راهنمای خرید و کپی‌خور کردن Wii در ایران

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب پس قید فیلم رو بزنم ؟
راستی نمیشه از توی آپشنش زبان رو عوش کرد ؟
راسیتی از روی اس دی چیه ؟
همون مموری 512 که روشه ؟
شما که خودتون این کنسول رو دارید راضی هستید ؟
مشکلاتی داره که بگین ؟
راستی جدا از اینها نمیخواین بفروشین ؟

قیمت یه وی با کپی خور کردنش چن در میاد بعد من شنیدم میشه دستهای گیم کیوب رو بهش وصل کرد اگه میشه رو خودش جا داره یا باید براش تبدیلی چیزی بخریم

متاسفانه با گذشت ۴روز از تاریخ اعلام شده‌ی سایت Wiikey هنوز update وعده داده شده منتشر نشده :(
خوب پس قید فیلم رو بزنم ؟
راستی نمیشه از توی آپشنش زبان رو عوش کرد ؟
راسیتی از روی اس دی چیه ؟
همون مموری 512 که روشه ؟
شما که خودتون این کنسول رو دارید راضی هستید ؟
مشکلاتی داره که بگین ؟
راستی جدا از اینها نمیخواین بفروشین ؟
قبل از اینکه جواب بدم باید به چند نکته اشاره کنم. ما برای پخش آهنگ، فیلم و... به طور معمول فقط ۳ راه داریم:
۱- از طریق نرم‌افزارهای همراه خود Wii و قابل خرید از Shop Channel. تا به الان اگر اشتباه نکنم برای اینکار برنامه‌ی جداگانه‌ای برای فروش ارائه نشده و باید با همون Photo Channel کنار بیاید. که اونم فقط میتونه عکسهای JPEG رو نشون بده، فایلهای MP3 رو روی اسلاید پخش کنه(و همچنین در تنظیمات اسلاید) و فیلمهای با فرمت Quicktime/MOV رو با فشرده‌سازی JPEG پخش کنه که عملا برای کیفیت خوب حجم فیلم خیلی زیاد میشه. راه رسمی انتقال اینها به Wii کپی فایلها به SD Card و قرار دادن SD در جایگاه مربوطه‌ی Wii هست. یک راه غیر رسمی اینه که از طریق Opera/Internet Channel برخی از فرمتها رو به صورت stream از کامپیوتر(PC/Mac) و یا اینترنت دریافت و پخش کنید.
۲- از طریق GameCube Homebrew. برای اینکار باید حتما modchip نصب کرده باشید. نرم‌افزار MFE از برخی codecها مثل DivX میتونه پشتیبانی کنه و نسخه‌ی سازگار با Wii هم در اینترنت موجوده. معمولا روش کار اینطوره که شما باید فایلهای صوتی/تصویری رو همراه MFE رایت کنید روی DVD. مدیر سایت wiiwision در حال ساخت برنامه‌ای مشابه و تا حدی مبتنی بر اونه که امکان پخش فیلمهای DVD رو هم مستقیما از روی خود DVD فراهم میکنه و به نظر نمیاد اهل دروغ و خالی بندی باشه.
این روشها معمولا مبتنی بر لینوکس منتقل شده برای GameCube است که با Wii هم سازگار است.
۳- از طریق Wii Homebrewو متاسفانه تا به الان هیچکدوم از modchip نتونستن این رو فراهم کنن و بسیاری معتقدن homebrew اصولا از توانایی drivechipها(یعنی مثل modchipهای فعلی Wii) خارجه.
----
Wii حافظه‌ی Flash با ظرفیت ۵۱۲ مگابایت داره که مستقیما نمی‌شه روش فیلم و آهنگ ریخت. اینگونه فایلها از روی کارتهای SD روی Wii قابل اجرا هستند.
----
بعد من شنیدم میشه دستهای گیم کیوب رو بهش وصل کرد اگه میشه رو خودش جا داره یا باید براش تبدیلی چیزی بخریم
بله، در بالای Wii(اگر دستگاه رو افقی استفاده می‌کنید در سمت راست) دو در هست که وقتی بازشون میکنید به دو جایگاه حافظه(Memory Card) و چهار درگاه دسته‌ GameCube دسترسی پیدا میکنید. در کوچکی هم جلوی Wii قرار داره که جایگاه SD Card و دکمه‌ی sync رو پوشش داده.
موفق باشید

استاد مال من مدچیپ wiikey قراره روش باشه خوبه ؟
راستی یعنی من با نرم افزارها میتونم فیلم رو تبدیل به divx کنم و روی دیویدی رایت و روی دستگاه پلی کنم ؟
یه نرم افزار براش دانلود کردم شاید همون باشه
میشه پس ؟
mp3 هم که با رم ریدر هست درسته ؟
راستی ممکنه تو ورژن های بعدش امکان زبان انگلیسی روی ژاپنی هاش بیاد و یا همین امکانات عکس و فیلم و ... ؟

