راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اقای سامان به این حرفها گوش نکن باید پول گمرک هم حساب کنی . بهت قل میدم گرونتر از ایران در میاد . حداقل باید 180 هزار تومتن هم پوا کمرک بدی . من خودم دیگه ختم این کارها هستم.
یعنی جنسی که برات میفرسنتد اول میره دست پست خونه میرسه بعد زنگ میزنن تا یکی از گمرکی ها بیاد تا جنس را قیمت گذاری کنند از طریق اینترنت و بعد از شما یه پول گمرک درست حسابی میگیرن . تقریبا 40 درصد پول گمرک با 50 هزار تومان تخفیف اما اگه شخصی xbox360 را از خارج با خودش وارد کشور بکنه 40 درصد پول گمرک با 80 هزار تومان تخفیف . ولی خود دانی منکه میگم ارزش نداره از خارج بگیری چون برات خیلی گرونتر از ایران در میاد .

اقای سامان به این حرفها گوش نکن باید پول گمرک هم حساب کنی . بهت قل میدم گرونتر از ایران در میاد . حداقل باید 180 هزار تومتن هم پوا کمرک بدی . من خودم دیگه ختم این کارها هستم.
یعنی جنسی که برات میفرسنتد اول میره دست پست خونه میرسه بعد زنگ میزنن تا یکی از گمرکی ها بیاد تا جنس را قیمت گذاری کنند از طریق اینترنت و بعد از شما یه پول گمرک درست حسابی میگیرن . تقریبا 40 درصد پول گمرک با 50 هزار تومان تخفیف اما اگه شخصی xbox360 را از خارج با خودش وارد کشور بکنه 40 درصد پول گمرک با 80 هزار تومان تخفیف . ولی خود دانی منکه میگم ارزش نداره از خارج بگیری چون برات خیلی گرونتر از ایران در میاد .

دوست عزيز !؟ به نحوی يعنی اصلا من کنسول رو نگرفتم !؟
تقريبا 3/4 سال پيش بود که Xbox هم از امريکا برام فرستادن و دقيقا چيزی بين 15 تا 25 هزار تومان هزينه شد !
متوجه نشدم که شما میگی به این حرفها گوش نکن , میخوای شيپينگ / تکس پيمنت رو اسکن کنم و نامه ای که مبنی بر توقيف Saints Row هم بوده رو اینجا قرار بدم !؟
يکمی ادب داشته باش !!
305.gif

قای سامان به این حرفها گوش نکن باید پول گمرک هم حساب کنی . بهت قل میدم گرونتر از ایران در میاد . حداقل باید 180 هزار تومتن هم پوا کمرک بدی . من خودم دیگه ختم این کارها هستم.

پس چطور شده که آریا پول گمرک نداده؟

بچها کسی CALL of DUTY3گرفته ؟یه ندا به ما هم بده ما هم بگیریم
مگه بازی Wwe Smack Down Vs Row اومده؟

سلام دوستان
دات کام بازی Call Of Duty 3 , Fifa 07 رو آورده. من الان گرفتم و دارم COD 3 بازی میکنم.
راستی DVDهاشون خیلی هم باحال شده. روی همون Verbatim ولی عکس دار میدن. (جلد DVD رو نمیگم، خود DVD عکس داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). شده عین اوریجینال. ولی خوشبختانه قیمت فرق نکرده. WWE Smackdown VS RAW 2007 هم خیلی وقته که آورده.

بابا این چیزا رو ول کنید ایشالله مبارکتون باشه Jump in کردین....بیاین به مسئله ی بسیار مهم GOW رسیدگی کنیم!

مهم:من الان به آقا تکاوچ زنگ زدم گفتش اگه موافقت کنید تا فردا Gears of War رو میگیره ولی با قیمت 10000 تومن میزنه...من موافقت کردم شما هام اگر موافقین بگین که بشینیم جمعه GOW بازی کنیم!:cheesygri

Last edited by a moderator:
سلام دوستان کسی میدونه که بهترین 360 ماله کیه ؟؟
من میخوام ی 360 بگیرم نمیدونم باید از کی بگیرم؟؟
از یگانه و ÷ایتخت و تکاوچ که آقاش جا افتاد !! یا...

