راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

حالا مثلا این gears of war خیلی خوبه که همش خون و گندو کسافت تو بازیش هست؟؟؟؟؟؟؟؟ با اره میبره خوبه حتما!!!!!!! همه بازیها تکراری شدن !!! اینم مثل بقیه فقط graphic اش بهتر شده !!!
امروز 02:57
ای بابا . گربه دستش به گوشت نمیرسید..............:cheesygri

سلام
خب بالاخره من هم JUMP IN كردم و اضافه شدم به ليست. سال ديگه هم اگه خدا بخواد داريم Resistance , Motorstorm بازي ميكنيم. (شايد هم MGS4 ! )
اين Jump In ما هم قضيه اي داشت بس عجيب ! بعد از 16 روز كه عمو م 360 رو از آمريكا فرستاده بود بالاخره ديروز زنگ خونه مون به صدا در اومد و ما هم خوشحال رفتيم بسته رو بگيريم. ديديم يه نامه اي گذاشتن روي بسته كه بازي Saints Row به خاطر مسايل غير اخلاقي به شما تحويل داده نخواهد شد !!! بعد بسته رو باز كرديم ديديم به جاي Oblivion نسخه 360 توي بسته Oblivion نسخه كامپيوتر هست ! ( بدبختي از اين بزرگتر ) { قضيه اينه كه سايت EB Games مثل اينكه يه سري از لينكهاش رو عوض كرده و اون لينكي كه من به عمو م دادم از 360 به كامپيوتر تغيير كرده و ... خلاصه فقط يه Test Drive : Unlimited مونده كه خدا بخير كنه چون بعيد نيست اون هم مشكلي داشته باشه.
ديروز هم 3 جا رو رفتم پرسيدم و هيچ كدوم از شانس گند من ترانس 500 وات نداشتن و امروز دوباره بايد برم سراغش.دعا كنين راحت گير بيارم كه دارم از افسردگي ميميرم !
موفق باشين.

سلام
خب بالاخره من هم JUMP IN كردم و اضافه شدم به ليست. سال ديگه هم اگه خدا بخواد داريم Resistance , Motorstorm بازي ميكنيم. (شايد هم MGS4 ! )
اين Jump In ما هم قضيه اي داشت بس عجيب ! بعد از 16 روز كه عمو م 360 رو از آمريكا فرستاده بود بالاخره ديروز زنگ خونه مون به صدا در اومد و ما هم خوشحال رفتيم بسته رو بگيريم. ديديم يه نامه اي گذاشتن روي بسته كه بازي Saints Row به خاطر مسايل غير اخلاقي به شما تحويل داده نخواهد شد !!! بعد بسته رو باز كرديم ديديم به جاي Oblivion نسخه 360 توي بسته Oblivion نسخه كامپيوتر هست ! ( بدبختي از اين بزرگتر ) { قضيه اينه كه سايت EB Games مثل اينكه يه سري از لينكهاش رو عوض كرده و اون لينكي كه من به عمو م دادم از 360 به كامپيوتر تغيير كرده و ... خلاصه فقط يه Test Drive : Unlimited مونده كه خدا بخير كنه چون بعيد نيست اون هم مشكلي داشته باشه.
ديروز هم 3 جا رو رفتم پرسيدم و هيچ كدوم از شانس گند من ترانس 500 وات نداشتن و امروز دوباره بايد برم سراغش.دعا كنين راحت گير بيارم كه دارم از افسردگي ميميرم !
موفق باشين.
مبارک باشه:love:

خوب برو لاله زار اولین یا دومین مغازه داشت من هم خریدم 14 تومان...:-"

Gears Of War

درایو 360 من samsung هستش
تاریخ ساختشم april 2006و فیرمور 4.2 هم روش ریخته شده
حالا با این اوصاف میشه باهاش gears of war را بازی کرد یا نه؟
اگه نمیشه راه حلش چیه؟

تکاوچ جان به من گفتش که اگر بچه ها بخواند میتونه بازی را فردا صبح آماده کنه ولی هزینه ی اون برای هر نفر 10 تومن میوفته
دلیلش هم اینکه باید سرعت خط را ببره بالاتر در نتیجه هزینه ی بیشتری براش داره
تا اینجا Crabon و Wwe Smack Down Vs Row را دانلود کرده چون فروش خوبی نداشته همش ضرر داشته و اگر بچه ها بخواند زود بازی را بگیرند قیمت بیشتری خواهد داشت

