دوست عزیز باید وقتی روی هلیکوپتر قفل کنی که نتونه بره پشت انبار برای این کار برو پشت تراکتوری که در سمت راست کنار کامیونه قرار بگیر وقتی اومد جلوت با موشک انداز روش قفل کن بعد بزنش در این صورت نمیتونه بره پشت انبار یا به موشک جا خالی بده.سلام دوستان
در مرحله Hunted وقتی میرسی به انبار و استینگرو بر میداری نمیتونم هلیکوپترو بزنم
هر کاری میکنم Lock نمیشه روی هلی کوپتر!!
لطفا کمک کنید
دوست عزیز باید وقتی روی هلیکوپتر قفل کنی که نتونه بره پشت انبار برای این کار برو پشت تراکتوری که در سمت راست کنار کامیونه قرار بگیر وقتی اومد جلوت با موشک انداز روش قفل کن بعد بزنش در این صورت نمیتونه بره پشت انبار یا به موشک جا خالی بده.
موفق باشی
دوست عزیز ببخشید اشتباه از من بود این قسمتو با یه جای دیگه اشتباه گرفتم الان هم این مرحله رو ئاشتم بازی میکردم .اگه استینگر موشک رو پرتاب کنه مشکل از بازی نیست چون اگه به هلیکوپتر نزدیک نباشی هلیکوپتر سپر منحرف کننده خودش رو فعال میکنه و شما نمیتونی اون رو بزنی باید بهش نزدیک باشی ولی اگه استینگر رو هلیکوپتر قفل نشد دو تا علت داره 1 این که شما باید هلیکوپتر رو به مدت 3 ثانیه روی سایت اتشت نگر داری تا رو اون قفل بشه که ممکنه این کار رو نکرده باشی2این که مشکل از بازی میتونه باشه این مرحله رو رستارت کن از اول برو درست میشه.سلام ممنون از پاسخت
توی اون اصلا تراکتور نداره!! فقط 2 تا کامیون هست و یه وانت!
مشکل من اینه که اصلا استینگرم قفل نمیکنه که بخوام شلیک کنم!!
مشکل اول شما اینه که باید کل act1رو با هارد بری تا بنویسه هارد ولی اگه مثلا میخوای بدونی که مرحله 1 رو با هارد رفتی برو تو act1ومرحله 1حتما مینویسهcompleted hardined.سلام.من یه بار بازی رو روی regular تموم کردم اما الآن هر مرحله ای رو که روی hard تموم میکنم بازم توی mission select مینویسه که مرحله رو روی regular تموم کردی.مشکل چیه؟
در ضمن در مورد اون سگا هم فکر نکنم این طور باشه که میگین.من وقتی از کنارشون رد میشم اصلآ بهم کاری ندارن.وقتی هم که نزدیک چرخ و فلک دشمنا میان طرفت فقط به اونا حمله میکنن. طوی نقشه هم اونا رو با فلش سبز نشونشون میده.
یه چیز دیگه هم هست میشه بگین چطور اون تله های انفجاری رو کار میزارین؟
سلامبا سلام .من تویه اون مرحله موشکها گیر کردم .ما سه نفری وارد مخفی گاه موشکا میشیم بعد 9-10 دقیقه زمان میده که من هفت دقیقه مونده به پایان زمان میرسم به اون اتاقی که یه در گرد داره من واون سربازه دگه داخل میشیم ولی کاپیتان دم در وایستاده و حی به یکی که نمیدونم کیه اشاره میکنه بیا . من هرکاری کردم نفهمیدم باید چکار کنم >بعدم زمان تموم میشه دوباره باید بازی کنم... منو راهنمایی کنید
سلام
درست نفهمیدم کجا گیر کردی ولی روی میزا رو نگاه کن یه کیبورد هست که باید با دکمه shift یه چیزیو غیر فعال کنی؟
اگه من اشتباه کردم یه عکس از اونجایی که گیر کردی بذار شاید کارت راه افتاد!