راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقای تکاوچ چرا اینجا جواب نمیدی؟ کار عجیب غریبی که نمیکنی, اونایی که کنسول رو هک میکنن اطلاعاتشون رو روی weblog هاشون میذارن ولی شما که فقط از نتیجه کار اونا استفاده میکنی ...
به هر حال.

دوستان علت اینکه اینجا چیزی نمی گم کمبود وقت است
شماره هم 66717132 هست یه تلفن که وقتی از دوستان نمی گیره

درضمن من هیچ کار عجیب غریبی نمی کنم فقط سفارش دادم برام چیپ آوردن آنهم تعداد محدود حالاهم دارم می فروشم گفتم هر کس خواست بهش بدم
مدچیپها هم ویکی هست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: che-jaleb
همین وقتی که گذاشتی این 2تا پست رو زدی رو با وقتی که برای هرکس میخوای تک تک جواب تلفن بدی رو جمع بزن و مقایسه کن با وقتی که یکبار همرو اینجا توضیح میدی. پس مشکل وقت نیست.
-----
ضمنا با Wiikey کنسول به صورت ناقص Region Free میشه و نه بطور کامل.

درسته اگه میشه بیا اینجا یک توضیح کلی بده که نخوای جواب یه عالمه تلفن را بدی...
چند میگیرید کپی خور می کنید ؟
خود کنسول را هم می فروشید ؟
بازی هاش چنده؟

ضمنا با Wiikey کنسول به صورت ناقص Region Free میشه و نه بطور کامل.
بله درمورد همه‌ی modchipهای فعلی Wii که در حقیقت DriveChip هستن همینطوره و گمان نمیکنم در آینده هم با این نوع چیپها اصلا بشه ۱۰۰درصد region-free کرد.
تا جایی که من میدونم وضعیت region-free در Wii به این صورته که یا قبل از رایت(burn) کردن دیسک با ابزارهای مربوطه کد region دیسک رو تغییر بدیم یا با هر region-ی که هست رایت کنیم و داخل Wii بذاریم و modchip به صورت موقت همینکارو بکنه. اینکار ممکنه درمورد خیلی از بازیها جواب بده ولی در عین حال برای خیلیها هم جواب نمیده، چون خود بازی هم ممکنه وابستگیهایی به region داشته باشه.
اگر اشتباه نکنم این مشکل درمورد اجرای بازیهای GameCube روی Wii وجود نداره و صرف نظر از مشکل صدا که با بعضی از چیپها از جمله Wiikey وجود داره(که قول دادن در اولین firmware update حلش کنن) سازگاری با بازیهای GameCube با regionهای مختلف صد در صده. ممکنه بگید خوب اینم که داره با کمک همون Drivechip انجام میشه پس چرا region-free هست واسه بازیهای GameCube؟ چون Wii خودش توانایی اجرای بازیهای regionهای مختلف GameCube رو داره ولی به دلایلی توسط Nintendo چک کننده‌ای قرار داده شده که region رو چک کنه اما حتی بدون modchip هم راه حلی براش هست:
http://forevergeek.com/news/run_ntsc_gamecube_games_on_a_pal_nintendo_wii.php

از همگی شما دوستان کمال تشکر را دارم حتی از آقای test84
دوستان من همه حرفهای شما را قبول دارم
ولی در مورد این چیپها باید بگم که من تا آنجایی که تست گرفتم هیچ مشکلی روی صدا ندیدم
حالا چرا شو نمی دونم ولی مطمئن باشید اگر مشکلی داشت هیچ وقت نمی گفتم آماده است
اگر کسی از دوستان مشکلی در این مدهای من دید بیاد به من بگه من براش تعویض می کنم
راستش من 7 ساعت تمام تست گرفتم و حقیقتاَ مشکلی نداشت فکر هم نمی کنم مشکلی پیدا کنه
باز هم از همه کمال تشکر را می کنم

tekken_lord عزیز من قصد نگران کردن افراد درمورد Wiikey رو ندارم، مشکل صدا در بعضی بازیهای gamecube هم که وجود داره -اگر اشتباه نکنم- با patch کردن خود بازیها قابل حله. اما به هر حال این مشکل در صورت patchنبودن برای بعضی بازیهای gamecube پیش میاد و برای همین در بخش اخبار سایت Wiikey نوشته:
what's next ?
==============================
Coming up next will be the first wiikey firmware update. Among some new
features/improvements, it will fix the audiostreaming bug, that causes
several gamecube games to crash right now. More details will be
announced soon on the official website.​

بچها من امروز زنگ زدمMAX GAME قيمت گرفتمWII 490 هزار تومان بازيهاشم دونه اي 5 هزار تومن .حالا شما فروشگاهي رو سراغ ندارين كه قيمتهاي بهتري رو بده:cool:

من نمی دونم اینا چطور یه کنسول 250 دلاری رو میدن 500 تومن؟؟؟؟ :mad:
شاید فکر می کنن چون دسته هاش یه کم با بقیه کنسول ها فرق داره ؛ می تونن این قدر گرون بدن! :-"
بگذریم! کسی جایی که ارزون تر بده سراغ نداره ؟ :confused:

wii

اقا اگه من wii مود چیپ نشده رو 399 هزار بدم شما ها می خرید وارد کنم؟
اگه بیشتر از 50 نفر شید قیمت یارو 10$ کم میشه منم طبیعتا 389 میدم
:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or