راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اقای سامان به این حرفها گوش نکن باید پول گمرک هم حساب کنی . بهت قل میدم گرونتر از ایران در میاد . حداقل باید 180 هزار تومتن هم پوا کمرک بدی . من خودم دیگه ختم این کارها هستم.
یعنی جنسی که برات میفرسنتد اول میره دست پست خونه میرسه بعد زنگ میزنن تا یکی از گمرکی ها بیاد تا جنس را قیمت گذاری کنند از طریق اینترنت و بعد از شما یه پول گمرک درست حسابی میگیرن . تقریبا 40 درصد پول گمرک با 50 هزار تومان تخفیف اما اگه شخصی xbox360 را از خارج با خودش وارد کشور بکنه 40 درصد پول گمرک با 80 هزار تومان تخفیف . ولی خود دانی منکه میگم ارزش نداره از خارج بگیری چون برات خیلی گرونتر از ایران در میاد .
من منظورم با ایشون بود.

امین مشکلی پیش نمیاد.

سلام...
من تونستم بازی هایی که داتکام تا امروز اورده را جم و جور کنم(با استفاده از لیست قبلیشون):

Fifa07
Call of Duty 3

Quake 4 (Free)
Test Drive Unlimited (UC)
Enchanted Arms (UC)
Lord Of The Rings: Battle For Middle Earth 2 (UC)
Perfect Dark Zero (UC)
Saints Row (Free)
Dead Rising (UC)
Madden NFL 07 (UC)
Condemned (UC)
Rockstar Table Tennis (UC)
Prey (Free)
The Elders Scrolls IV: Oblivion (UC)
Need For Speed: Most Wanted (UC)
Ghost Recon Advanced Warfighter (UC)
Dead Or Alive 4 (UC)
MotoGP 06 (Free)
Blazing Angels (Free)
Tomb Raider Legend (Free)
Call Of Duty 2 (Free)
Hitman Blood Money (Free)
Far Cry Instincts Predator (Free)
Full Auto (Free)
Lego Star Wars 2(UC)
Rumble Roses XX
Just Cause (Free)
Project Gotham Racing 3 (UC)
Samurai Warriors 2 (UC)
The Godfather (UC)
Open Season (Free)
Fight Night Round 3 (UC)
NBA 2K7 (UC)
NBA Live 07 (UC)
World Series Of Poker: Tournament Of Champions (UC)
Chrome Hounds (UC)
Battlefield 2: Modern Combat (UC)
Import Tuner Challenge (UC)
XBOX Live Arcade Unplugged (Free)
Splinter Cell: Double Agent (Free)
Amped 3 (UC)
Marvel Ultimate Alliance (Free)
Cars (UC,J)
Need For Speed: Carbon (UC)
Smackdown VS RAW 2007 (UC,PAL)

دات کام الان چه قيمت میده بازی هارو !؟ ليبل [ روی ديويدی ] و کاور هم داره !؟ ديويدی مصرفی چی هست !؟ گارانتی تعويض هم داره !؟
297.gif

------------------

یعنی همش دو نفریم؟؟بقیه هم موافقت کنن!! آقا فقط دعا کنید روی سامسونگ April با فیرمور قدیمی بیاد!!;)

--------

آقا کسی این Marvel رو گرفته؟فرقی با PCش می کنه...اگر بهتره از آقا تکاوچ بگبرم!

Last edited by a moderator:
من که اصفهان هستم چه فردا چه شنبه برام فرقی نمیکنه چون تا 3شنبه نمیتونم سفارش بدم.

PAL خوبه همه ی بازیهای تاپ براش هست.Uc هم سایتهایی هستن بفرستن به ایران مثل سایت زیر که uc هم میفروشه.

www.yesasia.com

اقای سامان به این حرفها گوش نکن باید پول گمرک هم حساب کنی . بهت قل میدم گرونتر از ایران در میاد . حداقل باید 180 هزار تومتن هم پوا کمرک بدی . من خودم دیگه ختم این کارها هستم.
یعنی جنسی که برات میفرسنتد اول میره دست پست خونه میرسه بعد زنگ میزنن تا یکی از گمرکی ها بیاد تا جنس را قیمت گذاری کنند از طریق اینترنت و بعد از شما یه پول گمرک درست حسابی میگیرن . تقریبا 40 درصد پول گمرک با 50 هزار تومان تخفیف اما اگه شخصی xbox360 را از خارج با خودش وارد کشور بکنه 40 درصد پول گمرک با 80 هزار تومان تخفیف . ولی خود دانی منکه میگم ارزش نداره از خارج بگیری چون برات خیلی گرونتر از ایران در میاد .
اگه 360 کسی برات بیاره یعنی همراه مسافر باشه هیچی پول گمرک نباید بدی من pspو ps2 و360 خودمو همینجوری برام اوردن پول گمرکم ندادم!

دات کام الان چه قيمت میده بازی هارو !؟ ليبل [ روی ديويدی ] و کاور هم داره !؟ ديويدی مصرفی چی هست !؟ گارانتی تعويض هم داره !؟
297.gif
لیبلش عالیه...
نگاه کنی مثه اینکه داری به دی وی دی اورجینال بازی نگاه میکنی:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
روی VERBATIM هم میزنن.
اگه دی وی دی مشکل داشته باشه تعویض هم می کنن.
کاور نداره(اما بازم میگم لیبلش خیلی با حاله!!!)

قیمت هم 10000 تومن

آقای ngn شما یه زنگ به آقا تکاوچ بزن بهش بگو!

بلش عالیه...
نگاه کنی مثه اینکه داری به دی وی دی اورجینال بازی نگاه میکنی
روی VERBATIM هم میزنن.

قیمت هم 10000 تومن

قانون شماره 13) بيان هر گونه تبليغات تجاری و پيغام های تجاری مربوط به سايت يا شرکتی در انجمن ها ممنوع می باشد. در صورت تمايل به بيان تبليغات می توانيد از بخش تبليغات سايت استفاده نماييد. اگر جواب سؤال کاربری به گونه ای بود که مربوط به سایت‌ های تجاری می شد می بایست فقط در زمینه سؤال کاربر سایت یا محصول معرفی شود و از به کار بردن جملات و کلمات تبلیغاتی خودداری نمایید. از بیان نام شرکت های پخش بازی به صورت مکرر و مقایسه آنها با یکدیگر جدا خودداری فرمایید. پست هایی با مضمون تبلیغ فورا پاک خواهند شد.

لیبلش عالیه...
نگاه کنی مثه اینکه داری به دی وی دی اورجینال بازی نگاه میکنی:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
روی VERBATIM هم میزنن.

قیمت هم 10000 تومن

مرسی
میگم بابت FirmWare Hack چقدر میگيره ؟! بعد تخفيف اینا تو کارش نيست !!؟
297.gif

James Bond جان عنوان تاپيک هست : کپی خور شدن و اطلاعات تکميلی در ایران !
خب در ایران هم که مجانی اینکار رو نمیکنن!! يک مبلغی رو میگيرن که برای هر شخص/مغازه متفاوت هست و اطلاعات تکميلی هم فکر میکنم شامل بازيهای کپی بشه !!
305.gif

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or