من منظورم با ایشون بود.اقای سامان به این حرفها گوش نکن باید پول گمرک هم حساب کنی . بهت قل میدم گرونتر از ایران در میاد . حداقل باید 180 هزار تومتن هم پوا کمرک بدی . من خودم دیگه ختم این کارها هستم.
یعنی جنسی که برات میفرسنتد اول میره دست پست خونه میرسه بعد زنگ میزنن تا یکی از گمرکی ها بیاد تا جنس را قیمت گذاری کنند از طریق اینترنت و بعد از شما یه پول گمرک درست حسابی میگیرن . تقریبا 40 درصد پول گمرک با 50 هزار تومان تخفیف اما اگه شخصی xbox360 را از خارج با خودش وارد کشور بکنه 40 درصد پول گمرک با 80 هزار تومان تخفیف . ولی خود دانی منکه میگم ارزش نداره از خارج بگیری چون برات خیلی گرونتر از ایران در میاد .
اگه 360 کسی برات بیاره یعنی همراه مسافر باشه هیچی پول گمرک نباید بدی من pspو ps2 و360 خودمو همینجوری برام اوردن پول گمرکم ندادم!اقای سامان به این حرفها گوش نکن باید پول گمرک هم حساب کنی . بهت قل میدم گرونتر از ایران در میاد . حداقل باید 180 هزار تومتن هم پوا کمرک بدی . من خودم دیگه ختم این کارها هستم.
یعنی جنسی که برات میفرسنتد اول میره دست پست خونه میرسه بعد زنگ میزنن تا یکی از گمرکی ها بیاد تا جنس را قیمت گذاری کنند از طریق اینترنت و بعد از شما یه پول گمرک درست حسابی میگیرن . تقریبا 40 درصد پول گمرک با 50 هزار تومان تخفیف اما اگه شخصی xbox360 را از خارج با خودش وارد کشور بکنه 40 درصد پول گمرک با 80 هزار تومان تخفیف . ولی خود دانی منکه میگم ارزش نداره از خارج بگیری چون برات خیلی گرونتر از ایران در میاد .
لیبلش عالیه...دات کام الان چه قيمت میده بازی هارو !؟ ليبل [ روی ديويدی ] و کاور هم داره !؟ ديويدی مصرفی چی هست !؟ گارانتی تعويض هم داره !؟![]()
بلش عالیه...
نگاه کنی مثه اینکه داری به دی وی دی اورجینال بازی نگاه میکنی
روی VERBATIM هم میزنن.
اگه دی وی دی مشکل داشته باشه تعویض هم می کنن.
کاور نداره(اما بازم میگم لیبلش خیلی با حاله!!!)
قیمت هم 10000 تومن
لیبلش عالیه...
نگاه کنی مثه اینکه داری به دی وی دی اورجینال بازی نگاه میکنی
روی VERBATIM هم میزنن.
اگه دی وی دی مشکل داشته باشه تعویض هم می کنن.
کاور نداره(اما بازم میگم لیبلش خیلی با حاله!!!)
قیمت هم 10000 تومن
PAL خوبه همه ی بازیهای تاپ براش هست.Uc هم سایتهایی هستن بفرستن به ایران مثل سایت زیر که uc هم میفروشه.
www.yesasia.com