بعد از 16 روز كه عمو م 360 رو از آمريكا فرستاده بود بالاخره ديروز زنگ خونه مون به صدا در اومد و ما هم خوشحال رفتيم بسته رو بگيريم

آریا لطفا دقیق توضیح بده چطوری فرستاده عموت. یعنی داده مسافری آشنا برات بیاره یا نه، پست کرده فقط؟
با چه پستی فرستاده؟
16 روزه رسیده ایران؟
دقیقا چقدر هزینه‌ی پست شده؟

آریا لطفا دقیق توضیح بده چطوری فرستاده عموت. یعنی داده مسافری آشنا برات بیاره یا نه، پست کرده فقط؟
با چه پستی فرستاده؟
16 روزه رسیده ایران؟
دقیقا چقدر هزینه‌ی پست شده؟

من به عنوان برادر اريا جواب میدم !!
302.gif

ا-میل زديم گفتيم این رو میخوايم X360 با 3 بازی Saints Row و Test Drive : Unlimited و Oblivion ! از همين سايت
298.gif

اونجا تهيه کردن [ البته کلی هم مالياتش شد همونجا ] و بعدش فرستادن! يعنی به عبارتی بعد از اینکه گفتن فرستادم حدودا 16 روز طول کشيد تا اوردن ، اونوقت 22 هزار تومان هزينه ای شد که پست چی از ما گرفت !!
300.gif

27 هزار تومان هم پول ترانس+تبديل و این حرفها شد ! يعنی در کل بعد از اینکه وارد شد کنسول حدودا 50.000 هزينه جانبی شد !
292.gif

نکته : بازی Oblivion رو اشتباهی به جای X360 نسخه PC داده بودند !!
306.gif

نکته : بازی Saints Row توسط گمرک [ با نظارت وزارت ارشاد ] توقيف شد !! يعنی گفتن بازی غيره قانونی [ اخلاقی ] و این حرفها شناخته شده ! و ادرسی رو دادن که پيگيری کنيم !!
309.gif

نکته : تا اینجا فقط Test Drive رو بازی کردم و به عبارتی فقط همين رو داريم !! و تا حدودی از نظر من نا اميد کننده بود !
308.gif

دوستان! مودم من USB ساپورت میکنه فقط ، میخواستم بيبنم چجوری میشه به لايو وصل شم !؟ يعنی دوستانی که سرويس Adsl دارند Ethernet رو پشت 360 وصل میکنن !؟ بعدش مودم من که فقط USB ساپورت میکنه چيکار کنم !؟ يعنی اون سر پرت رو به درگاه Ethernet , Pc بزنم ، اونوقت کامپيوتر رو شير کنم با کنسول !؟ يعنی شما برای استفاده از لايو همزمان از PC هم استفاده میکنيد !؟
297.gif

Last edited by a moderator:
اونوقت 22 هزار تومان هزينه ای شد که پست چی از ما گرفت !!

چرا این‌قدر کم؟! مطمئنی از اون ور هزینه‌ای پرداخت نشده؟ کجای آمریکا بودن؟ اگه این‌طوریه من الان عموم آنلاینه تو یاهو. بگم بفرسته برام! فقط نوع پستی رو که براتون فرستادن مشخص می‌کنین؟ Dhl بود یا...

البته کلی هم مالياتش شد همونجا

آقا من مالیات و هزینه‌ی شیپ رو که حساب کردم برای مدل کور، شد 30 دلار حدودا.

بازی Saints Row توسط گمرک [ با نظارت وزارت ارشاد ] توقيف شد !!

پس گمرک هم روی خود کنسول گیری نداره و هزینه‌ای هم برای این دستگاه برقی نمیگیره؟

نوع پستی رو به هيچ وجه اطلاع ندارم و فکر نمیکنم DHL بوده باشه
306.gif
و مکانشون هم Michigan/Farmington Hills بوده

Microsoft Xbox 360 : 399.99
Elder Scrolls IV : Ob 49.99
Saints Row OLC : 59.99
Test Drive Unlimited : 39.99

Tax : 33$

به عبارتی چون گاما باندل که سفارش داديم سرويس رسمی نبوده پايه رو همون پريميوم در نظر داشتند گويا
305.gif

به ما که گيره خاصی ندادن ولی اون بازی توقيف شد !! [ عمرا اجازه بدم بهشون !! پس میگيرم
302.gif
]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or