راهنمای فارسی Trucha

• Thread starter Thread starter UBI
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنون از راهنمایی خیلی خوبتون :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
فقط یه سوال داشتم :
اونجایی که باید با key.bin جدید رو برای اون دو تا فایل .des بسازیم ، برای فایل
IOS21-64-v???.des تو برنامه ی keyfinder تو پنجره ی MD5 HASH همون عددی که گفته بودید رو زدم . برای RVL-WiiSystemmenu-v???.des هم همون عددو بزنم یا اون که زیره کادر نشون داده بود ؟:confused:

ممنون از راهنمایی خیلی خوبتون :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
فقط یه سوال داشتم :
اونجایی که باید با key.bin جدید رو برای اون دو تا فایل .des بسازیم ، برای فایل
IOS21-64-v???.des تو برنامه ی keyfinder تو پنجره ی MD5 HASH همون عددی که گفته بودید رو زدم . برای RVL-WiiSystemmenu-v???.des هم همون عددو بزنم یا اون که زیره کادر نشون داده بود ؟:confused:
احتیاجی به این کارا نیست. به چهارمین پست از صفحه قبلی که توسط آقا میلاد نوشته شده دقت کن. کارت راه می افته.

دست همگی درد نکنه فقط من یه مشکلی دارم وقتی با DesWaD اون دو تا فایل Wad رو باز می کنم بایه error مواجه میشم : I/O Error 103 مشکل از چیه ؟
:arrowd:
احتیاجی به این کارا نیست. به چهارمین پست از صفحه قبلی که توسط آقا میلاد نوشته شده دقت کن. کارت راه می افته.

اون key ها که میلاد گذاشته رو دانلود کن؛ لازم نیست که دیگه اون مراحل رو بری... ;)

دست همگی درد نکنه فقط من یه مشکلی دارم وقتی با DesWaD اون دو تا فایل Wad رو باز می کنم بایه error مواجه میشم : I/O Error 103 مشکل از چیه ؟
:arrowd:
روی تنها دکمه برنامه کلیک کنید و فایل "IOS21-64-v???.des" را باز کنید . ( دقت کنید فایل WAD. رو باز نکنید. )
اولا اونجا نباید دوتا فایل wad. رو باز کنی. باید یه فایلی که تو مایه های اسم "IOS21-64-v???.des" رو باز کنی.
دوما همونطور که دوست عزیزمون گفت:
اون key ها که میلاد گذاشته رو دانلود کن؛ لازم نیست که دیگه اون مراحل رو بری... ;)
و یا
/:)

بالاخره بعد از چند ماه انتظار باکمک بچه های گل BC من هم موفق شدم SMG رو درست کنم هم 001 رو ورداشتم و هم EN کردمش باید از چند نفر تشکر ویژه کنم :
1. از UBI جان به خاطر راهنمای فارسی Trucha
2. از میلاد جان برای wiikeyset ها
3. از mamii جان به خاطر اون سه تا فایل زبان SMG
4. و از آقا بهنام برای اینکه همیشه به سوالام جواب درست میده :cheesygri
مثل همیشه دو سوال هم داشتم :
1. می خواستم Image بازی Trauma Center : NB رو با Trucha باز کنم ولی وقتی Image رو باز کردم برنامه هنگ کرد دلیلش چی بود ؟

آخرین ویرایش:
1. می خواستم Image بازی Trauma Center : NB رو با Trucha باز کنم ولی وقتی Image رو باز کردم برنامه هنگ کرد دلیلش چی بود ؟
دقیقا برای من هم اینطوری شد! فکر کردم ISO من خرابه، اما دیگه مطمئن شدم که کار نمکینه!

من بعد از SMG و RE همین Trauma Center رو امتحان کردم خیلی حالم گرفته شد؛ نمیدونم دلیلش چیه...

دقیقا برای من هم اینطوری شد! فکر کردم ISO من خرابه، اما دیگه مطمئن شدم که کار نمکینه!

من بعد از SMG و RE همین Trauma Center رو امتحان کردم خیلی حالم گرفته شد؛ نمیدونم دلیلش چیه...
بهتره ایمیج رو با WUI هم باز کنید ببینید مشخصات رو درست میزنه یا نه

سلام
من super mario galaxy رو که ماله j گرفتم و دستگاه خودمم J است.
دستگاهو آپدیت کرد ولی خود بازی که میزدم اجرا شه ارور 001 میداد.
ولی بازی های دیگه رو اجرا میکرد.حالا چکار کنم؟:((

سلام
من super mario galaxy رو که ماله j گرفتم و دستگاه خودمم J است.
دستگاهو آپدیت کرد ولی خود بازی که میزدم اجرا شه ارور 001 میداد.
ولی بازی های دیگه رو اجرا میکرد.حالا چکار کنم؟:((

سلام دوست عزیز.
چندتا کار باید انجام بدی:
1.صفحه قبل رو کامل و با دقت می خونی تا بتونی با trucha کار کنی و فایل ها رو دستکاری کنی.
2.بعد که صفحه قبل رو کامل کامل خوندی و کارهایی که گفته بود رو هم کردی. میری با نرم افزار Imgburn یه ISO ازش میگیری. با نرم افزار های دیگه نمیشه، زحمت نکش. بعد ISO رو با trucha باز میکنی. تو پارتیشن دوم میگردی فایلی به نام Main.dol رو پیدا می کنی. روش کلیک راست میکنی extract رو میزنی. بعد میری با نرم افزاری به نام GenericWiiPatcher (شرمنده الان لینکش رو ندارم) اون Main.dol رو باز میکنی و ارور 001 رو برمیداری(راحته، نرم افزار رو که باز کنی همه چی واضحه) و save میکنی. بعد با همون trucha فایل main.dol رو که دستکاری کردی رو قبلی جایگزین(replace) میکنی. بعد ISO رو میبندی و بعدش هم نرم افزار trucha رو هم به همین ترتیب. ISO رو رایت می کنی و از بازی که به خاطر ریجن کنسولت و بازی ژاپنیه لذت میبری. آموزش انگلیسی کردن هم صفحه قبل. هر جا گیر کردی بگو....:cheesygri

آقا دستت درد نکنه.فقط trucha رو دان کنم؟بعد زبونه هر بازی رو میشه تغییر داد ؟چه نرم افزار خوبیه.;)
راستی دیسک رو که میزارم تو PC نمی خونه چرا؟:(

آخرین ویرایش:
فقط trucha رو دان کنم؟بعد زبونه هر بازی رو میشه تغییر داد ؟چه نرم افزار خوبیه.
شما گفتی 001 من هم گفتم چه جوری درستش کنی. قضیه تغییر زبون یه چیز دیگست.... البته trucha یه قسمتی از کاره که برات فایل های مورد نظر رو استخراج یا جایگزین میکنه. صفحه قبل رو با دقت و کامل(تمام پست ها) دوباره مطالعه کن. هرجا گیر کردی بیا سوالت رو بپرس...:cheesygri
موفق باشی.
این main.dol ـش رو اگه خواستین گذاشتم اینجا: http://www.mediafire.com/?yi9oozoewoh
ممنون از فایل، هر وقت بازی رو گرفتم امتحانش می کنم.
راستی میتونی ببینی تو شاخه Root پارتیشن دوم فایلی به نام Okami.dol هست یا نه؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or