منم قبلن از وی خوشم میومد ولی وقتی گرافیکشو دیدم...همین دسته وی می ارزه به هزار تا بازی 360...
اگر یک بار بگیرید دستتون می فهمید چی میگم

منم قبلن از وی خوشم میومد ولی وقتی گرافیکشو دیدم...
همونطور که شاید بدونین تا حداکثر تابستون یه دسته میخواد بیاد عین وی(بعضی جاها میگن قویتر و دقیقتر) قیمتش 40$ هست و به PS2,PS3,PC,XBOX,X360,Wii,GC, میخوره.![]()
که خیلی به صرفه تر و بهتر از وی هست و میتونین گرافیک و گیم پلی رو باهم داشته باشین فقط با 40$ بیشتر!![]()

آقا از نظر من wiiبه درد کسی میخوره که ps2 نداشته باشه یا 360 داشته باشه چون که
1)اون روز تو گیم وان که نشون میداد بازیcall of dutyرا wiiرا نشون میداد من تنها فرقی که با ps2توش دیدم دستش بود اصلا هیچ فرقی نمیکرد و به نظر من آدم دیگه خیلی باید مایه دار باشه که بره باسه یدونه دسته 300 هزار تومن بده ولی اگر یک نفر یک دونه 360 یا ps3داشته باشه میتونه بره بخره چون اون موقع انگار که یک کنسول با گرافیک داره و یک کنسول که مثل ps2هست و دسته آن لذت بخش تر هست غیر از این انگار رفته دوتا ps2خریده اگر شک دارید یک روز بشینید گیم وان برنامه که پسر خودش میاد بازی میکنه را نگاه کنید میفهمید که اصلا گرافیک wiiبه پای ps2هم نمیرسه
منم قبلن از وی خوشم میومد ولی وقتی گرافیکشو دیدم...
همونطور که شاید بدونین تا حداکثر تابستون یه دسته میخواد بیاد عین وی(بعضی جاها میگن قویتر و دقیقتر) قیمتش 40$ هست و به PS2,PS3,PC,XBOX,X360,Wii,GC, میخوره.![]()
که خیلی به صرفه تر و بهتر از وی هست و میتونین گرافیک و گیم پلی رو باهم داشته باشین فقط با 40$ بیشتر!![]()