راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

مرسی
میگم بابت FirmWare Hack چقدر میگيره ؟! بعد تخفيف اینا تو کارش نيست !!؟
297.gif
اگر قبلا پیش اونا 360ت رو هک ویا آپدیت کردی برات مجانی آپدیت می کنن.
اگر هم دفه ی اولت هست...(بقیه اش رو تو PM بهت میدم)

آقای جیمز باند، مدیر سایت به من اجازه داده در صورت پرسش اعضا با ذکر اسم مغازه به سوال پاسخ دهم...در مورد کلمات تبلیغاتی هم باید بگم فقط کیفیتش رو گفتم...
در مورد لیست بازی ها هم چندتا از بچه ها ازم خواسته بودن(در این 2 هفته)من هم پس از پرس و جو تونستم لیست رو جمع آوری کنم

اقا من امروز كنسولمو از تكاوچ جان گرفتم درست شده بود:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

F.w = 4.2 ريخته بود تازه Playble Demo Lost Planet هم بود دمش گرم

بعد رفتم3dotcom تا بازي گرفتم چقدر باحال شوده بود Layble داشت گفت تا غروب ‍COD3,FIFA07 مياره

اقا تكاوچم گفت كه سر 3.4 تا بازي جديد كه اورده ضرر كرده بقيش هم كه احسان جان گفته

سلام دوستان کسی میدونه که بهترین 360 ماله کیه ؟؟
من میخوام ی 360 بگیرم نمیدونم باید از کی بگیرم؟؟
از یگانه و ÷ایتخت و تکاوچ که آقاش جا افتاد !! یا...

قیمت کدو بهتره با کو÷ی خور ها ! اونم مدل Perimum

کسی جواب منو نداد !:(

راستی بهترین همین NTSC/UC هست ؟؟ یعنی بازی های جدید همه ماله UC هست ؟

راست میگی فردا اماده میشه پس اگه حل شد بهم یه pmبده برم بگیرم آخه دوتا بازی میخوام بگیرم یکی همین GOWیکیمCODبه خدا دارم از بی بازی میمرم
من فردا صبح مدرسم... تا ظهر بهش زنگ بزن اگر آماده بود Pm بده که من وقتی اومدم بهش زنگ بزنم واسم COD و FEAR و GOW رو بفرسته یا ازش بگیرم...ممنون!

من فردا صبح مدرسم... تا ظهر بهش زنگ بزن اگر آماده بود Pm بده که من وقتی اومدم بهش زنگ بزنم واسم COD و FEAR و GOW رو بفرسته یا ازش بگیرم...ممنون!
شما زنگ زدی باهش حرف زدی که من تا ظهر بهش زنگ بزنم زنگ نزم ضایه شم :cheesygri اخه هم دیروز زنگ زدم هم امروز گفتم کی اماده میشه گفت جمعه میترسم فردا زنگ بزم این دفه دیگه عصبانی شه:cheesygri

خودتون که میدونید همه چیز انگلیس چپکیه!!!!!!;) بازم مشکلی پیش نمیاد؟
راستی اونجا uc گیر میاد:confused:

سلام
امين از انگليس نگير چون قيمتش برات بيشتر در مياد.
توي اروپا فقط پال موجوده.
بابا الان كه تو ايران قيمتش خوب شده خو از همين جا بگير ديگه!

ببینین بچه ها من تو اینجا نمیخوام بحث الکی بکنم . من کاری ندارم یکی اصلا دلش سوخته و نخواسته از شما گمرک بگیره یا اصلا بیخیال میشن اکثرا یه چیزی را که داری با خودت از خارج وارد میکنی گیر نمیدن ولی هنگام پست گیر میدن .
به خدا راست میگم بابای همسایه ما مدیر کل بزرگترین منطقه گمرکی هست که در کناره های شهر تبریز واقع هست به نام جولفا . من از اون پرسیدم و گفت تا 50 هزار تومان اگه وسایل برقی برات بفرسدند پول گمرک نمیدی ولی اگه بیشتر بود میگیرن . من الان حساب کردم دیدم اگه از خارج یعنی سوئد یا المان برام xbox360 بفرسدند 399 دلار میشه همراه با 160 تومان گمرک منهای 40 هزار تومان تخفیف که سرچمع در میاد تقریبا 500 هزار تومان و پ.ل پستش را هم باید یه 30 تومنی در نظر بگیری و حالا شنیدم تو خارج مالیات های بسیار سنگبنی برای وسایل برقی میگیرن مثلا تو سوئد که دایی من تو اونجاست میگه برای هر وسایل برقی باید 20 درصد مالیات بدی یعنی وقتی xbox30 400 دلار هست باید 80 دلار هم مالیات بدی که میشه 480 دلار .
من الان هرچی فکر میکنم میبینم ایران خیلی با صرفه تر هست و راحتر .

واقعا ارزش نداره ادم این همه صبر کنه تا با این همه زحمت دستگاه به دست ادم برسه .

فقط یه سوال دارم من تو تهران نیستم میخوام بپرسم که چطور میتونم بگم از تهران برام xbox360 بفرسدند و یا اینکه کسی میتونه این کار را واسم بکنه ؟

منهم موافقم
خب شدیم سه نفر فکر کنم بس باشه...هرکی دیگه GOW می خواد فردا زنگ بزنه به آقا تکاوچ!

شما زنگ زدی باهش حرف زدی که من تا ظهر بهش زنگ بزنم زنگ نزم ضایه شم اخه هم دیروز زنگ زدم هم امروز گفتم کی اماده میشه گفت جمعه میترسم فردا زنگ بزم این دفه دیگه عصبانی شه
مطمئنی جمعه؟؟؟؟کی زنگ زدی؟؟؟اگر جمعه باشه که بدرد نمیخوره پیک ها بستن!! بخوام برم دم خونشون هم طول میکشه...فقط خدا کنه فردا آماده بشه!!

حالا شما فردا هم زنگ بزن عصبانی نمیشه!

اینم حرفیه
الان قیمت uc + vga cable + کپی خور شدن ==؟؟؟
می بینم که سه-چهار روز مونده به عرضه ی PS3 امین هم هوس jump in کردن کرده :cheesygri

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or