راهنما بازی ها wii

اتفاقا فقط به خاطر بازی zelda skyward sword موشن پلاس هم برای wii خریدم چون این بازی بدون موشن پلاس اجرا نمیشه. حرکات شمشیر تو این بازی توسط موشن پلاس به طور خارق العاده ای بر اساس حرکات دست بازیکن، مو به مو کپی و اجرا می شه! کاملا میلی متری حرکات دست رو با کارکتر بازی هماهنگ می کنه. :x

موافقم بازیش انقدر خوب هست که بخاطرش ارزش داره موشن پلاس خرید

البته موشن پلاس دقت چند برابر میکنه

از اونور زلدا ها wii واقعا محشرن

The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots

The Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots

از این ور زلدا ها گیم کیوب هم عالی هستن ( خودت گیم کیوب داری تجربشون کرد و البته بازیا گیم کیوب هم روی wii اجرا میشن )

The Legend of Zelda: Four Swords Adventures

The Legend of Zelda: Four Swords Adventures (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots

The Legend of Zelda: Collectors Edition

The Legend of Zelda: Collectors Edition (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots

The Legend of Zelda: Collector's Edition - Zeldapedia, the Legend of Zelda wiki - Twilight Princess, Ocarina of Time, Skyward Sword, and more

The Legend of Zelda: Ocarina of Time

The Legend of Zelda: Ocarina of Time Master Quest - Zelda Wiki

The Legend of Zelda: Ocarina of Time - Zeldapedia, the Legend of Zelda wiki - Twilight Princess, Ocarina of Time, Skyward Sword, and more

The Legend of Zelda: The Wind Waker ( نسخه ای که ریمیک شده برای wii u )

The Legend of Zelda: The Wind Waker (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots

حالا غیر از اینا زلدا ها گیم بوی ادونس . سوپر نینتندو و ...... هم روی wii میشه بازی کرد

تاپیک خوبیست . واسه منی که تا الان سمت wii نرفتم ، میتونه ایجاد انگیزه کنه . :bighug:

مرسی داداش :x

خیلی عالیه که تونستم کمکی کرده باشم

wii قیمتی نداره یه دست دوم در حد آکشو میتونی با 300 هزار بخری تازه پایینترم گیر میاد در حد یه psp دست دوم قیمت داره تازه دریایی از بازی ها عالی داره

غیر از بازیا خود wii بازیا گیم کیوب هم اجرا میکنه که کلی عنوان عالی داره

تازه کلی شبیه ساز داره wii با شبیه ساز بازیا ps1 . nintendo 64 . super nintendo و ....... هم اجرا میکنه

بازیا wii ware هم قشنگن

من حدود 50 تا گیم wii دارم هنوز کامل بازی نکردم .

چرا؟

هنوز wii داری؟ بازی میکنی باهاش؟

ممنون از تاپیک خیلی خوبت من خودم Wii دارم خیلی هم دوست میدارم منتها مشکلم گیر نیومدن بازیاشه. معمولا لینک دانلود هم خیلی براش کم پیدا میشه.

ممنون از تاپیک خیلی خوبت من خودم Wii دارم خیلی هم دوست میدارم منتها مشکلم گیر نیومدن بازیاشه. معمولا لینک دانلود هم خیلی براش کم پیدا میشه.

فدات عزیز :x

بازیاشو یا از آیدی delta 21 تو همین بازی سنتر بخر روی هر هارد هر بازی 700 تومن میفروشه اکه تعداد بالا بخوای ارزونترم میده

یا از این سایت بخر

لیست بازی های Wii

یا از این وبلاگ

فروش بازی های Wii فقط با 3000 تومان

آیدی fished هم بازی ها گیم کیوب میفروشه با قیمت خوب و ارزون یه تعداد بازی wii هم داره

دانلود از دوستایی که بازیا wii دانلود میکنن باید بپرسی faridsarvar همه بازیا wii خودش دانلود کرده

