Soheil.shakeri
کاربر سایت
دو تاش تو غار هستشسلام دوستان عزیز
من تو مرحله دوم گیر کردم . یعنی بعد از اینکه رادار و خاموش میکنم بعدش میام سوار ماشین میشم میرم تو یه کلبه خرابه اونجایی که یه گراز و میکشم بعد از اون که این قسمتم تموم میشه میرم سمت علامتی که نشون میده تو نقشه چنتا علامت الماس ( جعبه شانس ) هستش که 2 تاشون نمیتونم پیدا کنم یه خورده ام که دور میشم میگه از محدوده داری خارج میشی .
خواهشاً یه کمکی بکنید الان 3 روز گیر کردم نمیفهمم چیه . اون 2 تا الماس تو جنگل .
وسیله بازیت چیه؟ ایکس باکس هستش؟سلام دوستان
چطوری تو بازی farcray3 بمب پرتاب کنم.
منم اونا رو پیدا نکردم
حالا مگه چهار تا خنزل پنزل چیه که به خاطرش خودتو اذیت می کنی؟
سلام باید بری تو مپ با کلید ام بعدش روی کلمه زرد دوبار کلیک کن بعد اوکی بزن تا با fast travel با سرعت انتقالت بدهپس چجوری اونجا رو رد کنم از هر طرف میرم از محدوده بازی خارج میشم و گیم آور میشم . ؟
سلام خوبید من تو تو قسمت black gold که با کمک Sam Becker میریم و بمب گذاری میکنیم گیر دارم همه بمب ها را فعال میکنم بعد سوار ماشین میشم میرم به جایی که گفته پارک میکنم بعد سم نیره داخل و همه ارتش به ما حمله میکنند بعد اونارو که کشتم یه چیز انگلیسی مینویسه بالا نمیدونم بیاید چیکار کنمدر این موضوع راهنمای کامل بازی FARCRY 3 قرار میگیرد پس اگر دوستان سوال دارن بپرسن من حودم بازی رو تمام کردم امیدوارم بتونم کمکی کنم
داداش باید بزنی همه چی رو بسوزونی خودشون هم آتیش میگیرنکسی کمکم نمیکنه؟