راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اخه تا اونجایی که من میدونم تو پیرمیم های خارجی همراه با دسته های بیسیم هست یعنی داخل خود کنسول هست ولی اینطور که شما میگید در ایرانی ها نیست و این نشون میده که تو ایران دارن تخلف میکنند .

منظور ایشون این بود که اگر بخوای بیسیم اضافه بخری 50 تومن هست...توی خود دستگاه هایی که توی ایران هست هم دسته بیسیم داره ولی یدونه...اگر بخوای اضافه بخری 50 تومنه!

منظور ایشون این بود که اگر بخوای بیسیم اضافه بخری 50 تومن هست...توی خود دستگاه هایی که توی ایران هست هم دسته بیسیم داره ولی یدونه...اگر بخوای اضافه بخری 50 تومنه!

آخه آدمهای حسابی! از PS0ne به بعد تو کدوم پک دست نخورده دستگاه دو تا دسته بوده که حالا این بخواد دومیش باشه؟:blink: :blink: :laughing: :laughing:
-------------------------------------------------------------------
کسی به سوال من جواب نداد:
تو پک NTSC/J یک کابل HD هست ولی اون قسمتی که مربوط به کیفیت HD میشه به هیچ کدوم از HDTV هایی که من دیدم نمی خوره( LCD ' Prj' DLP)
کسی نمیدونه اسمش چیه ؟ تبدیلی براش هست یا نه؟:bored: :bored:

من وقتی که 360 را روشن میکنم حدود 10 ثانیه بعد از اینکه وارد داشبورد میشه تصویر کلا قطع میشه و وقتی دوباره این کار را انجام میدم با اینکه چراغ سبز هستش اما کنسول دسته را شناسایی نمیکنه وهیچ تصویری هم ندارم:(
لطفا یکی کمک کنه
دوست عزیز ، شما دقیقاً بگید مشخصات کنسولتون چیه و از کی و به چه علت اینطوری شده (منظورم اینه که یه دفعه وسط بازی که بودید به مشکل برخوردید یا کنسول رو خاموش کرده بودید و بعد اومدید روشن کردید، دیدید که این مشکل رو داره).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن !
بچه ها، طرح پایین اومدن قیمتهای بازیهای تکاوچ فعلاً کنسله و قیمتها همون قیمتهای قبلی هستن.

بد بختی داره میاد !!!!!!!!!!!!!

Microsoft fight back piracy
Apparently microsoft have found a way to include a patch on these latest games that will once installed will brick your flashed (Samsung) dvd drive currenlty hitachi version is unnafected and is ok to use on live etc but be very cautious if you are using samsung there is a patch in development to unbrick these affetced drives but its all in early days just letting people know to be cautious when playing any new xbox360 backup if it says (you need to apply a patch to play be this game) then i would proceed with caution this release seems to be fine gears of war will probably have the new patch attached to the disc....

total bollocks the fall update is on the new games, e66 error is fixable with flashing 4.0 or above, They arnt bricked, NFSC already has this update, Get your facts straight before scare mongering

آقایون به همه کم کم باید تسلیت بگم این خبریه که امروز تو اینترنت خوندم!!!!! gear of war پرید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

یه خبر دیگه call of duty 3 region free اومد :D. از این به بعد فکر کنم باید به فکر فروش console شیم یا اینکه بازی original بخریم که من original خریدن رو ترجیح میدم :D :(( .

آخرین ویرایش:
Microsoft fight back piracy
Apparently microsoft have found a way to include a patch on these latest games that will once installed will brick your flashed (Samsung) dvd drive currenlty hitachi version is unnafected and is ok to use on live etc but be very cautious if you are using samsung there is a patch in development to unbrick these affetced drives but its all in early days just letting people know to be cautious when playing any new xbox360 backup if it says (you need to apply a patch to play be this game) then i would proceed with caution this release seems to be fine gears of war will probably have the new patch attached to the disc....

total bollocks the fall update is on the new games, e66 error is fixable with flashing 4.0 or above, They arnt bricked, NFSC already has this update, Get your facts straight before scare mongering

آقایون به همه کم کم باید تسلیت بگم این خبریه که امروز تو اینترنت خوندم!!!!! gear of war پرید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

یه خبر دیگه call of duty 3 region free اومد :D. از این به بعد فکر کنم باید به فکر فروش console شیم یا اینکه بازی original بخریم که من original خریدن رو ترجیح میدم :D :(( .
سیامک جان ، اینقدر زود قضاوت نکن !
باید دید که چی میشه ولی بهرحال من فکر میکنم هر کاری هم که بکنن بالاخره هکرها یه چیزی برای از بین بردن اون پیدا میکنن.
باید صبر کرد و دید !
راستی منبع خبر رو هم لطف کن و بگو.

