من رفتم و از اون مغازه پرسیدم گفت که وی کپی خور تو دبی قیمت خرید عمدش تقربا 350 تا 370 هزار تومان و فقط هم ntsc j هاش کپی خور شده یعنی بازی یه wii sport رو نداره و منو ش هم زاپنی هستش
دوست عزیز این که دیگه سوال کردن نداره توی میدون جمال از شیر مرغ تا جون ادمیزاد پیدا میشه اونجا سوال کنی حتما گیرت میادیادمه یکی تو همین تاپیک گفته بود که از دبی 300 تومن خریده! ولی این دوستمون تو دبی قیمت گرفته 450 تومن! آدرس فروشگاه خوب تو دبی رو کسی نداره؟
************************************************سلام
آقا من حالم از 360 داره بهم می خوره
می خوام Wii بخرم
خواهشا یکی ارزون ترین موردی رو که دیده رو بگه
علی اقا من که بهتون گفتم 360 درست بودنش با خداست.:confused: راستی بچه ها ارزونترین جایی که میشه wii کپی خور تو ایران گیر اورد کجاست؟؟؟؟************************************************
میشه بگید چرا حالتون بهم خورده ؟ بگید شاید برای من راهگشا باشه.!
علی اقا من که بهتون گفتم 360 درست بودنش با خداست.:confused: راستی بچه ها ارزونترین جایی که میشه wii کپی خور تو ایران گیر اورد کجاست؟؟؟؟
چون 3-4 ماهه خریدمش ، هزارتا مشکل بوجود آورده میتونید برید تاپیک مشکلات 360 ببینید.
دوستان با عرض شرمندگی فراوان اگر لطف کنید وسوالاتتون را تلفنی بپرسید ممنون می شوم
فقط می توم بگم که از بابت رژیون بازیها راحت هستید وهمینطور بازیهایی چون اویلهای زیرو ویک را می توانید بازی کنید
بر روی dvd5