استاد مال من مدچیپ wiikey قراره روش باشه خوبه ؟
راستی یعنی من با نرم افزارها میتونم فیلم رو تبدیل به divx کنم و روی دیویدی رایت و روی دستگاه پلی کنم ؟
یه نرم افزار براش دانلود کردم شاید همون باشه
میشه پس ؟
mp3 هم که با رم ریدر هست درسته ؟
راستی ممکنه تو ورژن های بعدش امکان زبان انگلیسی روی ژاپنی هاش بیاد و یا همین امکانات عکس و فیلم و ... ؟
منظورتون از استاد منم؟:laughing:
Wiikey یکی از modchipهای مطرح بازار هست اما به خاطر عمل نکردن به وعده‌هاش یه مقدار بدنام شده. در سایت Wiikey قابلیت audiofix تبلیغ شده در حالی که درست عمل نمیکنه و برای رفعش قول update داده بودن که یکبار چند ماه بدقولی کردن و بار دوم که وعده دادن باز هم ۴-۵ روزی از تاریخ اعلام شده گذشته و خبری نیست :confused:
اگر فیلم شما به فرمت divx/avi نیست اول تبدیلش کنید(با برنامه‌های تبدیل فرمتهای تصویری برای سیستم‌عاملتون) و بعد همراه با MFE رایت کنید روی DVD.راه حلهایی بدون نیاز به DVD هم هست اما ظاهرا چندان آسون نیست. شاید مطالب اینجا یه مقدار روشنتون کنه:
http://modyawii.tehskeen.com/mfe.html
MP3 رو هم با MFE میتونید پخش کنید. اگر هم modchip نصب نیست و از برنامه‌های خود Wii میخواید استفاده کنید از SD Card و قسمت Photo Channel خود Wii میتونید پخش کنید.
درمورد versionهای بعدی Wii من نمیتونم اظهار نظر کنم.
من mp3 ریختم رو مموری ولی اجرا نکرد.
اگر MP3 شما به صورت VBR(Variable BitRate) هست از Photo Channel قابل پخش نیست. اما اگر MP3 عادی هست میتونه پخش کنه. توجه کنید که فایلهای MP3 در photo channel به طور مستقیم دیده نمیشن، بلکه شما باید برید به تنظیمات slideshow و از قسمت انتخاب آهنگ برای اسلاید، لیست MP3هاتونو ببینید و پخش کنید.

mfe رو از کجا بیارم ؟
برنامه خاصی داره ؟
راستی استاد هم منظورم شما بود دیگه
هم لینک دریافت MFE و هم نحوه‌ی رایت در لینکی که داده بودم هست:
http://modyawii.tehskeen.com/mfe.html
اگر Wiikey دارید که در Wiikey base utilities 1.2 یک ابزار گرافیکی برای ساخت دیسک حاوی MFE و فایلهای صوتی و تصویری موجوده.
اما درمورد تبدیل فیلمها باید یکی از برنامه‌های خوب در این مورد رو برای ویندوز/لینوکس/مک(بسته به اینکه کاربر چه سیستم‌عاملی باشید) پیدا کنید و باهاش تبدیل کنید، مثلا ffmpeg فکر کنم برای همه‌ی سیستمها هست. توجه داشته باشید که بحث تبدیل فیلم از MFE و... جدا است.
نظر لطف شما است اما استاد بودن به من اصلا نمیاد :laughing:

سلام
من یه فامیل تو فلوریدا(شهر دسپین)دارم که می خوام بهش بگم برام wiiبیاره.ولی اون اطلاعاتی

درمورد بازی وکنسول نداره به همین دلیل نمیتونه به راحتی چیزی که میخوام رو برام پیداکنه وبیاره.

من wii ورژن ucمیخوام.راحتترین راهی که فامیلمون میتونه چیزی که میخوام رو برام پیدا

کنه و بیاره چیه؟

ممنون میشم;)

سلام
من یه فامیل تو فلوریدا(شهر دسپین)دارم که می خوام بهش بگم برام wiiبیاره.ولی اون اطلاعاتی

درمورد بازی وکنسول نداره به همین دلیل نمیتونه به راحتی چیزی که میخوام رو برام پیداکنه وبیاره.

من wii ورژن ucمیخوام.راحتترین راهی که فامیلمون میتونه چیزی که میخوام رو برام پیدا

کنه و بیاره چیه؟

ممنون میشم;)
اینکه فامیل شما در آمریکا هست باعث میشه خود به خود نسخه‌ی NTSC آمریکا رو پیدا کنه، مگر استثنایی پیش بیاد که بعیده.
این لینک شاید به دردتون بخوره:
http://store.nintendo.com

اون لینکی که شما دادید مربوط به راهنمای گام به گام بازی هست نه خود بازی :)
---
برای Anti-Gameware:

ببخشید نور افتاده در عکس ;)
---
سایت Wiikey بابت تاخیر update عذرخواهی کرده و گفتن به محض آماده شدن update منتشرش خواهند کرد.
از طرفی OpenWii هم در اخرین نسخه قابل update از روی DVD شده که اتفاق بسیار جالبیه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or