سلام Taher جان آقا تو google search کن پیدا میکنی ! البته فعلا بدبختی واسه اونایی هست که samsung دارن ماله من LG هستش :cool: . ولی اینم به زودی سرویس میشه. مهم نیست هرکی به خاطر این موضوع ناراحت میشه بی خیال باشه gears of war اجرا بشه بقیه مهم نیست!!!:cheesygri به نظر من مشکلی نیست چون اگه نشه دیگه copy بازی کرد بازی اصلی هارو گلچین میکنیم original میخریم!!!!:-" حالا انگار 360 خیلی مهمه که microsoft سره 100 150 هزار user کپی خور داره خودشو خفه میکنه!!! گوره باباش بزارید هر غلطی میخواد بکنه یه روزی کم میاره !!!!!!!!!!!!!!!!!1
در ضمن آقایون در جریان باشید که تکاوچ fear رو تا فردا میگیره ! :D

call of duty 3 هم تا پس فردا !free region :D

According to reports from the Xbox-Scene forums, Microsoft has started shipping Xbox 360 consoles in the UK and Australia regions with an updated Hitachi DVD-ROM drive. The new version of the drive has implemented changes to the hardware designed to make hacking the firmware much harder than before, including changing the firmware chip type, removing debug mode, and encasing the chip with black hard glue to make it harder to access the chip and controller pins. Consoles with a manufacture date of August 2006 in the two affected territories have been shown to have the updated drive, but it is certainly possible that consoles manufactured on earlier dates have the changes as well. Microsoft has made its first counter-move against the hackers looking to open up the Xbox 360, and this will probably only be the first salvo in an ongoing battle.

http://bink.nu/Article8428.bink

آخرین ویرایش:
من وقتی که 360 را روشن میکنم حدود 10 ثانیه بعد از اینکه وارد داشبورد میشه تصویر کلا قطع میشه و وقتی دوباره این کار را انجام میدم با اینکه چراغ سبز هستش اما کنسول دسته را شناسایی نمیکنه وهیچ تصویری هم ندارم
لطفا یکی کمک کنه

باطری دسته رو عوض کن . از باطری AA مارک Sony یا Panaconic استفاده کن خیلی دوام داره . بعد کابل AV رو از پشت دستگاه در بیار و فوت کن . طوری پشت دستگاه بزار که 100% جا بره
یک صدا و لرزش خاصی داره وقتی که درست در جای خودش قرار بگیره .مال من هم همون اوایل
این طور شده بود.راستی اگه باز دسته رو نشناخت دکمه کوچیک جلوی دسته رو 3 ثانیه نگه دار .که دسته با کنسول ارتباط برقرار کنه
پیروز باشی

من تا 2 يا 3 هفته ي ديگه مي خوام بگيرم
اقا من دات كام رو خوب ميشناسم پسر عمويم هم oiles رفيق دات كام.
بهترين كس براي 360 گرفتن دات كام است
پس با هم قرار مدارش را بزاريم
samعزيز من هم موافقم يكي دو هفته ديگه بعد از اومدن ps3ببينيم قيمتها چه جوري ميشه بعد بگيريم با خبرايي هم كه ميشنويم فكر كنم orginalبايد بگيريم چون ميگن درايوهاي جديد هك نميشن پس كپي خور كردن فايده اي نداره .راستي premium\ntsc\uبهتره فكر ميكنم نظر شما چيه؟

فکر کنم یه آپدیت گذاشتن توش که درایو سامسونگ کپی خور شده نمی تونه اجراش کنه...:( :(

---------------
بچه ها آیا آقا تکاوچ من 5شنبه بهش زنگ بزنم Fear و Cod3 رو داره؟ الان چی؟

آقا یه چیزی
وقتی یکی بازیهای 360 دانلود میکنه ( مثل تکاوچ جان )
نمیتونه اون فایل آپدیت رو پاک کنه که کنسول رو آپدیت نکنه ؟
اینجوری که همه چی مالیده میشه !

فکر کنم یه آپدیت گذاشتن توش که درایو سامسونگ کپی خور شده نمی تونه اجراش کنه
چی میگی ؟ راست میگی ؟!؟!؟!؟!
اگه این خبر شوخی باشه که بنظر من اصلا شوخی جالبی نیست !
چون یه جورایی از صبح تا حالا رو روحیم تاثیر گذاشته.
خداوکیلی ما اومدیم محض بهتری Samsung 360 ntsc uc خریدیم که این مشکلات نباشه,حالا اگه بخواد اینجوری بشه که خیلی زوره به قرآن !
هنوز یک هفته نیست دستگاه گرفتم باید اینجوری بشه !
هر چند مطمعن هستم که درستش میکنن ولی واقا من دیگه صبرم تموم شده ! 1 روز هم 1 روزه که زودتر بدستم برسه.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or