منظورت همون ناو یخ زدستبا سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی.
من نسخه ی Crysis : Warhead رو هم اکنون بازی می کنم و من در این بازی در مرحله ی Frozen Paradise به یک ناو رسیده ام که به هیچ وجهی نمی تونم اونجا رو رد کنم!
اگر کسی اطلاعاتی دارد ما را نیز راهنمایی کند؟!
آره دیگه دوست عزیز!!!منظورت همون ناو یخ زدست
من که چیزی متوجه نشدم هل هلی نوشتی اونجا کنار کشتی یا وسط روی باند کشتی در ضمن همه جا آتش گرفته وجنگ هست هیچ دریچه ای هم نیست البته چند تا در همونجا که میگی نرده هست ولی همشون بستس مرسیتقريبا وسطاي كشتي ميشه بايد از محل جنگ فاصله بگيري و چجلو بري تا به يه جور نرده برسي!(البته فكر كنم قبلش بايد يه تعدادشونو بگي درست يادم نيست ولي هموي جا وسط كشتيه
نه هنوز غول نکشتم اگه کشته بودم که بازی تمام شده بود رفقا هم که دارن با اسکاتها میجنگند منم همچنان دنبال راه که برم پایین کشتیحتی به آبم زدم نشدشرمنده اگه بد توضيح دادم گفتم كه من اونجا گير نكردم و تازه ماله خيلي وقت پيشه!ببين كشتي كه خيلي بزرگه اگه از محل اتيش دور بشي و به قسمت جلو كشتي حركت كني بايد اون جايي رو كه ميگم پيدا كني!تازه بايد يه سري كارا انجام بدي تا دوستات برن اونجا و بتوني از اسانسور بري پايين!!!!نميدونم چرا هنوز اونجان ولي فكر كنم بايد اون غول بزرگ رو بكشي تا بتوني ادامه بدي!(اصلا غول رو كشتي ديگه؟)