چنتا کاور کوچیک از بازیا wii

cover_small.jpg
cover_small.jpg
cover_small.jpg
cover_small.jpg

cover_small.jpg
cover_small.jpg
cover_small.jpg
cover_small.jpg

cover_small.jpg
cover_small.jpg
cover_small.jpg
cover_small.jpg

cover_small.jpg
cover_small.jpg
cover_small.jpg
cover_small.jpg

cover_small.jpg
cover_small.jpg
cover_small.jpg
cover_small.jpg

cover_small.jpg
cover_small.jpg
cover_small.jpg
cover_small.jpg

cover_small.jpg
cover_small.jpg
cover_small.jpg
cover_small.jpg

cover_small.jpg
cover_small.jpg
cover_small.jpg
cover_small.jpg

cover_small.jpg
cover_small.jpg
cover_small.jpg
cover_small.jpg

cover_small.jpg
cover_small.jpg
cover_small.jpg
cover_small.jpg

من قبلا حسی نسبت به نینتندو نداشتم ولی از وقتی 3DS خریدم فهمیدم نینتندو یعنی چی ولی متاسفانه توی ایران اصلا طرفدار نداره و مخصوصا توی شهر ما فکر نمی کنم کسی به جز من 3DS داشته باشه. فکر نمی کنم کسی بدونه نینتندو چیه یا کسی اصلا wii داشته باشه:(
بازی Xenoblade chrolins چطوره؟ من نسخه جدیدشو توی E3 دیدم به نظر جاب میاد. واقعا بازی های wii زیادن من فکر نمی کردم اینقدر بازی مولتی پلتفرم داشته باشه. در آخر ممنون بابت مطلب مفیدتون.

• Like
Reactions: ehsanservat
ممنون بابت تاپیک،توضیحات خیلی خوب و کامل هستن :)
wii واقعا کنسول فوق العاده ای بود،بازی های خیلی خیلی خوبی داشت(هم بازی های خود نینتندو و هم شرکت های دیگه) و دلیل موفقیتش هم همین بود به نظرم،برای هر نوع سلیقه ای بازی خوب داشت،Wii U هم کنسول خوبیه و اگه نینتندو ساپورتش ازش رو بیشتر کنه و بازی های بیشتری براش عرضه کنه حتما موفق میشه(که داره این کار رو میکنه!بازی های خیل خوبی براش معرفی شدن)
من خودم wii نداشتم ولی برای یه سری بازی های انحصاری (مخصوصا زلدا ها و super mario galaxy) از دوستان کنسول گرفتم و تمومشون کردم.

• Like
ممنون بابت تاپیک،توضیحات خیلی خوب و کامل هستن :)
wii واقعا کنسول فوق العاده ای بود،بازی های خیلی خیلی خوبی داشت(هم بازی های خود نینتندو و هم شرکت های دیگه) و دلیل موفقیتش هم همین بود به نظرم،برای هر نوع سلیقه ای بازی خوب داشت،Wii U هم کنسول خوبیه و اگه نینتندو ساپورتش ازش رو بیشتر کنه و بازی های بیشتری براش عرضه کنه حتما موفق میشه(که داره این کار رو میکنه!بازی های خیل خوبی براش معرفی شدن)
من خودم wii نداشتم ولی برای یه سری بازی های انحصاری (مخصوصا زلدا ها و super mario galaxy) از دوستان کنسول گرفتم و تمومشون کردم.

فدات عزیز :x

آره درسته کلا کنسولا نینتندو برای همه سلیقه ها بازی داره

پس تجربه بازی کردن با wii داری

من قبلا حسی نسبت به نینتندو نداشتم ولی از وقتی 3DS خریدم فهمیدم نینتندو یعنی چی ولی متاسفانه توی ایران اصلا طرفدار نداره و مخصوصا توی شهر ما فکر نمی کنم کسی به جز من 3DS داشته باشه. فکر نمی کنم کسی بدونه نینتندو چیه یا کسی اصلا wii داشته باشه:(
بازی Xenoblade chrolins چطوره؟ من نسخه جدیدشو توی E3 دیدم به نظر جاب میاد. واقعا بازی های wii زیادن من فکر نمی کردم اینقدر بازی مولتی پلتفرم داشته باشه. در آخر ممنون بابت مطلب مفیدتون.

قبلا هم چند نفری میشناختم اصلا خوششون نمیومده از نینتندو ولی برای تفنن و تجربه کنسول جدید کنسولا نینتندو خریدن عاشق کنسولا نینتندو شدن و الان فن ها نینتندو هستن

کلا تاجرا به فکر سودن مثلا میدونن مردم سونی بیشتر میشناسن میرن وسایل سونی میارن ریسک نمیکنن برای بقیه کنسولا

همینجا خیلی ها wii داشتن و دارن اما چون سنشون بالا رفته و دغدغه ها زندگی دارن دیگه به ندرت میان بازی سنتر یا نمیان خیلی ها هم بخاطر جو ستیزه جو بازی سنتر دیگه این فروم نمیان برو تاپیک ها قدیمی wii ببین چقدر آدما مختلفی wii داشتن ولی الان نیستن مثلا دیگه از 2012 فعالیت نکردن یا از 2008

