دوستان یکی کمک کنه اینارو نمیتونم بکشم نمیتونم بکشمشون
اینجام ببین
Snow همچنان پیش سارا مانده و قاطعانه تلاش میکند تا او را از سطح دریاچه جدا کند. او هیچ تردیدی به خود راه نمیدهد. گرچه آنها السی هستند ولی هیچوقت دشمن Cocoon نخواهند بود. او معتقد است که باید هیولای Ragonark را نابود کنند و سرزمینشان را نجات دهند. گروه زیادی از سربازان PSICOM به او حمله میکنند. Snow یکه و تنها در مقابل انها میایستند و مبارزه میکند ولی سرانجام خسته و بیحال میشود. در این هنگام ناگهان اتفاق عجیبی رخ میدهد. علامت السی او پر رنگ میشود. خواهران دوقلوی شیوا( Shiva) در مقابل او ظاهر میشوند و براحتی تمام سربازان PSICOMرا نابود کرده و سپس وارد مبارزهای نفسگیر با Snow میشوند. Snow بالاخره آنها را شکست میدهد و خواهران Shiva در کنترل و اختیار او قرار میگیرند.
خواهران شیوا بهم جادو دووم میزنن بعد شماره معکوس میندازه بعد میمیرم
دوستان یکی کمک کنه اینارو نمیتونم بکشم نمیتونم بکشمشون
اینجام ببین
Snow همچنان پیش سارا مانده و قاطعانه تلاش میکند تا او را از سطح دریاچه جدا کند. او هیچ تردیدی به خود راه نمیدهد. گرچه آنها السی هستند ولی هیچوقت دشمن Cocoon نخواهند بود. او معتقد است که باید هیولای Ragonark را نابود کنند و سرزمینشان را نجات دهند. گروه زیادی از سربازان PSICOM به او حمله میکنند. Snow یکه و تنها در مقابل انها میایستند و مبارزه میکند ولی سرانجام خسته و بیحال میشود. در این هنگام ناگهان اتفاق عجیبی رخ میدهد. علامت السی او پر رنگ میشود. خواهران دوقلوی شیوا( Shiva) در مقابل او ظاهر میشوند و براحتی تمام سربازان PSICOMرا نابود کرده و سپس وارد مبارزهای نفسگیر با Snow میشوند. Snow بالاخره آنها را شکست میدهد و خواهران Shiva در کنترل و اختیار او قرار میگیرند.
خواهران شیوا بهم جادو دووم میزنن بعد شماره معکوس میندازه بعد میمیرم
سلام
من بعد مدت ها اومد این بازی رو بازی کنم ولی بدجوری زد تو حالم.
تو DVD 2 بازی رسیدم به اونجایی که سامونه او سیاه پوسته(زس) ظاهر میشه و باید به کمک اون دختره(وانیل) شکستش بدم.
من این کارو کردم بعد تو فیلم بازی نشون داد که زس خودکشی میکنه و نیروهای ساکتوم اونو میزارن تو یه تابوت وبه همراه دخره میبرن.
بعد که صفحه لودینگ بازی میاد لود تموم نمیشه همینجوری رو صفحه ی لودینگ میمونه.
لطفا کمک کنید من میخام این بازی رو تمومش کنم.
---------- نوشته در 07:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:21 PM ارسال شده بود ----------
یکی نیست به من کمک کنه؟؟؟؟