Tehanu کاربر سایت Jun 22, 2010 #47 سلام... یه زحمت داشتم : من تاپیک مشکلات این بازی رو پیدا نکردم میشه لینکشو بذارید . شدیدا بهش نیاز دازم مرسی
سلام... یه زحمت داشتم : من تاپیک مشکلات این بازی رو پیدا نکردم میشه لینکشو بذارید . شدیدا بهش نیاز دازم مرسی
TOP Game کاربر سایت Sep 4, 2010 #50 سلام مهدی جان. مقالت عالی بود. با این حال که مدتی از عرضه بازی میگذره ولی بازم ارزش آپدیت شدن رو داره. اگه وقت کردی حتما این کارو انجام بده. مرسی
سلام مهدی جان. مقالت عالی بود. با این حال که مدتی از عرضه بازی میگذره ولی بازم ارزش آپدیت شدن رو داره. اگه وقت کردی حتما این کارو انجام بده. مرسی
F faron کاربر سایت Oct 18, 2010 #51 سلام.من یه تازه واردم ممنون از پستتون لطفا ادامه ی داستان را هم بزارید
siamaksakety کاربر سایت Dec 2, 2010 #52 واقعا عالی داستان رو توضیح داده کاش دیسک 3 رو هم تعریف میکرد حاضرم پول بدم تا ادامه داستان رو بخونم
bluestar کاربر سایت Jan 31, 2011 #53 تاپیک رو از زیر خاک در اوردم! هیچکس داستان رو ادامه نمیده؟!!( واقعا حیف میشه)
mhn123 کاربر سایت Feb 24, 2011 #56 اگه امکانش هست داستنو ادامه بدید من از فاینال فانتازی 7 برای ps1 دارم بازی میکنم اما داستانو هیچ کدومو نفهمیدم
اگه امکانش هست داستنو ادامه بدید من از فاینال فانتازی 7 برای ps1 دارم بازی میکنم اما داستانو هیچ کدومو نفهمیدم
III Ashkan III کاربر سایت Mar 5, 2011 #57 دمت گرم خیلی عالی بود. اگه ادامه بدی که دیگه دمت رو بخاری:d
bahramffx دو حلقه کاربر سایت Mar 25, 2011 #58 سلام مهدی جان آقا چی شد پس از زیر کوه در اوردم تاپیک رو حال میکنین ولی جدی حیف شد ادامه ندادین
H hamid_sainter کاربر سایت Apr 3, 2011 #60 من تازه تموم کردم فکر میکنم اون اقایی که زحمت کشیدن داستانو گذاشتن بهتره تکلیف بچه ها رو روشن کنه بالا خره انتظار تا کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تازه تموم کردم فکر میکنم اون اقایی که زحمت کشیدن داستانو گذاشتن بهتره تکلیف بچه ها رو روشن کنه بالا خره انتظار تا کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