راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ميشه يكي بگه نهوه ي رايت كردن از دي وي دي اريجينال 360 چطوريه؟بايد چه سرعتي داشته باش؟دي وي دي 9 گيگ چنده؟
راستي گيرز او وار واسه ي پال هم مياد؟

آخرین ویرایش:
دوستان من یه سوال در مورد بازی Dead rising داشتم میخواستم بدونم بازی اینطوریه که خیلی دیر به دیر سیو میشه یا اینکه راه دیگه ای برای سیو وسط بازی وجود داره چون من یه بار تا وسط بازی رفتم وقتی خواستم خارج شم گزینه سیو اومد ولی وقتی سیو کردم بار بعد بازی رو از اول لود کرد ممنون میشم اگه کمک کنین

بچه ها سلام انقدر گفتید که من هم وسوسه شدم و وصل شدم به xbox live وباید بگم تجربه خوبی بود من تونستم قسمتی از بازی lost planet را دانلود کنم وشاید بعنوان اولین نفر در ایران اون رو بازی کردم دشبوردم هم آپدیت کردم، خلاصه خوب بود اما اینو بگم بازی آنلاین نکردم چون ریسک داره(در ضمن با اینترنت کم سرعت نمیشه جواب خوبی گرفت گفتم که بدونید)

خوب ، بچه ها ، میخوام یه توضیح کلی در مورد نحوه وصل شدن به XBOX LIVE بدم.
اول اینکه اگر ADSL دارید که کارتون راحت تره وگرنه با سرعت Dial-Up یکمی ممکنه به مشکل بر بخورید.
بهرحال هر نوع کانکشنی که دارید روی اون رایت کلیک کنید و Properties رو بزنید و از تب Advanced گزینه Allow other network users ... رو تیک بزنید. با این کار اینترنت خودتون رو Share میکنید.
در مرحله بعد با استفاده از کابل شبکه (ترجیحاً Cross) کنسول رو به PC وصل کنید.
یادتون باشه که تنظیمات کارت شبکه ای که به کنسول وصل هست رو طوری قرار بدید که بصورت اتوماتیک IP بگیره و ترجیحاً IP رو با دست تنظیم نکنید.(برای اینکار هم روی کانکشن مربوطه رایت کلیک کنید و Properties بگیرید و بعد از Internet Protocol (TCP/IP هم Properties بگیرید و گزینه Obtain an IP Address automatically رو تیک بزنید.)
برای اینکه مطمئن بشید کانکشن مربوط به کنسول IP گرفته روی کانکشن دابل کلیک کنید و Status رو چک کنید ، اگر IP نگرفته بود دکمه Repair رو بزنید تا IP بگیره. بعد از اطمینان از این مساله در دشبورد کنسول وارد قسمت XBOX LIVE بشید و Join رو بزنید و پیامهای ظاهر شده رو با پاسخ مناسب رد کنید. به قسمتی میرسید که از شما اطلاعات Windows Live ID رو میخواد ، اگر قبلاً در اینترنت Windows Live ID برای خودتون ساختید ، اطلاعات مربوطه رو وارد کنید وگرنه از همونجا یک Windows Live ID بسازید.
بعد از مرحله اطلاعات مربوط به GamerTag رو تکمیل کنید و بعد نوع اکانت خودتون رو Silver انتخاب کنید که Free هست ، اگر کنسول Premium دارید بعد از این مرحله به شما گفته میشه که شما میتونید بصورت مجانی یک ماه از Gold Membership استفاده کنید و که بصورت اجباری از همین لحظه فعال میشه !
بعدش هم که دیگه وارد محیط Live میشید و بقیه مسائل دیگه ساده اس.
موفق باشید

من امروز در صدد Jump In کردم بودم که دقیقه 90 منصرف شدم :( واقعا خیلی دوست داشتم بخرم ولی این PlayStation3 خیلی رو مخه ! تو مغازه داشتم میومدم بیرون دسته X360 رو دیدم گذاشته بود قلبم هوووری ریخت :) واقعا زیبا بود ! خیلی زیبا بود !!

آقا طاهر کمک !

سلام آقا طاهر من این کارها رو کردم ولی همش IP address رو faild میکنه ؟ این IP که کامپیوتر باید بگیره باید با کنسول یکی باشه یا باید فرق کنه ؟ این تنظیماتی که شما گفت واسه کانکشن کارت شبکست یا کانکشنی که باهاش به اینترنت وصل میشیم ؟

سلام آقا طاهر من این کارها رو کردم ولی همش IP address رو faild میکنه ؟ این IP که کامپیوتر باید بگیره باید با کنسول یکی باشه یا باید فرق کنه ؟ این تنظیماتی که شما گفت واسه کانکشن کارت شبکست یا کانکشنی که باهاش به اینترنت وصل میشیم ؟

بهتر نیست یک تاپیک جداگانه زده بشه برای وصل شدن به اینترنت؟؟

راستی آپدیت جدید داشبورد ایکس باکس هم اومده که باگهای نسخه قبلی را مرتفع کرده:
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4792

:-"

سلام...یه مدت بود که نیومده بودم...حالا هم که اومدم خبرهای بدی به گوشم خورده !!!
این آپدیته برای همه ی درایو های سامسونگ مشکل سازه؟؟؟
از نسل جدید درایو های 360 چه خبر ؟

سلام تو این 3-4 روزی که نبودم سرگرم ور رفتن با 360 بودم...لنزو تنظیم کردم (از 3.5 بردمش رو 2.85 ) ولی هیچ فایده ای نداشت.(به اقا تکاوچ که گفتم گفت که اصلا تنظیم لنز این نیست! ولی نگفت چطوری هست! )بعد فرمور جدید ریختم (2.2 ) درس شد! تازه وقتی لنز دستگاهو بردم به حالت اولش(3.5) بازم درس بود! خلاصه ساسان جان شمام که الجی داری بهتره همین کارو بکنی.
-------------------
اقای oiles شما این بازیای 360 که میگید تو بازار موجوده از کجا میارید؟ من که از هر جا پرسیدم حدود 10 تا بازی بیشتر نداشت:((

سلام دوستان ! راستی اگر من Adsl یا .... داشته باشم میتونم بازی کامل برای 360 دانلود کنم ! از چه سایتی ؟ ترزه ریختن روی Dvd چجوری . باید کاره خاصی انجام بدم ! راستی جای Nfs Carbon 360 Pal رو داره .

راستی فرمون 360 از کجا باید بگیرم؟؟

راستی Tv 360 چنده؟؟

از کجا میشه فهمید مارک سی دی رام چیه ؟؟ کدوم بهتره ؟ این فرمول اینا چیه ؟؟

راستی برنامه ی Region Free کی میاد

من ی 1 دونه بازی خوب بیشتر ندارم !!؟؟ راستی جای Test Drive Unlimited Pal رو داره

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or