سرو سبز 2
کاربر سایت
خوب درحال حاضر هزینه کپی خورکردن با برد کبری چقدر درمیاد؟
ربطی به فریمویر دستگاه نداره؟
کسی که فریمور بالایی داره و نرم افزاری نمیتونه میره و کبرا اودی میزنه.
قیمتش هم 270 تومن میشه(ایرج شاپ و مرتضی رحمانی).
خوب درحال حاضر هزینه کپی خورکردن با برد کبری چقدر درمیاد؟
ربطی به فریمویر دستگاه نداره؟
سوال.
1.ps3 fat بخرم یا ps3 slim ؟
2.هردوش کپی خور هستش یا نه؟
3.حافظه داخلی بالا لازمه بگیرم یا حافظه کم هم کافیه؟مثلا fat 40gb
من ايكس باكس دارم ميخواستن ps3 بگيرم ، ولي شناختب ندارم از هر كسيم مي پرسم يه چيزي ميگه .
در كل fat بهتره يا اسليم ؟
از كجا بفهم كپي خور هست يا نه ؟
يه fat گيرم اومده ٨٠ گيگ ورژن ٣.٥٥ اورجينال قيمت ٧٠٠
يه اسليم هم گيرم اومده ١٦٠ گيگ كپي خور قيمت ١،١٠٠
كدوم بهتره هزينه كنم ؟
اصلاً ارزش داره ايكس باكس رو بدم كاركرده ps3 بگيرم ؟
هم Fat خوبه و هم Slim ولی توی Slim مصرف برق پایین تره.فکر نکنید slimبخرید اره دیگه بازی ها با کیفیت و گرافیک بیش تری اجرا میشند.
شما ببین ps3 خریدی میخوای کپور خور استفاده کنی یا اورجینال.اورجینال برای کسی هست که میخواد انلاین بزنه و بازی اوریجنال میخره کپی خور هم کسی که میخواد حالت داستانی بره
شما اگر Fat رو بخری و بخوای کپی خورش کنی باید حدود 200 تومن پول بدی تا برات کپی خور کنند.
روی x360 یه سری بازی های انحصاری هست که روی ps3 نیست و برعکس.به نظرم شما بازی های انحصاری ps3 رو امتحان کنی مطمینم که برای خرید کنسول ps4 بیشتر راغب میشی
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
1_هیچ فرقی نداره بالا هم توضیح دادم فقط مصرف برق اما چون slim جدیدتره همه ترجیح میدند slim بخرندسوال.
1.ps3 fat بخرم یا ps3 slim ؟
2.هردوش کپی خور هستش یا نه؟
3.حافظه داخلی بالا لازمه بگیرم یا حافظه کم هم کافیه؟مثلا fat 40gb
کنسول کپی خور باشه بعله میشه انلاین بازی کرد تا زمانی که سونی شناسایی نکنه شناسایی کنه بن و باید بری از این ایدی جایگزین ها بخریدوستان من میخوام Xbox رو بفروشم یه PS3 بخرم . میخواستم بدونم کنسول هر کپیخوری باشه میشه بدون بن شدن انلاین بازی کرد ؟!
اگه زود تر جواب بدید ممنون میشم چون امروز شاید برم برای خرید
میگم منهنوز مطمئن نشدم که با آپدیت 4.43 هم میشه به راحتی آنلاین بازی کرد یا نه! تو پست اول نوشته نمیشه! تو یک کلام میشه به راحتی با آخرین آپدیت اکثر بازیها رو به راحتی انلاین بازی کرد یا نه !؟
ممنون
1_هیچ فرقی نداره بالا هم توضیح دادم فقط مصرف برق اما چون slim جدیدتره همه ترجیح میدند slim بخرند
2_بعله فقط باید ببینی میشه کپی خور کرد یا نه.کنسول رو میشه هم نرم افزاری و هم سخت افزاری کپی خور کرد.
3_حافظه متوسط 80 گیگ کافیه شما ببین مثلا هارد 500 گیگ میگیری بنداز روش ولی ببین به کارت میاد؟
کنسول کپی خور باشه بعله میشه انلاین بازی کرد تا زمانی که سونی شناسایی نکنه شناسایی کنه بن و باید بری از این ایدی جایگزین ها بخری
اخرین اپدیت کنسول منظورته؟شما کنسول رو اپدیت کن برو انلاین بازی کن.تموم
از چه طریقی ممکنه شناسایی کنه؟ نوع بازی یا گشت ماهیانه یا .. و کلا ریسکش تا چه حده ؟ الان خودت آنلاین راحت بازی میکنی ؟ بچه های ایرانی هم پاکار هستن اونجا ؟
سلام دوست عزیز ps3 slim 160 بهترینشه قیمتش هم 950 تومانه ولی بخوای کپی خور کنی و بازی و ... بریزی حدود 1400 تومان میشه بازی ارکید اجرا نمیکنه هک سخت افزاری بهتره انلاینم بازی نکنسلام به همه دوستان
من تو فكر خريد يه ps3 افتادم ولي هيچي ازش نميدونم ممنون ميشم راهنمايم كنين كه چه مدلي خوبه و قيمتش چنده چجور بازيهايي رو به شكل كپي خور اجرا ميكنه؟بازي هاي اركيد رو هم اجرا ميكنه؟ - هك سخت افزار بهتره يا نرم افزاري؟
انلاينم نميرم