خب GOW رو کی میاره آقا تکاوچ؟آقایون یه خبر خوب COD3 تا فردا تکاوچ ردیف میکنه! fear هم همینطور gears of war هم که واسه دانلود اومد منم که drive LG دارم اون patch مسخره mirosoft هم ترکیده شد!!!!![]()
carbon هم اون patch رو داشته! ولی پیچونده شده. gears of war هم درست شده !!! :cheesygri

:
دوست عزیز ، شما دقیقاً بگید مشخصات کنسولتون چیه و از کی و به چه علت اینطوری شده (منظورم اینه که یه دفعه وسط بازی که بودید به مشکل برخوردید یا کنسول رو خاموش کرده بودید و بعد اومدید روشن کردید، دیدید که این مشکل رو داره).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام
دستگاه من permium u/c هست که ساخت چینه
تاریخ ساختشم april 2006 هستش
firmware version 4.2
وسط بازی تصویر قطع شد ولی دستگاه هنوز روشن بود و وقتی دوباره دستگاه را روشن میکنم دیگه هیچ تصویری ندارم و وقتی با start دسته را روشن میکنم چهار تا چراغ دسته فقط چشمک میزنن وهیچ اتفاقی نمیفته.
دوست عزیز برو لاله زار پره ترانس از اونجا بگی 13 الی14تومانهدوستان داتکام مبدل 500 وات رو جدا نمیده !! کنج هم به کل نمیده !! يگانه میگه 15 تا 30 !!
الکتريکی های دمه خونه هم 110 ندارن !! میگم کسی اینجا نيست از امريکا اورده باشه و جداگانه براش مبدل 110 به 220 گرفته باشه [ 500وات ] !؟![]()
دوست عزیز برو لاله زار پره ترانس از اونجا بگی 13 الی14تومانه
در ضمن من هر دفعه باید این سوال رو تکرار کنم :
این کابل های HD که همراه با کنسول های NTSC/j هستن ، تبدیلی براشون هست یا نه؟؟؟؟؟؟
الان که نمیشه(تا 7 میشه زنگ زد بهش)...فقط اون دوستی که بهش زنگ زده بود و ازش پرسیده بود می دونه و آقا طاهر!!بهتر نیست بهش زنگ بزنی؟!
خب تکاوچ که سایت نداره باید از خودش فقط پرسید![]()
پس حداقل این یکی رو جواب بدین :
کابل HD به بازار اومده یا نه؟ آخه تا اون موقع که من تهران بودم خبری از کابل HD نبود.
اگه هست قیمتش چنده؟
---------------------------------------------------------
راستی بازی ها رو با Dial-up می شه دانلود کرد ؟
اگه منظورت از کابل HD کابل component هست، این کابل خود به خود روی تمام xbox ها موجوده! که البته در بازار هم گیر میاد به فراوانی! این کابل سه فیش داره که قرمز، آبی و سبز هستند. من این پست شما رو خوندم ولی اصلا نفهمیدم شما 360تون چه کابلی داره! اگه می شه یه عکس ازش بزار تا ببینم شما اصلا کدوم کابلو می گی.کابل HD به بازار اومده یا نه؟ آخه تا اون موقع که من تهران بودم خبری از کابل HD نبود.
اگه هست قیمتش چنده؟
کی زنگ زدی؟اقا منم زنگ زدم به اقای تاکوچ گفت تا اخر هفته cod3میاره Gowهم گفت شنبه هرکی فرداcod3گرفت یه ندا به ما هم بده ما هم بگیریم
گه منظورت از کابل HD کابل component هست، این کابل خود به خود روی تمام xbox ها موجوده! که البته در بازار هم گیر میاد به فراوانی! این کابل سه فیش داره که قرمز، آبی و سبز هستند. من این پست شما رو خوندم ولی اصلا نفهمیدم شما 360تون چه کابلی داره! اگه می شه یه عکس ازش بزار تا ببینم شما اصلا کدوم کابلو می گی.
در ضمن کابل component مبدلی نداره!