكر كنم با كپي خور نرم افزاري ديگه اكثرا همه دانلود ميكنن.
يا نهايتا از جايي كه ميخرن ميريزن رو هارد براشون.
كسي رو نديدم فيزيكي بازي بخره...

2 تا دلیل اصلی داشت

1- نینتندو کلا هیچ نمایندگی و چیزی تو خاورمیانه نداره اما بقیه مثل سونی دارن

2- wii دیرتر از بقیه کنسول ها نسل هفت وارد بازار شد و وقتی اومد سریع کپی مود چیپ سخت افزاری شد بعدش که نرم افزاریشم اومد --- خوب این که سودی برای دلالا و مغازه دارا ایرانی نداشت

مثلا برای جیتک کردن xbox 360 حدود 130 هزار میگیرن بازی هارو روی دیسک خاص رایت میکردن و قیمت بالایی میفروختن --- کلی هزینه میگرفتن برای دانگرید و هک ps3 --- کلی سود میکشیدن برای فروش گیم پد ها و لوازم این کنسول ها

بخصوص اینکه xbox 360 سه چراغ میشد میسوخت و ps3 چراغ زرد میشد و میسوخت و اینا همش پول هنگفت برای این دست آدما داشت

اما wii برعکس نه خرابی داشت نه سوختنی نه صدا فن اضافه ای نه بالا رفتن ولتاژ مدار نه خراب شدن ویموت و نانچاک ها و ....... داشت از اونور کپی خور کردن wii هم مثل بازی نصب کردن روی pc ه یعنی چنتا فایل میریزی روی sd کارت روی wii اجرا میکنی بعد کپی خور کامل نرم افزاری میشه همه بازیا رو اجرا میکنه هم از روی فلش و هارد دیسک هم از روی دیسک

از نظر دیسکم بازیا رو روی هر dvd رایت کنی wii اجرا میکنه

وقتی برای دلالا کنسولی زیاد سود جانبی نداشته باشه میرن دنبال چیزی که مردمو سر کیسه کنن و متاسفانه بعضی افراد علاقه دارن سر کیسه بشن و با خودشون فکر میکنن هر چی ازشون تیغ زده بشه پس دستگاه بتریو خریدن در صورتی که برنده نسل هفت تو بخش کنسول ها خونگی wii بود با 100 میلیون فروش دستگاه تو دنیا

من فكر كنم با كپي خور نرم افزاري ديگه اكثرا همه دانلود ميكنن.
يا نهايتا از جايي كه ميخرن ميريزن رو هارد براشون.
كسي رو نديدم فيزيكي بازي بخره...

من خودم 147 تا دیسک بازی داشتم :d فروختمشون تو قالب یه مجموعه

آخرین ویرایش:
یه سوال : تو بازی Tatsunoko Vs Capcom با کدوم دکمه میشه رفت به شخصیت دوم آخه همینجوری اگه اولی بمیره میره رو دومی
(بعد دوسال wii رو از تو جعبه در آوردم ، دارم de blob رو میگیرم بازی کنم ، اگه میشه چند تا بازی پیشنهاد بدید)

• Like
Reactions: che-jaleb
یه سوال : تو بازی Tatsunoko Vs Capcom با کدوم دکمه میشه رفت به شخصیت دوم آخه همینجوری اگه اولی بمیره میره رو دومی
(بعد دوسال wii رو از تو جعبه در آوردم ، دارم de blob رو میگیرم بازی کنم ، اگه میشه چند تا بازی پیشنهاد بدید)

داداش یادم نمیاد دقیق آخه 5 سال پیش بازیش کردم :d حالا یه سرچی میکنم تو نت اگر پیدا کردم بهت خبر میدم

حیف نبود 2 سال تو جعبه خاک بخوره WII به این باحالی ;;) DE BLOB هم بازی قشنگیه البته 2 تا نسخه داره نسخه اوب انحصاری WII ه نسخه 2 مولتی شده

ماریو گلگسی نسخه 1 و 2 . دانکی کونگ کانتری ریترن . KIRBY EPIC YARN . زنوبیا . د لست استوری . متروید هر 3 نسخه و ......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or