اتفاقا فقط به خاطر بازی zelda skyward sword موشن پلاس هم برای wii خریدم چون این بازی بدون موشن پلاس اجرا نمیشه. حرکات شمشیر تو این بازی توسط موشن پلاس به طور خارق العاده ای بر اساس حرکات دست بازیکن، مو به مو کپی و اجرا می شه! کاملا میلی متری حرکات دست رو با کارکتر بازی هماهنگ می کنه.
تاپیک خوبیست . واسه منی که تا الان سمت wii نرفتم ، میتونه ایجاد انگیزه کنه . :bighug:
من حدود 50 تا گیم wii دارم هنوز کامل بازی نکردم .
ممنون از تاپیک خیلی خوبت من خودم Wii دارم خیلی هم دوست میدارم منتها مشکلم گیر نیومدن بازیاشه. معمولا لینک دانلود هم خیلی براش کم پیدا میشه.
ممنون بابت تاپیک،توضیحات خیلی خوب و کامل هستن
wii واقعا کنسول فوق العاده ای بود،بازی های خیلی خیلی خوبی داشت(هم بازی های خود نینتندو و هم شرکت های دیگه) و دلیل موفقیتش هم همین بود به نظرم،برای هر نوع سلیقه ای بازی خوب داشت،Wii U هم کنسول خوبیه و اگه نینتندو ساپورتش ازش رو بیشتر کنه و بازی های بیشتری براش عرضه کنه حتما موفق میشه(که داره این کار رو میکنه!بازی های خیل خوبی براش معرفی شدن)
من خودم wii نداشتم ولی برای یه سری بازی های انحصاری (مخصوصا زلدا ها و super mario galaxy) از دوستان کنسول گرفتم و تمومشون کردم.
من قبلا حسی نسبت به نینتندو نداشتم ولی از وقتی 3DS خریدم فهمیدم نینتندو یعنی چی ولی متاسفانه توی ایران اصلا طرفدار نداره و مخصوصا توی شهر ما فکر نمی کنم کسی به جز من 3DS داشته باشه. فکر نمی کنم کسی بدونه نینتندو چیه یا کسی اصلا wii داشته باشه
بازی Xenoblade chrolins چطوره؟ من نسخه جدیدشو توی E3 دیدم به نظر جاب میاد. واقعا بازی های wii زیادن من فکر نمی کردم اینقدر بازی مولتی پلتفرم داشته باشه. در آخر ممنون بابت مطلب مفیدتون.
داداش من wii ندارم و الان همش میخوام خرج 3DS ام کنم:d
یه چیزی میگم شاید خیلی ها بدشون بیاد ولی من بازی Luigi mansion روی 3DS رو با هیچ بازی ای عوض نمی کنم. نمی دونم چرا ولی یه حس خاصی نسبت این بازی دارم.از یه سری بازی های وی هم خیلی خوشم میاد اگه فرصتی شد حتما وی رو هم میخرم. سبک بازیXenoblade chrolins چیه؟
ممنون بابت تاپیک اطلاعاتت جامع و کامل بود.
تو نسل قبل که نتونستم وی بخرم الان هم وقتش رو ندارم ولی مطمئنم هر وقت این کنسول رو بخری بازی هاش مثل روز اول عرضه لذت بخشه.
فقط نگاه کردن به کاور بازی هاش واسه من کافیه چه برسه به این که تجربشون هم کنم
ولی اگه وی یو هک بشه بازی های وی رو هم اجرا می کنه با بازی های خودش چی میشه
واااااااااای:-o