اگه Ps3 می خواد کپی خور بشه من به 360 ترجیحش میدم. حداقل دیگه مشکل گرمایی دیگه نداره.
شما چه اطلاعاتی از مادر بوردش می خواین؟آره والا
ولی واقعا کسی دقیقا اطلاعاتی کامل درباره مادربوردش نداره؟:confused:
سلام خدمت شما دوست عزیزشما چه اطلاعاتی از مادر بوردش می خواین؟
ولی تا اونجایی که من میدونم elite به غیر از اون جدیداش که هیت سینک دارن هیچ تفاوتی با پریمیوم از نظر ساختار داخلی نداره و سیستم خنک کنندگیش هم عین پریمیمه.فقط پورت HDMI هم داره.
در ضمن elite یه ایرادی که داره اینه که(البته اینیکه بیگم تو ایران ایراده)
درایو elite فکر می کنم benq باشه و تا اونجایی که من میدونم هنوز این درایو قابلیت اجرای بازی های کپی رو نداره.(یعنی هک نشده.)که اگه تعدادش زیاد بشه هکر ها براش یه فکری خواهند کرد.(البته امیدوارم.:cheesygri)
elite چند نوع نداریم فقط یه نوعه.سلام خدمت شما دوست عزیز
من نمیدوسنتم چند نوع elit داریم
آیا این هیت سینک دارا وارد ایران شدن؟:confused:
این elit هایی که حدودا 700 تا 800 هزار تومن هستن از کدام نوع اند؟
مرسی
elite چند نوع نداریم فقط یه نوعه.
فقط مایکروسافت رو جدیداش یه هیت سینک جدید نصب کرده و اونم به این ترتیب نیست که مثلا روش نوشته باشه که این Elite با هیت سینک جدیده و اون یکی هیت سینک های جدید رو نداره.
روش تعیین این که آیا هیت سینک داره یا نه (البته بدون باز کردن دستگاه)من چند جا یه روشی رو خوندم که نمی دونم درست باشه یا ولی اگه خواستید می نویسم.
حالا شما چه گیری دادید به elite؟تا اونجایی که من می دونم احتمال خراب شدنه elite با پریمیوم یکیه.فقط چون تعداد کمتری فروش رفته کمتر نمود داشته.(البته اینم بگم که من تا حالا elite مشکل دار ندیدم و یا نشنیدم.)
در ضمن الیت با این قیمت(700تا800)تومن حتی اگه مشکل گرمایی هم نداشته باشه اصلا نمی ارزه.
در ضمن هیت سینک دارها هنوز به طور گسترده وارد نشدن(چه الیتش چه پریمیوم)چون به خاطر درایوی که دارن و هنوز کپی خور نشده کسی اونارو نمی خره پس کسی هم وارد نمیکنه.
البته من یه جا رو سراغ دارم که گفته اگه سفارش بدین در عرض یه هفته هیت سینک دار براتون میارم ولی کپی خور نیست.
یه سوال از شما داشتم
آیا شما الان PS3 یا Xbox360 دارید؟اگه ندارید پس چرا تو profileتون به عنوان platform انتخابش کردید؟