قبل از اینکه جواب بدم باید به چند نکته اشاره کنم. ما برای پخش آهنگ، فیلم و... به طور معمول فقط ۳ راه داریم:خوب پس قید فیلم رو بزنم ؟
راستی نمیشه از توی آپشنش زبان رو عوش کرد ؟
راسیتی از روی اس دی چیه ؟
همون مموری 512 که روشه ؟
شما که خودتون این کنسول رو دارید راضی هستید ؟
مشکلاتی داره که بگین ؟
راستی جدا از اینها نمیخواین بفروشین ؟
بله، در بالای Wii(اگر دستگاه رو افقی استفاده میکنید در سمت راست) دو در هست که وقتی بازشون میکنید به دو جایگاه حافظه(Memory Card) و چهار درگاه دسته GameCube دسترسی پیدا میکنید. در کوچکی هم جلوی Wii قرار داره که جایگاه SD Card و دکمهی sync رو پوشش داده.بعد من شنیدم میشه دستهای گیم کیوب رو بهش وصل کرد اگه میشه رو خودش جا داره یا باید براش تبدیلی چیزی بخریم
منظورتون از استاد منم؟:laughing:استاد مال من مدچیپ wiikey قراره روش باشه خوبه ؟
راستی یعنی من با نرم افزارها میتونم فیلم رو تبدیل به divx کنم و روی دیویدی رایت و روی دستگاه پلی کنم ؟
یه نرم افزار براش دانلود کردم شاید همون باشه
میشه پس ؟
mp3 هم که با رم ریدر هست درسته ؟
راستی ممکنه تو ورژن های بعدش امکان زبان انگلیسی روی ژاپنی هاش بیاد و یا همین امکانات عکس و فیلم و ... ؟
اگر MP3 شما به صورت VBR(Variable BitRate) هست از Photo Channel قابل پخش نیست. اما اگر MP3 عادی هست میتونه پخش کنه. توجه کنید که فایلهای MP3 در photo channel به طور مستقیم دیده نمیشن، بلکه شما باید برید به تنظیمات slideshow و از قسمت انتخاب آهنگ برای اسلاید، لیست MP3هاتونو ببینید و پخش کنید.من mp3 ریختم رو مموری ولی اجرا نکرد.
هم لینک دریافت MFE و هم نحوهی رایت در لینکی که داده بودم هست:mfe رو از کجا بیارم ؟
برنامه خاصی داره ؟
راستی استاد هم منظورم شما بود دیگه
اینکه فامیل شما در آمریکا هست باعث میشه خود به خود نسخهی NTSC آمریکا رو پیدا کنه، مگر استثنایی پیش بیاد که بعیده.سلام
من یه فامیل تو فلوریدا(شهر دسپین)دارم که می خوام بهش بگم برام wiiبیاره.ولی اون اطلاعاتی
درمورد بازی وکنسول نداره به همین دلیل نمیتونه به راحتی چیزی که میخوام رو برام پیداکنه وبیاره.
من wii ورژن ucمیخوام.راحتترین راهی که فامیلمون میتونه چیزی که میخوام رو برام پیدا
کنه و بیاره چیه؟
ممنون میشم![]()
اون لینکی که شما دادید مربوط به راهنمای گام به گام بازی هست نه خود بازی