نمونه اش تیک تاک . پی اس پی باز . عادل و خیلی ها دیگه

بازی Xenoblade chrolins بازی خیلی قشنگیه حتما بازیش کن از دستش نده بعد بازی the last story هم بازی کن محشره

wii انقدر بازی خوب داره که تا 4 سال دیگم یه سره بازی کنی بازی کم نمیاری

مرسی لطف داری

داداش من wii ندارم و الان همش میخوام خرج 3DS ام کنم:d
یه چیزی میگم شاید خیلی ها بدشون بیاد ولی من بازی Luigi mansion روی 3DS رو با هیچ بازی ای عوض نمی کنم. نمی دونم چرا ولی یه حس خاصی نسبت این بازی دارم.از یه سری بازی های وی هم خیلی خوشم میاد اگه فرصتی شد حتما وی رو هم میخرم. سبک بازی
Xenoblade chrolins چیه؟

• Like
داداش من wii ندارم و الان همش میخوام خرج 3DS ام کنم:d
یه چیزی میگم شاید خیلی ها بدشون بیاد ولی من بازی Luigi mansion روی 3DS رو با هیچ بازی ای عوض نمی کنم. نمی دونم چرا ولی یه حس خاصی نسبت این بازی دارم.از یه سری بازی های وی هم خیلی خوشم میاد اگه فرصتی شد حتما وی رو هم میخرم. سبک بازی
Xenoblade chrolins چیه؟

میدونم از پلتفمرهایی که انتخاب کردی معلومه

اما قیمتی نداره wii مفته واقعا با 300 هزار میشه یه wii که با آک فرقی نداره خرید اگه یکمی خط و خش و .... داشته باشه ارزونترم میشه پیدا کرد

بازی Luigi mansion نسخه 1 من 12 سال پیش روی گیم کیوب بازی کردم یادش بخیر عجب بازی بود نسخه 2 هم روی 3ds اومده که من بازی کردم واقعا خوب بود

فقط به سلیقه گیمر بستگی داره چون بعضیا کنسول دستی ترجیح میدن و بعضیا کنسول خونگی ترجیح میدن مثلا میخوان کنسول به TV حداقل 21 اینچی وصل کنن بازی کنن و چند نفره بازی کنن و بعضیا میخوان کنسول پرتابل داشته باشن صفحه اش مثلا 4 اینچ باشه هر جا بتونن باهاش بازی کنن هر دو نوع کنسول لذت وصف ناشدنی دارن

این اطلاعات بازی Luigi mansion نسخه گیم کیوب که میشه روی wii بازی کرد

Luigi's Mansion (GCN / GameCube) News, Reviews, Trailer & Screenshots

Luigi's Mansion (GameCube) Review - Nintendo Life

درباره بازی Xenoblade Chronicles

Xenoblade Chronicles (Wii) News, Reviews, Trailer & Screenshots

Xenoblade Chronicles (Wii) Review - Nintendo Life

ممنون بابت تاپیک
:x اطلاعاتت جامع و کامل بود.
تو نسل قبل که نتونستم وی بخرم الان هم وقتش رو ندارم ولی مطمئنم هر وقت این کنسول رو بخری بازی هاش مثل روز اول عرضه لذت بخشه.
فقط نگاه کردن به کاور بازی هاش واسه من کافیه چه برسه به این که تجربشون هم کنم
ولی اگه وی یو هک بشه بازی های وی رو هم اجرا می کنه با بازی های خودش چی میشه
واااااااااای:-o

• Like
ممنون بابت تاپیک
:x اطلاعاتت جامع و کامل بود.
تو نسل قبل که نتونستم وی بخرم الان هم وقتش رو ندارم ولی مطمئنم هر وقت این کنسول رو بخری بازی هاش مثل روز اول عرضه لذت بخشه.
فقط نگاه کردن به کاور بازی هاش واسه من کافیه چه برسه به این که تجربشون هم کنم
ولی اگه وی یو هک بشه بازی های وی رو هم اجرا می کنه با بازی های خودش چی میشه
واااااااااای:-o

فدات داداش

یادمه میخواستی wii بخری بخاطر بازی kirby epic yarn اما مشکلی پیش اومد نشد

آره واقعا من بازیاشو بازی کردم ولی دلم میخواد دوباره بازی کنم ارزش بازی چند باره دارن

عالیه ولی پول خریدش نیست

آقا تاپیک خوبی داری. همینجوری ادامه بده. هر چی باشه یه سری از آدم ها هستن که هنوز هم دوست دارن از کنسول های قدیمی خصوصا وی اطلاعات کسب کنن. من خودم نتونستم نسل قبل وی بگیرم. ولی از نینتندو کنسول های Nes و Snes و ds رو داشتم. اون دوتا رو خیلی وقت پیش ها فروختم ولی دی اس رو هنوز دارم و گاهی بازی می کنم. بعضی بازی های وی مثل توایلایت پرنسس و زنو بلید کرونیکلز رو هم با شبیه ساز دلفین بازی کردم. هر چند می دونم لذت بازی با خود کنسول یه چیز دیگه است. کلا کنسول های نینتندو دوست داشتنی هستن و بازی هاش گیم پلی خوبی دارن

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or