قیمت کدو بهتره با کو÷ی خور ها ! اونم مدل Perimum

خوشبختانه دستگاه من مال 12 April هست !:cool:
بنظرتون فیرم ور دستگام رو میخواد واسه GOW دستکاری کنم یا نه ؟
یعنی دیگه لازم نیست دستش بزنم ؟(درایو سامسونگ)

پس چطور شده که آریا پول گمرک نداده؟

این آریا جون به ما هم توضیح بده که چطور پول گمرک نداده . فکر کنم دیگه همه میدونن تو ایران واسه همه چی باید پول گمرک بدی مخصوصا وسایل برقی و و سایل نقلیه.
اگه گمرکی در کار نباشه من همین فردا اقدام به خرید xbox360 میکنم.

این آریا جون به ما هم توضیح بده که چطور پول گمرک نداده . فکر کنم دیگه همه میدونن تو ایران واسه همه چی باید پول گمرک بدی مخصوصا وسایل برقی و و سایل نقلیه.
اگه گمرکی در کار نباشه من همین فردا اقدام به خرید xbox360 میکنم.

رعايت کن يکم وقتی داری چيزی رو تايپ میکنی !!
IMG_1877.jpg

IMG_1880.jpg

IMG_1881.jpg

S.JPG

Last edited by a moderator:
آقا من اینو الان تو سایت رسمی گمرک خوندم:

ماده 39 : ورود كالا از طريق پست :

ترخيص كالاهايي كه از طريق پست وارد ميشود به استثناي اقلامي كه ورود آنها شرعاً يا قانوناً ممنوع است مشروط بر آنكه جنبه تجاري پيدا نكند تا 50 دلار بنام هر نفر بدون پرداخت حقوق گمركي و سود بازرگاني ،بدون مطالبه كارت بازرگاني و مجوزهاي مقرر درجدول مقررات صادرات واردات ،بلامانع است. درصورتيكه ورود كالا از اين طريق بصورت يك جريان تجاري درآيد يا مشكلات ديگري را براي كشور ايجاد كند وزارت بازرگاني مي تواند با هماهنگي وزارت پست و تلگراف و تلفن فهرست كالاهاي مذكور را براي جلوگيري از ترخيص به گمرك اعلام نمايد

آقا من نمی‌گیریم. اونا از کجا می‌فهمن ما 360 رو چند خریدیم؟!

این‌جا نقشه‌ی سایت رسمی گمرک ایران هست. ببینم کسی می‌تونه مطلب بدر بخور و غیر مبهمی از توش پیدا کنه؟

مهم:من الان به آقا تکاوچ زنگ زدم گفتش اگه موافقت کنید تا فردا Gears of War رو میگیره ولی با قیمت 10000 تومن میزنه...من موافقت کردم شما هام اگر موافقین بگین که بشینیم جمعه GOW بازی کنیم!:cheesygri
دوست عزیز منم موافقم

درایو 360 من samsung هستش
تاریخ ساختشم april 2006و فیرمور 4.2 هم روش ریخته شده
حالا با این اوصاف میشه باهاش gears of war را بازی کرد یا نه؟
اگه نمیشه راه حلش چیه؟

آقا لطفا یکی جواب منا بده
اینطور که من توی forumهای xbox-scene خوندم کلیه کنوسلهایی که تاریخ ساختشون قبل از may 2006 هستش آپدیت برش مشکلی ایجاد نمیکنه ونیازی هم به firmware 4.2 a/b rev.1 ندارند.
در ضمن مثل اینکه روی دیسک nfs:carbon یه آپدیت هستش که اگه اون 360 را آپدیت کنه دیگه موقعی gow را میزاری نیازی به آپدیت نداره.
کسی میدونه اینا درسته یا نه؟
لطفا کسی اطلاعات دیگه ای داره بنویسه

این قانون گمرک الکیه.منم مسافر(بابام)برام از اروپا آورد گمرگ هیچی نگرفت و اصلا نگفتن بازش کن ببینیم چیه.فقط امنیت پرواز گفته بازش کن ببینیم چیه!!!:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or